Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jarlax
tag
válasz
F_Zolee #11009 üzenetére
Palit GameRock, nem hiszem hogy bontott volt, én vágtam fel a dobozon is a lezárószalagot, és a kártya zacsija is sértetlennek látszott. Ugyan maga a doboz pár helyen beszakadt (a széle), de az a szállításból is adódhatott. Amúgy én is hallottam már olyat, hogy a hibásat is eladták újra felbontottként, de eddig én az alzára nem panaszkodhatok, pedig 3 év alatt ott hagytam náluk már több mint egy misit. Mindig korrektek voltak, azonnal visszavettek valamit ha olyan gondom volt, a pénzt is visszautalták, ha kellett.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
F_Zolee #10613 üzenetére
Ez alapján kb 30%-al lenne gyorsabb 4K-n. Árban persze több, mint 30% lenne, de szerintem nekem csak az 5070 ti lenne érdekes, de az biztos jóval drágább lesz.
#10614Corsa02: igazából majdnem egyszerre váltottunk, csak én 1660 superről 4070-re, amikor azt a jóárasat sikerült megvennem, perdig először én is 4060-at akartam.
-
viperabácsi
addikt
-
bobalazs
nagyúr
válasz
F_Zolee #10521 üzenetére
Ezt megértem. A panasz a hiányzó adatok miatt van. Gyakorlatiasabb tesztek IS kellenek!
Ez alatt azt értem hogy 4090-nel rendelkező felhasználók nem 5700x vagy 5700x3d rendszerrel fogják használni.
A rendelkezésre álló valós tesztek elterjedt hardware konfigurációkkal pedig hiánynak számítanak.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Corsa02
őstag
válasz
F_Zolee #10448 üzenetére
Alza lett végül igen, a szegedi srác közben eladta már.
Arra gondolsz, hogy egy másik ugyan ilyen vagy más márka?
Mert igazából ahogy nézem a Tuf CW-zik, a Giga, Palit, Zotac zajosabb, MSI vagy Cw vagy zaj... a 4070TiS-nél nem sokkal jobb a helyzet más gyártóknál sem. Talán a Strix de nagyon drága.
-
Corsa02
őstag
válasz
F_Zolee #10291 üzenetére
Ezek nagyobb inputlagot nem okoznak?
G-Sync-et sikerült jól beállitanom, teszek egy próbát este akkor ezzel is. Lehet nem is kell lecserélnem a 4060-at, olyan sokat hozAz az igazság, hogy most a jobb és gyorsabb monitorral megtetszett a nagyobb Fps-el és G-syncel járó simább, gyorsabb játék, csak ugye a 60Hz/60Fps-t a 4060 simán hozta fullhd-n, de 1440p-n a 100 körüli érték már nem nagyon van.
-
Corsa02
őstag
-
ankaz
tag
válasz
F_Zolee #9995 üzenetére
Csak az alaplapon. Bios default beállításon van, nem állítottam semmit.
Olyan volt még, hogy a 600-as táppal indít, nem megy, 2 HDD lehúz, újra elindít és megy.
De a 700-as táppal már HDD nélkül sem indult el. (csak az alaplaival, az fixen megy)Megnézem másik gépben a 4070-et, oda meg rakok be eg 3070-et.
-
mcs
veterán
-
tomgabor
senior tag
válasz
F_Zolee #9298 üzenetére
Ha fixen 30%-on megy a Zotac ventilátor és leveszed a ház oldalát akkor sem? Nem rezeg a kártya ha megfogod?
Én azért a threadért mondtam le a 4070TiS trinityt és vettem a GameRock-ot helyette(ami vissza is ment)
https://www.hardwareluxx.de/community/threads/zotac-rtx-4000-series-silent-mod-f%C3%BCr-amp-airo-trinity.1331609/[ Szerkesztve ]
-
tomgabor
senior tag
válasz
F_Zolee #9126 üzenetére
Elől 3 Arctic F14, Hátul egy F14 és felül is egy F14, Cpu hütő Noctua D15S, ház Meshify 2. Mindegyik ventilátor 30%-on(530rpm) megy, a chipset közvetlen a videokártya alatt van, 60%-on(1000rpm) kell járatnom a front ventiket hogy ugyanazt az eredményt érjem el mint gpu zero rpm nélkül, vagy egy 92mm-es ventit kell oda irányítanom 50%-on.
Rengeteg pénzt ellocsoltam mindenféle cpu hűtőre, házra és ventilátorra, de semmi sem segít csak ha nagyobb fordulaton járnak a ventik.
[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
válasz
F_Zolee #8860 üzenetére
Ebben lehet valami buktató?
Feltettem egy hirdetést hogy keresem a játékot Nvidia kód formában.
"Szia
Láttam a hirdetésed és nekem lenne egy kulcsom amit eladnék viszont mivel újonc vagyok ezért küldöm előre a kódot.
Ha érdekel írj nyugodtan"Ha elküldi és beváltom visszavonni már gondolom nem lehet, ugye?
Természetesen ha működik a kód akkor utalok neki egyből.
-
Yodamest
veterán
válasz
F_Zolee #8756 üzenetére
Nagyon egyszerűen úgy is lehet az undervoltot, hogy afterburnerben szimplán a power limitet levinni 80 vagy 70%-ra. Tesztelgettem ezt is amikor az egyébkénti 0.9V@2600MHz uv-t csináltam és ha valaki nem akar bajlódni vele csak egy csúszkát elhúzni akkor is megéri, mert az fps csökkenés így is minimális.
-
duronx
senior tag
válasz
F_Zolee #8614 üzenetére
Nem csak megdrágult hanem sok helyen nem is lehet jelenleg kapni, pl. a Firstshopból ahonnan 1 hete rendeltem nincs is fent a kínálatban. Hangban és melegedésben felülmúlja a várakozásaimat. Egyedül az rgb vezérlés hiánya bosszant.
Esetleg ez is jó lehet: [ASUS ProArt GeForce RTX 4070 SUPER OC 12GB GDDR6X]
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz
F_Zolee #8570 üzenetére
Elég nagy, arra törekedtem, hogy melegedés/hangszint/teljesítmény arányban a legjobb legyen és arra ez kiváló. Tényleg semmi hangja a gépnek így, még terhelés alatt sem, a VGA ventik ilyen 1100RPM-et mennek és kb max 60 fokos játék alatt. A standard profilhoz képest egy 7-8%-al lassabb így kiszámolva, de általános gamingre ezt használom, ott úgysem az a 4-5 fps fog számítani. Csak tényleg ezt nem értem, hogy még a standard profillal tesztelve is pl. te is simán hozod ezeket az fps értékeket a superrel is.
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz
F_Zolee #8548 üzenetére
De ez nagyon jó eredmény... nem értem akkor mit cpu limiteznek itt. Én kevesebbet értem el a 4070ti-vel, úgy hogy már az enyém is amúgy referencia eredmény, szóval elvileg nem kevesebb mint kellene. Ez a 72 átlag fps a ti és a ti super verzió között van és ezt egy sima superrel érted el.
[ Szerkesztve ]
-
MZsoltee
veterán
válasz
F_Zolee #8538 üzenetére
Ha GPU érzékeny címekkel tolod okés, de amint jön egy CPU intenzív játék, akkor borul a dolog.
Ha nem csak egy játékkal játszol, akkor valószínűleg elég lett volna egy gyengébb kártya is. Előre befektetni hardverbe a bányász időszakot kivéve nem érte meg. Amíg áll, nincs kihasználva csak az értéke esik, fölöslegesen áll benne a pénz. Én is ezt a hibat követtem el, csak fordítva. A 6800XT-hez teljesen fölösleges a 7800x3D.
-
-
bobalazs
nagyúr
válasz
F_Zolee #8423 üzenetére
1. Ahogy leokézom nekem egy V alak kerül rá a görbére,
ezt nálad nem látom (ha csak beállitottad a görbét és nem okéztad le, akkor kb semmit se csináltál)
2. Megnézheted az alapórajeles görbe utolsó pontját hány Mhz.-en áll. Ha 200at adsz hozzá az 1.00V-on és többet mutat mint az az utolsó pont akkor nagyon sok az a +200.
1V-on csak annyit adj hozzá hogy pl 2850 Mhz.-ig huzod fel a pontot.
3. Ha nem akarsz OC-t akkor megnézed hogy az alapórajeles görbén az 1.10V-on hány Mhz. van és akkor ahhoz a Mhz-hez egyenesíted az 1.00V-ot. -
bobalazs
nagyúr
válasz
F_Zolee #8419 üzenetére
Egy hogy jelentős alulfeszelés mellett OCzol, nem is kicsit, másrészt nem figyeled az órajeleket hogy meddig megy fel? Nem fog neked 1 voltnál 3000et menni, szóval beáll jóval az alá és ki tudja meddig megy fel. Igy még a gyári órajel sincs meg. valami egészségesebb órajelet állits mint amiket emlitettem.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
F_Zolee #8417 üzenetére
Ez le sincs apply - okézva
És nagyon fura ez a görbe, egyáltalán nem ezt mutattam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Mazda topik
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos cigaretta 🔞
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Wise (ex-TransferWise)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest