-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faget
tag
Sziasztok!
Segítséget kérek, meg tudná nekem mondani valaki, hogy mit jelent az, hogy a Grado sr60e fejhallgatómból zöld folyadék szivárog? A fejhallgató résznél és a jack dugónál is. Még működik, esetleg ez azt jelentené, hogy elfáradt az anyag?
-
Aksomatic
senior tag
válasz Gzula[HUN] #82795 üzenetére
A letisztultabb dizájn miatt a Pioneer lesz köszönöm a korrekt segítséget
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz Aksomatic #82792 üzenetére
A saját "hangkártyája" nélkül (Cloud 2 talán) hallgattam csak telefonon, így erre a kérdésre nem tudok válaszolni. Általában a gamerek se szokták használni tudomásom szerint a szoftveres csillivilliket.
Sima sztereóban állítólag jobb a hangja a saját "hangkártyájának", mint egy átlag alaplapi hangkártyának, de ezt se tudom se megerősíteni, se cáfolni. A "hangkártyás" verzió egyébként drágább, ha jól tudom, mint egy alap Cloud. Én nem erőltetném, alap verzió is jó a csillivilli nélkül. De lebeszélni se foglak róla.Szerintem se tudsz mellé lőni egyikkel se. Mindkettőnek populáris hangja van.
[ Szerkesztve ]
-
Aksomatic
senior tag
válasz Gzula[HUN] #82789 üzenetére
Akkor végülis a kettőből már nem tudok rosszul választani ez a gamer térhatás meg ilyesmi az tényleg szoftveres dolog? Vagy érdemes azt is belevenni a döntésbe
-
dik
őstag
válasz Aksomatic #82788 üzenetére
Ugyan ez a kettő között variáltam sokat. Majd a Cloud Alpha lett(hang erőszabályozó volt a döntő érv ). Nagyon szépen szól és a fülpárnája valóban atom puha, de baromi kényelmes. Szóval nézegetem az utódját nagy erőkkel a párnának. Bár nem egyszerű az sem mert tapasztalati részről sok mindent nem olvastam még. Plüss valami kell az már 100%.
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz Aksomatic #82788 üzenetére
Mind a kettő mikrofonos. Az MS5T-nek a vezetékén van, ami sajnos rövid. A HyperX-ben a párnája nem tetszik egyedül, mert nekem egy kicsit "fülre tapadós", meg "összelapulós" volt, de annyi utángyártott párna van brand és kevésbé is, hogy ez igazából nem probléma. Ha még cserélhető is volna a vezetéke, akkor részemről az árkategória non plus ultra-ja lenne
-
Aksomatic
senior tag
válasz Gzula[HUN] #82787 üzenetére
Próbáltam olvasgatni erről a gamer vonalról, mert ha jól tudom a HyperX Cloud oda sorolható, de az egy másik fejhallgató újrabrandelt változata egy mikrofonnal megtolva. Igazából így a HyperX meg a Pioneer maradt a képben
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz korpicschess #82784 üzenetére
(#82785) Wolfskin: Akkor +1 az M40X mellé.
(#82786) Aksomatic: Mind jó ár/érték arányú. Én a Pioneer mellett tenném le a voksot, mert nekem jobban tetszenek a mélyebb tónusú fejhallgatók. Enyhe V hangzás, de egy kicsit több mély van benne, mint egy (magasabb ár sávban is lévő) M40X-ben, ami sokkal részletesebben tükrözi a lejátszott hangokat, de a nyersessége ellenére énekem jobban tetszett az MS5T.
Ha van szerencséd, ki tudsz fogni 16-17ezer körül új HyperX Cloud-ot. Pár napja emeltek az árán, de ha találsz 15 körül egy jó állapotú használtat, még azt tudom ajánlani.
Az általam felsorolt többi közül a többi mind jó ár/érték arányú. Ha "pisztolyt fognának a fejemhez" akkor vsz. az EVO-t választanám. 2 párna jár hozzá, egy pár textil és egy pár műbőr.
[ Szerkesztve ]
-
Aksomatic
senior tag
válasz Gzula[HUN] #82783 üzenetére
És ha esetleg azt kivesszük a listából?
-
Wolfskin
őstag
válasz Wolfskin #82778 üzenetére
a head-fi.org -on nagyon dícsérok a creative aurvana live! 2-t
az is Denon D1001 leszármazott, tehát nem valami újat kreáltak, csak módosították és kapott egy jobb dizájnt
a pcmag-nak viszont az AKG Y50 tetszett jobban. Arról mi a vélemény?
@korpicschess
az M40X volt már, arról azt mondták feljebb, hog a creatív sokkal jobb nála.@Gzula[HUN]
nem nekem lesz, de amennyire ismerem a barátom ízlését nem kell az extrém mély. nem hallgat elektronikus zenét, ilyen hiphoppot meg ilyesmit, inkább normális rock/pop/blues vonal[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
korpicschess
veterán
válasz Gzula[HUN] #82783 üzenetére
Meg az M40X-et se felejtsük akkor már el, főleg, hogyha mélyek kellenek.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz Aksomatic #82782 üzenetére
A Pioneerrel nem nyúlsz mellé, max a vezeték lesz egy kicsit rövid. Veszel/rendelsz hozzá hosszabbítót.
(#82778) Wolfskin: Shure440 az árkategória legkiegyenlítettebb fejhallgatója, de eléggé rossz minőségű műanyagból készült és ha mélyebb orientált fejhallgatót keresek, akkor nem ez lesz az.
Creative Aurvana Live2-ben ugyanaz a driver, mint az elődjében. Tesztek szerint az első változat szebben szól. Én nem tudom, ha nem vagy audiofil, szerintem nagy különbséget nem éreznél ebből, de cáfoljon meg, akinek mindkettő volt a fején.Ha mélyebb tónust szeretnél, akkor szerintem is a Sinesol által javasolt fejhallgatókból érdemes válogatni, de hozzá toldanám még az M50X-et.
Sony MDR1A-t csak használtan találsz már, a 2-es meg valamivel kiegyenlítettebb. -
Aksomatic
senior tag
válasz Gzula[HUN] #82765 üzenetére
Ezek között minőségben nagy különbségek vannak vagy nem nyúlok mellé egyikkel sem? Igazából a Pioneer tetszik legjobban, de van a listában olyan ami fele annyiba kerül
-
tudos4
tag
Ja, bocs rossz topik.
-
Sinesol
veterán
válasz Wolfskin #82773 üzenetére
Ez a fényes műanyag lehet nem a legmenőbbb, viszont fejes meglepően tartós, tippre vagy 3 éve van meg és gond nélkül birja a strapát, pedig volt, amikor főleg csak ezt hallgattam. Főleg a párna anyaga lett eltalálva, mivel egyrészt kényelmes, másrészt meg ennyi idő alatt sem ment szét, ami nagy szó, mivel többször ennyibe kerülő fejesek párnája fele ennyi idő alatt is szét tud esni. Amugy a belseje az anno 40-50kba kerülő Denon D1001-re épül, a hangja is ennek megfelelő, 40-50k alatt nem sok kihívója akad. Az M40x szerintem a közelébe sem ér, a párnája kényelmetlenebb, nekem szoritott is, nehezebb volt, plusz a hangja is gyengébb volt. A CAl! enyhén mélykiemelt V karakter, testes, meleg, hanggal, ezzel szemben az M40x szerintem kicsit túl sok magasban, plusz a mélyek kb. olyanok, mintha egy ütvefúrót hallgatnál, számomra kifejezetten kellemetlen élmény volt.
Az olcsobb AKG-ket nem ismerem, Beyerben a Custom One Pro ami tetszett, de az meg 40-50k. Ha jól emlékszem árulnak egy ATH A900x-et is AVX fórumon, lehet azt is érdemes lehet bepróbálni. Plusz kicsivel többért ott a NAD Viso HP50. Ja meg a Sony MDR1A is elég jó, talán 30k körül árulnak is aprón.
Vezetéknélküli cuccokról sokat nem tudok nyilatkozni, mivel nem igazán hallgatok zenét mobilról, csak azért emlitettem a dolgot, mert amikor még hallgattam, akkor mindig agyamra ment a kábelekkel való bajlódás, ha ujra kéne valami utcara, tuti csak vezetéknélküli jöhetne szóba.
[ Szerkesztve ]
-
tudos4
tag
Sziasztok, 5000Ft alatt milyen milyen in-ear fülest ajánlotok, most egy Panasonic RP-HJE125 van csak ugye nem jó, azért akarok újat venni, és egy olyat szeretnék aminek legalább olyen jó a hangzása mint ennek vagy jobb.
Ja, és vezetékes legyen.[ Szerkesztve ]
-
Wolfskin
őstag
válasz Sinesol #82770 üzenetére
Én csak képen néztem,. úgy nagynak tűnik. Hát igen... most hogy mondtad az anyaghasználatot, lehet meg kellett volna említenem azt is. tehát a haverom kezdő az audiofiliában... szóval ha az hangminőség, és ár/érték rovására kicsit a menőségfaktoron és prémium kinézeten emelnénk...? Sennheiser, AKG, Beyer vonalon nincs semmi ebben az ársávban? Vagy Focal, HK, Denon...?
Az árhatár nincs kőbe vésve, én elsőre ajánlottam neki egy DF +P3 kombót, igaz az 80, még nem mondott rá semmit... Szóval az 50 fölé lehet azért lőni. Nem azért itt húzta meg a határt, mert enni van rá, hanem mert szerinte ennyit érdemes erre költeni.
iPhone + M50XBT az hogy szól? milyen a BT hangminősége? mondjuk én annak örültem, hogy alapból zsinórosat kért.
és tényleg egy ilyen legújabb iphone (10?) milyen füles erősítővel bar? Én anno a Fiio Q1-et összevetettem a Note 4 saját hangjával és bár volt különbség, de nem eget rengető.[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
Ajjaj emberek így nem lett egyszerűbb a döntésem 3 szavazat mind másikra. Nekem a legjobb lehetőség kellene és öröm és boldogság. Nem értek hozzá így gondoltam ti jobban tudjátok...
-
Sinesol
veterán
válasz Wolfskin #82768 üzenetére
A CAL nem túl nagy, annyira nem, hogy nagyobb fülüeknek inkább on ear, az M40x nem mostanában volt fejemen de ahogy emlékszem az lényegesen nagyobb, súlyosabb is volt, meg a kagylók is nagyobbak voltak, ott simán befért a fülem.
Amugy Gzula[HUN] javaslata a legjobb, teló mellé szerintem egy vezetéknélküli eszköz sokkal sokkal praktikusabb, mint vezetékekkel kinlódni út közben.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz Wolfskin #82768 üzenetére
Egyiket se ismerem, csak a "sima" Sonata HD-t. Mérsékelten jó, és meleg hangzású DAC, én meg vagyok vele elégedve. Nem egy hi-tech, de ár/érték arányban jó. Alaplapinál sokkal.
Neked az nem lenne jó, mert az nem iPhone kompatibilis. IPhonos cimbimtől kértem tanácsot, ő külte a Pro linkjét. Viszont még nem tartalmazza az egyéb költségeket (ÁFA), szóval ha bele fér a keretbe, akkor lehet inkább egy magyar beszerzésű BF Black-el jobban járnátok.
A CAL!-ban tudomásom szerint kicsit több a mély, mint az M40X-ben, utóbbi enyhe V hangzású, de előbbi anyagminősége rosszabb, hamarabb törik.És csak zárójelben jegyzem meg, nehogy a tocsik gazdától kikapjak, de egy iPhone + M50XBT kombóhoz mit szólna a cimbid? Kicsit túlnyúlik a kereten, de ott lenne mély, és a kábel + átalakítókal se kellene kínlódni. Én úgy tudom, hogy a BT verziója se szól rosszabbul, mint a sima M50X.
[ Szerkesztve ]
-
Wolfskin
őstag
válasz Sinesol #82766 üzenetére
Köszi a tippeket:
Fiio Q1: nekem is van egy, mk l., szép a hangja és praktikus, hogy saját aksija van, de... macerás. külön átfordító kábel kell neki, összegumizni, vagy tépőzárazni (én öntapadós tépőzárat tetem rá, meg egy tokra, amiben ment a telefon). Ismerem a barátomat, nem fog bajlódni vele.
Dragonfly: amióta megvan, és folyton a kábelen fityeg, fel se tűnik. szerintem ez a max, amit át tudok vinni. én erre voksolnék
Creative Aurvana Live : nem ismerem, nem hallottam még, de rákerestem, sokan ajánlják, biztos jó, de ez egy full size fejhallgató, akkora mint a HD600, ezzel biztosan nem fog kimenni utcára...
Méretben valami olyasmi lenne a max, mint a AKG K450 (ennek nincs utódja?), B&W P3, tehát ez a medium size, ha van ilyen kategória.@Gzula[HUN]
M40X: szerintem sanszos. ez méretben már barátibb, a AT-t ismerem és kedvelem,TempoTec SONATA HD PRO: elsőre azt hittem, valami asztali cucc, de megnéztem a többi képet, ez pendrive (dragonfly) méret kb. és kb ugyanaz a funkció (nincs saját aksija), plusz hangerő szabályzó van rajta.
A paraméterei biztatóak, a hangja milyen a dragofnly black-hez képest?Az M40X + dragonfly alig feszíti túl a keretet. A Creative Aurvana Live-hoz képest milyen a hangja? És a B&W P3 hogy jön hozzájuk... megérne annyival többet?
[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz Aksomatic #82762 üzenetére
invotone hd2000
OMNITRONIC_SHP-600
superlux hd681 evo
Kicsit túllóg az ára, de: Pioneer MS5TSzoktam ajánlani az OneOdio Studio Pro-t is Kínából annak, aki szereti a sok mélyet, de érthető okokból most inkább nem. (Mire ide érne, vélhetően már kifelé mászunk a katyvaszból)
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Nekem a második, azaz a König & Meyer van. Nagyon jó, erős és csak egyszer húztam meg az asztalra való rögzítőcsavart alul, azóta se mozdult meg. Egy HiFiMAN HE400S fejhallgató van rajta, meg rátekerve egy csináltatott 2m-es Forza AudioWorks kábel.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Aksomatic
senior tag
Sziasztok!
Itt a nagy online oktatásban szükségem lenne, egy fejhallgatóra amit azért nem szeretnék eldobni azt követően sem, ha már vennem kell egyet.
1. Csak otthon.
2. Játékra, zenehallgatásra és előadások hallgatására.
3. 15000
4. Csak új.
5. Circumaural.
6. Ezt sajnos nem tudom megválaszolni.
7. Különösebb elvárás nincs.
9. Alaplapi hangkártya esetleg tablet (Huawei M5 lite) vagy mobil (Oneplus 6)
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
válasz CyberFriend #82759 üzenetére
Aha köszönöm akkor megfelelő lehet az olcsóbbik.
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok, milyen jó vétel van olyan 30-50 eFt közt fejhallgató + DAC együtt? Egy barátom kért tanácsot. Az ár nem kőbe vésett, de ésszerű keretek közt kb. ennyi
•Otthon (kis utazás)
•Zene hallgatásra (+játék)
•inkább kisebb, hordozhatóbb, fülre felülős
•Zárt preferált (utazás miatt)
•Hangzás: akusztikus zene, rock, blues, lehetőleg lineáris, de azért legyen mélye
•új kéne, esetleg tipp is jól jönne ha valahol akciós
• forrás: pc/iphone (jó volna olyan DAC, ami mindkettővel kompatibilis, pl nekem dragolfly van (+ B&W P5, ami sztem nagyn jó kombó), de az sztem nem fér bele a keretbe).köszi!
PS: a B&W P3 miben különbözik a P5-től?
[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
Ki melyiket részesíti előnyben melyik lehet a jobb választás? Esetleg tapasztalati hozzászólás lenne a legjobb.
[link] (bemart része nem tudom esetleg sértheti-e, elnyomja, akármi egy idő után a fejpánt részést. Nem épp 2gr. a súlya az alphanak.?)Véleményeket előre is köszönöm!
-
csergyuri
tag
Köszi, megnézem.
Viszont ami meglepett, hogy volumio nem látja az RPI-n -
korpicschess
veterán
Tidal-ön 4 hónap 600 Ft jelenleg! [link]
-
ribizly
veterán
Ha nem kettővel odébb lévő. Az a baj, hogy nincs most itthon a DT1770 (bent maradt munkahelyen), pedig most lenne időm rendesen összehallgatni az MT7-el. De az az igazság, hogy anno azért is maradt az MT7, mert valahogy jobban adta. Van valami "zeneiség" benne, amitől bármit indítok el megtelik élettel róla.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
ribizly
veterán
A Yamaha HPH-MT7-ről?
Én még mindig ezt tartom az egyik legjobb fejesnek, de ehhez hozzátartozik, hogy a szubjektív véleményt és igényeket ebből az egyenletből nem lehet kivenni.
Amikor kölcsönkaptam az ULTRASONE Signature DXP-t, akkor ott azért kiderült, hogy mennyi részletet fed is el a Yamaha, de ha nem hallgatja az ember össze, akkor igazából bőven elegendő kb. mindenre.
A Brainwavz Sheepskin-el több lett a mély, nagyobb a színpad és a közepek kicsit hátrébb szorultak. De a kényelem bőségesen kárpótol. Akár egyész nap is a fejemen tudom tartani.
Amit felró a videóban, hogy nyikorog azt én is tapasztalom néha, de csak a kezemben (nem úgy, mint a Shure 840). A kábellel meg nekem nincs gondom, mert fel van akasztva a monitor mellé és csak leemelem, ha fejemre.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Bodz
nagyúr
válasz Warpig #82738 üzenetére
Azért akad más is 10 körül. A többi Superlux (különösen a HD330, HD661), AKG K72, Omnitronic SHP600 pl. Szerintem az emberek többségének, pláne a kezdő fejhallgatósoknak tuti a 681 Evo tetszik jobban, a 660-at mély hiányosnak és túl éles hangúnak találják.
Forrásod, zárt, nyitott, elképzelés hogy milyen hangra vágysz?[ Szerkesztve ]
-
Aryan
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy viszonylag olcsó fejhallgatót otthoni zenehallgatásra.
PC-ről menne, alaplapi hangkártyával, de jobb fajta tudja erősíteni a füleseket. 320-as mp3-ak vannak és black/death/trash metal illetve hc a stílus ami szólna. Igazából olyat keresnék amiben van mély is erőteljesen de azért ne nyomja el a többi hangot.Néztem ki pár típust amihez könnyen hozzá tudnék jutni:
Audio-Technica ATH-M20x
Audio-Technica ATH-AVA400
Audio-Technica ATH-AVC500
Pioneer SE-MS5T
Sennheiser HD 400S
Sennheiser HD 559Köszi
-
Warpig
aktív tag
válasz #56474624 #82739 üzenetére
Találtam a 660ról egy videót, ahol lehúzzák a kidolgozást is és a hangzást is: https://www.youtube.com/watch?v=aMGR9Vl_IHI
Vagy csak rossz darabot fogott ki a srác?Illetve kényelmi szempontból melyik a jobb?
Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
ribizly
veterán
Yamaha MT7 _(Z Reviews)_
Tessék! Itt jelenik meg mennyire különbözünk. Legalább ketten vagyunk itt, akik teljesen beleszerettünk ebbe a fejesbe. Én monjduk nagyon hasonló paddal (Brainwavz Sheepskin) tolom és azzal nálam main fejessé nőtte ki magát.
De minden szavát megértem és van benne igazság, főleg a kábelt illetően.
Az enyém is nyekereg amúgy, de fejen nem.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Fejhallgatót keresek, sima hétköznapi felhasználásra. Sorozatnézés, zenehallgatás, mikor nem tudom a hangfalakat használni, míg a feleségem tvzik. 10k körül nézelődök, így a Superlux márkánál kötöttem ki. A kérdés a következő lenne: Superlux HD681EVO - BK vagy HD660?
Köszi a segítséget!
W.Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Próbáltam vissza keresni a topikban de nem találom hogy myrad Z40-hez melyik itthon kapható távirányító a jó. tudja valaki? Illetve érdekelne hogy.Amiron mennyivel jobb mint a 6XX?Volt valakinek mind kettő?Mik a különbségek és jelentős e?Pl hogy mennyire V karakter az Amiron,mennyivel van hátrébb a közép tartomány pl 6XX vagy 58X hez képest.
[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
válasz Sinesol #82733 üzenetére
Még a HD25 az OK, kb. hasonló kivitelűek, de akkor a cégnek fingja sincs, hogy mit mire ajánl. Közel sem olyan stabil és szigetelő, mint a HD25, mivel kisebb a párnája. Aki ezt DJ célra kínálja, az nincs magánál, nem tudja mit beszél... Persze nem rád gondolok itt...
110-120dB-es kontrol mellett ez konkrétan elvérzik. Az más kérdés, hogy esetleg bedroom-DJ zenélgetéshez jó lehet. De élőre határozottan nem. Persze van egy-két elvetemült DJ, akik IEM-al nyomják, nem lehetetlen, de az megint teljesen más. De nagyjából a HD25 minden téren jobb, erre a célra. Nem vitás, hogy a HDJ-2000 MKII (vagy egyenes ági leszármazottja, a HDJ-X10C) meg aztán végképp! Ha már DJ fejes a cél...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
OPiiPO
veterán
ha netán valaki egy Amiron érdekel, ez bombaár
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Sinesol
veterán
Nincs behatobb tapasztalatom veluk, nem vagyok DJ, csak azert emlitettem ezeket, mert altalaban ezeket ajanljak mindenhol, ahol hasonlo topikba botlik az ember, ez is valami segitseget jelenthet. A HD25-öt mondjuk kifelejtettem. A DT1350-re most raneztem kivancsisagbol es maga a cég is ajanlja DJ célra.
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz Sefter #82728 üzenetére
Ebben alapvetően nincs semmi, szerintem. Persze volumentől függ. Valahogy a nepper olyan negatív képzettársítás, holott szerintem akkor lenne negatív, ha kihasználnád a másik esetlenségét, és úgy tudnál jól üzlethez jutni. Én is szoktam venni ezt-azt, ha szembe jön egy jó vétel, használgatom, kipróbálok mást, stb-stb... Ettől függetlenül túlzásnak érezném, ha valaki azt mondja, hogy nepper vagyok. Ha az lennék, akkor minden holmim meg lenne hirdetve, pedig közel sem.
-
niof
addikt
válasz Sinesol #82722 üzenetére
A DT1350 az minden, csak nem Dj fejes. A Sennheiser-nek meg csak 1 valamire való Dj fejese van, az pedig a HD25-1 II. A többi elég gagyi. Az AIAIAI ok és a HDJ sorozat is, de csak a "felsőbb" darabok. A HDJ-500 pl. nagyon könnyen törik, nekem egy Dj ismerősöm is tört többet is belőle, mielőtt lecserélte. Pedig rendeltetésszerűen használta, nem dobálta, vagy erőltette. Mondjuk az igaz, hogy az új sorozatot nem ismerem, ezeknek már a HDJ-2000-nél használt pántja van, de az alsóbb szegmensben így is kérdéses az anyagminőség... Az AIAIAI meg ebből a szempontból egy tank. Audio technica-t max. amatőrökön látni. Legalábbis azok, akiket én magam hallgatok vagy valaha hallgattam, egy sem használ tőlük.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Sefter
veterán
válasz korpicschess #82727 üzenetére
kintről megveszi, itthon eladja...én az voltam régen, onnan a név
Psn ID: sefter_hun
-
Szilágyi84
senior tag
Sziasztok Sennheiser 569 mikrofonos zárt fejhallgatót vennék nem zenéhez hanem konzolos játékokhoz. Tud valaki valami jó magyar webáruházat ahol kedvezőbben lehet megvenni mint máshol? Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
válasz fehér_ember #82723 üzenetére
Tippre szerintem a jó zajelnyomóképesség, strapabírás, legyen könnyen szállítható, erős kábel, stb. Plusz gondolom az erős, kiemelt mélyek is fontosak lehetnek, mivel a legtöbb Dj fejes ilyen.
-
Bodor
veterán
válasz fehér_ember #82720 üzenetére
Ez a két kiszemeltem nekem is, mert dj fejes kellene. Hát meglátom ( meghallom), hogy érdemes-e az 580i ára fölé menni....
-
fehér_ember
addikt
válasz fehér_ember #82719 üzenetére
Pro 580i-t és 1480i-t se hagyd ki füleléskor.
-
Bodor
veterán
Sziasztok!
Elmegyek majd meghallgatni párat, de azért általánosságban kérdezem, hogy mi a véleményetek, tapasztalatotok az Ultrasone fejesekről?
-
dik
őstag
Nem gondolok semmire akármi lehet. Eddig a régit a gépházra tettem csak, de ezt már nem akarom így valami akármi jó lehet csak mivel nem sokat van használva ahol felfekszik lehetőleg ne nyomja szét a szivacsát mert ennek van súlya azért. Röviden ennyi...
-
Exodius
őstag
MrCollector avx-en eladja az összes fejesét, ami van?
-
dik
őstag
Igazatok volt nagy szép hangja van a Cloud Alpha-nak. Nagyon tetszik bár lehetne hangosabb azért. Ez a párna téma meg ami van hozzá egy atom puha kényelmes fej bele izzadós nem fogja sokáig bírni világít rajta témás. Pánikszerűen be kell szerezni egyet. De most rendelni lehet annyira nem érdemes bár fene se tudja. Hatalmas tér van a párnákban nagyobb fejre is tökéletes lehet.
Láttam itt valakinél csak elfelejtettem már. Esetleg valaki valami praktikus kis tartót tudna javasolni valaki? Asztal szélére szerelhető előnyben. Valami amire felakaszthatom és nem lesz baja érdekelne.
Előre is köszönöm a javaslatokat![ Szerkesztve ]
-
milkabrams
őstag
válasz #56474624 #82704 üzenetére
Igen, csak hátlapot cseréltem, így kisebb a hangot visszaverő felület, és a réz-ezüst triton audio helyett a gyári kábelt használom átalakítóval, majd valamikor a párnát is lecserélem.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
kromatika
veterán
válasz milkabrams #82703 üzenetére
A 6.3-->3.5 átalakítótól lett király páros?
-
törölt tag
válasz milkabrams #82703 üzenetére
Mit moddoltál rajta?
-
milkabrams
őstag
Végre megjött a sennheiser 6.3-->3.5 átalakító, így már nagyon király páros a mojo és modolt he560.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
beast27
senior tag
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Otthon
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zene hallgatásra
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Kb 25000ft
4.) Új vagy használt?
Új
5.) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural
6.) Zárt vagy nyitott?
Nem fontos
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Leginkább metál és rock különböző műfajai hoz használnám szóval a mély és a magas lenne a legfontosabb
8.) Honnan vásárolnál?
Amazon, ebay
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Integrált hangkártya és telefonOneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM