- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Mostantól bárki kipróbálhatja a SMITE 2 ingyenes változatát
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
strynox
tag
Ne vegyél olyat.
-
strynox
tag
Szerintem is kifutott, a legtöbb áruház még régebben leárazta 40.000 Ft környékére, majd levette az eladó termékek listájáról.
-
strynox
tag
válasz pruzsi #59535 üzenetére
Azzal remélem tisztában vagy, hogy itt senki sem kap pénzt a segítségnyújtásért, tanácsadásért. Ennek tudatában én nem neveznék egy topicot halottnak, csak mert nem kaptál választ a kérdésedre 3 órán belül. Egyébként meg akár halott a másik topic, akár nem, ez a topic még mindig nem a gamer fejhallgatók megvitatására van.
[ Szerkesztve ]
-
strynox
tag
válasz HunPhantom #59489 üzenetére
"ha 5.1/7.1-es vagy egyéb gamer, mikrofonos fejhallgatót keresel, kattints ide"
Pedig igazán nem kell nagy tudomány ahhoz, hogy elolvasd az összefoglaló elejét. Egyébként ha világos, hogy itt nem foglalkoznak headsetekkel, akkor miért írtál bejegyzést mégis?
[ Szerkesztve ]
-
strynox
tag
válasz Gempas 70 #59034 üzenetére
Mennyit szánsz rá? Valószínűleg erre gondolt. De egyébként ebben a topicban lenne releváns a kérdésed.
[ Szerkesztve ]
-
strynox
tag
Nem magamtól találtam ki, itt hallottam. 11:25 körül beszélnek az alaplapi beépített hangkártyák kimeneti impedanciájáról, de ettől függetlenül lehet, hogy neked van igazad. Azért állítottam ilyen határozottsággal, mert a mayflower electrincstól jött az illető, így hiteles forrásnak véltem.
[ Szerkesztve ]
-
strynox
tag
válasz Dorien #58986 üzenetére
DT770-et én nem biztos, hogy hurcolásznék, de semmiképp se hallgatnám telefonról.
Külön érdekesség, hogy állítólag a 32 Ohmos variánsnak nagyobb erősítés kell az érzékenysége miatt, mint a 250 Ohmosnak (3. bejegyzés).
-
strynox
tag
Ez egy kicsit szőrszálhasogatás már. Az úriember beszélgetésre akarja használni, erre viszont én biztosan nem használnám a pioneer se-ms5t-t. Egyébként meg a topic leírásából: "Vezeték nélküli iránt érdeklődve erre tessék, ha 5.1/7.1-es vagy egyéb gamer, mikrofonos fejhallgatót keresel, kattints ide."
De egyébként - csak hogy ajánljak is valamit - én 10k-ig ezt venném beszélgetésre.
[ Szerkesztve ]
-
strynox
tag
válasz kutkut #58778 üzenetére
Az egyszer kipróbáltra én még nem nagyon mondanám rá, hogy "használt". Egyébként meg ahogy mondod, ugyanannyi, mint a sima cloud de: újabb kiadás, hordtáska is van hozzá és a vezetéken vannak a szabályozó gombok. nyilván mindenki eldönti, hogy fontosak-e az utóbb említettek, de mindenesetre nekem eszem ágában sem lenne a sima cloudot venni ehelyett ugyanannyiért.
-
strynox
tag
Ha esetleg valaki a Takstar pro 82 vásárlásán töri a fejét, akkor az sürgősen tegye meg, hiszen a boltok felében elfogyott vagy csak ezüst színben van. A gyártó sem számított ekkora érdeklődésre. Egyébként a legolcsóbban itt elérhető jelenleg mindkét színben. A Takstar Audio Storenak csak ezüstje volt, amikor 2 napja beszéltem velük (azóta akár az is elfogyhatott), a Xiao Mi World Storenak pedig egyeltalán nincs.
-
-
-
strynox
tag
válasz emiki6 #58612 üzenetére
"Following the success of our last collaboration with Fostex, the TH-X00, we’ve teamed up to make a new headphone: a custom production version of the much-loved, oft-modded Fostex T50RP. Introducing the Massdrop x Fostex T-X0, a resurrection of the discontinued MKII with the original tooling and a few key updates."
Szerintem zárt, de ettől fügetlenül azt írják, hogy a T50RP-n alapul. Gondolom ez az egyik módosítás, amit elkövettek rajta.
[ Szerkesztve ]
-
strynox
tag
válasz emiki6 #58609 üzenetére
Massdrop is kidobott egy T50RP modot, és egyelőre úgy tűnik, hogy 1900 db lesz csak belőle, amiből már 1842-t megvettek.
-
strynox
tag
válasz emiki6 #58591 üzenetére
Attól függ, milyen a fejhallgató. Ha 3.5mm-es jack aljzattal rendelkezik, akkor pl. ez. Egyébként massdropon is van egy jónak ígérkező fejesre rögzíthető mikrofon ([Link]). Teszteket a massddropos leírásban találsz róla.
@pendre54: Egyébként te az alaplapra dugod a mikrofont?
[ Szerkesztve ]
-
strynox
tag
Örömmel jelentem be, hogy úton van hozzám egy takstar pro 82. Remélhetőleg nem ámítás, amit a head-Fi-on írnak róla, és tényleg jobb a pro 80-nál. Ha megérkezett, akkor majd beszámolok róla, persze csak ha van rá igény.
-
-
strynox
tag
-
strynox
tag
Esetleg brainwavz hm5 hybrid?
-
strynox
tag
válasz pendre54 #57708 üzenetére
Megcsináltam én is egy Blue Lolával, nekem is 3/6 erősítő/DAC nélkül. Igazából a 128kbps mp3-at mindig ki tudtam szűrni, de a 320kbps mp3 és a tömörítetlen közti különbség felismerésével akadtak gondjaim. A végén ki is írta, hogy erősítő nélkül nem is nagyon lehet meghallani a különbséget.
[ Szerkesztve ]
-
strynox
tag
válasz MasterMark #57573 üzenetére
De.
-
strynox
tag
Szerintetek a Brainwavz HM5 fülpárnára kell vámot/áfát fizetnem? Elvileg a hongkongi raktárból küldik. Ha igen, kb. mennyire jönne ki mindennel együtt?
[ Szerkesztve ]
-
strynox
tag
válasz RetepNyaraB #55352 üzenetére
Félreérthető voltam, abban a mondatban a Shurehoz hasonlítottam.
[ Szerkesztve ]
-
strynox
tag
válasz phoenix1989 #55264 üzenetére
Nem.
-
-
strynox
tag
Sziasztok.
A minap nyertem egy Blue Yeti mikrofont és egy Blue Lola fejhallgatót. A Yetit majd valszeg eladom, viszont a fejhallgatóról kikérdezném a véleményeteket. Próbálta már valaki, az árkategóriához képest ajánlott darab? A mély/ magas frekvenciák hogy oszlanak benne el? Külső hangokat mennyire hallani a viselése közben?
Előre is köszi a segítséget. -
strynox
tag
válasz johnywalker #51793 üzenetére
Figyeljetek, csak iphonenal,ipaddel és ipoddal kompatibilis.
-
strynox
tag
-
strynox
tag
-
strynox
tag
válasz MineFox54 #51550 üzenetére
Nem akarok beleszólni, de nekem úgy tűnik, mintha először nem tetszett volna HyperX Cloud, és makacsul, már csak azért sem akarod megváltoztatni a véleményed. A Cloud majdnem kinézetre is ugyan az a varrott fejpántot, a piros HyperX logót és a fejhallgató kagylóinak a peremén a matt dizájnt(ami nem hiszem, hogy negatívum) leszámítva. A mikrofon levehető, van egy pöcök is hozzá, ami betömíti a 3.5mm-es jacket, hogy ne porosodjon. Neked az nem tetszik, hogy 'gamer' headsetként tartják számon.
-
strynox
tag
válasz Gaaabeeesz #51537 üzenetére
Ha magánszemélyként vetted, akkor az átvételtől számított 14 napig elállhatsz a vásárlástól.
-
strynox
tag
válasz chrisnagy13 #51460 üzenetére
Ezek közül válogathatsz.
-
strynox
tag
válasz gaborka8x8 #51134 üzenetére
Én semmit nem tudok róla, de itt le van árazva.
-
strynox
tag
válasz Roland861010 #51118 üzenetére
Ez nem az a topic.
-
strynox
tag
válasz mAtThEw0319 #51055 üzenetére
Beállítottam a szállítási címem amazonon. Beraktam a kosárba->odamentem a kosárhoz és ott rákattintottam az áfa, posta és csomagolás becslésére (estimate VAT, postage and packaging).
[ Szerkesztve ]
-
strynox
tag
válasz mAtThEw0319 #51053 üzenetére
Hát, erre a fejhallgatóra 6 fontot ír nekem.
-
strynox
tag
válasz mAtThEw0319 #51049 üzenetére
Néhány külföldi boltban és német v angol amazonon lehet megtalálni. Nyilván az amerikain éri meg a legjobban, de az nem opció az EU-ban élőknek.
[ Szerkesztve ]
-
strynox
tag
válasz mAtThEw0319 #51046 üzenetére
Sennheiser HD 598 SE (Special Edition) néven találod meg.
-
strynox
tag
Hardveraprón figyeljetek oda, hogy mit vásároltok.
.DLL:Én kipróbáltam az 598-at, az 558-at és az 518-at is. Az 558-ban több volt a mély,mint az 598-ban, ezért is preferálom azt. Azt 518 kicsit "lapos" volt a másik kettőhöz képest. Vagy 558-at fogok venni, vagy takstart. Te hallottad már mindkettőt?
-
strynox
tag
Ennek milyen a teljesíitménye az asus xonar dg hez képest? HyperX clouddal lenne használva. Mi a véleményetek róla?
-
strynox
tag
Szerintetek a Takstar hi2050, a takstar pro 8 és a Sennheiser hd 558 közül melyik a legjobb? A sennheiserhez 10kval többért tudnék hozzájutni. Alaplapi hangkártyával használnám.
-
strynox
tag
Philips shp 9500-a nincs valakinek?
-
strynox
tag
Van itt olyan aki hallotta már az audio technica ATH AD-500x-et és a Sennheiser hd 598 at is? Melyik szól jobban, melyiket ajánlanátok?
-
strynox
tag
Azt gondolom sokan tudják, hogy a Takstar Pro 80 hangzásilag = HyperX Cloud / Cloud II=Qpad QH-90. Szerintetek a Takstar HI2050 ugyan az, mint a qpad qh-85?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Napelem
- Automata kávégépek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,