Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz F_Zolee #100799 üzenetére
sógorom most hirdette meg a hondát ennél nem sokkal kevesebbért és az 6 évvel öregebb ...mondjuk ebben a hirdetésben garantáltan igaz, amit ír róla: első tulajos, 99%ban garázsban tartott, nem tekergetett... foglalkozott is vele rendesen
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
bercsi
aktív tag
Sziasztok!
Áttúrtam már a net minden szegletét jó állapotú B Zafira után, sajnos kifogytam az ötletekből.
Most vasárnap ezt az autót néztem volna meg, 1. gazdás vezetett szervízkönyves. Tegnap szólt a tulaj hogy eladta
Szóval ha van valakinek saját vagy ismerősi körben 1.8-as benzines, 2010 utáni eladó autója az kérem jelezze nekem privátban.
Köszönöm! -
peet137
tag
válasz FoLey-v #100792 üzenetére
Ez nem az a membrán, ami a szelepfedélen van, ez a szívósor mögött/mellett van. Ez a kütyü mozgatja a twinport rudazatát a motor vákuumával. Komplett szívósorral lehetne elvileg beszerezni, de én nem akartam cserélni az egész sort, mert a rudazata patent állapotban van, csak hibakód van az autóban a twinport pozícióra és a szerelő korábban szétszedte, tőle tudom, hogy szakadt. Nyilván nem kértem meg, hogy mérje meg nekem a membránt, mert gondoltam beszerezhető alkatrészről van szó. Tévedtem... Úgy néztem, én is szét tudom szedni, de addig nem állnék neki, míg nem tudom, van-e esély felhasználni a beszerzett gömb membránját.
-
peet137
tag
válasz molnarpeter #100791 üzenetére
Erre már én is gondoltam, de olyan elcseszett helyen van a motoron, hogy nem nagyon férni rendesen hozzá. Mindenképp megpróbálom, ha nem lesz info.
-
mephi666
nagyúr
válasz peet137 #100788 üzenetére
jaa, hát passz nem mi végeztük a szervizt... motorból annyit láttam eddig, míg felnyitott motorháztetővel párszor ránéztem... (mélyebben semmit)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
peet137
tag
Írtad, hogy 16xe1 motoros zafid van. Neked nem volt gond a twinport mozgató vákuum gömbbel? Az enyémben ki van szakadva a membrán. Ez ugyan astra h, de a moci ugyanaz... Nagy nehezen beszereztem egy xep gömböt, de máshol van rögzítve a blokkra. Szemre a belseje akár lehet is egyforma, addig nem akartam szétszedni, amíg erről nincs infóm. Nem tudod véletlenül, egyformák-e a membránok?
-
atomanti19
aktív tag
Sziasztok!
B Combo 1.4i első gátlók rugóval, toronycsapággyal jók 1.7D B corsa-ba? Használtan venném. Bilstein gátlók 3 hónaposak.
Egy az egyben átépíthető? Dízel motor sokkal nehezebb mint a benya, erősebb az 1.7D rugója gyárilag vagy ugyan az?Köszi!
Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
t.imi
addikt
Köszönöm fiúk!
Pedig szép a fotón az M32 :) -
addikt
válasz molnarpeter #100780 üzenetére
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
venom8888
őstag
Sziasztok. A tesztek nem emlitik nagyon a motorok megbizhatosagat. Az Astra k benzines 150 lovas rol mit erdemes tudni?
-
-
t.imi
addikt
válasz mephi666 #100766 üzenetére
1-2 videót megnéztem, dicsérték, hogy be és nem leülni kell a Zafirába
1.8-at is néztem, alig van belőle piacon. Ez a motor mizéria elég durva. Látom Neked is, használtban is van kettő ~200 körül kilométernél teljes felújítást kapott. 1.6 és 1.8.
Kompresszió méréssel kell kezdeni a vásárlást, vagy hasonló hiba, mint Renaultnál az alul méretezett hajtókarcsapágyak?
Illetve írtál egy 280k körüli szervizt, abban 4 fék, 4 gátló, olaj + szűrő volt csak mint anyagdíj?#100770F_Zolee mindenképpen beülnék egybe, ha úgy alakul.
Természetesen nem benzinnel hajtanám 5 lityis fogyasztás után 7-8-9-el autózni...minimum egy hátfali inkfartus.
Mindenképpen gázosra szeretném alakítani. Az a baj, a gyári gázos Zafira 1.6 vagy 20 lóerővel gyengébb, mint a sima 1.6. Tehát utólagos alakítás, esetleg hozzá chiptuning.
Az kb 10%-ot tolna még a nyomaték/lóerőn.Zafira B-ből 6-os váltóval készült? Eddig csak 5-ös váltóval szereltet találtam.
-
korcsi
veterán
Vennék egy 2013-as Chevrolet Cruze-t 1.4T motorral (Opel A14NET)
Elég sok helyen olvasni a gyári elcseszett PCV rendszerről, de mintha csak ciril betűs területeken (.ru) illetve az USA-ból van infó erről.
Van esetleg Astra J tapasztalat ezzel a motorral, illetve az említett problémával?
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
nrg.960
tag
Sziasztok!
1din fejegységet tudnátok ajánlani a meglévő Kenwood KMM306BT helyett? Sajnos a jelenlegi nem kompatibilis a telefonommal.Tehát amit keresek:
- 1 din,
- Narancs világítás (mert a műszerfal is az, és így legalább nem akar kiégni este a szemem),
- CD nélküli kivitel,
- Max 50k.
- IOS / iPhone 11 Pro-val kompatibilis legyen, de nem árt ha a későbbi modellekkel is, ha cserére kerül a sor, ne legyek ugyanebben a helyzetben.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok a szavak embere..
-
Integrale
veterán
válasz mephi666 #100766 üzenetére
Nekem a 18XER motoros Off autó átlaga jelenleg 6,9. Ez 75% pálya és autóút, maradék város, ( igaz nem csúcsidôben, 6-kor Soroksár-Újpest, délben vissza).
Csak pályán 7,4 körül elvan tempotol fuggoen. Sebesseget mindenhol kicsit fole lovom ~+10 kb.
Nagy test ellenére kifejezetten jol fogyaszt, elégedett vagyok vele."Bad reklám is reklám too"
-
F_Zolee
veterán
válasz t.imi #100764 üzenetére
Kicsit furcsa de amikor én próbáltam a Zafirát úgy gondoltam könnyű a beszállás de közben mégse. Ülés mellett volt valami tartó, még azon is át kellett emelni magam. Szóval előbb nézz meg egyet, hogy milyen. Pályára vérszegény lesz az 1.6 plusz amennyit fogyasztani fog...
-
Findzs
addikt
Téli kerékcsere előtt nem árt tájékozodni a kerék meghúzási nyomatékról.
Itt több opelnek is szerepel a meghúzási nyomatéka."Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
mephi666
nagyúr
válasz t.imi #100764 üzenetére
1.6XE1 van nekünk b zafirából F után tényleg furcsa volt először beszállni, mert a 177centimmel is F-ben olyan zafira után, mintha a földre ülnék ...gyerek fejét se verem be folyamatosan, ha berakom hátulra a gyerekülésbe ...a brutális olajfogyasztást az előző tulaj javíttatta: nekünk 90%ban városra tökéletes az 1.6os motor, de folyamatos autópályához szerintem 1.8at választottunk volna fogyasztás? mostanában hétvégente tettünk 1-1 100km-es utat, így lement 8 literre (ami szerintem klíma mellett nem vészes) ...nyaraláson sok főúttal meg 7 liter körül volt (még több klímával, nyáron) ...szerintem F-hez képest nem eszik lényegesen többet és a klíma+kényelem bőven megéri ezt a felárat (ez lesz most az első telünk a zafival, gondolom ez is benyeli majd a 10-et kényelmesen 90% városi használattal)
-
t.imi
addikt
Sziasztok!
Elgondolkodtam egy Zafira B-n, esetleg Meriva. Sajnos időnként fáj a hátam és akkor nagyon nehéz kiszállni a Megane iii-ból.
Magas üléspoziciós autót szeretnék, amiből könnyű kiszállni, beülni.Munkábajárós, csaladi, autopályan használnám 80%-ban, napi 80km. Dieselt nem szeretnék, benzin + cng/lpg-ben gondolkodom.
Mennyire karbantartásigényes pl egy 1.6-os?
Konkrétan 0 ismeretem van a márkáról, típusról, fogyasztási adatok is fehér folt.
Ami infó eljutott hozzám, az olajfogyasztás néha extrém mértéke az 1.6 XE motornál.
Melyik típust, motort érdemes választani? -
vzsryl
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
kézikönyvben tényleg 1liter/1000km van, ami elég vicces... mondjuk kapta nálunk a jó kis 10w40ből a bő 3 litert, amire soha nem kellett töltögetni az 1év múlva esedékes cseréig (6-8ezer km-eket mentünk vele 1évben 90%ban városban)
zafiránál is volt előző tulajnál hasonló fogyasztás, amire rávert félmilliót, hogy megoldódjon nálunk kb 5ezer km alatt nem volt eddig jelentős fogyás, remélhetőleg nem is lesz soha
-
embe
nagyúr
válasz bul07 #100755 üzenetére
Korábbi F-es Astra valamelyik benzinesnél ha 1000 km./1l. olaj volt a fogyasztás, de semmi működésbeli hiba nem lépett fel, akkor nem volt indokolt a szervízelés. És ez gyártói előírás volt.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
bul07
nagyúr
Feltételeztem hogy értelmes ember nézi és ha min környékére csökken akkor tölt bele mindenképp
Vagy ki hogy szereti, ha csak 1mm csökken a szintje már tölti is fel, az se baj, ha megnyugtatjaNekkem pl max szintről 5e km alatt közép alá csökken, nem szoktam pótolni, kb ennyit megyek egy év alatt a kocsimmal, így mire tölteni kellene bele jön az olajcsere
(Van egy kis szivárgásom, de nem izgat, ennyi olaj fogyás belefér, ezért nem lesz megbontva)De akkor is tartom, hogy a lényeg az hogy két megnézés között ne legyen a szokásosnál több olaj szint csökkenés
Tudok rémes példát is öcsém hajtott egy olan 18személyes
Merci buszt hogy 1000km-ként 2-3l olajat kellet beletölteni, és használták rendesen havi 5-6e km, ha villant az olaj lámpa akkor töltött bele[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz vzsryl #100752 üzenetére
De miben nem mindegy
Ha melegen maximumon van majd 1000Km után melegen fél milliméterrel maximum alatt van. Akkor miért is nem jó ez a mérés?
Ha hidegen maximumon van majd 1000Km után hidegen fél milliméterrel maximum alatt van. Akkor miért is nem jó ez a mérés?Már akkor lehet eltérés ha nem ugyan azon a helyen nézi meg az ember pár fok dőlésbeli eltérés jelenthet fél egy milliméter szint változást
Ha tapasztalatból tudott hogy 10e km alatt elfogy a max jelzésről a min jelzésig(mondjuk ez 20mm a nívón) akkor senki nem fog pánikba esni ha 1000Km alatt 2mm lejjebb van az olajszint, mert annál a kocsinál ez normális. Na de ha 1000Km után csökken 10mm a szint akkor már gond van mert lehet hogy valahol ereszti az olajat és utána kell járni
Na meg ne is beszéljünk arról hogy ép hogy volt használva az autó
Mert van olyan felhasználási mód hogy az üzemanyag bejut a motor olajba és megemeli a szintet, de ez egy hosszabb út alatt simán elpárolog az olajból így megint csökken a szintOlaj szintet azért kell nézni hogy nem e csökken drasztikusan a szintje, semmi másért
Ép ezért csak a mérési metódusnak kell egyformának lenni , ha hidegen akkor hidegen, ha melegen akkor melegen.[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
vzsryl
nagyúr
válasz ncc1701 #100749 üzenetére
A 2.0 CRTDI (CFFB) Superb-emnél 100%, hogy nem így kell. A gépkönyvében világosan le van írva, hogy üzemmeleg állapot után 3 perccel, de ezt több VAG szaki is megerősítette már.
Régebben volt jellemező ez a hidegen nézés, de mára ez teljesen megváltozott. Ezért nem tudom, hogy a Z14XE most épp hova tartozik.#100751 bul07 : Szakemberek szerint nagyon nem mindegy. Én nem kötekszem.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
bul07
nagyúr
Most komolyan nem mindegy hogy hidegen vagy melegen(pár perc állás után)
Lényeg ha melegen volt nézve akkor utána is melegen legyen(pár perc állás után), ha hidegen akkor hidegen, hogy mindig ahhoz a szinthez legyen hasonlítva hogy csökken eLeg észerűbb tankolás fizetés után, mert általában ott a talaj vízszintes és meg is volt a pár perc hogy beálljon a szint
[ Szerkesztve ]
-
Torry
addikt
Sziasztok!
Nézelődök új autó ügyben 6M alatt, és képbe került a K Astra.
Most alapvetően a Fiat TIPO Hatcback felé kacsingatok, szalonban még nem jártam, érdekelne a véleményetek, hogy egyáltalán 1 szinten van a két autó vagy nagyon el vagyok tévedve?
Ami kicsit zavar, hogy az Astra 2016-os modell, a TIPO ugye 2021-es. -
vzsryl
nagyúr
G Astra Z14XE-nél mikor érdemes nézni az olajszintet? Eddigi autóimnál változó volt, pl. F Astra hidegen, Almera dettó, Superb-et üzemmeleg állapot után leállítva 3 perc várakozást követően kell.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
sherlock82
senior tag
Sziasztok, autóvásárlás előtt állok. A párom szomszédjában van egy opel corsa ( 1.4 sport ) járgány 3 ajtós, kb. 10 év körüli a kocsi 100.000 km körüli távolság van benne. Látszik rajta, hogy vigyáztak rá egykénként szép állapotú. Elszeretnék adni, mert hát nem fiatalok alacsony a kocsi nehéz nekik ki be szállni. Nektek mi a véleményetek érdemes ezt a típust megvenni vagy inkább tegyek le róla? ( 1.5 M Ft körüli összegért adnák el )
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Richard!
addikt
1,1 tonna körüli az autó, lomha lesz vele nagyon. De városban megfelelő. A vezérlése láncos, aminek a cseréje egy kicsit húzósabb összeg, de amúgy nincs baja.
Olajból minőségi legyen benne és 5W30 dexos2, szigorúan 10 ezrenként cserélni kell. Ha városi autó lesz, akkor nyugodtan lehet felezni a csereperiódusidőt.
D Korzikáknál még a trafósor szokott rosszalkodni.
Más nem nagyon szokott lenni.Ma kezdődik életed háralévő része
-
farkas-j
őstag
A 2016-os Opel Meriva B-men vannak GM kerékőr csavarok, valami hasonlók (GM13457889):
Sajnos a gumisok a légkulcsokkal eléggé tönkretették mind a kulcsfejet mind a csavarok fejét a téli-nyári kerékcseréknél. (Nyáron gyári alufelni nyári gumival, télen gyári acélfelni téli gumival van rajta.) Szeretném a csavarokat lecserélni. A táblázat szerint M12x1,5x28 csavarok valók hozzá. Azt nem írja, hogy alu vagy acélfelnihez. Az alufelnihez nem kell hosszabb csavar? Amit jó áron találtam azt nem tudom, hogy az alufelnihez is elég hosszú lesz e?
A 12 a csavar átmérő, a 28 gondolom a menet hossza, de az 1,5 az micsoda? Esetleg a menetemelkedés, mert találtam ilyet is: 12x1,25x28 ? A kiszemelt csavarok jók lehetnek az autómhoz alufelnivel is? Előre is köszönöm a segítséget!Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
embe
nagyúr
Corsa D, 1,2 86Le-s EcoFlex motorról mi a vélemény? Vannak olyan hibái ami miatt kerülni kell? Illetve az láncos vagy szíjas?
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
Csak amiatt kérdezem, mert volt amin láttam, volt amin nem. Tehát így akkor ez az oka amit írtatok. Köszi!
-
Tikakukac
titán
Dízelekre szoktak rakni, meg a fullosabb jószágok nyilván, Corsa szerintem annyira még nem az
Utólag vagy veszel valami alu-acél megoldást vagy felteszed a dízelről. Én utóbbit tettem, nem ugratunk a verdával, hogy leugorjon a karter
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
embe
nagyúr
D-s Corsán van "gyárilag" kartelvédő, vagy valami alsó motorburkolat?
-
Sziasztok .
De rég jártam itt.
Nos úgy néz ki , hogy beindult a vezérhangya és kellene egy autó a céges mellé legalább két évre .
Kiszemelt FL J Astra lenne , benzines 1.4T & 1.6T automatával. Ez lenne az alap amiből nem szeretnénk engedni . Típus ismeretlen nincs , mennyire rizikós elképzelés , jó választás lehet?A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Tikakukac #100726 üzenetére
Közben én is kerestem pár videót, hogy is néz ki ez - semmikép nem otthon csinálnánk, de ha nagyon szívás, akkor sok szerelő el sem vállalja, ugye, leginkább azért kérdeztem.
Köszönöm az infót még egyszer
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
embe
nagyúr
válasz molnarpeter #100730 üzenetére
és toompa - Köszi a választ!
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Opel Corsa D 1,2, 3 ajtósra jó vajon a Meriva A kerék?
Kerestem, de nem találtam infót a felni méretre.... Van egy pár gumis oldal, így még nem adom fel a keresgélést. De hátha valaki itt tudja a választ!Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Tikakukac
titán
-
gzbotii
nagyúr
válasz gzbotii #99248 üzenetére
Váltóolaj csere téma: nem került még rá sor, mivel gond nem volt vele, most kerül ez sorra.
Nagy macera egy C Corsan váltóolajat cserélni? Mi az előírt csereperiódus - szokásos 60.000km?When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
diablo1984
veterán
Létezne, hogy 1,4 xep 90lovas twinport motornál a vízpumpa cserekor a vezérműház burkolat tömítése engedhet, úgy, hogy összefollyon az olajba a fagyálló?
Ma az asszeny opelje klattyogósan indult és járt, a tárcsák felől minden fagyállós, szíjról már lenent az írás is, egy fél liter fagyálló kellett bele, egész nap 40km alatt nem fogyott a fagyálló belőle, de valszeg a vízpumpa ereszt és hidegen fura hangot ad.
A szerelő azt mondta, hogy vízpumpa csere után a vezérmű tömítése szokott átengedni ha azr nem cserélik és az olajba akkor belemegy a víz, így egy egyszerű vízpumpa csere nem is annyira egyszerű.
Létezhet?A másik szervíz azonnal azt mondta, hogy a vezérlés hajtja a vízpumpát alvázszám szerint, mikor mondom, hogy egy ótvaros tárcsán hajtja a hosszúbordás, hisz reggel láttam, azt mondta, ok, akkor csak 64 ezer a csere...
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz RpPRO #100717 üzenetére
Mert ez nem külön részegység, ezt tényleg ki kell darabolni egy totálra rakott kocsiból, ami el van bontva. A bal első negyed már jó irány, neked konkrétan a kerékjárat kell vagy doblemez vagy tök tudja, ki, hogyan nevezi.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
atomanti19
aktív tag
válasz RpPRO #100711 üzenetére
Nekünk G astra kombi nézett ki hasonlóan. Vettünk egy donor részt a karosszériás tanácsára. Azt mondta, sok esetben azért történik mert valami kezeletlen fémlemezből dolgoznak a javítás során és ahol két idegen fémet dolgoznak össze ez történhet.
Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
RpPRO
őstag
Hi! Astra G, lassan 15 éves lesz. 2 éves korában előző tulaj bal elől megtörte, kikalapálták, de ennyi év után csúnyán eszi a rozsda. Íme két kép: [kép] [kép] .
Szemből nézve a képek a jobb oldali ablakmosó tartályt fedő lemezt (annak a helyét) mutatják, ujjaimmal eddig lefejtettem... Mit lehet ezzel csinálni? Milyen elemet keressek, ha ki kellene cserélni?[ Szerkesztve ]
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
mephi666
nagyúr
válasz toompa #100708 üzenetére
láttam én régen olyat, aki 190+ körül volt és kényelmesen elfért egy kispolskiban is a hátsó ülésen... úgy hogy ő vezetett
-
félisten
válasz toompa #100708 üzenetére
Egyiket sem mondtam, hogy nem igaz. A sedan csomagtartó nagy, de mint minden sedan nehéz kihasználni jól a teljesen. Lábtér elhiszem, hogy nagy de ugye nem mindegy a szélesség sem, mennyi jut egy főre Csupán erre reflektáltál, hogy 3 felnott egy ülésen szállítása azért nem személy autós elvárás.
-
toompa
őstag
válasz szabonagyur #100707 üzenetére
Nem szoktam vinni hátul 3 főt és nem utazok hátul, de elől kényelmesre álított ülésekkel szokatlanul nagy lábtér van hátul.
Persze, minden termet és km függő.
Ez nem egy kisbusz, abban igazad van.
Egyébként mind emellett hatalmas a csomagtartó.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Tikakukac
titán
válasz ncc1701 #100700 üzenetére
Na. Tehát a nagyobb autónak 1 méterrel nagyobb a mociháza is, ami nagyobb gyűrődő zónat jelent.
Újabb érvelési hiba. Hamis kompozíció / felosztás. Erről eddig egy szót sem említettünk, és nem is feltétlen igaz. Hozok egy Transitot, te meg az Audidat. Na?A nagyobb autó nehezebb is
Ugyanaz a hiba. A nagyobb autónak nem kell nehezebbnek lennie, lásd nagyszilárdságú anyagok és kompozitok. Hadd ne rakjak ehhez is olvasnivalót, szerintem ezt a topiklakók pont jól ismerik Insignia/Astra vonalon, köztük pont te is, aki vagy 300 kilót cipel magával mindig tök fölöslegesen.
ergo köszi szpen, h igazoltad amit mondtam (a6 biztonságosabb, mint a swift).
Nem. Te leírtál egy általános hülyeséget/butaságot, amit megpróbáltál egy olyan példával bizonyítani, amivel úgy b@sznának ki első körben egy fizikaóráról egy reálosabb gimiben is, mint a sz@rt, Orosz Laci még a padot is rádborongatná egy ilyen után egyetemen.Pont erre gondoltam magam is. Inkább az insigniával kresselek, mint a swifttel.
Én meg inkább kerülöm körbe ötször a dögnehéz Insigniádat amivel pörögsz ész nélkül az úton, mert drága volt a GM-nek rendes padlóemezt alárakni, mintsem ütközzekA fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Ablakos
őstag
válasz molnarpeter #100703 üzenetére
Világos(odik).
-
toompa
őstag
válasz szabonagyur #100697 üzenetére
A H Astra Sedan-omban brutál sok hely van hátul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest