Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz rumkola #9697 üzenetére
Ez egy nagyon régi, 2017-es cikk, csak óvatosan vele és kipróbálás után Volt már olyat eset itt akinek az Ultramagas Alacsony késleltetés mód akadozásokat okozott, illetve a Reflex esetén is a Boost mód. Ezek ezért opcionális beállítások, mert nem atombiztos működésűek.
[ Szerkesztve ]
-
-Rolika-
senior tag
-
-Rolika-
senior tag
válasz rumkola #9433 üzenetére
Aha, persze. Erre figyeltem.
Az előző kábel ugye nem ilyen AOC volt és azzal sokkal sűrűbben csinálta. Sőt azzal volt, hogy elment a kép kb fél percre.
Ezzel is az a bajom, hogy van mikor 20 percig minden szuper, aztán meg 1 percen belül megcsinálja 3szor.https://www.youtube.com/@Rolika82
-
válasz rumkola #9044 üzenetére
Én épp idén küldtem vissza egy freesynces monitort, mert nem működött rajta a gsync rendesen (semmilyen kábellel). Ettől persze még lehet, hogy van amelyiken meg működik.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kwzatz
őstag
válasz rumkola #8644 üzenetére
Jobb esetben egész életedben mintákat figyelsz tudatosan vagy tudat alatt, legyen szó munkáról, tanulásról, nyelvről, sportról, zenéről, problémamegoldásról vagy szinte bármilyen szórakozási formáról szó.
De ha valaki így gondolja, akkor meg semmi gond, ott van a milliónyi nyomod az előre és a támadás gombot/bal klikket easy-n, amit lehet úgyis csinálni, hogy a képernyőt sem kell nézni közben, és nem érdemes keseregni meg mazochistázni a játékok kb. 0,01%-a miatt, amit azoknak készítettek, akik némi kihívást/gondolkodásra ösztönzést is szeretnének egy játékban látni.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
válasz rumkola #7080 üzenetére
Onnan akartam, de nem volt ingyenes házhozszállítás! (skótoskodunk egy kicsit)
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
BogyóBP
addikt
válasz rumkola #6052 üzenetére
Az elég gáz mert tudtommal a 4 es szériás RTX ek már 5.0 sak, akkor ez miért?
4264adam: Lehet közel van a ház a fülemhez (pedig nem) vagy csak túl jó a hallásom de ennek azért van szélzaja elég szépen.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
-
4264adam
veterán
válasz rumkola #5365 üzenetére
ASUS DUAL 266k-t várok Alzan.
Gainward Panther 4060Ti után csakis a tesztek irányában vásárolok. Nem akarok mégegyszer Deshroud miatt eladhatalan kártyát 2 hónapon belül.Ha drágábban nyit mint 275k akkor megvárom a 4070Ti Super indulását és HA-n a sima 4070Ti-t veszem meg 280-290k környékén, most is van 1-2db és az a Panther nem a 4060Ti panther.
300k és magyar garancia most a lélektani határom jobb hűtéssel.[ Szerkesztve ]
-
-
szasanyi
félisten
válasz rumkola #5064 üzenetére
Nem mindenkinél igaz amit mondtál. Vannak már többen, akinek nem azért nem vesznek mert nem tudják kifizetni gond nélkül hanem mert neki már nem ér annyit.
Ti. mindennek van egy ára és egy haszna, így ha e kettő nincs egyensúlyban az adott ember számára akkor nem vásárol. És ugye vannak más alternatívák is játékra.ollie: az ilyenre szokták azt mondani, hogy aki túl sokat gondolkodik 2 lépés között az a fél életét egy lábon tölti. Viszont az is gaz, hogy mindenki maga dönti el mire költ és mire nem.
[ Szerkesztve ]
-
BaJaZo
aktív tag
válasz rumkola #3347 üzenetére
Úgy tűnik szövegértelmezési problémád van. Világosan leirta, hogy PS5-ön játszik, és csak azokra a játékokra kell neki VGA ami nem jelenik meg a konzolra. Ilyen nagyon kevés lesz. Logikus, hogy költséghatékony megoldást kell választania.
Amúgy a linkelt videóból kiderül, hogy hiába 128 bites, az Fps bőven elég még 1440p-ben is 40-60 fps-re. Delirious azt irta, hogy őt a 30 fps se zavarja.
Itt egy teszt 4K-ban: [link] Jól látható, az első és utolsó teszben, hogy amikor meghal a 4060ti, akkor vége a 4070-nek is... -
Hauptmann
addikt
válasz rumkola #3347 üzenetére
Hát igen. Ezt a RAM remegést nem értem én sem, hogy húúú, a 4070 Ti csak 12 GB, szarfoshúgy Igen, valóban, kevés lesz, majd 2-3 év múlva. De akkor hol lesz már a 4070 Ti? Aminek meg most nem elég WQHD-n a 12 GB, az szarul van megírva, és majd optimalizálják. Ha meg nem, akkor nem ultrán kell játszani, hanem high-on, kb. észrevehetetlen különbség, hogy azt a fűszál nem 100 méterről játszódik, hanem csak 80-ról.
-
huskydog17
addikt
válasz rumkola #3153 üzenetére
Igen, ismerem a Freestyle-t, mert az GTX 1060 alatt is működött/működik, nekem a RotTR-ben nincs rá szükség, mert a DLDSR+DLSS tökéletes képet ad, további Freestyle élesítéssel nekem már túl sok, de az a jó, hogy mindenki személyre tudja szabni az ízlése szerint. Mondjuk 25-re állítva a sharpening még ok, de úgy alig látok különbséget a kikapcsolt állatpohoz képest. Az viszont tény, hogy Freesytle-al szinten minden részlet visszanyerhető, amit a DLSS esetleg elvesz, bár nálam a DLDSR hozta vissza.
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
PuMbA
titán
válasz rumkola #3070 üzenetére
"A 3x15dB az nem 45db, hanem marad 15."
2 perc alatt lehet találni guglival olyan oldalt, ahol össze lehet adni dB értékeket és nem így van 3 x 15 dB az 20 dB. Ezen okok miatt 2db ventivel ugyanolyan halk működést lehet összehozni, mint 3-mal. Például nekem a mostani 3 ventis kártyám ugyanolyan hangos, mint az előző 2 ventisem. Mint sok helyen, itt sem érvényes a több = jobb szabály.
[ Szerkesztve ]
-
xAttilax
őstag
válasz rumkola #2857 üzenetére
Nem teljesen: tavaly EVGA 3060ti XC egyedi venti profil + uv és egyszer nem sikerült elindítani a ventiket Nézem, hogy miért esik az fps és állt a venti... Annyira utáltam azt a kártyát, hogy még örültem volna is neki, ha megsül de a szar megvèdte magát és a teljesítményt vette vissza.
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
hahakocka
senior tag
válasz rumkola #2520 üzenetére
Aki most akar venni de èn èv vègèn majd . Addig lesznek új vgak , FSR3 Megvàrom. De így volt Nvidia kariaimnâl vártam nem azonnal vettem. Èv vègèn újítok teljes gèpet, így volt előre betervezve S addig jön mèg 7700-7800xt is. Lecsökkenhet a 7900xt 4070Ti is árban.
[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
válasz rumkola #2465 üzenetére
Neked is TV a kijelződ?
Én ezt nem vettem hibának, csak pár alkalommal láttam ezt a fekete bevillanást, és annak tudtam be, hogy a kijelző TV. Aztán itt ki tudja hogy megy az ALLM, VRR, stb. vagy mit vált....Meg a TV-nek tudtam be, mert Sony TV-n év elejéig még kép se volt, csak feketeség, mert valami szoftvert hiba volt a Bravia XR TV-kben.
-
modflow
veterán
válasz rumkola #2456 üzenetére
De nekem nem változik semmilyen beállítás.
Most közvetlenül a TV HDMI 2.1-be dugtam a VGA-t.
Ahogy beépített a jelszó megadása után az asztalra, rögtön bevillant a fekete kép egy pillanatra.
Mintha valami felbontást váltana, vagy valami.Ez akkor hiba lenne?
Mivel lehet jól megizzasztani a VGA-t?
Van valami jó tesztprogram?[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz rumkola #2274 üzenetére
hát ez nagyon érdekes lesz... bár fentebb írtam, nem a vrm fogy el a 2080Ti-ről....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz rumkola #2102 üzenetére
B660, ohne tuning?... akkor nekem a 790-.es prime D4 bőven elég lesz a 13600K alá szintén ohne tuning.... jól matekoltam, meg itt a csopiban is.. köcce all
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
petimbo
tag
válasz rumkola #2105 üzenetére
Ó, oké. Ott nekem, az első részében a 3070 Ti szépen dolgozik, folyamatosan 95-99%-on. Nincs semmi gond. Lehetséges lenne akkor, hogy a 4070 Ti -t csak ennyire "izzasztja meg" a játék első része 1440 pixelen, hogy csak 60-70 %-on terhelődik? Lehet, hogy 4k felbontáson már nem unatkozna a 4070 Ti 70%-on.
-
- = Zk = -
félisten
válasz rumkola #2052 üzenetére
szar a motor?!
szerk
TLoU is ugyan ezzel szenved... aztán jött vmi 24gigás frissítés.. kösz, már kivittem a játékot, meg a dlc-ét is...[ Szerkesztve ]
-
petimbo
tag
-
MODERÁTOR
-
-
Sirandrish
legenda
válasz rumkola #1963 üzenetére
Ez most PBO2 nélkül..
A fogyasztás majd 30W-t nőtt, ahogy a fokok is feljebb kúsztak vagy 20al, de a pontban nem látok érdemi változást..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz rumkola #1961 üzenetére
Most ráküldtem ezt a PBO2-t, de az előző képen anélkül ment..
Ezt amúgy hol látom, vagy hol tudom kikapcsolni, ha be van kapcsolva..[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
BerserkGuts
őstag
válasz rumkola #1923 üzenetére
mondjuk ez a benchmark nem működik nekem a min fps nagyon alacsony és pontok se jönnek normálisan mint pl: timespy már próbáltam mindent
de mondjuk még játék közben amikkel játszom: cod, warthunder... nem vettem észre, hogy laggolna ott tartja a 0.1%-os fps-t
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
BerserkGuts
őstag
válasz rumkola #1892 üzenetére
Nem olyan rossz nálam remekül működik jó házhűtés és beállításokkal 68fok max terhelésen is és nem mókolgatva hogy leveszem a grafikát
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
yarsley
aktív tag
válasz rumkola #1689 üzenetére
Több minden is rá van dugva az erősítőre vagy csak a PC? Erősítő , hangfal a PC közelében van? Ha a minden marad a helyén és mondjuk egy telefonra dugod az erősítőt (miközben megy egy játék) akkor is van zaj?
Olvastam olyat is hogy árnyékolatlan kábel nem mindegy hol megy, illetve mikrofon szokott még vicceskedni, de szerintem itt nem az lesz.
Egyébként valami ilyen zajt hallasz, igaz?... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
rumkola
nagyúr
válasz rumkola #1474 üzenetére
Baxxameg nem is VGA coil whine-ol!!!! Az erősítőre megy át valamilyen delej a VGA csere óta és a hangszórókból jön az elektrosztatikus zaj. Kihúztam takarításkor az erősítőt (még nem tettem vissza) és úgy vettem észre hogy ha csak simán a TV szól, akkor nincs coil whine. Nézhetem át az egész kábelezést, valami nem stimmel. Ami fura, mert HDMI a TV-be és onnan optika az erősítőbe.
-
Sub-S
senior tag
válasz rumkola #1627 üzenetére
Frame generationnel könnyű látványosan növelni az fps számot mivel sokkal kevesebb erőforrást igényel a köztes frame létrehozása mint renderelése. A HW valódi erejéről nem sokat árul el ez.
Azokban a csodás generált köztes frame-ekben olyan ordító hibák vannak hogy jajj, persze nem fogod észrevenni mivel nagyon rövid ideig vannak ott, de nézd pl ezt a példát:
gyakorlatilag kivehetetlen a '0.60NM'...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- PlayStation 5
- Vivaldi (böngésző)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen GPS-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Geforce GTX 10xx FE, Hybrid
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest