Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TESCO-Zsömle

titán

válasz n0tr3adY81 #607 üzenetére

Ebből is látszik, hogy nem a DLC-kkel van baj, hanem a játékosok hozzáállásával. Vagy hiányzik a COD-féle 20$ egy térkép meg 2 fegyver? Az Overkill egy picsafüstnyi csapat a Blizzard-hoz képest. Hányan kezdték? Két tucatan? Most meg vannak 3 tucatan... Aztán "felvásárolta" őket a Starbreeze, akik már 50-en vannak...

Szerintem a Payday 2 a DLC-zés iskolapéldája. Semmit sem kötelező megvenni, semmi sem ad behozhatatlan előnyt.

Hány másik játékot tudsz farzsebből előhúzni, amiknek a DLC-s pályáin akkor is tudsz játszani, ha nem fizettél érte? Mert ugye PD2-be a pálya-DLC "csak" a hosztolás jogát adja. Crime.net-en bármikor becsatlakozhatsz ármelyik DLC-s pályára - ha megvetted, ha nem.

Az, hogy összeálltak a Dennaton Games-el, külön öröm. Megjegyzem utóbbi cégnek 2 alkalmazottja van. Amúgy meg svédek. Az Overkill is, a Dennaton is és a Starbreeze is. Segítik egymást.

Én örülök az egésznek, Jacket egy különleges karakter, hozzátesz a Payday egészéhez, változatosságot hoz bele, akárcsak a többi karakter. John eleinte kilógott, meg a lóláb is a reklámmal, de szépen kerekítettek neki is egy történetet. Mi több, az egész banda történetét elkezdték komolyabban tovább szőni. Az újabb és újabb karakterek is hozzá-hozzátesznek ehhez a történethez.

Csak álmodozni tudok mi lehetett volna a PayDay2-ből, ha jóval több pénzzel állnak neki a fejlesztésnek. Ha lesz valaha PD3, én tuti előrendelem. Ha kivinnék Kickstarterre megjósolni se lehetnem ennyi pénz jönne össze...

Új hozzászólás Aktív témák