Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilu85
őstag
válasz
nszabolcs94 #1425 üzenetére
Lefoglalod magad...Úgytudom semmire se jó ha fejleszted.
-
pilu85
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #1351 üzenetére
köszi. és akkor mozgás közben nem találnak el?? mert én hamar a földön vagyok. Jah,meg épp elkezdtem a tabul rasa nevű achimentnek való nekiugrást, kb 5* nekiugrottam, de hát gépi társakkal nem nagyon ment a dolog. Gyűlölöm az idegörlő és semmirevaló achivementeket, de szerettem volna, hogy legyen egy 5-ik buildem. Erre a minap egy kis frissítéssel lehetett venni még vag y10 et, nem is számoltam. 15milla,meg az utsó 5 30 milla. egyből vettem mindet megfelé. tehát így jártam.
-
pilu85
őstag
hali. a Dodge lényegét pls írja már le valaki, hogy mi a lényege és hogy használjam hogy jó legyen.
-
pilu85
őstag
hali. ütős stealth-loud-dodge skillfát szeretettel várok. de olyantól aki tudja magáról hogy elég profi.
-
pilu85
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #1325 üzenetére
dw-t nem kell kiismerni. szimpla matek és alul maradsz.
-
pilu85
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #1323 üzenetére
ének-halnak...halnak-őrületbe kergetik...anno a bf3 nál rámentem az achikra...soha többet.
-
pilu85
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #1320 üzenetére
köszi. de végem van ezektől a felesleges dolgoktól. xdd
-
pilu85
őstag
hali. a safe housem miért érdemes upgradelni? az offshore pénzemet miér lejet elégetni?
-
pilu85
őstag
válasz
macilaci78 #1094 üzenetére
Csinálj akkor egyet pls.
de 2 is lehet.
-
pilu85
őstag
válasz
macilaci78 #1092 üzenetére
uh köszi.nemtom az beleférne egy fába hogy bulletproof és ironman akár ace nélkül ezek+berserker?
-
pilu85
őstag
válasz
macilaci78 #1090 üzenetére
Ironman+bulletproof és deatwishen is bajba vagyok.
-
pilu85
őstag
A legújabb pd2 dlc árcsökkenése 10% osan létrejött. Lol de tudták h a csökkenést várjuk sokan. De akkor ráér még, mert ez a 70 cent számomra nem az...
-
pilu85
őstag
Az új perkdeck jobb vmiben mint az eddigiek?
-
pilu85
őstag
válasz
macilaci78 #1065 üzenetére
Meg egy perkdecket
-
pilu85
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #1060 üzenetére
Aminpályát én indítok azon is jön a reduction? Vazz egy bank jeisten volt egy cheater. Valami gyémántokat szedett össze, s 96/offshore és 24/milla spendig cash jött. Képzelem aznilletőt kb 2 nap s le isnteszi a játékot. Nameg hohy nem félti az accountját?
-
pilu85
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #1058 üzenetére
Lol jó sokat le tud vonni. Pálya váltogatással mérséklődik?
-
pilu85
őstag
Hali a reduction az micsoda és miért von le annyit az elszámolásnál a pontból.
-
pilu85
őstag
Jó de ugye megmarad a mostani koncepció is? Tehát amo most van az ugye marad?
-
pilu85
őstag
Komolyan ez lesz???
-
pilu85
őstag
Melyik skill adja azt,hogy az őr megadja magát?
-
pilu85
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #1036 üzenetére
Az hogybegy marék kb semmi nem lesz meg, nekem nem baj. De ez azért ad valamit. A 8.99 eurós cucc volna az?
-
pilu85
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #1034 üzenetére
Még csak az egyszerűbb pályák mennek, a többibe a bankos pályák megznása után fogok belefogni. De nemigen tudom megunni őket. Viszont minden megvan a paydayhoz, így leárazva ezt is megfogom venni, ha pénz lehúzás is.
-
pilu85
őstag
A hotline miami 2 40% al olcsóbb steamen, vajon megéri a payday-hoz?
-
pilu85
őstag
Tuti h bejött az 1%. Am meg büszke vok magamra mert ma bank heistet dw ben 2* is megcsináltam full egyedül s ecm-ell nem tudtam nyitni mert nem volt meg hozzá a skill,meg casing módos kártyafelvétem is hiányzott. Igaz civil nemigen maradt életbe. threathnening értelme akkor mi is?? Mire is jó akkor? Go bank meg kegyetlen tud lenni a lelőhetetlen pályán kívüli bugok miatt.
-
pilu85
őstag
válasz
macilaci78 #1027 üzenetére
Most aklor feature b cheat, mert bugnak nem gondolnám. Thretening fegyoknál mire jo pontosan pls?
-
pilu85
őstag
Hali olyan hogy lehetett, hogy go bankon. Bementünk és nyitva volt a széf ajtó. Kva hamar végeztünk emiatt. Ritkán előfordul ez? Másik észrevétel h ugye 2-5 ig a 4 infamy maszknál a fugitive skill oszlop mind a 4-nél szerepel, tehát akkor ha mind ki van lőve akkor a fugitive oszlopba nagyon hamar fenti skilleket lehet aktiválni mert az 4*10% al csökkenti a feljebbi skillek aktiválását igaz? Egy apróság még, hogy az első infamy lépésnél adott 20 pontot rá a 100 pontra?
-
pilu85
őstag
Hali. Egy bizonyos értéknél fegyver tulajdonságánál a szám rózsaszín lesz. Ez mitől van? Netán max érték? Threateningnél láttam olyan 40 körül volt, amit még most sem tudok mire valö, ill, 100 as stabilitinál.
-
pilu85
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #999 üzenetére
Igen úgy értettem hogy 2-5 infamy-ig, de az első bónusznakelyik a legjobb?
-
pilu85
őstag
2. Infamynak melyik maszkkal érdemes kezdeni?
-
pilu85
őstag
válasz
freeknight #994 üzenetére
A climbing speed helyett mér nem thick skin? Camera loopnál az ace mi előnyt ad? Csak megjegyzés h simán izgibb a stealth,mint dw be szitává lőjenek bulletproffal-ironmannal felszerelve is.
-
pilu85
őstag
Köszi az építő jellegű írásokat. Nem is gondoltam volna hogy akár egy jó páncélnál tis többet érhet a dodge. Még majd profi leszek, csak sokba fáj az állandó új skillfa építgetés.
92-ik szinten vagyok első infamyba már nem nullázok fát. Inkább elköltöm üres maszk vagy fegyver helyre.
-
pilu85
őstag
body bag. cat burglar sztem feleslegesek. egy csendes fúró nagyon is fontos. pl amikor az utó táska abban van akkor azt legelősör csendben kinyitni...szerintem nagyon kell. stealthbe piszoly pert meg iylesmi naon feleleges. szerintem. az ecm legfelső része az mire is jó pontosan? a feadback meg mire jó?
-
pilu85
őstag
OW BLOW
YOU NEED TO SPEND ANOTHER 9 POINTS TO UNLOCK TIER 5
BASIC: 4 points / $342,375You gain a 3% critical hit chance for every 3 points of concealment under 35 up to 30%.
ACE: 8 points / $684,375You gain 3% critical hit chance for every 1 point of concealment under 35 up to 30%.
Note: Does not apply to grenade launchers.
BULLSEYE
YOU NEED TO SPEND ANOTHER 19 POINTS TO UNLOCK TIER 6
BASIC: 4 points / $432,375You regenerate 15 armor for each successful headshot. This can not occur more than once every 2 seconds.
ACE: 8 points / $864,375You regenerate an additional 30 armor for each successful headshot.
ezek mire jók?
-
pilu85
őstag
http://pd2skills.com/#/v3/mBa:eda:tMhJEfGbDa:gROLHEFGCa:fFDa:ia:::
ehez mit szóltok stealthre?? annyi segítséget elfogadok hogy a sok emc és drill skillből mennyit spórolhatnék, hogy még jó legyek? camera loopra és lockpickingre jó volna költeni még és még 100 ponton se vagyok de ígyis már elég jó nem? -
pilu85
őstag
Jöhetnének még hatékony stealth és loadout skillfák.
-
pilu85
őstag
válasz
Eclips21 #973 üzenetére
Na ez jól jönne hogy ha többen linkelnék skillfáikat. Főleg a tapasztalt réfi játéjosok. Én még sajna csak most fogom meglépni 1-2 nap múlva a 2. infamy-met. Sajna nemsok időm van sajna. Berserker nem rossz ha kevés a hp de valóban ennyire jó? Észrevehetően jó? Dodge-ra való gyúrásról mo a véleményetek? Valami kva jó stealth skill is jöhetne. Nyilván emc fejlesztésekkel,meg fúró fejlesztésekkel, de ahogy jó szerinted. Igy nemtom hirtelelen,de a berserker kimaxolása helyett lehet jobb lenne valami dodge vagy más pajs skil?
-
pilu85
őstag
válasz
Eclips21 #975 üzenetére
Csak véleményem hogy ugye mondtad h c4 nemigen kell, csak 2 pályán dw-n. Akkormár fúróval is ugyanúgy fel lehet vinni a fát,s tőbb helyen hasznosabb. Berserker meg ahohy korábban írtam elég sánta skil. Ritkán jön jól. Dw-en meg nemhiszem h nagyon könnyű pont 25% alatt tartani a hp-t. Yakuza perkkel asszem 50 alatt.
-
pilu85
őstag
Bulletproof+ironman loadoutra megfelel? Ace-lni nem tartottam fontosnak őket.
-
pilu85
őstag
Nagyon kihalt eme remek játékntopikja.
-
pilu85
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #965 üzenetére
És ez a perk sor nyújt egyébként valami hatékony jót?
-
pilu85
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #963 üzenetére
Csak a játék nem pont így irta...basszzs 1 dos-os játékot kell venni hogy eg sor perk aktiválódjon. Jó hogy nem 30-50 eurós cod-okat. Asszem jó lesz az a perk úgy pirosan. De amaz is.
nem is pénzéhes a csapat.
-
pilu85
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #961 üzenetére
Ház én nem találtam, te?
-
pilu85
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #959 üzenetére
nem nehéz ez egy kicsit? és a miami 2 deluxe edition to unlock steam. ezt hol lehet?
-
pilu85
őstag
hali. a tabula rasah achivementhez mi kell?
-
pilu85
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #948 üzenetére
Nem hiszem, hogy pont ez műveltség kérdése lenne...és igen ha a játék előttem volna, lenéztem volna onnan, okoska.
-
pilu85
őstag
válasz
macilaci78 #946 üzenetére
Xd. Neked meg h már amiatt nem érted?
igen az emc és az ecm et keverem de mindenki értette eddig.
meg nem minden nevét tudom fejből. Munkahelyről írok.
-
pilu85
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #943 üzenetére
100*2 ember...az igen.
bocsi akkor én néztem el h csak egyet öl. Brutális egy fegyver. Fele ekkora sebzéssel is az lenne. 2 golyó 1 dózer.
a berserker meg jól hangzik, de legyen csak maxon az életem. Sánta skillnek tudnám nevezni.
hangtompítós skill miért? Van hozzá?
-
pilu85
őstag
Tathanost megcsinálhatnákbúgy hogy több embert átvigyen. Teljesen reális lenne.
-
pilu85
őstag
Hali, az accuracy vagy a stability fontosabb a fegyóknál? Csípőből tüzelést mi az ami tápolja a hatékonyságát?
-
pilu85
őstag
válasz
macilaci78 #928 üzenetére
Majd eröltetem kicsit. Pár percet használtam,de nem jött át h milyen jó. Inkább a 6 os gránátvetővel nyomom. Sztem egész jó,de még senkinél se láttam konkrétan
-
pilu85
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #926 üzenetére
Az a baj hogy dózert nem nagyon érdekli a láng, ha jól emlékszem.
-
pilu85
őstag
válasz
macilaci78 #924 üzenetére
Tehát ecm jammer minden rádióval rendelkező komit zavar?
-
pilu85
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #921 üzenetére
Súlyos pontokba kerül ki aktiválni, de megérheti....
-
pilu85
őstag
Ecm feedback az mi is?
-
pilu85
őstag
Shotis skillek tök feleslegesek, mert simán lehet élni nemhogy shotis skillek nélkül,hanem shoti nélkül is. Fűrésznél meg sérelmezem, hogy kva sok pontba kerül a "rendes használata...használatához old fel ezt meg azt...med sérülj le és hatékonyabb lesz stb. Igazam van?
-
pilu85
őstag
Micsoda ú oályák jöttek. Nagyon bénák. Meg megcsinálhatatlan az, ahol ilyen lerothadt fejű bulldoserek jönnek. Megjegyzendő hogy loadoutra elengedhetetlenbaz iron skill. Illetve tetszik h a sniper puska 3000 et sebez,s2 lövésből leterít egy dózert. Jóéjt.
-
pilu85
őstag
Kösz fiúk.
-
pilu85
őstag
Bocs a hülye kérdésér de kiszokott "fogyni" a fűrész ? Mintha láttam volna olyat. Nekem még nem volt kedvem kipróbálni.
-
pilu85
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #906 üzenetére
Csak 1.3-akat.
de am igazad van.
-
pilu85
őstag
Halljátok mennyi pontot s pénzt. el kell cseszni hogy feloldjam azt az átkozott fűrészt. S kb 1-2 pályához kell. De sebaj végre megvan.
-
pilu85
őstag
válasz
freeknight #902 üzenetére
Félre voltam informálva. Am köszi.
-
pilu85
őstag
Fegyóknál mi a fontosabb, a stability vagy az accuracy. Shotiknál melyik tud hangtompítóval full hangtalanul dolgozni? Fontos lenne h mekyik lőszerrel lehet "elrepíteni" egy őrt?
-
pilu85
őstag
válasz
macilaci78 #898 üzenetére
Köszi majd nézem.
-
pilu85
őstag
Skillfánál mi a minimum pontköltés h feljebb is lehessen unlockolni. Vhogy szabálytalabnak tűnik a rendszere. Köcce
-
pilu85
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #895 üzenetére
De jó os lenne ha ennyi időm lenne, hogy összehangoljam magam még 3 emberrel.
-
pilu85
őstag
válasz
macilaci78 #889 üzenetére
Páncél nélkül szinte felesleges nekivágni egy nehezebb pályával.
-
pilu85
őstag
ak riflénél estleg van jobb fegy concealment részről?? 24 plusz 8 al nekem egyenlöre a legjobb.
aha pont meglett. a valkiria az. 7 helyett 3 ra csökkentem. -
pilu85
őstag
hali. valaki lefordítaná nekem, hogy az emc hez tartozó 8 pontos legnagyobb skillt magyarra? éedemes kifejleszteni? köszi.
-
pilu85
őstag
Nem semmi játék. A legjobb pro banda is el tud bukni igaz?
-
pilu85
őstag
Tehát deateish az a legnehrzebb mód? Mitől ban h pl felrobban a mrth labor?
-
pilu85
őstag
Shoti
-
pilu85
őstag
tapasztalt játékost kérdeznék h melyik hotgunt érdemes megvenni. köcce.
-
pilu85
őstag
Nincs ilyen fájl. Más valami ötlet?
-
pilu85
őstag
válasz
n0tr3adY81 #859 üzenetére
Köszi. Majd írok h sikerült e.
-
pilu85
őstag
Vki más esetleg pls?
-
pilu85
őstag
Hali. 2 haveromnak sem indul el a játék. Láttam gyakori kérdéseken is a témát de rendes választ nem. Mi lehet a gyógyír? Indítják s nem indul. Semmi hibaüzi.
-
pilu85
őstag
Ha van 2 széfem. De nincs hozzá fúróm, tudok vele bármit kezdeni? Jah és szerintem a láng stealthre is jó. Pisztolynak meg desert, s ha lodout lenne a stealhból akkor is van egy ütős fószer. Bár még nem néztem a riasztási értékét. Minigunról valaki vélemény, illetve rpgről? Megvettem öket de még nem próbáltam őket. Telóról vok.
-
pilu85
őstag
válasz
n0tr3adY81 #844 üzenetére
Huh nem ismerek. Viszont a lángszórót ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest