Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MODERÁTOR
-
nyisziati
veterán
válasz mikung #68322 üzenetére
Háááát... Ahogy gondolod.
Mindenesetre én azt látom, hogy hosszútávon nem a fillérrágó alkudozósok járnak jól.
Most nem akarok késhegyremenő vitát gerjeszteni, vagy bárkit is megbántani, egyszerűen az évtizedek távlatára visszanézve nem bánom, hogy mindig kifizettem a cechet, és soha nem nyúltam "okosba" se gázt, se villanyt, se netet stb.Sőt, elnézve a környezetemben azokat, akik évtizedekig ezt csinálták (van egypár...), valahogy nem lettek gazdagabbak, mint én, sőt. Egyiküknek se kívánom az életét.
-
DonMaster
addikt
válasz mikung #60431 üzenetére
voip nagy szavak értem korlátlan net értem , de a kb 10millio efi-böl ami csak országunkban van menyninek is van voip-ja ? mert ugye voip-al csak voip-ot hivhatsz akinek nincs ott marad a sima hivás
a 40-19ft-os nézd emg hol menni 19-el számoltam.viber hivás oké de ha a másiknak nincs viber felkel hivd számszerint , és mond egy számot könyebb megjegyezni vagy egy viber nevet ? ráadásul számot lehet fülkéböl is hivni voip.-ot nem és sok máshonna is lehet számot hivni voip-ot nem, amég ez igy marad addig a voip nem 100%-os alternativa a sima számon keresztüli hivással.
ez a discos cucc kemény kijön évente, és még 1év mulva is MAGYARORSZÁGON vagyunk ahol a NETTO ÁTLAG FIZETÉS NEM ÉRI EL A 200e ft-ot. ez után kijön a csili vili samsung galaxy s10 neked meg meg van samsung galaxy s9-ed majd pont ennyi fizetéssel egy kb semmivel sem többet tudo készüléket fogsz venni aha értem végül is tök logikus átlag netto 200e_böl 1évente szokás telot venni igaz mert ki a király , én spec 2évente veszek telo-t részben a hüség miatt részben meg mert kb 2évente van téynleges elörelépés is, a páros számoknál pl samsung s2 vs s4 vs s6 vs s8 most s10 LG g2 vs g4 vs g6 vs majd g8
ha megnézed a samsung nagyon is elkapot márka de s3 s5 s7-röl nem sokat hallani ahogy g3 g5-g7-r9l sem. bár LG-nél kb a páratlanoknál van hiba is, de a samsungnál nem igazán max a rabbanékonyság note-.oknál .de kevesebb hir van rolla mint a párosokról 2évente jelentös fejlödés megy végbe nézd meg az s8+ vs s9+ -t proci erösebb egy kicsivell de lényegében max egy ráncfelvarott itt ott kilet pofozva de érdemben nem hozott semmi olyat ami miatt megkéne venni egy s8+hoz képest az s9+custom hw ilyen szarokat nem szabd emg venni bár ezek körül egyikse 300e ft-os mivel erröl az ár kategoriárol beszélünk .
[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
DonMaster
addikt
válasz mikung #60420 üzenetére
1. független telefonokat árulnak 90%-ban. az ujjak minden független. igy nincs simlock.
custom hw? ez mit takar mert ha máshol veszed akkro se modolod a procit snapi845 helyet majd 850-re cseréled bár volt rá példa google project ara néven de elbukot még nem ál készen az emberiség rá, igy nem értem milyen custom hw ?
számolj egy kicsit 20k-ért 35-40ft-os percdij kártyásnál akár több is legkisebb 19ft 1052p az 17,5ora 1 honapban. blue csomagoknál 40ft akkro kb fele durván 9ora beszéd 30napra . az szerinted telemarketinges cég? vállakozok és még sok más auto szerelötől kezdve mindenne át simán lehet enynit telefonálni, ha csak a barátnödel beszélsz telon napi 20percet akár több részletbe. már az havi 10ora és akkro se havert se rokon se mást nem hivtál de ettöl nem leszel telemarketinges, az 1050p/honap az napi 35perc telefonás, azért ez simán meg van 10böl 7embernek tuti. és akkor sms irás és mobil netett nem számoltam mellé, mert ugye elnetezget az ember én kb 20gb-t mobilon yt net face stb.-n eltolok ez jelenti a 20e-ret melletet van egy csucs készüléked.
persze van korlátlan 4g net 6e ért is de akkor a telefon ára marad 300e+-ba és nem lesz olcsobb se 1 összegben se részletben, lényegében a részletnek van itt a hangsúly mivel ha 250e -ret felosztasz 24felé az havi 10e és nem egyszere 250e ft-os költség ami azért nem mindegy persze félmillios fizetéssel más a leányzó fekvése de nem kéne elfelejteni hogy Magyarországon vagyunk ahol az átlag nettó fizetés éphogy eléri a 200e ft-ot. de attol még hogy nem keres anynit ne is vegye meg a 300e ft-os telot ? mert én nem láttam még olyat aki 30-50-100 millió forintot keres 1 honapban nettó ehez képest több tíz ezer ember van országunkban akik 10-20-30-40milliós házakat vesznek 20évre, még sem panaszkodnak hgoy 20év-ig nem költözhetnek.kötbérez igen de csak akkor ha felmondod, amit miért is tennél meg? másik 2+1 szolgáltató van hasonló vagy drágábbak de ha olcsobb is lesz és neked még féléved van azt kilehet birni.
ezt a pont nálla akarjuk használni dolgott fejd ki kicsitt bövebben , én anno telenronál lettem praktikumos majd elöfizetéses majd átmentem számhordozással telekomhoz, mikor meguntam ott a lehuzást és bénázást akkro vissza jöttem több mitn 10éve ugyan az a számom de nem hordozom évente havonta mert most a másik 10ft-al kevesebb ért adja pedig most hd csomagban vagyok nincs hüség meg tehetném, de nincs olyan ajánlat ami megérné a 2+1konkurensnél.
ez a 60% kedvezmény emg szép és jo de néz egy mm-es árat note9 330e telenronál kártyásan 300e függöben meg 170e az majd nem 50% de lehet csak 30% de mindegy is olcsobb és részletre megtudod venni az megint bonusz hogy 2év gyártói gari is jár szolgáltatónál még máshol csak 1év.
az hogy mindenki ugy költi a pénzét ahgoy jonak látja teljesen igazad van de én is ezt irtam ,
csak nem tudom épészel felfogni azt mikor vesz valaki 300e ért telefont és havi feltölt 20e ft-ot hogy használni is tudja, nyilván feltöltökártyán mint hogy kötne 2év hüséget és jön a csekk még ha kell tul is forgalmazhat mert utolag kitudja fizetni .LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Blackmirror
őstag
válasz mikung #57615 üzenetére
Én se nagyon értem , miért nem vette meg kártyás csomagban vagy listaáron?
A céges flottára nincs nagy készülékkedvezmény, én is abban vagyok.
Viszont ha részletre vett valamit akkor hűséget kell hozzá kötni , ez szerintem más szolgáltatónál is így van.
Akkor is ha nem új számhoz( kártyához) veszed. Nem adják oda a telefont hogy na akkor vigyed. Ezt minden szolgáltató így csinálja. Tájékozódni kell.[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
Somatom
veterán
válasz mikung #57561 üzenetére
Nálam nincs otthon épkézláb net, és rengeteget utazok. Egyértelműen az EQ társkártyás csomagja a top. Ahhoz képest a Telenor publikus csomagjai fasorban sincsenek. Mindkettő előfizus. Miért írjon alá vki a Telenor -nál, ha ugyanezzel az aláírással többet kap az EQ -tól? Természetesen adatról van szó.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz mikung #57499 üzenetére
Régen, valamelyik hivatal a mamámat nevezte át. Egy "A" -t "Á" -ra. Azóta minden okmányomban így szerepel. Nagy tortúra lenne megváltoztatni, úgyhogy inkább rájuk hagytam. Ez az adategyeztetősdi pedig egy vicc. Tavaly, az elsőt személyesen intéztem. Valami tanulók voltak a bótban segíteni. Szólítottak, odamentem a pulthoz, elvégezte. Mondom, papír plíz! Ő nem tud adni papírt. Kiderült, hogy amit ők csináltak, az ugyanaz az online egyeztetés, mint amit én csinálhattam volna otthon. Kérdeztem az ifjú titántól, hogy mit gondol, mi a bánatos nyavalyáért caplattam be ide? Erre átirányított egy másik pulthoz, ahol egy Telenor alkalmazott megcsinálta a személyes egyeztetést. Így már van igazolásom arról, hogy a Telenor rendszere elfogadja a "lakcím nélküli" bejegyzést. Nem tudom, hogy mit válaszolnának, ha megkérdezném tőlük, hogy akkor ugyaneezekkel az adatokkal miért nem köthettem náluk számlás előfizetést. Vicc ez az egész. Visszaélés esetén mit ér egy hivatalos szerv a" lakcím nélküli" bejegyzéssel? Arról nem is szólva, hogy VOIP -on símán használhatnék hivatalosan regisztrálatlan (pl. nomadikus) számot. Azt hogy nyomozzák vissza egy bűncselekménynél? Sok hűhó, semmiért.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz mikung #47523 üzenetére
Na az egy érdekes dolog.
Ha megfelel a jogszabályi környezetnek, akkor én elképzelhetőnek tartom hogy a következő adategyeztetés már valamennyire automatizált lesz.Azért azt lássuk be hogy az NMMHH sem köti meg annyira a szolgaltatok kezét.
Ez most erősen béta rendszer.
Nincs egy koncepció, Gyanítom hogy a szolgáltatók megprobálják majd az NMHH-t "puhitani" -
Faterkam
addikt
válasz mikung #47455 üzenetére
Értelem szerűen 1x, mint karácsonykor az ajándék korlátlan netet 7 napig! De evvel neked mi is a gondod? Szerinted nem használjuk ki, ha voltunk olyan pedánsak, hogy elsők között egyeztettem le 7 Simkártyát a családban?
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
wetomi
aktív tag
válasz mikung #46743 üzenetére
Tarifacsomagba épített alapszolgáltatás: Hívószámküldés- tiltás
Ha nem is szünteti meg a kényelmetlenséget, de a kifogásodra adhat megoldást. -
MODERÁTOR
válasz mikung #46738 üzenetére
Abban az esetben, ha:
- nincs senki sem a családodban, sem az ismeretségi körödben, akit havonta egy percre felhívnál telefonon, ÉS
- a munkád miatt sem kell egyetlen egyszer sem telefonálnod egy hónapban, ÉS
- nem ismersz egyetlen vezetékes számot sem (üzlet, mozi, ismerős, családtag stb) amit anélkül felhívhatnál hogy kiírja a szupertitkos számodat, vagy
- számodra fizikailag megvalósíthatatlan hogy a telefonod névjegyzékében ráhelyezd az ujjad egy számra,akkor ez neked elég durva kényelmetlenség.
Felmerül persze a kérdés, hogy miért lenne akkor telefonod, sőt netalán telefon-előfizetésed, ha nemcsak hogy nem akarsz egy percet sem (ingyen egyébként) telefonálni, hanem elég durva kényelmetlenségnek éled meg a telefonálást (még havi 1 percben is).
Nézd, persze ez létezhet, például nekem elég durva kényelmetlenség lenne a sziklamászás, ezért nem tartok itthon sziklamászó felszerelést, de eszembe se jut bemenni egy sziklamászó topikba beírni, hogy de már milyen durva kényelmetlenség, hogy felfelé kell mászni egy sziklafalon. Biztos érted mit akarok mondani.
Szerk.:
"Mert ha valami miatt nem vagyok elérhető a megadott számokon, mindenki akit valaha egyszer erről hívtam"Az a brutál nehéz megoldás nem merült fel benned, ha - amint írod - vannak más számaid ("megadott számok") akkor havonta egyszer felhívod a saját nemtitkos "megadott számod" és ezzel letudtad az elég durva kényelmetlenségedet?
[ Szerkesztve ]
-
csernak75
senior tag
válasz mikung #40357 üzenetére
Ez egy általános (SMS) hibakód, net en rákeresve:
CMS ERROR 50 "Requested facility not subscribed" This cause indicates that the requested short message service could not be provided by the network because the user has not completed the necessary administrative arrangements with its supporting networks.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- Phantom Thread (Fantomszál) eredeti poszter bekeretezve 27 in x 40 in (69 cm x 102 cm)
- DOMYOS EL520 Elliptikus tréner, áramforrás nélküli
- Wireworld Luna 8 Audio Interconnect RCA kábel 1m
- Corsair RM750X (2021) White 750W-os Gold minősítésű tápegység - sok magyar garanciával! -
- ASUS ROG GR6 i5-5200U 16GB 2 512GB SSD GTX 960M - ultra pici, ultra csendes, bivalyerős gép
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest