-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz EQMontoya #50199 üzenetére
aztat nem ismerem nem hallottam.
Alapvetően a dinamikus piac már nem is érdekel engem mióta planarozok de a t70 melóba végül is nem lenne rossz. ennyiért meg főleg
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
-
Samtya
senior tag
-
törölt tag
Tud valaki olyan megbizhato forrast, ahonnan lehetne rendelni Magyarorszagra Grado SR60e-t vagy SR80e-t nem 40, illetve 50 ezerert?
-
fattyu
veterán
105ért a normális ára volt mielőtt elgurult az euró árfolyam.
Én annó mikor nekem volt még 100ért vettem ujan.
ha innen nézed annyira nem rossz.
Én leálltam vitatkozni velük.5.2. E visszaigazoló e-mail a Szolgáltató részéről az Ügyfél által tett ajánlat elfogadásának minősül, mellyel érvényes szerződés jön létre Szolgáltató és az Ügyfél között.
az emailben pedig:
Árgarancia szolgáltatásunk keretében, amennyiben a rendelés leadásától egészen a számla kiállításáig a termék ára időközben csökken, Téged a kedvezőbb áron szolgálunk ki. Árnövekedés esetén természetesen nem kell magasabb árat fizetned az adott termékért.
szóval udvariasan megkértem őket hogy lesznek kedveset eleget tenni a saját szabályaiknak.
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
BigBlackDog
veterán
válasz fattyu #50181 üzenetére
Megjött az email, hogy hibás volt az ár. Viszont egyedi elbírálás alapján én is kaptam egy 105e Hufos ajánlatot a T70-re. Kösz, akkor már inkább rendelek ebayről valami jó árasított használt példányt... Ha valakit esetleg érdekelné ennyiért, dobjon egy pü-t.
Írjon már valaki vissza, hogy 75e Hufért vinné a cuccot!
[ Szerkesztve ]
-
jookomak
őstag
Sziasztok!
Zárt, circum fejest keresek, enyhe v karakterrel 20-40k környékén. Legfőképp UK online rendeléssel, hallgatózni sajnos nincs lehetőségem. Superlux 660-ot váltana. Ami a legfőbb dolog, hogy nagyobb legyen a kagylója. A jelenlegi Beyer dt770 méret, hosszútávon sajnos kényelmetlen. Fontos még, hogy egyelőre laptop integrált csipogóról lenne hajtva, és túl komoly erősítőt nem tervezek hozzá. Esetleg egy olcsóbb külső dac-ot, netán egy asus hangkártyát a későbbiekben, szóval előny a könnyű meghajtás.
Létezik ilyen példány? -
Vasinger!
nagyúr
Most jött az e-mail, hogy elírták az árat. 105k-ért viszont kedvezményesen odaadják.
-
Samtya
senior tag
Többen is berendeltétek? Mostmár kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki ebből.
-
EQMontoya
veterán
-
zsocy
őstag
válasz fattyu #50181 üzenetére
Bár így lenne, de pont az edigitalnál volt az is régebben hogy egy Eneloop töltő és elemszett árát elírták, sokan rendeltek innen, aztán mindenki fizethette a teljes árat. Annyit ajánlottak fel, hogy visszamondhatod a rendelést ha így nem kell. Annak pedig csak töredéke volt az ára ehhez a fejeshez képest.
Persze ha bejön, akkor ez volt az évszázad üzlete, és gratula hozzá!
-
fattyu
veterán
válasz BigBlackDog #50179 üzenetére
mámamá ott van még egy nulla.
mondjuk én is megrendeltem még tegnap este.
és ez van a RENDELÉSED FOGAdTUK emailbenÁrgarancia szolgáltatásunk keretében, amennyiben a rendelés leadásától egészen a számla kiállításáig a termék ára időközben csökken, Téged a kedvezőbb áron szolgálunk ki. Árnövekedés esetén természetesen nem kell magasabb árat fizetned az adott termékért.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
Na, még egy kérdés; Meze 99-et hallotta már valaki? Ahogy látom, elérhető már itthon (is).
-
Bodz
nagyúr
válasz Mageikus #50177 üzenetére
Sajnos nem, de adok ajándékba egy kis hajnali hallgatnivalót.
Gustard H10, aztán NuPrime HPA-9. -
EQMontoya
veterán
válasz fattyu #50172 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy Ő lopta, csak azt, hogy gyanús.
Az eladás oka, hogy nem jött be neki ez a fajta hang.
Oké, ezt még valahol meg tudom érteni, a T1 sem tetszhet mindenkinek.De súlyos kérdéseim azért felmerülnek:
-Megvett egy közel 1k eurós fejest meghallgatás nélkül?
-Ha mégis így tett, hogy a francba nincs papírja? Egy éve sincs a termék piacon, tehát garantáltan garisnak kellene még lennie.
-A fenti kettőből nekem az jön le, hogy nem egy kétes eredetű példányt ütött-e mondjuk ebayen jó áron "áhh, ha nem jön be, max továbbadom ennyiért" jeligével?Nem akarok farkast kiáltani, de ez a legoptimistább forgatókönyv, amit el tudok képzelni.
Egyébként, ha már ajánlott vételek: új DT 1770 390GBP + best offer option. Ha 350 körül odaadják, elég jó vétel.
Én is egy ilyet vettem, 325-ért adták ide. (nem ez az eladó)
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
fattyu
veterán
-
-
Bodz
nagyúr
válasz Samtya #50166 üzenetére
200-ért második generációs T1-et? Ez inkább valós.
-
Samtya
senior tag
T70-et 15-ért valaki?
-
Xmodule
őstag
sziasztok
van egy regebbi akg k240 studio fejesem. a bör parna kezd mar repedezni. szerintetek mivel lehetne bekenni?
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
daneel92
tag
Sziasztok!
B&O Beoplay H2-ről mit tudtok mondani? Most láttam leértékelve 40ezer forintra, szerintetek megéri az árát? Átlagfelhasználó vagyok, utcai/utazás közbeni zenehallgatásra szánnám, de persze fontos a minőség is. Nagyjából ennyi a max, amit szánnék egy fejhallgatóra.
(Egy Sennheiser Urbaniteról váltanék erre, mivel sajnos ellopták.)
[ Szerkesztve ]
Asrock B450 Pro4, AMD Ryzen 7 2700 @3.2GHz, Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB, Chieftec 600W
-
gurubefree
senior tag
sziasztok
az utan erdeklodnek , hogy tudtok e valami kabel vedot . Ear Force XO SEVEN Pro Breakaway Cable-hez kellene mert a fiam mar kettot is tonkrevagott ( a sajatjat es az enyemet is ) egesz europaban nem lehet kapni csak amerikaban , es onnan sem rendelheto europaba pedig csak $10 tetel ( ezzel kapcsolatos kerdesemre a turtle beach valaszra sem meltatott )
rahuzos ratekeros rakenos .... mindegy csak jo lenne egy megoldas .elore is koszonom
Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
Dorien
veterán
válasz Nova96 #50156 üzenetére
Ha olcsón meg akarod úszni, akkor vegyél egy Fiio E10K-t az EVO-hoz, az passzol hozzá karakterben.
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
Nova96
őstag
Bemásolnám ide is hátha tud valaki segíteni ötletelni.
Melyik a legjobb páros dac+amp + fejes 50 nagyon max . 60 ezerig.
És ugyan ez csak kitolva 80 ezerig, de ott már külön vásárlás lesz.
Zenében mindent hallgatok klasszikustól, a rock/metal-tól egészen a IDM /dubstep-ig. Szóval körülbelül majdnem mindent hallgatok.
Zenébe szeretem a részletes hangot ha a vocal kiemelkedik és a mély részletező mélyre menő.
Jelenleg egy Superlux HD681 EVO-m van. Beszerzés jöhet bárhonnan.
Előre is köszi a válaszokat. -
pompás
csendes tag
Sziasztok!
Remélem, tudtok nekem segíteni.1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Főleg utazás közben, és mivel HÉV-ről van szó, ezért kifejezetten zajos környezetben.
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zenehallgatás. Mindenféle zenét hallgatok.
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Kb. 30 ezer Ft.
4.) Új vagy használt?
Inkább használt.
5.) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural.
6.) Zárt vagy nyitott?
Zárt.
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Kiegyensúlyozott hangzást.
8.) Honnan vásárolnál?
Mindegy.
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Mobiltelefon. Jelenleg egy Lumia 530-asom van, azonban nemsokára le fogom cserélni, csak még nem tudom milyenre.
-
Dyingsoul
veterán
válasz Bl@tty #50149 üzenetére
Intel HD audiós a front csatim, egyszerűen én nem találtam meg a konnektort a hangkarin hozzá. Mindegy, ha megjön a fülesem akkor szétbontom a gépet és megnézem újra a hangkártyát, ha nem találom megyek majd a hangkari topikba.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Fitzgerald
veterán
Nem jött SRH840 az Anderton's-ba, ahogy arra számítottam. Már hétfőre van kiírva hogy érkezik majd, hétfőn meg majd biztos megint csúszik szerdára, aztán meg majd péntekre, vagy ki tudja mikorra.
Úgyhogy megvettem a SoundMagic HP150-et végül.
Még csak 1-2 órát ment de eddig azt kaptam amire számítottam. Ez egy igen jó cucc. Semleges karakterű, nagyon részletes hangú, rendkívül kényelmes fejes.
A chinglish nyelvű papírokon és a kunkorodó kábeleken kívül minden nagyon rendben van. Jóféle, gumírozott hatású műanyag kagylók, nagyon kényelmes fülpárnák. A kemény hordtáska is nagyon igényes amit adnak hozzá.
A kábel viszont tényleg gány. A rövidebb is, meg a hosszú is. Az a fajta kábel amit ha felemelsz az egyik végénél a levegőbe akkor nem egyenes, hanem össze-vissza kunkorodik.
Ez még annyira nem is izgatna, mert úgyis csak otthon használok fejest, utcára csak füles. Magyrul egszer elvezetem valahol a kábelt oszt cső.
De a hosszabbik kábel végére (amit csak a röviddel együtt tudsz használni mert a hosszabbnak anya az egyik vége, és csak azon van zárómechanizmus) nem lehet feltekerni a 6.3"-as átalakítót. Rá lehet dugni de így hogy nincs rátekerve nem érintkezik normálisan. Úgyhogy vennem kell egy nem csavarmenetes átalakítót majd.
Ezzel viszont néhány évre véget is ér a fejesvásárolgatás, most jó darabig nem veszek semmit. A jelenlegi cuccaim minden igényemet lefedik.[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Hello!
Edzeshez,biciklizeshez,itthoni hasznalathoz szetetnek venni bluetooth fejhallgatot.
Ajanlottak egy ilyet: [link]Esetleg errol velemenyt kerhetnek?
( hasonlo felepites erdekelnek )
[ Szerkesztve ]
-
Bl@tty
tag
válasz Dyingsoul #50147 üzenetére
Nincs rajta front panel csatlakozó? Creative oldalán a leírás
Vagy a front csatid nem ilyen? -
Samtya
senior tag
válasz Dyingsoul #50147 üzenetére
Valószínűleg minőségromlással jár, ha a hangfal fejeskimenetét használod. Ha a fejes hangereje változtatható a Z506-on lévő potméterrel, akkor biztos. Kérdés, hogy a minőségromlást valóban meghallod-e, ki kell próbálni. A hangkártya rear left/right kimenetét használni sem tűnik jó ötletnek. Esetleg előrevezeted a frontot egy hosszabítóval az asztalodra és ott váltogatod a hangfalat és a fejhallgatót.
-
Dyingsoul
veterán
válasz Samtya #50146 üzenetére
Igazad van, közben rá is kerestem és meg is rendeltem csak már szerkeszteni nem tudtam, bocsi.
Szóval pár nap múlva megjön, remélhetőleg jövő héten, azonban lenne egy kérdésem:
Creative SB X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro-t használok dedikált hangkártyaként és a kérdés az, hogy majd hová dugjam a fülest?
Jelenleg az egyetlen lehetőség a Logitech Z506-om hangfalán a füles bemenet de nem tudom, hogy az jár-e minőségcsökkenéssel ha ott csatlakoztatom rá a fejest. A front audio nem működik, mivel azt nem tudtam rákötni a hangkártyámra a gépház elején található csatikat, fizikailag nem találtam erre alkalmas tűket a hangkártyán. Valakinek ötlet ezzel kapcsolatban? Esetleg ez melyik topikba való probléma, mivel ez hangkártya/audio port/fejhallgató téma nem tudom hol lenne célszerű erre választ keresnem.Az nem megoldás, hogy hangfal helyett fülest használjak, mivel mindkettőt szeretném használni - felvételhez fülest, minden máshoz hangfalat.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
Sziasztok!
Fejes vásárlásán gondolkodom, szerintetek jó választás a HyperX Cloud? (1-es Cloud) Apropó mi a különbség az 1-es és 2-es Cloud között?Gamingre lenne, mikrofon egyébként nem kell, van egy Yeti Blue-m.
[ Szerkesztve ]
-
.DLL
veterán
Tyll @ Innerfidelity megújult külsővel!
(P.H.)
-
Smiley
addikt
válasz strynox #50140 üzenetére
En nem rajongok az usb-s kartyakert, ezert egy "regebbi" ESi Maya44e-vel hajtom az 598-at, azzal kegyetlenul jo. Tudom, rohadt huzos az ara.
Probaltam meg a SB live 5.1-el, Live 24bit digital-al, es valami realtek izeval ami a 965P-DS4 lapon van, de kb sz@rt sem er kategoria.
Turheto volt a 2010-es MacBook Pro-val is, de valahogy keves volt neki, ellenben a regi PowerBook G4 Texas Instruments kartyaja mar egesz jo volt.Remelem tudtam segiteni.
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
HoaryFox
őstag
-
Mageikus
csendes tag
válasz HoaryFox #50138 üzenetére
És milyen érzés 2,5m kàbellel rohangàlni utcàn?
strynox Nézd meg a superlux hd681evo t is. Alap hangkartyaval is elvan, jatekban nagyon jol pozicional, es trappokat meghallod vele siman. Ha telik ra egy sonar dx .Zenere is nagyon jo. Es olcsooo! Mert az aldi ocsoo.
[ Szerkesztve ]
-
HoaryFox
őstag
Na sziasztok újra!
Megjött az ajánlott Beyer DT 235-ös fejhallgató, jelenleg még 1 órája se hallgatom, de azért egy kis szösszenet:
- fehéret rendeltem, mert ez legalább még néz is ki valahogy, a fekete túl snassz
- fura, hogy nem lehet állítani a pántjain, de a szalagnak hála jól ül a fejemen, nem zavaró egyenlőre, párnái plüssök, jól illeszkednek, kényelmes
- ugyan hallatszódik, hogy még bejáratos, de elég korrekt darab hangzásban, színpadképe nekem korrekt, eléggé elkülönülnek a hangszererek és az ének hangja, hogy ne egy nagy katyvasz legyen az egész, ez talán javulni fog, basszus jelen van, kicsit tompa még, pontosodni fog valószínű a bejáratás során, középtartomány olyan középszerű, magasak megvannak, de nem átütő erejű, hangzásképre térjünk vissza bejáratás után.
- a 2,5 méternyi kábel fura, de megszokom Külön piros pont a 6,3 mm-es adapterért.Szóval ezúttal is köszönöm .DLL és Bodz kollégának az ajánlást, egyenlőre úgy néz ki, marad és bárkinek tudnám ajánlani a 10 és 20 ezer közötti kategóriában. Szóval nálam ajánlott
[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
strynox
tag
A Sennheiser 558 és 598 mennyire jók játékra? Nyilván nem kifejezetten csak játékra kellenének, de ez is fontos szempont. Olvastam, hogy az 558 ban jobb a mid és high, ez gondolom segíthet a footstepek felismerésében. A 7.1 hangzás pedig tudtommal egyeltalán nem szükséges, tehát elvileg megállják a helyüket stereo fejhallgatókként. Vélemények, tanácsok?
-
iTomi81
tag
Kedves Mindenki!
Segítséget szeretnék kérni tőletek! Ajándékba szeretnék venni a tesómnak egy bluetooth-os fejhallgatót. Ki is néztem hármat. Azt tudni kell hogy nagy zenehallgató a tesóm. Nem tudom melyiket vegyem meg neki. Szakmailag melyik a legjobb meg egyébként is melyik lehet a legjobb hangzásilag. Én nem értek hozzá egyáltalán. Árban pedig hasonlóak. Esetleg itt még az üzemidő is talán szóba jöhet.... nem tudom.
1. https://edigital.hu/bluetooth-fejhallgato/sony-mdrxb950btbce7-extra-bass-bluetooth-fejhallgato-fekete-p418765
2. https://edigital.hu/bluetooth-fejhallgato/jbl-everest-700-elite-bluetooth-zajszuros-fejhallgato-feher-p407743
3. https://edigital.hu/bluetooth-fejhallgato/samsung-eo-pn920-level-wireless-pro-vezetek-nelkuli-fejhallgato-arany-p390143
Előre is köszönöm szépen a szakmai segítséget és esetleg a tapasztalatokat.
Köszönettel,
[ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
Megjött a DT1770. Hát, így elsőre elég korrekt, még érezhetően bejáratós, de elsőre is határozottan tetszik a pontosság, a részletes, de kontrollált mély.
Same rules apply!
-
Tim82
félisten
válasz KisApám #50127 üzenetére
A topik tetején lévő, kinyitható topikösszefoglaló első pár sora alapján ez inkább a topikod.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
sanyi32
tag
válasz Fitzgerald #50115 üzenetére
szerintem eléggé más a hangjuk. nekem a Shure Srh 840 egy kicsit mély hiányosnak tűnt. viszont a SM 150-nek nincsenek ilyen hiányosságai. kellemes, részletes kicsit talán meleg hangú fejes nekem is van. ez szigorúan saját tapasztalat.
olvastam olyan véleményt aki szintén hallotta és nem tetszett neki.[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
Főleg játékra keresek sztereó fejhallgatót+mikrofon. Az sem baj, ha rezeg
Külföldi boltos oldalakon (pl. Gearbest, ezt) találtam 1-2 darabot 10 000 Ft alatt.
(Kotion Each G9000 Gaming - TESZT)[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Froclee
őstag
link - na, őszintén, ki mennyit talált el?
-
taybor28
csendes tag
Hali!
A segítségeteket szeretném kérni, mivel nem értek annyira a fejhallgatókhoz, viszont van 15 ezrem, amit rászánnék egy megvásárlására. Amire használnám: TeamSpeak, PC játékok, zene és filmnézés. Igazából nincsenek nagy elvárásaim, mivel eddig csak gagyi 3 ezer forintos vackokat vettem, de szeretném, ha kényelmes lenne és azért jól is szólna. Ennyi pénzből tudnátok ajánlani olyat, ami a tapasztalatok alapján bevált és megbízható?
A válaszokat előre is köszönöm!Taybor
Seat Leon 1P 1.9 PD TDI 140Le
-
soulf
csendes tag
Sziasztok,
azt szeretném megkérdezni, hogy JBL SYNCHROS E30 fejhallgatóhoz hol kapok kábelt és kb. mennyi az annyi?
Előre is köszöönm!
üdv.
s -
Fitzgerald
veterán
válasz Mageikus #50118 üzenetére
Yamaha Steinberg UR22. Elsősorban gitár monitorozáshoz veszem a fejest.
Mondják hogy a fejes kimenet nem az igazi az USB-s Steinberg/Focusrite cuccokon, ehhez képest teljesen jól hajtja a cuccaimat. Nyilván nem ugrik le a hajam a hangerőtől, de ez talán nem is akkora probléma. -
Mageikus
csendes tag
válasz Fitzgerald #50117 üzenetére
En is megneztem, sm et vennem meg ,ha valasztani kellene. Milyen dac,amp fogja hajtani?
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
válasz Mageikus #50116 üzenetére
A 840-nek itthon ennyi az ára, csak az Anderton's-nál találtam 40-ért szállítással, és két nap múlva érkezik nekik is. Félreérthetően fogalmaztam, nem az Anderton's-os Shure áránál olcsóbb a Soundmagic, hanem a hazai árnál.
Ez a két lehetőség maradt igazából. Néztem DT770-et is természetesen, meg a German Maestro-t is amit ajánlottatok pár napja. A DT770-el egy gondom van: nem cserélhető a kábele.
A German Maestro-t nem találom elég esztétikusnak, viszont a Shure és a SoundMagic is nagyon jól néznek ki (szubjektív), főleg az utóbbi. Formára a Beyerre hasonlít, anyagminőségben veri, kábele cserélhető.
Úgyhogy tényleg csak az fog dönteni, hogy e kettő közül melyiknek van jobb hangja.[ Szerkesztve ]
-
Mageikus
csendes tag
válasz Fitzgerald #50115 üzenetére
inkabb dragabb dt770 pro 32ohm is nezd meg azert.
-
Fitzgerald
veterán
Nehéz kérdés: Shure SRH840 vs SoundMagic HP150, ha csak a hangjukat nézzük?
Tudom hogy a HP150-et nem sokan hallottátok, de csak van olyan aki hallotta mind a kettőt.
Külföldről rendelve árban nagyon hasonlóak, bár az Anderton's-nál a Shure most csak 40 szállítással együtt. Itthon a SoundMagic olcsóbb 8-9 ezerrel. Pedig jobb az anyag-és összeszerelési minősége. Ha a hangja van olyan jó mint a Shure-é (hasonló karakterűek) akkor el is dőlt a dolog, de megerősítésre várok.
A ZeosPantera srác oda meg vissza volt mind a kettőtől, kérdeztem is hogy szerinte melyiknek jobb a hangja, majd válaszol.
Szerintetek?[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz Mageikus #50110 üzenetére
Egyrészt ez tényleg a fejestopik, hagyd már a füleseket, főleg úgy hogy nem is azt keres a kérdező.
Másrészt hogy érted azt hogy az összes fejes kaki telefonról? Az összes telefonról próbáltad? Az összes fejest? Nem érdemes ennyire kijelenteni dolgokat szerintem.
A T70 valóban nem való utcára, de azt még egy DAP sem biztos hogy kihajtja, nem feltétlenül jó példa ide.
@Necsak, +1 .DLL ötletére, próbáld ki azt a Beyert ha tudod, hátha bejön.
-
Mageikus
csendes tag
válasz HoaryFox #50109 üzenetére
Persze azt veszel amit szeretnel. De az tuti az osszes fejes meg a 32ohm impedanciasok is telefon forrasrol utcan k@ki teljesitmeny lesz van itthon 2db fejes 32ohm mindketto, es tabletrol-telefonrol vallalhatatlan hangjuk van, dap nelkul. Ja es csendben itthon nem is forgalomba utcan
Megjegyzem schawo a beyerdinamic t70 et cserelte fulesre,gondolhatod nem veletlenul,es az nem 20k kategoria.
[ Szerkesztve ]
-
HoaryFox
őstag
válasz Mageikus #50108 üzenetére
Ha fülhallgatót szeretnék, akkor nem ebbe a topikba írtam volna kérést. Neked lehet, hogy jobbak a fülhallgatók, nekem elegem van belőlük. Hidd el, volt az idők folyamán megszámlálhatatlan számú in-ear fülesem, mindegyikben volt valami, amibe bele tudtam kötni. ÉS nem csak a "párszázas" ajánlatok közül. És szerintem most hagyjuk abba az itteni OFF-olást
(#50107) .DLL : Hát igen, olyan mint a Chokito? Olvasgattam 1-2 tesztet, jónak tűnik, lehet egy ilyet valahol majd kipróbálok. Köszi a tippet!
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Mageikus
csendes tag
válasz HoaryFox #50106 üzenetére
Elhiszem egy par ezer forintos fules kenyelmetlen,kipotyog,de ez nem igy van a dragabbaknal, pl shure215. 20k fejes hangjat hozza (sott felulmulja egy vsonic vsd3 is,8k ert, ami nem nez ki idetlenul se,jobban izolal,es nem mozdul ki a fulbol. Neked kell merlegelni mi a fontosabb. Kevesebb fulpucolassal jaro,silanyabb hangu,kisse idetlenul kinezo,nem jo izolacios fejes, vagy minosegi füles. Arrol nem beszelve fulest meghajt barmi,sokkal nagyobb hatekonysaggal dolgozik maximalis hangja eleresehez egy roszabb minosegu hangkeltorol. Mig egy fejes lehet erotlen,dinamikatlan,halk ha gyonge a forras.
[ Szerkesztve ]
-
HoaryFox
őstag
válasz Mageikus #50104 üzenetére
Most is in-ear fülesem van (Xiaomi P3 és a Hybrid is), de egyszerűen már kényelmetlenek, állandóan igazgatom őket a fülemben, nem érzem komfortosnak magam. Meg ha kell, ha nem, pucolom a fülemet állandóan.
-
HoaryFox
őstag
válasz Mageikus #50101 üzenetére
Nem, az is rendes on-ear fejhallgató volt, bár azt használtan vettem valami potom pénzért, külseje már eléggé le volt strapálva, de a hangja az nagyon jó volt
#50102 Bodz: ez meg külsőre nem jön be, eléggé futurisztikus nekem, valami egyszerűbb darab?
Tudom, válogatós vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz depzoo #50098 üzenetére
A kényelem nagyon szubjektív, szerintem a K240 ilyen téren nem jobb.
(#50099) EQMontoya: Fontban 800.
(#50100) necsak: Shure SRH145.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC