-
GAMEPOD.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
macilaci78 #32888 üzenetére
VFC és WE a hideget is jobban bírja, TTI tárakat érdemes venni. A gyárinál olcsóbb és CNC alu.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
stultus78
tag
Értem akkor marad a glock, Tudnátok egy bizonyos tipust ajánlani, co2 est,
max 80 a keret. -
válasz
stultus78 #32884 üzenetére
Ha csak ez a kettő választás van, akkor KP-13, no brainer.
KWC-vel az a baj, hogy sok egyedi megoldást használnak és nehezebb pótalkatrészt találni hozzá. Meg úgy en bloc nem az a kifejezetten ajánlott márka úgy általában. Tört már darabjaira KWC pisztoly a kezemben lövés közben.
A P08 játékra, hát... kicsi a tár, de legalább pusztulat drága, tokhoz sok sikert. Otthonra lövöldözni jó lehet, amíg működik, de játékra biztosan nem vennék.Na megelőztek, de a lényeg ua.
[ Szerkesztve ]
Sent from my keyBoard
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stultus78 #32884 üzenetére
Ez két nagyon eltérő stílusú pisztoly.
A Glockból inkább Marui, Novritsch, WE.
A P08 feelinges, de eléggé retró, nem is igen van hozzá alkatrész. Akkor már inkább KJW, amihez a gyártótól emailen bármit is be tudsz szerezni.A kettő közül egyetlen pisztolyként a Glockot venném.
-
stultus78
tag
Helló mindnki!
Kérdésem lenne. Szeretnék venni egy co2- pisztolyt. 2 befutóm van.
-P08 CO2 [KWC] , és,
-KP-13F Full-Auto CO2 VERSION - Tan [KJW]
esetleg van tapasztalatotok? Eléggé eltér a 2 fegyver, de nem tudok választani.
-
Atke
senior tag
válasz
k_petya #32880 üzenetére
Az hol látszik? Mert így teljesen zártnak tűnik a henger, nem látszik benne a dugattyú.
Amúgy ez full auto után akár normális is lehet, airsoftban a legutolsó lövésed minidig semmi-ben legyen, úgy tudod feszteleníteni a rugót,mert akkor tuti 1 ciklus megy végbe
[ Szerkesztve ]
-
ClayMore
aktív tag
Vegul Acetech Lighter BT lett a nyertes.
Az normalis Acetech csaladnal, hogy a zarokupak nem feszes hanem korbeforog? Kiesett esetleg a korabbi tulajnak egy tomito gyuru?Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
k_petya
tag
Sziasztok,
kellene egy kis segítség.
Van egy sj m4 cqb gel blaster fegyver aminél a lövések után a dugattyú nem azonos pozicíóban áll meg. van amikor jó és full elöl van, de gyakran vagy középen valahon vagy teljesen hátul.
a gearbox v2 tipus.
Mi lehet a hiba oka? -
ClayMore
aktív tag
válasz
macilaci78 #32878 üzenetére
Visszamertem egy masikkal is. A legnagyobb mert ertekem is csak 1.207 volt. Hop uppal meg nekem lefele megy.
Bar abban teljesen igazad van hogy ha tokre mast mer a szervezoe akkor mindegy hogy en mit mertem. Vagok meg le egy spiralt belole.
Kerdes: Mi a legolcsobb megbizhato tracer ami egyben chrono is?
Masik: Ismertek Pencott Greenzone forrast ami olcsobb mint a Begadi?
[ Szerkesztve ]
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
ClayMore
aktív tag
1.2J 0.3g BB-vel a palyahatarertek AEG-re itt. MAsodjara vagtam meg a rugot mire jo lett, de jobban nem sikerulhetett volna.
[ Szerkesztve ]
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
X2N
őstag
Üdv!
Maradt régebbről egy osztrák zöld és egy flecktarn terepmintás nadrág+ zubbonyom, és egy KZS szovjet álcaruhám, mennyit érhetnek ma ezek? -
ClayMore
aktív tag
Reggelt!
Koszonom a segitseget! A tar volt a hunyo! Tisztitopalcaval megjarattam, utana, lepcsozetesen atporgettem BB-vel. Hangra gyorsabban kitolja.
Most jol etet! Most este eljatszom ezt a tobbi tarral is es akkor meglatjuk.15 ev utan megyek vissza jatszani. Tokre varom!
BTW brutal mennyit fejlodott a technika es hogy mennyire elerhetove valtak arban azok a dolgok amik 15 eve meg nyalanksagok voltak.
Hasznaltan vettem a Cyma platinum mk18 DD AEG-t 150EUR-ert. megerositett gearbox, preccso, mosfet (nem programozhato monjuk), nagyon jo kis motor, stb.
Full alu test, a tuzvaltokat, a fegyverszijrogzito, meg talan a tarkioldo az ami vas. Normalis vezetekezes es ez a gyorscseres rugo megoldas... Hat ez egy alom ahoz kepest mit jelentett anno egy szaros rugocsere!Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
ClayMore
aktív tag
válasz
macilaci78 #32872 üzenetére
Eszerint nincs, ha jól látom ÉS ha nem változtattak a builden:
Viszont olyan mint ha nagyobb lenne a nub a keréken. Ezt jól látom?
-
ClayMore
aktív tag
válasz
bigrob #32870 üzenetére
Hasznaltak a tarak. Elvileg bejaratva. De megjáratom őket.
Megvettem az adott AEG-t és utána ki is próbáltam nem volt feed issue.
Aztán elraktam egy hétre. Utána jött elő ez a gond. Azt gondolnám hogy akkor a tesztelésnél is csinálta volna, de ez nem nagy macera. Megnézem. Köszi!
Az a baj, hogy nincs hi-capem se másik AEG-m csak AEP. Most kezdem újra 15 év után.
A következő se AEG lesz... Begadi VSR.Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
bigrob
őstag
válasz
ClayMore #32869 üzenetére
Highcappel ha próbálod azzal hibátlan?
Amíg nem vágtál a rugóból nem volt ez a hiba?Nálam általában ezeket mindig a midcap tár okozta, bejárattad őket?
Elkezded 20 bb-vel betölteni, kiengeded, betöltesz előző +10-et, megint kiengeded és ezt addig amíg tele nem lesz.Ha jól emlékszem ez nálam megoldotta.
Haverom wd40-et alkalmazott, de szerintem az nem a legjobb opció, mert a BB-k is felszedik aztán kuka a hopup.
[ Szerkesztve ]
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
ClayMore
aktív tag
Igen.
Gyenge lenne a tárban a felnyomó rugó a gyorsabb ciklushoz amit a gyengébb aeg rugó okoz?
[ Szerkesztve ]
-
ClayMore
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy cyma platinum mk 18 DD. 1,258 J-t produkált. A pályákon ahol élek 1,2 a limit AEG-re.
Ok levettem a rugóból 1-1,5 spirálnyit. Igy most 1,22. Nyilván még kell picit levenni belőle, vagy befogom estére egy satuba. Nem gond, DE most semiben minden masodik, néha minden harmadik BB-t adagolja jól. Auto-ra kapcsolva se jobb a helyzet.
Mi okozhatja szerintetek?
Köszi!
-
k_petya
tag
glock kérdés.
szemet vetettem egy g17 gen5 mos változatra csak nem tudom melyik legyen e&c, we vagy umarex. Az umarexnél az eu-s változatot az SRC csinálja? -
k_petya
tag
A gen2 változatt nekem egész jó.
-
-
válasz
Dave567 #32858 üzenetére
A WE Beretta fos, szerintem azt ne vegyél. Szét is esik egy idő után, a hopup kamra meg használhatatlan, nehezebb bb-t nem tud érdemben lőni, amíg nem csináltatsz hozzá egyedi I-keyt (a gyári lenyomó max álláson is épp csak csinál valamit), mert gyártani nem gyárt senki olyat, ami jó hozzá és aftermarket komplett kamra szintén nem létező dolog (legalábbis az volt, amikor kerestem).
[ Szerkesztve ]
Sent from my keyBoard
-
macilaci78
nagyúr
-
DNReNTi
őstag
válasz
Dave567 #32858 üzenetére
Szia,
Nekem volt KJW greengazos GBB Berettam, szerintem tok korrekt minosegu, jo ar-ertek aranyu replika. Az uj gazdaja azota is boldogan hasznalja, pedig osszesen mar szerintem vagy 6 eves. Vagy tobb.
Ha ragaszkodsz a Berettahoz, akkor merem ajanlani a KJW-t.
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
Dave567
addikt
Sziasztok
Melyik szerintetek a legjobb márka?
Gondolkoztam egy Beretta teljesen fém pisztolyon GBB van a KJ Work/ WE ezek közül lehet választani, mondjuk WE pont elfogyott. -
JONAS77
aktív tag
Sziasztok, adott egy Theta 6-24x50-es scope, amire nemrég rendeltünk egy csillogás gátlót 50mm-et, sajnos kisebb a kelleténél, mit ajánlotok erre a távcsőre, ami paszol?
Opel Grandland X - Sky-Watcher 200/1000 NEWTON TELESCOPE + BAADER HYPERION ◙ OLYMPUS E-620 + 14-42mm + 40-150mm + 70-300mm, HLD-5, iPhone 15 Pro MAX 256GB
-
ZCoyote
őstag
válasz
macilaci78 #32854 üzenetére
Rendben, átgondolom a dolgot, köszi a tanácsot!
Romani ite domum.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
ZCoyote #32852 üzenetére
Nincs baj, amíg nem történik baj.
Az eddigi legfegyelmezettebb csapat, akiket lövettem, szakközepes gyerekek voltak, ahol képzés részeként traktoros jogsi mellett vadászvizsga is járt.
Ott is volt valaki volt a lövő mellett, de elég volt annyi eligazítás (a fegyverkezelésen túl), hogy "az a lőirány, ha megfordulsz, megcsaplak."Továbbra sem lelkendezek az ötletért, hogy egy 10 éves gyerek egy minőségi AEG-t kapjon. Kb 3 kg, nehéz lesz neki, emellett az már felnőtt méret, nagy neki. Nem éri át rendesen a markolatot, marokra fogva a kezelőszerveket. Emellett dobozból lő 400+ fps-t, sorozatban amíg a high cap tár tart, nem véletlenül van a MASZ-ban is korlát.
Inkább egy spring. Nincs sorozat, benne van a kontroll, hogy időmerővel működik (mint a klasszikus légpuska), kvázi dolgozni kell vele. Mesterlövész puska nagy neki, úgy kéne felhúznia, mintha ásóra taposna. Egy shoti jobb...Öcsém 11, én 12 évesen kezdtem vezetni. Ő alig látott ki az ablaktörlő lapát és a kormánykerék közti résen akkor még, de mentünk 60-nal a földúton, miközben Apánk a platón ült. Nem történt semmi baj, de nem biztos, hogy nem volt elkapkodva...
-
válasz
macilaci78 #32850 üzenetére
Én is Slaviákkal lőttem nagyon sokat (631 volt faternak, ismerőséknek több is, de nem tudom milyen típus), meg ki tudja milyen, szintén csőtörős légpisztolyokkal. 90-es évek közepén volt fateromnak CO2-s revolvere, imádtam, az akkor menő volt. Meg riasztópisztoly, jelzőrakétával, bár az hangos volt a gyerek fülemnek.
A gimi mellett nem messze meg volt egy lőtér, amikor nem volt pénzünk, kaptunk pár db ingyen szoknyást a tulajtól, azt' had lyukadjon a lőlap, jó arc volt. Állatot soha nem lőttem le, akkoriban meg a kertben nyugodtan lehetett ilyenekkel szórakozni.Sent from my keyBoard
-
ZCoyote
őstag
Többieknek írom.
A fiam már ki lett okosítva a helyes fegyverhasználatról, viselkedésről. Még a nerf fegyverekhez is kapott oktatást, kiemelt figyelemmel a biztonságra. Barátaival is mindig használnak védőszemüveget játék közben. Lőtt már légpuskával is, felügyelet mellett, mindig max. ügyelve a biztonságra. Ne úgy képzeljétek el, hogy "nesze fiam itt van egy ilyen izé és kezdj magaddal valamit". Egyrészt a korához képest nagyon értelmes és felelősségtudó másrészt én sem vagyok az az ostoba f@szbarom mint ahogy itt lejött egyeseknek.macilaci78: na ilyet nem csinálna a fiam.
[ Szerkesztve ]
Romani ite domum.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
N€T0X|N #32849 üzenetére
Unokaöcsém pár hét légpuskázás után a kismacskáját is lelőtte 8-10 méterről, mert érdekesebb célpont volt, mint a chematoxos flakon műanyag kupakja. Aztán persze sírt miatta, de na...
Öcsém kakaspörköltet kívánt, úgyhogy a keíréslécek között sikerült febe durrantani a kakast az acélmagvas lövedékkel.
Ezek Slavia 630, 631-es légpuskák voltak, 4,5 mm kaliberrel, 10-13 év, olyan lőiránnyal, hogy véletlenül sem volt ember benne...Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
válasz
ZCoyote #32846 üzenetére
10 éves koromra többet lőttem légfegyverrel, mint az iskolámban összesen a többiek, tehát ha nagyon erre vágyik a gyerek, akkor miért ne.
De nagy rá az esély, hogy nulla idő alatt megunja, még ha "érdeklődik" is a fegyverek iránt, és egy airsoft puska vásárlás után elveszti az árának harmadát akkor is, ha soha nem használják. Ezért kezdésnek én nem költenék rá nyolcvanezret (+ legalább védőszemüveg!). Inkább tényleg egy rugós shotgun vagy egy Double Eagle.
Játszani 10 évesen nem engedik sehol, szülői jelenléttel sem, szóval szerintem korai a nagyobb beruházás.
Ha nem úgy nőtt fel, hogy otthon rendszeres volt a lövölde szülők és ismerőseik között, nem tanult bele, akkor egy nagyobb ismeretátadásra van szükség, hogy ne legyen meg hamar a baj. Ráadásul írod, hogy te is teljesen képzetlen vagy, akkor ez méginkább igaz, különben mi/ki lesz a kontroll, ha a gyerek puffogtatni akar? Védőfelszerelés használata, megfelelő céllövő hely kialakítása, fegyverkezelési alapismeretek - a magyar törvények szerint az airsoft fegyver is légfegyvernek minősül. Azért írok céllövést, mert tízévesen mást úgyse nagyon tud csinálni. És az is inkább többesszámban tud érdekes lenni, egyedül hamar megunható.
Gyűlölöm, amikor a játékostársak belövéskor, eligazításkor meg mittudomén, össze-vissza lóbálják a vagy biztosított vagy nem, vagy töltött vagy nem cuccaikat. Rengeteg játékosnak látványosan nincsenek meg a legalapabb ismeretei sem fegyverkezelésből, miközben wannabe katonák. Nem vicces egy kézlövés három méterről úgy, hogy "jaj, bocs, véletlen volt". Na mind1, ez messzire vezet, de fontos, hogy mit hogyan/hogyan nem csinálunk akár csak egy airsoft fegyverrel.Sent from my keyBoard
-
Atke
senior tag
válasz
ZCoyote #32846 üzenetére
Szia!
"Teljesen képzetlen vagyok a témában"
Valószínűleg ezért akarsz 10 éves gyereknek "fegyvert"
G&G az jó márka, ha tetszik a forma, akkor jó. Bár szvsz elég rövid a csöve,így nem annyira célszerű, és 80-ért nagyon használtan sem kapod meg. Én inkább a DE 900-as szériát nézném -
ZCoyote
őstag
Sziasztok!
A 10 éves fiam egy ideje érdeklődik már a fegyverek iránt.
Szeretném meglepni valami "komolyabb" airsoft fegyverrel karácsonyra.
Teljesen képzetlen vagyok a témában így a segítségeteket kérném a választáshoz.
Google keresés alapján ami megtetszett az pl. a G&G ARP-9 AEG.
Megítélni nem tudom, hogy milyen.
Olyan 80k körül jó lenne megállni.
Kérlek ajánljatok valami jófajta fegyvert ami megfelelő lehet!
Elöre is köszi!Zoli
Romani ite domum.
-
DNReNTi
őstag
ha valaki epp pisztolyt keres, es a kulsosegek helyett inkabb a funkcionalitas erdekli:
[Novritsch TP22 airsoft pisztoly kicsomagolás, teszt és vélemény]but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
Meg is jött a kicsike.
Azért elb...tam, mert az akkut mit ajánlott az oldal az jó bele, csak éppen kell egy tamiya - T toldó hozzá, így nem tudom teljesen összerakni. Van olyan akkum ami jó a dugóhoz, de majd csak hétvégén nézem meg vele.
A red dot lehet hogy kicsi hozzá de amúgy kurva jó vele, kis kompakt...[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Nagyon jó, köszi!
Gondolkozom egy mp5-öt beszerezni, mert kellene a gyűjteménybe, de nagyon szart sem akarok venni.Meg majd egy Ak 47 is lesz majd de azt még nem lehet megvenni.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
axod
tag
válasz
macilaci78 #32839 üzenetére
Köszi a tippet! Ahogy nézem ők is Lengyelországból küldik (így nincs további költség)?
szerk: visszakerestem és látom már.[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
GunFire akcióz.
-
axod
tag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek tapasztalata a Rapidshooting lőtérrel?
http://rapidshooting.hu/fooldal/rapidshooting-airsoft-loter-budapest/Saját airsoft pisztolyt próbálnék ki, szituációs lövészet edzés keretén belül.
-
Atke
senior tag
Én se replikát rendeltem. Egy Mancraft kittet akartam, de 15,9 standar helyett 31,9 EUR a posta. Szóval hiába írja, hogy nincs további költség, itt magára a 18 év fölötti termékre vonatkozik az AVS, és azoknak 31.9 a díja, függetlenül hogy nem replika... Mert egy hpa enginel önmagában nem tudsz mit kezdeni, ezért nem is értem a bekategoriázását... De a 12 cm hosszú pengéjű kést simán megveheted, akár 10 évesen is ellenőrzés nélkül.
Vagy itt van ezt ted kosárba PPS hengeszett 130-as rugóval van és erre is vonatkozik az AVS, de az M190-es rugóra nem, pedig azzal már talán lehet őlni
update: Az AVS-es csomagokat csak az UPS szállítja, az meg ha egy gyufát veszel is 31.9
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Replikát még nem rendeltem.
Alkatrészekért ami között volt 18 plusz-os is 14, 22, 30 eurót fizettem a szállításért.De most betettem egy SVU-t a batyuba és 48,9-re jött ki a szállítás.
Amúgy:
The Age Check is completly free of additional charges, you pay the shipment only!
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Atke
senior tag
Begadiról rendelőket kérdezném, van ez az AVS (Age Verification) Rendelni akartam ami 18+os, na nem úgy
,egy HPA szettet. Meg is csináltam, feltoltam neki az ID-t, Check OK!
végig is nyomogattam a rendelést aztán a fizetésnél a szállítási költség 32!!! euro
UPS Package Age- and ID Check
Package Age- and ID Check €31.90
(the recipent needs to be able to proove the required age during handover)
Valaki rendelt már így? Tényleg duplája az amúgy is roh@dt drága szállításuk?
A másik vicc, hogy az oldaluk alatt kiválasztod a "0,5J and less" replikákat
és ott is mind 18 bélyeggel van ellátva és 32eur a szállítás... -
petymeg
addikt
Van tippetek, hogy GBBR-hez való kis rúgót honnan érdemes beszerezni? 3,5 mm x 12 mm méretű 0,4 mm a huzalvastagság.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
// Chaka //
tag
válasz
DruidaHun #32827 üzenetére
Elég csirke vagyok még Airsoft-ban, a második játékon vagyok túl. Nem bírtam ki, hogy ne vegyek előtte egy replikát. Első meccs előtt elvittem a KewokTech szervizbe, és átbeszéltem részletesen a sráccal, hogy mi a helyzet a típussal. Nagyon jó cuccnak tartja az árához képest, bár kicserélt ezt-azt benne az alap szervizen túl. Így is messze a 150k kereted alatt maradtam. Érdemes megvárni a Gunfire oldalon, míg erőteljesebb leárazás van, és érdemes cseh koronával fizetni, mert jelentősen olcsóbb valamiért. És felfigyeltem a CQB/erdei igényedre, ezért hozom fel egyáltalán a típust. Specna SA-E08. 40m-re állítottam be, hogy a red dot-ba csapódjanak a BB-k, és 30m-en ilyenkor kb. 20cm-rel alá kell céloznom (0.28BB). Nekem ez már elég pontos. Betolva a tust 67cm a hossza. 1.4J kronózva a gyári erősebbik rugójával. Adnak mellé egy CQB jellegű rugót is. Nagyon szerethető a cuccos, de megemlítem két hibáját. Zörög több alkatrésze is, illetve van a FET vezérlésében egy bug. Játékonként egyszer fordult elő, de nah. Egyszerűen nem lő. Olyankor safety-be kell váltani, majd vissza, és akkor megjön az esze. A zörgéseket minimális hack-kel el tudtam tüntetni. Nekem nagyon fontos, hogy hangtalanul közlekedjek. A tus esetében csak úgy ment a dolog, hogy végig teljesen betolva használom. A célzás nem olyan precíz ettől, de szerintem csak lőtéren látszik a különbség, játék közben ez kevésbé érvényesül. Nagyítás nélküli optikával, erdei fényviszonyok között játszok, és 30m-nél távolabb már alig látszik egy sarok mögül leanelő alak. Így a fenti lőtávolságot is nagyon ritkán kell itt elérni. A tegnapi meccsen a skalpok 2/3 részét 5m-en belül szereztem.
[ Szerkesztve ]
Több ezer telefonszámot tudok fejből, csak azt nem tudom, hogy melyik kié.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
DruidaHun #32830 üzenetére
Én eddig az Classic Army AUG A1-gyel voltam legjobban megelégedve, de számodra ez több okból sem felel meg.
"örök darab", "kiemelkedően pontos", "használható kint és bent is" - AK 74 rövidke, például. Ver3 GB tartósabb, mint a Ver2. Az AK hop up kamra ver bármilyen "alapáras" M4 kamrát. Kicsi is, de kint is elég pontos. Sose volt AK-m, nem tetszik, de az érdemeit nem kisebbíti.DNReNTi: Nekem fix tusos M4/M16 van, kb 30 centis csavar húzza a GB-hoz. Tuscsőnél ég egy törött M-szériás fegyvert sem láttam, de az upper-lower tus felőli találkozásánál már sokat. Tipikus M4 betegség.
Az a legstabilabb konstrukció, amikor az upper két oldalán hátul van egy-egy fül, amin keresztül megy a hátsó pin.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
DNReNTi
őstag
Ha a legjobb ar/ertek aranyt keresed, akkor sajat tapasztalatbol tudom ajanlani a Double Eagle M90xx szeriat. Nyilvan igenyel egy kezdo rendberakast, meg valoszinuleg egy hopup gumi cseret (4-5e Ft), de aztan (az arahoz kepest) elkepeszto a cucc. Kb minden replikam dragabb mint a kis szartartaly Double Eagle, megis ezzel jatszok a legszivesebben mostanaban. 55-60 meteren olyanokat csergetek vele 36-os BB-vel, hogy azt latva MTW-m osszekuporodva sir a sarokban.
Egyetlen gyengeje szerintem az, hogy a tuscso egy hosszu csavarral van rogzitve a rugovezeto hatuljahoz, tehat nem a tuscso van belecsava az upper-be - azaz szerintem egy szerencsetlen elejtes eleg neki hogy kette torjon - jobb esetben csak a hosszu csavar. Az elektronikus elsuto sem a 21. szazadi technikai vivmanyok csucsa, de teszi a dolgat, es "filleres" alkatresz - ha tortenne vele valami.
A keretedbe meg egy csomo kiegeszitovel egyutt is boven belefer, az alapmodel ~130-140 euro szokott lenni TG-n, es mivel a bele mindnek ugyanaz, en nem is biztos hogy barmelyik dragabb DE-t vennem meg. Nekem a legalapabb polimer DE M904 van, ennyi penzert nem nagyon tudok jobb alternativat.
Dragabb M4 / AR15 jellegu replikaknal meg szoba johet az Arcturus, Specna Arms, vagy a Novritsch SSR4 - ebben a sorrendben.
-
DruidaHun
újonc
válasz
Köszönöm. neked is és macilacinak is.
Igen, valóban megismertem már több replikát, próbálgattam is őket, de a hogy lősz egy párat vele, vagy adott esetben játszol vele egyet az nem egyenlő a hosszú távú tapasztalattal. Gondoltam, hogy itt (mégiscsak egy szakfórum) koncentrálódik a tudás és a tapasztalat, nagyobb a merítés, mint a csapattársak és ismerőseim száma. Abban bíztam, hogy akad itt több fórumozó, aki hosszú távon megelégedéssel használt fegyverének a típusát leírja, hogy van itt, aki szerel/javít is fegyvereket. A személyes tapasztalatra lettem volna kíváncsi, mert szeretnék esetleg egy minőségi ugrást felfelé. Azt gondoltam/abban bíztam , hogy konkrét gyártók konkrét típusait fogjátok mondani. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Ha M4, akkor csak tárcsás hop uppal, a pontosság megkívánja. A ver2 GB és az örök, mint a nyomorúság nem feltétlenül jár kéz a kézben.
G36 vonalon ha maradsz, akkor M4 táradapterrel is használhatod, legalább a tárak bütykei nem akadnak el a zsebekben. Ver3 GB örök, mint a nyomorúság.
AK47-ből vannak rövidek, pontos a hop up, Ver3 GB örök, mint a nyomorúság, szintén van szereléksínes verzió.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
gabe_
őstag
válasz
Ha jópár éve játszol, akkor gondolom ismered már a legtöbb airsoft fegyvert, esetleg játékokon meg is tapogattad, kipróbáltad sokukat, a csapattársak fegyvereit, vagy nem?
Ha a G36 bejött, én odaadnám a gyereknek és vennék magamnak egy másikat.
Sovány szakácsban sose bízz!
-
DruidaHun
újonc
Sziasztok, a segítségeteket kérném. Már játszom jónéhány éve egy JG G36C-vel, amit szeretek. (Nyilván rendbe lett rakatva, nagy nyomatékú motor, stb... A legutóbbi játékon kronózás közben 5 lövés 3 fps-en belül volt.) Előtte egy Cyma M14 SOCOM volt azt is szerettem (úgy tűnik nem vagyok válogatós). Az élet úgy hozta, hogy fiam megnőtt és megtetszett neki a fegyverem és el akarja venni tőlem, emiatt kénytelen vagyok másikat venni magamnak.
Amik fontosak számomra:
- AEG,
- Legyen örök mint a nyomorúság és strapbíró,
- Pontos,
- Jó vagy kiemelkedő lőtáv
- Használható legyen erdőben és CQB-n is (másodlagos fegyvert nem akarok használni)
- Díjazom ha halk
- Legalább 1-2 szereléksín legyen rajta/rátehető legyenAmi nem fontos:
- Inkább m4 széria felé hajlok, de nem feltétlen,
- használtat is szívesen veszek, ha rendben van,
- nem számít, hogy fém vagy műanyag test (inkább a könnyebb)Kiegészítőkkel együtt max 150.000 a keret.
-
DNReNTi
őstag
Vevor HPA kompresszor unbokszolas, kiprobalas video - ha erdekes valakinek.
-
FeniX-
senior tag
válasz
macilaci78 #32821 üzenetére
Sziasztok, nagyon köszönöm! Maci, Te bp-i vagy? Vagy Netoxin, mire gondoltál pontosan?
Írjak privát üzenetet? Mindenképp a jövő hónapban lenne esedékes. Egyéb dolgok miatt is most a hónapban már nem nagyon szeretnék költségekbe verni magam. -
válasz
FeniX- #32820 üzenetére
Foxpostba tudok neked küldeni egyet. Vagy ha a Déli pályaudvaron át tudod venni személyesen (adatlapod alapján budapesti vagy), akkor ingyen lenne.
Ha valamit tanácsolhatok, bárhogy is tervezted, erre a replikára ne költs túl sokat. Arra jó, hogy megízleld vele a játékot, de alsópolcos cuccra nem érdemes locsolni a pénzt, mert olyan, mintha a kukába dobnád. Ha rákapsz az airsoftra, már 150€ körül kapsz olyat, ami fejlesztésnek is jó alap.
Sent from my keyBoard
-
FeniX-
senior tag
válasz
macilaci78 #32819 üzenetére
Köszönöm, akkor inkább a kövi hónapban veszek hozzá egy töltőt is.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FeniX- #32816 üzenetére
Ni-Mh akkunál ökölszabály, hogy (kapacitás/töltőáram)*1,5 óra. Egy sima egyszerű, buta töltő van a csomagban.
Ellenben ez lemerült akkura vonatkozik.
A gond, hogy a Ni-Mh akku hajlamos a memóriaeffektusra, vagyis ha csak rátöltögetsz, akkor csökken a kapacitása.
Töltés előtt érdemes lemeríteni akár egy műterheléssel, de egy okostöltő ezt megoldja.
Ugyanígy megoldja az okostöltő, hogy ne töltse túl.Egy alap setup és alap felhasználás esetén a Ni-Mh akku is megfelel. A Li-Po egy sor előnnyel rendelkezik, viszont hozzávaló töltőt igényel és a sérülésekre érzékenyebb és hevesebben reagál.
-
FeniX-
senior tag
válasz
macilaci78 #32815 üzenetére
Köszi, időközben meg is rendeltem a taiwan-ról az első stukkeremet. A kérdés az, hogy a gyári töltővel mennyi ideig kell tölteni az akksiját? (Cm.506)
-
-
válasz
FeniX- #32810 üzenetére
Szerintem játszani kb. sehol nem fogsz tudni valamilyen előzetes regisztráció nélkül. Én kint nem játszok, így a pályákat nem ismerem, de jellemzően azért online megy a jelentkezés, nézd meg pl. az airsoftnexust, a naptárban sok játék ki van írva, láthatod előre, hogy hol lesz, mi lesz és jelentkezni is tudsz.
[ Szerkesztve ]
Sent from my keyBoard
-
FeniX-
senior tag
Sziasztok,
hadd legyek olyan pofátlan és itt kérdezzem meg, hogy vannak-e olyan pest-megyei kültéri pályák, amik vasárnap is stabilan nyitva vannak és nem kell előzetes bejelentkezés?
(Próbáltam utánanézni, de a legtöbb oldalon vagy régi infó van, vagy pályafoglalási űrlapot kéne kitöltenem.)Igazából ad-hoc jelleggel, de jó lenne a nyáron elmenni megnézni már, hogy milyen az airsoftozás.
Köszi!
-
tommy6961
csendes tag
válasz
// Chaka // #32808 üzenetére
Szia! 31-én rendeltem, hétvége is volt, de már úton van. A héten biztos itt lesz.
-
tommy6961
csendes tag
Sziasztok! Taiwangun-ról a tapasztalatok szerint mennyi idő alatt ér ide mostanság a rendelés? A kinézett replika a taiwaniaknál most akciósan 50 ezer 56 ezer helyett, a cseheknél 58 ezer? Ti honnan rendelnétek? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Sent from my keyBoard
-
petymeg
addikt
A gumi volt rossz. Rövidebb meg szűkebb is a Maple Leaf összehasonlítva a gyárival. Kicseréltem mind a 2 replikában Unicorn-ra, hiba nélkül ellőttem 100-100 lövedéket. A lőtávot nem tudtam lemérni, mert 50 m az udvar, azt simán átlövi. 50 m-en tenyérnyi a szórás.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
DNReNTi
őstag
uj palya a tokaji borvideken, a bodrog partjan: [link]
-
petymeg
addikt
M110K1 egész pontosan.
Kamrára azért nem gyanakodnék, mert a 416 2 évig hiba nélkül ment full gyári belsővel, tavaly nyár végén cseréltem csövet és gumit utána kezdett szarakodni.
Az M110-nél elkövettem azt a hibát, hogy nem teszteltem elég ideig "out of the box", hanem egyből cseréltem mindent, úgyhogy kénytelen vagyok így utólag próbálgatni. Legfeljebb visszateszem a gyári belsőséget, ha végképp nem lesz jó.Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest