Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz cappa72 #105532 üzenetére
Nagyon körbejártam már a témát. S-Max, Galaxy a célkeresztben... illetve kacsintgatok a Tourer irányába. Sok mindent figyelembe veszek, illetve vannak márkák amiktől ódzkodok.
De egy ilyen juliskát bevállalnék ...
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
válasz Tikakukac #105522 üzenetére
Igen ... több Fordom is volt. Most legutóbb több mint 5 évig egy Focus kombi, csak szűkös volt az utastér. Emiatt adtam el, és szeretnék venni egy egyterűt. Van egy Golf 5-ös is, az mintha egy kategóriával fentebb lenne a Focushoz képest, helykinálat szempontjából.
Integrale: Köszi! Kellenek az ilyen baromságok.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
válasz ncc1701 #105519 üzenetére
Annak vettem.
De még mindig nem tudom, hogy a váltót valóban le kell-e bontani egy vezérléscseréhez....
S-Maxot szeretnék igazából, de a rászánt összegből esélytelen. Csak PS váltóssal van tele a piac.
Tetszik ez a Zafira Tourer is, nagyobb a választék is, de nem akarom hogy valamit benézzek, vagy legalábbis csökkenteni szeretném ennek az esélyét.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Opel Zafira Tourer 1,6 dízel mennyire betegágy? Igaz hogy horror áron lehet vezérlést cserélni benne? Valahol olvastam hogy a váltót is bontani kell ...
Olyan 2015-16 -os évjáratot nézegetek.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
válasz szabonagyur #100899 üzenetére
De volt. Megnéztem párat. De nem fogott meg egy sem, vagy az ár, vagy az állapot miatt.
-
embe
nagyúr
Ma kicsit mérgelődtem.
Autóztam 150 km.-t, 1,5 óra ( pénz + idő ) hogy megnézzem ezt a D-s Corsa-t. Úgy mentem oda, hogy megveszem, ha nincs valami egetrengető hibája.
"Műszakilag tökéletes" - írja. Rohadjon meg!
A kiegyenlítő tartály gyakorlatilag fáradt olaj gyűjtő volt. Nem hittem a szememnek. Belenyúltam, és nem olajos víz volt benne, hanem FEKETE olaj. Csípőből mondta a "kereskedő", hogy 190e km.-nél ez természetes, meg semmi baja, ő már ment vele 200 km.-t. Vagyis tudott a hibáról. Telefonon érdeklődtem, meg sem említette hogy ez "jelenség, állapot" van.
A retek ott is hagyott nem is magyarázkodott, nem is győzködött, nem próbálta rám beszélni ezt a "hibátlan" autót.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz bul07 #100755 üzenetére
Korábbi F-es Astra valamelyik benzinesnél ha 1000 km./1l. olaj volt a fogyasztás, de semmi működésbeli hiba nem lépett fel, akkor nem volt indokolt a szervízelés. És ez gyártói előírás volt.
-
embe
nagyúr
Corsa D, 1,2 86Le-s EcoFlex motorról mi a vélemény? Vannak olyan hibái ami miatt kerülni kell? Illetve az láncos vagy szíjas?
-
embe
nagyúr
Csak amiatt kérdezem, mert volt amin láttam, volt amin nem. Tehát így akkor ez az oka amit írtatok. Köszi!
-
embe
nagyúr
D-s Corsán van "gyárilag" kartelvédő, vagy valami alsó motorburkolat?
-
embe
nagyúr
válasz molnarpeter #100730 üzenetére
és toompa - Köszi a választ!
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Opel Corsa D 1,2, 3 ajtósra jó vajon a Meriva A kerék?
Kerestem, de nem találtam infót a felni méretre.... Van egy pár gumis oldal, így még nem adom fel a keresgélést. De hátha valaki itt tudja a választ!Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Villanyszerelés
- Anime filmek és sorozatok
- EA Sports WRC '23
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest