Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
válasz 19Lumpy83 #10143 üzenetére
Jó a 100% power limit.
És ne aggódj 1200Mhz kezdtem én is a tuningot de a memória a Sima Dualon felment 92 fokra idővel szóval most 800Mhz van és így vagyok 82 fokon egy full towerrel és két db lélegeztető VGa brach hűtővel. Kb 1.5FPs-el kevesebb így a teljesítmény szóval elhanyagolható a memória tuning által kapott többlet -
xtremist
senior tag
válasz 19Lumpy83 #10123 üzenetére
Jaaa, hogy evo. Nincs több kérdésem. Megvettél egy kártyát amin a kettővel kisebb modell hűtése van rajta. Ez sehogy nem fog nem melegedni. Állíts egy 90%-os power limitet neki, vagy add el és vegyél egy normális hűtésűt. De ha kikapcsol a géped az nem emiatt lesz, és nem is a proci hőmérséklettől. Írass log file-t a hwinfo-val, és ha megint kikapcs akkor nézd vissza hogy előtte mi történt.
[ Szerkesztve ]
-
xtremist
senior tag
válasz 19Lumpy83 #10115 üzenetére
Nagyon pörög a venti, mégis meleg a kártya, de a deltája meg nem nagy. Akkor szokott így járni, ha a meleg levegőt keringeti bent. Ahogy nézem az r1 nem egy híres szellőzésű. Teszteld levett oldalfallal.
Ha hotspot hibás lenne akkor nagy lenne a különbség a hőfok meg a hotspot között.[ Szerkesztve ]
-
kispal87
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest