Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
semmi
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #1456 üzenetére
Nem? Miért lenne. Mondjuk DLC-k nélkül a One Down-ok biztos nem lettek volna meg, vagy legalábbis sokkal nehezebben.
-
Jinxb1rd
addikt
Nekem megvan az összes DLC, szóval VIP tag leszek hurrá
Kaphatnánk valamiylen sisakot külön ezért btw, na mind1.
De egyébként tényleg, aki gondolja vegyen fel Steam-en, partyzzunk:
http://steamcommunity.com/id/jinxb1rd1987/ -
Jinxb1rd
addikt
válasz
macilaci78 #1443 üzenetére
Hm, akkor lesz egy kis változatosság. Volt kb 3 fegyver, ami hatékony volt one down szinten, hátha most már több van.
Az AI team mennyire hatékony?
Még nem tudtam konkrétabban játszani a játékkal, azért kérdezem.
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Kihagytam a játszást halloween óta, most felraktam újra, illetve megvettem a kiegészítőket, amik nem voltak meg azóta. Van bármi, amiről érdemes tudnom és azóta történt?
Ja egyébként szívesen játszanék másokkal, skill-ről:
560 óra, csalás nélkül meglett a one down maszk, illetve az összes achivment is megvolt a halloween, illetve a szintlépéssel kapcsolatosak kivételével. Hasonló skillt és eltökéltséget keresnék jövőbeli játszótársaimban, hogy elvarjam a maradék szállakat achivmentekben és One down-okban is -
Jinxb1rd
addikt
Én azért megyek egyébként inkább One Down-ot még a maszk begyűjtése után is, mert rengeteg lett most a kezdő, bénázó játékos, cheaterről ne is beszéljünk.
Szóval most hébe-hóba egy one down, amíg a helyzet javul és a cheaterek kimaxolva ráunnak a játékra és utána lehet deatwishezni.
-
Jinxb1rd
addikt
Persze, hogy nem működött. Anarchyt használtál. Amint lement a pajzs, utána az armorod kb 50-60-on stagnált, tehát bármikor bekaptál egy lövést, mentél le földre nyomba.
Armorer esetében 1-2 másodperc fedezékben és recovery-vel kaptál 280 armort, ami 1-2 lövés kibírásához még elég. Ha nem berserk módban mész, akkor 2-3.Az a 2 másodperc pont elég hogy fedezéket keress, főleg hogy rögtön lehet hallani, mikor triggerel. A 9 másodperces swang song csak arra jó hogy az ember körberohangáljon és kinyírjon mindenkit, amit abszolút értelmetlennek találok, ugyanis a helyébe fog respawnolni a többi, lehetőleg olyan helyre, ahol a másik player éppen csinálná tovább a küldetést, bele a nyakába. A swangos dodge build playerek szépen elhasználják a med bag-eket, miközben egyre nehezebbé teszik a helyzetet, hogy az összes létező enemyt a csapat mellé teleportáltatják.
Azt nem mondom hogy nincs szükség rá, néha jól jön, de biztos nem 0-4,1-3 arányban.
A nyilak nem sokat érnek, kétszer is átestek a downgraden.
-
Jinxb1rd
addikt
One Down-on két megoldás lehetséges: vagy az armorer vagy az anarchy. Azért ez a kettő, mert mindkettőnek van egy olyan tulajdonsága, hogy ha eltűnik a páncél teljesen, akkor utána még két másodpercig sebezhetetlen leszel (Ott meg ugye nagyon gyorsan el tud tűnni). Én személy szerint az armorer-t ajánlom, mert szükség van a gyors armor visszatöltésre, hogy egy két random lövést el tudj viselni, amíg a tulajdonság újratölt (14 másodperc) anarchy túl lassan tölt, egy lövés leszel, főleg ha berserk tulajdonsággal mész.
Dodge build nem az én asztalom, szerintem több értelme van a tank buildnek.
Alacsonyabb szinten inkább anarchy-t választanám, mint armorer-t.
-
Jinxb1rd
addikt
A John Wick dlc féle smg elég jó lett, le is cseréltem a mini kalasnyikovot rá. Olyan beton-stabilan tart lövés közbe, öröm használni. Sniper is jó lehetne, de nagyon lassan lehet vele lőni, így One Down-on használhatatlan. Akimbozni nem szoktam, úgyhogy a dupla pisztoly nem tudom milyen lett.
-
Jinxb1rd
addikt
One downban még több skill kell, illetve tervezés, de egyáltalán nem lehetetlen. Tegnap például sikerült megcsinálni a hoxton breakoutot. Nem volt könnyű és mindenkinek megvolt a maga feladata, pl arra figyelni, hogy az ajtót a menekülő embernek időben nyissa ki és mögötte zárja le.
Beneath the Mountain se volt könnyű szülés.
Még a biker heist, illetve slaugtherhouse, ami kihívásnak tűnik.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #1318 üzenetére
Én se tudom. Egyszer láttam, hogy számolt valamit a megölt bulldozerekért is külön, de soha többé nem láttam.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #1311 üzenetére
Egyébként jah, megsokasodtak a dw maszkban feszítő egyének. Nem tudom, hogy abban mi a különleges, a lobby fele ilyen maszkot visel.
Arról nem is beszélve, hogy valamiért én is megkaptam, holott tudom, hogy van, ami dw-n nem lett kijátszva.
-
Jinxb1rd
addikt
Én arra az esetre írtam, hogy ha nem módolás nélkül szerezted meg. Egyéb lehetőség a következők lehetnek: rejtett steam profil, nem bejezett perk, nem elegendő óraszám (te esetedben ez nem áll fenn), armor bag, vagy felszerelés hiánya, túl sok skill pont használat. Ezeket nálam automatán kickeli. Azokat is, akik már egyszer bármilyen módon cheaterkedtek, akárcsak próbából kifolyólag is.
-
Jinxb1rd
addikt
Akkor megy az egyből kick, ha tényleg nem önerőből érted el a level 5-ös infamyt és a maszkot is úgy kaptad meg, hogy achivmentet nem szereztél, szóval közel sem csináltál annyi nehéz heist-et, mint kellene.
Szerinted ki akar pár órás tapasztalatú playerrel deatwish-en vagy magasabb szinten játszani?
Tévelyegnek, azt se tudják mit kell csinálni a pályán és az összes időt a földön töltik. Nem köszi.
-
Jinxb1rd
addikt
Fura, de mos meguntam a játékot. Eddig csináltam az achivmenteket, de már csak azok vannak, amikhez négy fő kellene, a one down nehézségekhez főleg elkellene egy csapat. Elment a kedvem tőle.
-
Jinxb1rd
addikt
Ez a one down nem lenne rossz, ha nem minden béna egyed ezt erőltetné, mikor ügyeségileg közelébe nincsen.
-
Jinxb1rd
addikt
Na elkezdődött a House Warming party. Elég izgalmasnak ígérkezik.
10 napig mindennap új ingyenes content.
Patchben két új fontos dolog:
- Crime.Net filters will now be saved when set
- Added a reset filter button to Crime.Net FiltersHát ideje volt már, nem?
-
Jinxb1rd
addikt
A Basic Voices mod-ot honnan lehet leszedni?
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #1283 üzenetére
-
Jinxb1rd
addikt
Ez viszont két lövésből megoldja a problémát, ez lett most az új kedvenc.
Berzeker mód (+100% damage), overkill skill (egy kill után +75% damage 20 mp-ig) és robbanó töltet. Deatwish-en csak úgy hullik a brigád, shield simán kiszedhető, headshot nem szükséges, buldozerek meg 3-4 másodpercre harcképtelenek lesznek egy lövéstől + lerobban róluk a páncélzat. Halálos.
Jól mennek a deatwishek.
-
Jinxb1rd
addikt
Úgy látom DW-nél az egylövéses high damage rifle fegyók egyedül a nyerőek, a többivel csak szenvedve lehet játszani.
Ha nem sebez 210 körül, lőszerpocsékolás.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
macilaci78 #1274 üzenetére
Ne aggódj, egyelőre sztornózva lett, mert bejött nekem egy munka, illetve nem is gyűltünk sokan össze hozzá, még korán van. Mondjuk ma később nem is leszek, de ami késik, nem múlik.
-
Jinxb1rd
addikt
Hát, nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem a standard HUD-nál nincs jobb.
-
Jinxb1rd
addikt
Nah senkit nem érdekel közös játszogatáás az itt lévők közül? Ma már toltunk pár achit, azért elég érdekessé és változatossá tudja tenni a játékot, ha van valami extra feltétel.
-
Jinxb1rd
addikt
A stock miatt nem voltam biztos benne, hogy az. Egyébként jah, nekem is ez a fő fegyverem, mert imádok pontosan lőni, fejre célzottan.
Ami még stílusilag közelít hozzá és szeretem, az a falcon rifle. Valamivel kevesebbet sebez, viszont egy kattra két golyót lő ki, átmenet a tunkoló fegyók és a mesterlövészfegyók között. És jól is néz ki. Csak unlockolni kellene két achit, hogy meglegyen mindenem hozzá.
-
Jinxb1rd
addikt
Nekem módolás leírás kellene nagyon, van jó pár mod/script, amit szívesen futtatnék, egyszer nekiálltam, de nem sikerült összehozni.
Legjobb mod-okról is lehetne egy listát csinálni.
A big lobby-ból meg ki ne merjetek hagyni
-
Jinxb1rd
addikt
Én meg elfelejtettem a profilomat belinkelni. Tessék felvenni, aki erőt érez achivmentek szerzéséhez:
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Szeretnék achivmenteket megcsinálni, illetve mellék küldiket, hogy legyen valami plusz kihívás is a játékban, ehhez keresnék társakat.
Példának okáért most szeretnék két Big bank achit még megcsinálni, hogy teljes legyen a falcon rifle:
- Entrapment
- Funding FatherÉs esetleg hozzá még a Don't Forget to Floss
Valakinek lenne kedve csatlakozni egy ilyen féle achi termelő brigádhoz?
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Aki szeretne csatlakozni hozzánk/hozzám néha játszani, az vegyen fel barátnak. Jelenleg 75-ös level-lel játszok, technikusra gyúrva.
http://steamcommunity.com/id/jinxb1rd1987Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Energiaital topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- PlayStation 5
- Synology NAS
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest