Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
válasz
donjohnson #113912 üzenetére
Természetesen ezeken már rég túlvoltam. Nézegetem az utódot, de én nem vagyok nagy telefon felhasználó. Amire nekem kell, arra ez is sok. (telefonálás, Viber, Messenger, Waze, NFC) Ezért is van már 24 éve csak feltöltőkártyás simem. A Nord 3 tetszik, csak a 150e Ft-ot sokallom érte. (mondjuk a multkor volt az Alzán 127e Ft-ért is) Az sem kevés :/
-
Faterkam
addikt
válasz
MadMancs #113902 üzenetére
Visszanéztem a decemberi beírásomat, a Google DNS-t kikapcsolva, és a Privát DNS.t automatikusra állítva ment a joutube. Tehát a Google DNS-el nem!
-
Faterkam
addikt
válasz
aprokaroka87 #113900 üzenetére
A 2. slotba van a yettel sim. csak ha kikapcsolom a privát dns-t, akkor megy a mobilnet rendesen. Áttettem az egyes slotba, az Obi ott sem ment. Én itt feladtam, mert lejárt a korlátlanom :(
-
Faterkam
addikt
válasz
Zssom #113893 üzenetére
Sajnos ma lejárt a korlátlanom, legközelebb ránézek. Csak azt nnem értem, hogy se Telekom, se One mobilnettel nincs ilyen gondom, csak a Yettellel. Mire rájöttem, hogy a Youtube is a Private DNS (google) miatt nem ment. Azt kikapcsolva, már csak az Obi oldala nem akar. (egyenlőre mást nem találtam, ami nem töltene be) az meg nem annyira volt lényeg, csak a hibajelenség miatt érdekelt a miértje.
-
Faterkam
addikt
válasz
aprokaroka87 #113882 üzenetére
Privát DNS kikapcsolva, nálam a Yetteles mobilnet (Youtube, stb) csak így megy. De vodás, Telekomos mobilnettel semmi gondom. Csak most feltöltöttem a Yetteles Simkártyám, kaptam korlátlan netet, és megleppődve vettem észre, hogy au Obi.hu-n nem tudok megnézni valamit. Wifin megy minden, és a másik kettő szolgáltató mobilnetjével is!
-
Faterkam
addikt
válasz
aprokaroka87 #113877 üzenetére
Telefonon Chrome, Kivi, Lemur, megosztoott hotspoton laptoppal FF. Seholsem tölti be
Most hazaértem Wifin megy gond nélkül. és vodás mobilnettel is.
Áttéve az egyes slotba, ott sem megy az Obi.hu
-
Faterkam
addikt
Sziasztok! A hétvégén Yettel korlátlan mobilnetet használok a 2. SIM foglalatba, új simkártya, most cserélték nemrégiben. Minden megy rendesen, kivéve az Obi.hu arra dns hibát ír. A privát dns.t kikapcsoltam. Így müködik minden, csak az obi nem. Hiába állítom automatára, vagy a Google.dns re nem változik semmi. Ez mitől lehet? Xiaomi mi 9 lite, Android 10
-
Faterkam
addikt
válasz
Viktor0610 #112460 üzenetére
Nah megtörtént a Sim csere, de a Youtube-on kívül más nem ment a kettes Simtálcáról mobilnetről azután se! Telefoncserét javasoltak. De a Telekom és a Vodafone kártsák is gond nélkül mennek 4G-n bármelyik tálcáról. Mérgemben átnéztem a beállításokat és a Google DNS volt beállítva, ezt visszaállítva automatikus DNS-re már ment a Yettel kártya is bármelyik Slotból!
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
A régi nyomógombos telefonomból áttettem a Yettel kártyám a Xiaomi MI 9 Lite telefonomba, és vettem korlátlan netet. De csak az 1-es Simtálcán van net, a kettesen csak beszélni tudok. A Telekomos kártyám ment simán a 2-es simtálcából is. Mi lehet a gebasz? A Yettel Sim cserét javasolt! -
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Ha jól értelmeztem az értesítéses sms-t, akkor 2024.04.08-tól megszűnik a Hello kártyás tarifa 0Ft havídíj, és Yettel Feltöltőkártya lesz havi 500Ft-ért???? -
Faterkam
addikt
A My Telenor app állandóan összeomlik. Volt adat törlés, volt újratelepítés. Minden. :/
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
A Telenornál lesz ingyenes (pl korlátlan net 7 napra) Net decemberben? (a 3-án adott 1gb-ról lemaradtunk már) A Másik T. 5Gb-ot, a V. meg 1Gb-ot ad most. -
Faterkam
addikt
Sziasztok!
A My Telenor oldalon hol látszik az adat egyeztetve pipa? Én nem találtam sehol. -
Faterkam
addikt
Fiam telóján nem ment a 4G, csak 3G! A Sim kártya már 3 éves volt. Bementünk a Telenorhoz személyesen. Nagy nehezen sorra kerültünk, erre a fiatalember közli, hogy a sim jó, mert ez már LTE képes. Nem cseréli, mert nem ez a baj. Mondtam a Teló tudja a 4g-t, még B20-at is, tehát szíveskedjen kicserélni, lejárt a két év bőven, ez nekik semmibe nem kerül. Pufogva kicserélte, a telót bekapcsoltuk, és volt 4G.
-
Faterkam
addikt
válasz
Viktor0610 #47409 üzenetére
Jaj, akarja a frász
-
Faterkam
addikt
válasz
Faterkam #46246 üzenetére
Május 8.-án írtam a Telenornak a fordulónap miatt elvett 2,4Gb mobilnetünk miatt. Igazából Viktor0610 javaslatára! Azóta nem történt igazából semmi, kezdtem elfelejteni! Erre ma jött egy levél, hogy elnézést kérnek, és a teljes mobilnet árát jóváírták a telefonra! Leellenőriztem, és tényleg! Szóval úgy illik, hogy itt is megköszönjem nekik is és Viktor0610-nak is! Azért ez szép volt tőlük!!!
Köszönöm!
-
Faterkam
addikt
válasz
Viktor0610 #46314 üzenetére
Én kb 15-20 perc alatt letudtam online 4 Telenoros kártyát. Igaz, ez nem 4 sms-el sikerült, hanem 8-cal. De ment. (ez legalább)
-
Faterkam
addikt
válasz
Viktor0610 #46252 üzenetére
Ugye az nem komoly, hogy a telenornak nincs Publikus E-mail címe?
Az űrlapon valami jelszó is kell... Fogalmam nincs mit és mikor adtam meg...
-
Faterkam
addikt
válasz
Viktor0610 #46247 üzenetére
És erre mekkora az esély? mert én rögtön a 1220-at hívtam, kértem ott valami jóváírást, de az ÁSZF-re hivatkozott állandóan. Kérdésem, hogy ez mennyire életszerű, a válasz az volt, hogy akár az is lehet! Felháborító!
Sem a Mytelenor appban, se máshol nem hívja erre semmi fel a figyelmet
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
A fiam vett magának a kártyás telefonjára 3Gb egszeri mobilnetet április 29.-én. Elhasznált kb. 600Mb-ot, erre ma 0Mb az adatkeret! 1220 felhív, és közlik, igen, mert 7.-e a fordulónapja!!! Ez mennyire életszerű, hogy előtte megnézzem a fordulónapot? nem is tudtam, hogy van ilyen kártyásoknak is! A 30 napos netünk 9 napig élt, a 3Gb-ból elhasználtunk 600Mb-ot. Szép új világ! -
Faterkam
addikt
Mi is beaktiváltuk 2 telóra is a 7napos korlátlan netet, mert megyünk vidékre, ott nincs Wifi. Viszont itthon nagyon tré (II. ker, Pasarét), csak Edge van, az is 0,1Mb/s, feltöltés szinte nincs is 0,01Mb/s! Akkor ez az átka ennek az ingyenességnek :/
-
Faterkam
addikt
válasz
Viktor0610 #40365 üzenetére
Nem tudtam, de nagyon köszönöm!
-
Faterkam
addikt
A 2001.-ben vásárolt kártyás Sim kártyám szombaton elhalálozott :/ Természetesen kórházban voltam,nem tudtam senkit elérni, és engem se tudtak hívni. Hétfőn kijöttem és csupán 45 perc alatt kicserélték a Mamutba. A lényeg, hogy 3 hónapja tettem bele egy okos telefonba, és rögtön meghalt. Előtte egy nokia 3510i.-be 15 évig ment.
Béke poraira.
[moderálva]
[ Módosította: Viktor0610 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Pörgesd fel géped teljesítményét most! Rèszletfizetès 0% THM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest