Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz gainwardgs #10156 üzenetére
A gyári fan curve egy fos, mindegy hány fok a VGA, 4x%-nál feljebb nem viszi sehogy se.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
Az. Már hogy ezt most miért mondod?
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
4070 TiS, saját fan curve, 3000Mhz GPU, 12000 Mhz VRAM:
-
4264adam
veterán
válasz 19Lumpy83 #10143 üzenetére
Jó a 100% power limit.
És ne aggódj 1200Mhz kezdtem én is a tuningot de a memória a Sima Dualon felment 92 fokra idővel szóval most 800Mhz van és így vagyok 82 fokon egy full towerrel és két db lélegeztető VGa brach hűtővel. Kb 1.5FPs-el kevesebb így a teljesítmény szóval elhanyagolható a memória tuning által kapott többlet -
sixpak
nagyúr
válasz johnny82 #10136 üzenetére
Mindenképp érdemes, teljesítményt nem vesztesz, halkabb, hüvösebb lesz a VGA.
19Lumpy83: én a memóriát nem piszkáltam, csak a gpu core clock-ot.
Bemchmarkok erejéig, rádobtam egy 1000-est, de amúgy alapon mennek a memóriák.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Moleman
addikt
válasz sixpak #10128 üzenetére
Ez engem is érdekelne, most ahogy utánanéztem, 0.91V-on 25% fogyasztáscsökkenés mellett alig gyengébb, megpróbálnám.
-
xtremist
senior tag
válasz 19Lumpy83 #10123 üzenetére
Jaaa, hogy evo. Nincs több kérdésem. Megvettél egy kártyát amin a kettővel kisebb modell hűtése van rajta. Ez sehogy nem fog nem melegedni. Állíts egy 90%-os power limitet neki, vagy add el és vegyél egy normális hűtésűt. De ha kikapcsol a géped az nem emiatt lesz, és nem is a proci hőmérséklettől. Írass log file-t a hwinfo-val, és ha megint kikapcs akkor nézd vissza hogy előtte mi történt.
[ Szerkesztve ]
-
19Lumpy83
csendes újonc
válasz xtremist #10116 üzenetére
naja ezt a házat még 2019ben vettem, akkor még közel sem volt ilyen kártyám, de most visszagondolva mikor váltottam 6700xt-re akkor is volt, hogy újraindult a gép játék közben...ezt a házat néztem most: NZXT H7 Flow RGB White, elég jókat írnak róla szellőzés terén. Okés, leveszem az oldallapot és úgy futtatok egy tesztet.
-
xtremist
senior tag
válasz 19Lumpy83 #10115 üzenetére
Nagyon pörög a venti, mégis meleg a kártya, de a deltája meg nem nagy. Akkor szokott így járni, ha a meleg levegőt keringeti bent. Ahogy nézem az r1 nem egy híres szellőzésű. Teszteld levett oldalfallal.
Ha hotspot hibás lenne akkor nagy lenne a különbség a hőfok meg a hotspot között.[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
Tegnap elbúcsúztam a MSI 4070 Super Gaming X Slim karimtól.
Jó kis vga, továbbra is ajánlom ezt a típust annak aki 4070S-en gondolkodik.Jött a helyére még kövi széria előtt egy Zotac Gaming 4070 Ti Super AMP HOLO
-
Dr.Én
veterán
Hali!
Beszerereztem egy Manli RTX 4070Ti Supert
Eddig minden rendben vele, szépen megy[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
Moleman
addikt
válasz xtremist #10096 üzenetére
Közben ránéztem a beállításokra (az asszony gépében van), kiderült, hogy részben user error volt, a 60 Hz-es monitoron felesegesen 300+ fps-sel futottak a játékok 1440p ultrán. 60 fps-re korlátozva teljesen baráti, azonnal 30 fokkal hidegebb lett, a venti is alig pörög.
Úgyhogy így már nem annyira égető a csere, de ha lesz valami jó deal, szerzek helyette egy MSI-t.
[ Szerkesztve ]
-
Géjza
őstag
válasz xtremist #10096 üzenetére
"többi ordít folyamatosan"
Mondjuk úgy, hogy ez nagyon erős túlzás. Vagy az enyém "rossz" példány: 1700rpm fölött még nem láttam járni, ekkor hallható, de nem vészes (3000rpm a max, szóval picivel félgáz fölött menne ilyenkor). UV-zés után meg 1400-1500rpm körül megy max terhelésen, ami meg inkább halk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest