-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
Amikor egy egyszerű párnacsere is radikális változást okoz, akkor a driver felfogatása, dőlése, ház geometriája, csillapító anyagok típusa, helye, párna, kábel mind együtt egy nagyon sok ismeretlenes egyenletet eredményez. A végeredmény legnagyobb valószínűség szerint a kis és a nagy kalap szar közé várható.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Gzula[HUN]
addikt
Ha jól tévedek, akkor ugyanaz a bele, mint az SHP 2500-nak.
Szétszedve a Te típusod: [link]
A 2500-as: [link]
Innentől a fantáziádra van bízva a dolog. Hangszórót nem érdemes kiszedni belőle, mert úgy belegyógyították, hogy több kárt okozol vele, ha megpróbálod kiszedni. Párnája is kompatibilis, szerintem (akkor az SHP2000-el is, de mérget azért nem vennék rá.)
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz assemble #43194 üzenetére
Csak összehasonlításképpen egy Neumann KH120, egy HD800-zal egy árban lévő aktív monitor (a fülesnek még kell erősítő is)[link]
Vagy amit én használok (ugyanaz az árkategória) [link]Csak hogy kontextusba kerüljön a lineáris kifejezés.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
válasz venndi #43183 üzenetére
Pedig a K550 ebben legjobb (hasonlóan kiegyenlítettet nem találsz az árkategóriában), ha illeszkedik a fejedre pont annyi mélye van ami kell, nem kevesebb, nem több. De amúgy schawo-nak igaza van. Egy fejhallgatón mixelni / masterelni nehéz, az az 1kHz feletti hullámvasút nagyon bekavarhat, K550 után kb bármilyen stúdió monitornak lyukas a középtartománya. Ám jó masterhez ez annyira nem lényeges, az a fontos, hogy meg tud szokni a fejes hangját, s elég részletes (analitikus) legyen.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Yagen
csendes tag
Sziasztok!
Itteni ajánlásra vettem egy AKG K550-et, eléggé szeretem de azon kezdek gondolkozni hogy hogyan kéne tovább lépni.
A hangját nagyon szeretem, eddig egy Takstar Pro 80 ; Hi-2050-nel és egy Audio Technica ATH-M50-nel hasonlítottam össze, ezek hangkaraktere nem igazán tetszett.Az elvárásaim: (minden az AKG K550-hez viszonyítva mert a fentiek közül egyiket se találtam igazán kényelmesnek, talán a HI2050, de az sem igazán)
-Jóval nagyobb tér
-Nagyjából kiegyenlített frekvenciagörbe bár a középkiemelés nem baj
-Pontos, részletező hang
-KényelemAmikre gondolok:
-Shure SRH-1440
-AKG Q701+1-mivel az Audio Technica ATH-AD2000x hangszórója 33 ezer forint (egy darab) ezért kb 75-80 ezer forintból ki lehetne hozni, úgy hogy a drivereket egy audio technica házba belepakolnám.
Mit gondoltok? Más ajánlatra is vevő vagyok.
-
PuMbA
titán
Vagy fordítva, olyan számokat kell hallgatni, ami mindenen ugyanúgy szól: [link], a munkában lévő 3000Ft-os hangfalon leheletnyit hangzik csak rosszabbul, mint a rendszeremen, annyira kevés a sávszél, Hi-Fi show-ra tökéletes bemutató szám 40 milliós rendszerhez Ez még egyébként mindig jobban tetszik, mint a 0 dinamikájú préselt zene, szóval az analóg nyert nálam a rosszasági versenyben
[ Szerkesztve ]
-
venndi
csendes tag
Sziasztok!
Kb 1 hónapja segítettetek fejhallgatót választani, az AKG K550-re esett a választás.
Szépen szól, de én személy szerint keveslem a basszust. Igazából a mixelésre és maszterelésre vettem, amire köztudottan flat fejeseket ajánlanak, hát nekem nem igazán jött be erre a célra. A zenéim mindig túl mély hangzásúak lesznek.
Szóval inkább valami trackingelésre, vagy sima zenehalgatásra alkalmas fejes kellene, egyszerűen nem tudok áttérni a flat(lapos?) fejesekre, hiányzik a basszus.
Olyan kellene, ami nem igényel erősítőt.
ATH-M50, DT770, DT880, Sony MDR7509, Denon AH D2000-ről vélemények?[ Szerkesztve ]
-
.DLL
veterán
válasz BigBlackDog #43180 üzenetére
Egy részről igen, másrészről azért a 250-est még a 880-ak körében is vékonynak mondják, így akit ez zavar annnak nem biztos, hogy jobb.
250 Ohm-os Radomernek volt, most hogy így eszembe jut akkor azt is hallottam. Tényleg nem nagy a különbség, de a 600-as azért sokkal finomabb hangú volt, ahol a "sokkal"-t úgy kell érteni, ahogy...[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
válasz allein #43177 üzenetére
Beats-et akkor érdemes venni, ha nagyon tetszik a design és a kiváló hangminőséget csak a dübörgő méllyel tudod azonosítani. Ezen kívül nem sajnálod rá a pénzt, s elfogadod, ha 1-2 év után széthullik és veszel egy másikat.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
.DLL
veterán
válasz BigBlackDog #43173 üzenetére
Csak a 32 és a 600 Ohm-os Edition-t hallottam, az alapján korrekt amit itt írnak: Beyerdynamic Sonic Difference Guide De azért ezt egy olyan írta aki eléggé szereti a Beyerek világát, míg mások sokkal vékonyabbnak élik meg a hangjukat. Ha olvasom pl. a 600-as DT880 leírását akkor egy olyan hangot képzelek el amilyen most van nekem, nem olyat amilyen gyárilag volt. Viszont először egy 32 Ohm-osat hallottam, Clip Zip-ről, és mégis nagyon megfogott, nagy, valósághű dinamikájával, akkor határoztam el, hogy veszek egy DT880-at. Végül egy 600-as eladót találtam AVX-en. A 32-es sokkal könnyebben hajtható és nem olyan válogatós források terén, könnyebben elérhető vele olyan hang amire már azt mondja az ember, hogy kellően testes. Ahogy az elején leírják, a különbség nem nagy.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
félisten
Sziasztok!
Van egy régi Philips HP890 fejesem. [link]
A fejpántja nincs meg.
Az a kérdésem, hogy van-e ismer kultúrált megoldás az ilyesmi pótlására?Több tervem isvan:
- merev drótból hajtogatok neki fejpántot és tezstek rá valami szivacsot.
- veszek egy hasonló méretű olcsó fejest, aminek haonsló a fejpánt kialakítása, és átszerelem.Egyik drága, másik tré megoldás.
Esetleg bármilyen ötlet a problémára?Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Jelentkeznék rendhagyó kérdéssel
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót? - Iroda, csend, ha az ablak nyitva van, utca zaja (délinél sok autó)
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni? - Zene
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg? - cca 10k
4.) Új vagy használt? - Lehetőleg új
5.) Circumaural vagy supraaural? - Circumaural
6.) Zárt vagy nyitott? - Zárt
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar? - Szeretem a mélyeket, sok mélye legyen, lágyan.
8.) Honnan vásárolnál? - Webshop, bolt, akármire nyitott vagyok.
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)? - Irodai PC, telefonEgyéb: hosszú vezetéke legyen (ne 50cm), és ha lehet, nagyméretű legyen, nagy a fejem
-
BigBlackDog
veterán
DT880-nál mekkora különbség a 32, a 250 és a 600 Ohmos változatok között hangban?
-
allein
addikt
válasz allein #43170 üzenetére
1 - Utazás során szeretném használni a fejhallgatót, legyen az utca, BKV, vonat, repülő, stb.
2 - Első cél az a zene hallgatás. Elég sok féle zenét hallgatok, inkább pop, dance, esetleg rock(Bon Jovi).
3 - Maximális összeg - 100.000 HUF.
4 - Inkább új, esetleg újszerű állapot. Nem tudom, nincs tapasztalatom mennyire használódik.
5 - Jó kérdés, passzolom melyik a jobb? az egyik méretben mindenképpen nagyobb és jobban tapad.
6 - Ez is jó kérdés, melyik a jobb? Mert nincs tapasztalatom.
7 - Mit várok? Minőség a legfontosabb és nem a hangerő. Nem kell dübörögnie
8 - Nem tudom még, van lehetőség USA-ban is megvásárolni.
9 - Iphone 6+ a forrás, esetleg a későbbiekben egy Ipod.Azt is szeretném megemlíteni, hogy szemüveget viselek
Tiszteljük meg egymást annyival, hogy válaszolunk a privát üzenetre!
-
juhiimi
aktív tag
Sziasztok!
Melyiket ajanlanatok egy fiio e10k melle, leginkabb zenehallgatasra: Pioneer Se-A1000 vagy HyperX Cloud ?
-
allein
addikt
Üdv. mindenkinek. Szeretnék vásárolni minőségű fejhallgatót. Keret 50.000 - 100.000 HUF. Mit ajánlotok márkában? Nyílván saját hallásom szerint fogok dönteni, csak szeretném tudni mit érdemes vásárolni. Zene hallgatás egyelőre telefonról történik.
Tiszteljük meg egymást annyival, hogy válaszolunk a privát üzenetre!
-
contaxg
veterán
válasz biokox #43161 üzenetére
Ez jó..de a nyitott is változott az alatt míg itthon sütögettem.
Egyébként az LCD-k meg alig.(#43163) assemble
Nem. Van közöttük két zárt is(#43162) schawo
Ha a folyadékkristályos lenne akkor csak egy lehetne, de ez nem az[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
gixxer-tomee
aktív tag
válasz Gzula[HUN] #43159 üzenetére
Köszönöm a segítségeteket és a türelmeteket!
tacstacstacstacsveddveddveddveddbebebebe
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz gixxer-tomee #43157 üzenetére
Itt van egy összehasonlító teszt: [link]
-
gixxer-tomee
aktív tag
Szóval a SHURE jó bolt lenne 17-ért? Lehet hogy elírták! Akkor gyorsan le kéne rá csapni!
-
gixxer-tomee
aktív tag
válasz Gzula[HUN] #43156 üzenetére
Csak azért van gyümölcstálam, mert nem tudom melyik, milyen! Sajnos.. Ezért is kérdezősködöm. A Pioneer-ban van azért mély? Mert én szeretem eléggé.
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz gixxer-tomee #43155 üzenetére
Utsó 2 hozzászólásodban először volt két alma, utána meg egy körte. Az A1000-esnek évek óta 25-26ezer Ft volt az ára, pár napja vitték le 20-ra (1 boltnál).
Otthonra én mindenféleképpen nyitottat vennék már, a Shure-t vihetnéd buszon is. Én műbőr párnát nem viselek el magamon, de ez full egyéni szoc. probléma.
Ebből a 3-ból én az A1000-re szavaznék, most hogy így lement az ára. Szerintem Pio-éknál jelenleg ez a legjobb ár/érték arányú füles, de pár nap múlva úgy is vissza megy az ára a régi szintre.
[ Szerkesztve ]
-
gixxer-tomee
aktív tag
Na találok én itt még. Shure SRH 440, 17ezerért jó bolt? Egyetlen helyen annyi. A többin mind 30párezer.
-
NandorHUN
addikt
Köszi, tetszik. Ezek szerint ennek sokkal jobb hangja van, mint egy VSD3 kategorás fülhallgatónak? (Ez durván 15k) - nyiván nem ismered, de árkategória alapján be lehet lőni, mit tud
Bár sajnos belehallgatni nem fogok tudni. Esetleg Budapesten van bolt, ahol árulják? Én nem találtam sehol
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
NandorHUN
addikt
válasz RetepNyaraB #43149 üzenetére
Köszi Hasonló árkategóriában van olyan amivel érdemes lenne helyettesíteni a vsonic-ot?
-
gixxer-tomee
aktív tag
Van esetleg még hasonló ajánlott? Már félek megkérdezni..
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Lenne egy kicsit hülye/OFF kérdésem:
Maxell Retro Dj (fejhallgató) hangzásra szerintetek jobban teljesít, mint egy vsonic vsd3?Jelenleg vsonic vsd3 használok sporthoz, de sima utcára nézelődöm olcsó alternatíva után. Köszi
-
Bodz
nagyúr
válasz gixxer-tomee #43136 üzenetére
LD Systems HP800 Pro neven siman beszerezheto itthon. Meg pluss parna is jar hozza.
-
Nerd
aktív tag
Hello szakik,
superlux.hu-rol rendelnek egy fulest. Rendeltetek mar innen? Megbizhato a bolt?
-
Az egyik hölgy biztosan fórumozó, csak nem ebben a topicban aktív (inkább olvasóként van jelen)
Szeretném megköszönni még egyszer a szervezőknek a lehetőséget, hogy ennyi fejest meghallgathattam és külön köszönet az ott lévőknek a jó hangulatért. Az elején több emberre számítottam, de ez a családias környezet jobban tetszett. Valami kisebb összefoglalót én is készítek majd.
Nagyon jól éreztem magam.[ Szerkesztve ]
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
nagyúr
Sziasztok!
Fejhallgatót keresnék az alábbi kritériumokkal:
Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Otthon, munkahelyen (csendes iroda), esetleg utcán, nagyon ritkán tömegközlekedési eszközön.Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zene, illetve rádió hallgatás. Szinte mindenféle zenét hallgatok, de főleg hip-hop-ot.Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Jó kérdés... Fogalmam sincs, hogy hol kezdődik egy használható fejhallgató ára... Mondjuk legyen 10-15k a keret, de nem baj, ha van olcsóbban is vállalható készülék.Új vagy használt?
Első körben csak újat keresnék.Circumaural vagy supraaural?
Szemüveges vagyok és a circumauralt preferálom. A lényeg hogy kényelmes legyen és ne nyomja a szemüveget, illetve a fülemet.Zárt vagy nyitott?
Zárt. Nem szeretném, ha a kollégáimat zavarná a zenehallgatásom.Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az ami zavar?
Jó kiegyensúlyozott hangzást. Van egy Superlux HD668B-m, azzal meg vagyok elégedve.Honnan vásárolnál?
Főleg Magyarországról, de szóba jöhet külföld is, ha nem macerás egy esetleges garanciális ügyintézés.Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Főleg telefonról szeretném meghajtani.Ami még felmerült, hogy lehetőleg ne legyen nagyon extrém kinézetű, mert pl, a Supralux-ot az utcára nem nagyon venném fel
Előre is köszönöm a segítséget
-
.DLL
veterán
válasz anytime #43128 üzenetére
Az említett DT770 Pro mellett egy lehetőség még az Audiotechnica M40X és az AKG K545 is. Vagy ha MORE BASS kell, akkor M50X és Focal Spirit One S is szóba jöhet, bár ennek már elég kicsi a fülpárnája inkább hordozható fejesnek mondanám. A Beyer kényelemben egy biztos pont, abban nem fogsz csalódni, és az AKG sem rossz e téren.
(P.H.)
-
Sinesol
veterán
válasz gixxer-tomee #43136 üzenetére
Hyperx Cloud tökugyanaz, ilyen néven talán könnyebben megtalálod.
[ Szerkesztve ]
-
loloko90
csendes tag
Sziasztok , remélem jó helyen vagyok
Olyan fejhallgatót akarok , ami pl pc re alkalmas , pl cs 1.6 ,zene hallgatás , de ha úgy van kedvem utcán is feltudom dobni és nem lóg ki egy baszott nagy mikrofon . Mikrofon nem is annyira fontos , játék közben se dumálok kimondottan ,úgy is csak PUBOLOK .
30 K a max ..
Nekem ő a nagyon bejövős ha még gyerekes is
http://www.arukereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/razer/kraken-e-panda-hooligan-p203515581/
-
gixxer-tomee
aktív tag
Hali. Na úgy látom, nehéz lesz azt a Pro-80-at beszerezni.. Lehet, hogy kell majd egy pótmegoldás..
Csak az a baj, hogy nem látok még 1 ilyen ár/érték arányú cuccot.. Mert ez azért elég igényesnek tűnik.. Én mindig lemaradok minden jóról..tacstacstacstacsveddveddveddveddbebebebe
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy, az alábbi elvárásoknak leginkább megfelelő, teljesíteni tudó fejhallgató megtalálásában.
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Alapvetően itthon a lakásban vagy az irodában, azaz zárt helyen, külső zajtól mentes környezetben.
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Százalékosan megadva 60/20/20 arányban játék/film/zenehallgatás felhasználásra, azonban szeretném, ha a zenei élmény is nagyon jó lenne!
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Erre a célra 50-70k összeget tudok elkülöníteni.
4.) Új vagy használt?
Csak új termék jöhet szóba.
5.) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural.
6.) Zárt vagy nyitott?
Zárt
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Nem vagyok egy nagy "audiofil", szeretnék egy jó minőségű mindenes fejest találni.
8.) Honnan vásárolnál?
Hazai beszállítót szeretnék elsősorban találni.
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Jelen pillanatban egy H87I alaplapi hangkeltőm van, de a lap cseréje is be van tervezve és a következő ATX-es lapra egy dedikált hangkártyát is szeretnék beszerezni, szintén valami hasonló ártartományban.
Azonban szeretném, hogy ha a fejest használhatnám a telefonommal (iPhone) és az esti sportközvetítések és filmek sem zavarnák a családod, azaz tudjam a televízióval is használni.
Mondtam, hogy egy igazi mindenest keresek
Egy fontos még a végére, hogy a "basszust" nagyon kedvelem.
Előre is köszönöm a segítséget, üdv:
A -
contaxg
veterán
válasz Radomer #43123 üzenetére
A jacknél volt törött a kábelnem a csatlakozóháznál. De 2 másodperc múlva a tulaj kezében volt egy hibátlan kábel és azzal már semmi gond nem volt.
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
gixxer-tomee
aktív tag
Köszönöm szépen a tippet! A TAKSTAR tetszik! Elolvastam egy csomó cikket most, és egyre szimpatikusabb a márka is. De pontosan melyik külföldi boltból ajánlott és érdemes beszereznem? Gondolok itt a normális árra és szállítási időre. Ja és a megbízható eladóra! Mert látom már, hogy van Aliexpress-en is jó pár darab, de nem tudom merjek-e onnan vásárolni..
[ Szerkesztve ]
-
Radomer
aktív tag
Akkor majd otthon meghallgatom a zárt EL-8 -at.
Az első szériánál volt gond a csatlakozó ház ami nem tartotta elég feszesen a kábel végén a csatlakozó dugót. Javították a problémát, és gariban megcsinálták akinek volt ilyen gondja.
Valószínűleg ez kimaradt a bent lévő készlet javításából. -
fericske
addikt
válasz Radomer #43120 üzenetére
Értem. Én szerencsére egy bejáratott darabot hallottam - amiről írtam is.
Amire kíváncsi lettem volna, arra a ti találkozótokon sem volt lehetőség, azt levágtam mikor meg lett említve a fehérkesztyű használata. Ezek után a csavarhúzózás fura lett volna, ha engedélyezett
Gondolom ott is a referencia szűrővel volt prezentálva.
Meg persze a forrás sem mindegy általában sem, de ennek a fülesnek aztán végképp nem. -
.DLL
veterán
válasz gixxer-tomee #43110 üzenetére
Takstar Pro-80 külföldről vagy HyperX Cloud ami lényegében ugyan az.
Az AKG K540 nekem nagyon basshead már, de hallgasd meg, a tudása jó. A fejpántja viszont törik, mint a ropi.(#43115) chosa91: Kingston HyperX Clud, vagy Audiotechnica M40X az én tippem.
(#43120) Radomer: Az megvan, hogy milyen hangja lesz a HE-560-nak ha csak kézzel letakarod a rácsait. Akkor ott ilyennek éreztem a zárt EL8-at a nyitotthoz képest. De majd bejáratódik, Biokox hallotta már jól szólni, elvileg el kell, hogy érje azt a hangot.
Amúgy tényleg, mi volt a csatlakozójával?
(P.H.)
-
Tulku
veterán
válasz gixxer-tomee #43117 üzenetére
M30x kissé V...de nem mély felé húz...olyan kiegyenlített V...ha szabad ezzel a képzavarral élnem...középtartomány csöppet hátrébb van, talán ez a V karakterének a lényege, de semmi nem borul, semmi nincs elnyomva...25-ért megfelelő választás, de vétel előtt ezt is meg kell hallgatni...
-
s4tch
veterán
válasz Radomer #43114 üzenetére
Na de komolyan, minden bizonnyal bejáratás nélküli, vattaúj darab volt, ezért nehéz nyilatkozni a hangjáról. A dobozból frissen kivett, zárt EL-8 sem nyűgözött le senkit (és ehhez a kontaktos jack dugónak semmi köze nem volt), pedig a nyitott tesóból kiindulva némi járatás után az is egy komoly fejes lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz gixxer-tomee #43112 üzenetére
Akkor a Beyerdynamic DTX910-et húzd ki a listádról, a mélye ugyanis kevésbé hangsúlyos.
Szerintem mondjuk nem hiányos ott sem, de én nem vagyok basshead."You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
chosa91
aktív tag
Hello!
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Munka, otthon (játék - film, ha már párom alszik)2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zene, játékok.3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
40.000,-4.) Új vagy használt?
Új5.) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural6.) Zárt vagy nyitott?
Zárt7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Kiegyensúlyozott, de a túlzott magas zavar.8.) Honnan vásárolnál?
Amit ajánlotok9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Integrált hangkártya, PS4 kontroller[ Szerkesztve ]
"Find something boring, and make it funny!"
-
Tim82
félisten
-
gixxer-tomee
aktív tag
-
sting2
addikt
válasz gixxer-tomee #43110 üzenetére
Csak zárt jöhet szóba?
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
gixxer-tomee
aktív tag
Hali!
Már írtam ide kérdést, de 1 darab választ nem kaptam. Ezért csak ide írok pár típust, hátha tudtok róla mondani valamit.
Pioneer SE-A1000
Sennheiser HD 439
Beyerdynamic DTX 910
Audio-Technica ATH-M30 X
AKG K540
Superlux HD661-WH
Superlux HD-668B
Superlux HD-660Ha esetleg tudtok egyet, ami jobb a Sennheiser HD 485-nél, akkor megköszönöm! Akkor is ha nincs a listában.
-
Ear001
addikt
Én azt tapasztaltam, hogy a legjobb hifi láncok felbontása nagyobb, mint amit a legtöbben gondolnak, és amit a stúdióban ülők gondolnak. Egy mikrofon szerintem többet vesz fel, egy jó pedig sokkal többet, és ebből elég sok minden meg is marad, mindenféle keverés és hangmérnöki igyekezet ellenére.
Én ezt elsőként egy Ongakuval éltem meg párszor, de itt van egy idézet az Esquire hifis cikkéből:
"He asks me if I want to hear something on his system. I choose “To Here Knows When”, the 1991 single by My Bloody Valentine that Brian Eno described as “the vaguest music ever made”. When it was released, people kept taking it back to the shops, convinced that there was something wrong with the record they’d bought: surely it wasn’t meant to sound like that, with its beautiful sleepy-eyed melody almost drowned out by layers of churning, woozy noise. I’ve listened to it obsessively for 25 years, trying to get to the bottom of what the band thought they were doing. In Steve’s front room, I feel like I’m sitting in the middle of the song, the guitars arcing around me. It’s overwhelming. And once again, all the downsides of audiophile addiction – the ridiculous financial excesses, the mystical woo, the obsessive behaviour – seem to evaporate."
-
contaxg
veterán
-
PuMbA
titán
Azért cserélném azonos árkategóriában, hogy a rosszabb felvételeket jobban "tolerálja", jelentsen ez bármit is. Jelenlegi tudásom alapján ez azt jelenti, hogy veszítek a részletességből és a tisztaságból Pont ezekre kihegyezve vettem a rendszert, csak a számaim többségénél ezzel már felüllőttem, egyébként pedig nincs fárasztó hangja
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Jövedelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az elfelejtett kiberfegyver
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest