- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Mostantól bárki kipróbálhatja a SMITE 2 ingyenes változatát
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Gzula[HUN] #100789 üzenetére
Köszönöm a segítséget .
Megérkeztek a párnak és fejpánt huzat is. Mindkettővel elégedett vagyok.
A videó alapján pikk-pakk lecseréltem a fülpárnákat. -
nagyúr
válasz Gzula[HUN] #100789 üzenetére
Köszönöm az infókat.
Rendelek is párnát, ennyit még rászánok. -
nagyúr
válasz Gzula[HUN] #100668 üzenetére
Köszönöm az infót
Ha fülpárna is jó, dobnál egy üzit, illetve a kicserélés menete is érdekelne.
Bár, ha eltörik csukló is, akkor inkább nagy ívben elhajítom az egészet... . -
nagyúr
Sziasztok!
Oneodio Pro 50-en cserélt már valaki fejpánt, illetve fülpárna szivacsot?
Mennyire macerás kicserélni ezeket?
Hol érdemes a a szivacsokat beszerezni olcsón? Alin találtam, de kb. a fejhallgató árának a feléért.
Köszönöm a segítséget. -
nagyúr
válasz Gzula[HUN] #99954 üzenetére
Köszi
-
nagyúr
válasz Gzula[HUN] #99952 üzenetére
Köszi
Úgy látom itthonról olcsóbb. -
nagyúr
válasz Gzula[HUN] #99950 üzenetére
Köszönöm az infót .
Aztán lehet, hogy egy A71 lesz belőle, mert az 50-esnek már foszlik mindenhonnan a "bőre" .
Gyereknek is jó lesz fortnite-ozni, meg nekem is meetingekre . -
nagyúr
Sziasztok!
A OneOdio Pro-50-nél meg lehet valahogy oldani, hogy valamilyen merev mikrofont csatlakoztassak a fejhallgatóba (valami száj elé hajthatót), mert a kábelen lévő folyamatosan "zizeg", ahogy mozgás közben dörzsölődik a felsőruházatomhoz.
Köszönöm a segítséget .
-
nagyúr
Sziasztok!
Ma megérkezett a Oneodio Studio Pro fejhallgató.
Ennyi pénzt ez a fejes simán megér, nagyon szépen köszönöm a javaslatotA csomagolás alapján azt hinné az ember, hogy egy sokkal drágább cuccról van szó.
A kialakítás minősége nekem teljes mértékben megfelel, sokkal kényelmesebb, mint a Superlux HD 668B.
Először telefonnal próbáltam ki és egy kicsit csalódott voltam, mert soknak tűnt a mély a HD668B-hez képest. Gondoltam semmi gond, majd belenyúlok EQ-val.
Aztán egy hirtelen gondolattól vezérelve kipróbáltam a PC-be dugva és ott teljesen megszűnt ez a mély túlsúly és nagyon szépen szól (jó ez szubjektív, az én igényeimnek maximálisan megfelel, sőt )Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítséget (A 40ezres PS-hez való Sony fejhallgatót körbeh*gyozza hangzásban...).
Erősen gondolkodom, hogy a munkahelyi Superluxot (az egy zárt) is lecserélem egy ilyenre, mert ez iszonyatosan kényelmes
-
nagyúr
válasz Gzula[HUN] #79190 üzenetére
köszi még1X a segítséget
Járassam, vagy csak használjam simán és bejáratódik attól is?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Gzula[HUN] #79188 üzenetére
Köszönöm
Már rendelem is meg Remélem nem lesz csalódás . Gondolom ezt is érdemes 24 órán keresztül zenével járatni, ugye?
Nem bírok magammal, kell egy Ugreen kábelt is vennem
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Gzula[HUN] #79179 üzenetére
Plusz párnát érdemes venni hozzá?
-
nagyúr
válasz Gzula[HUN] #79175 üzenetére
Köszönöm az infókat és a linket is
Akkor rendelek egy Pro-t és nézek hozzá a biztonság kedvéért egy Ugreen kábelt. Szerinted milyen hosszút nézzek a PS kontrollerhez? 1 vagy 1,5 méterest? -
nagyúr
válasz Gzula[HUN] #79169 üzenetére
Közben látom, hogy a Pro az 33 USD és annak a leírás alapján jobb a hangja és memóriahabszivacsos a fülpárnája.
-
nagyúr
válasz Gzula[HUN] #79169 üzenetére
Köszönöm szépen az infót
A standard verzió az általad küldött linken 22,60 USD. Érdemes valamelyik plusz csomagot választani?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Gzula[HUN] #79155 üzenetére
Köszönöm szépen a választ
Ez jónak tűnik. Aliexpress nem gond. Van ajánlott eladó, vagy a legjobb értékelésűtől rendeljek és kész?
Remélem ezt nem hamisítják -
nagyúr
Sziasztok!
Kérlek Benneteket, hogy legyetek kedvesek az alábbi paraméterekkel fejhallgatót ajánlani:
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót? otthon
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni? Playstation játék, kontrollerbe 3,5 jack-kel csatlakoztatva. Előny lenne, ha cserélhető kábele lenne, mint néhány Superlux esetén, ahol adnak rövid kábelt is a fejhallgatóhoz.
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg? ~ 15ezer Ft
4.) Új vagy használt? Új
5.) Circumaural vagy supraaural? Circumaural. Jelenleg egy Superlux HD 668B-t használok. Ettől kényelmesebbet keresnék és sajnos szemüveges vagyok .
6.) Zárt vagy nyitott? Zárt
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar? Dobozhang . Játékékoknál nem ártana a mély . A 668B hangzásával meg voltam elégedve, de ha van jobban javasolt, nyitott vagyok az újdonságra.
8.) Honnan vásárolnál? Magyarországon, vagy esetleg olyan EU-s webshop, aki szállít ide és nem problémás az esetleges garis ügyintézés. De, ha van megbízható külföldi forrás, ami árban kedvezőbb, akkor attól sem zárkózok el.
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)? Playstation kontroller, de esetleg hallgatnám mobiltelefonnal is. Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy a 668B 2 x 56Ohm-os. Ettől lehet az, hogy pl. a PS-en maxra kell vennem a fejhallgató hangerőt, hogy megfelelő hangossággal szóljon?
Előre is köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Superlux HD661 fejhallgatóhoz keresnék párnát. Tudnátok ajánlani megbízható beszerzési forrást?
A Muziker-nél csak április végére lesz, Aliexpress-en meg amit találtam, arról nem voltak túl jó vélemények.Előre is köszönöm a segítséget.
Állítólag valamelyik Beyerdynamic típusé is jó rá.
-
nagyúr
Sziasztok,
Superlux HD661 típusú fejhallgatóhoz szeretnék fülpárnát (remélem a megfelelő kifejezést használtam ) vásárolni, mert a gyáriról kezd foszlani a műbőr réteg.
Milyet ajánlotok, ami jó, de nem túl drága (max. 2-3k)? Nem ragaszkodom a gyárihoz hasonló anyagúhoz. Külföldi beszerzés nem probléma.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz mézespálinka #54992 üzenetére
Szinte hasonló igényekre kaptam pár hozzászólással feljebb két javaslatot.
-
nagyúr
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani fejhallgatót az alábbi paraméterekkel? :
- zárt (munkahelyen irodában zenét hallgatnék a munkatársak zavarása nélkül)
- circumaural (szemüveges vagyok, talán ez kényelmesebb)
- főleg zenét hallgatnék rajta (főleg hiphop, de néha rock is, forrás telefon)
- lehetőleg hazai beszerzés
- kizárólag új
- max 15k-s ár, de jobb lenne 10 körül megúszniKöszönöm
-
nagyúr
Köszönöm a válaszokat és az információkat
-
nagyúr
Sziasztok!
Fejhallgatót szeretnék vásárolni az alábbi kritériumokkal, maximum 15ezer Ft-ig:
- zárt (munkahelyen használnám és nem szeretném zavarni a munkatársaimat),
- circumaural (szemüveges vagyok és fontos lenne, hogy kényelmes legyen több órán át tartó viselés esetén is és ne nyomja el a szemüvegkeretet),
- kizárólag új,
- szép egyenletes hangzást várnék el (nem értek hozzá, jól szóljon minden tartományban ),
- hazai beszerzést preferálom, de környező országok is szóba jöhetnek,
- főleg telefon lenne a forrás, 90%-ban hip-hop zene (de nem szükséges agyrezegtető basszus .Számítógéphez vettem egy Superlux HD668B-t, azzal meg vagyok elégedve, csak nagyon kiszűrődik belőle, amit hallgatok.
Lehet olcsóbb is, nem szükséges a 15k-s keretet kihasználni
Erről mi a véleményetek?: [link]
Ennek egész visszafogott a kinézete is.
Előre is köszönöm a segítséget .
-
nagyúr
Sziasztok!
Fejhallgatót keresnék az alábbi kritériumokkal:
Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Otthon, munkahelyen (csendes iroda), esetleg utcán, nagyon ritkán tömegközlekedési eszközön.Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zene, illetve rádió hallgatás. Szinte mindenféle zenét hallgatok, de főleg hip-hop-ot.Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Jó kérdés... Fogalmam sincs, hogy hol kezdődik egy használható fejhallgató ára... Mondjuk legyen 10-15k a keret, de nem baj, ha van olcsóbban is vállalható készülék.Új vagy használt?
Első körben csak újat keresnék.Circumaural vagy supraaural?
Szemüveges vagyok és a circumauralt preferálom. A lényeg hogy kényelmes legyen és ne nyomja a szemüveget, illetve a fülemet.Zárt vagy nyitott?
Zárt. Nem szeretném, ha a kollégáimat zavarná a zenehallgatásom.Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az ami zavar?
Jó kiegyensúlyozott hangzást. Van egy Superlux HD668B-m, azzal meg vagyok elégedve.Honnan vásárolnál?
Főleg Magyarországról, de szóba jöhet külföld is, ha nem macerás egy esetleges garanciális ügyintézés.Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Főleg telefonról szeretném meghajtani.Ami még felmerült, hogy lehetőleg ne legyen nagyon extrém kinézetű, mert pl, a Supralux-ot az utcára nem nagyon venném fel
-
nagyúr
válasz Skinny26 #22336 üzenetére
Csak helyeselni tudok .DLL hozzászólására. A napokban vettem Zalman csíptetős mikrofont ezerpárszáz Ft-ért és teljesen hibátlanul működik. Rácsípteted a bármilyen fejhallgató zsinórjára és kész a headset. Egy Superlux HD668B társaságában teljesít szolgálatot nálam.
Én biztos nem veszek többet headsetet, mert nem éri meg. Sokkal olcsóbban kijössz a fejhallgató + külön mikrofon kombóval. -
nagyúr
válasz Ati1979 #22010 üzenetére
Ennyire nem értek hozzá, és valószínűleg nem is fogom soha beleásni magam a témában ilyen mélységig Mondhatni és én csak olyan kocafejhallgatós vagyok
Megérkezett közben a Superlux 668B. Hogyan kell ennek a fejpántját állítani? Leírásban van egy kép, de azon nem igazodom el, hogy a fémpántot, vagy a párnát kell húzni, ami a fejre támaszkodik. Egyik sem nagyon akar mozdulni, én pedig nem szívesen feszegetem
-
nagyúr
válasz Ati1979 #22005 üzenetére
Óóó, tudnék mesélni, hogy milyen technikai dolgokba öntöttem vödörrel a pénzt
Aztán az embernek családja lesz és átértékelődnek a dolgok, és próbálja megkeresni a "best buy" kategóriát, amit még elbír a házi költségvetés
Vettem én anno kb. 13 éve 100k-ért DVD lejátszót.... -
nagyúr
válasz Ati1979 #22003 üzenetére
Én egy Sharkoon Rush headsetet cseréltem/cserélek le egy Superlux HD668B + Zalaman mikrofon kombóra. Jobb hangminőségre vágytam, viszont nem akartam több tízezer Ft-ot fejhallgatóra költeni. Megtámogatom a projektet egy ESI Prodigy X-Fi NRG hangkártyával és az egészet megúsztam 25k-ból.
Még nem tudtam kipróbálni őket, talán holnap, vagy ma éjszaka, de reménykedem, hogy azért lesz határozott javulás a Rush-hoz képestDe pl. az is egy szubjektív dolog, hogy kinek mi az élvezhető minőség. Valaki el van a 2-3ezer Ft-os budget fülhallgatóval, valaki meg még a 100k-s fejesre is húzza a száját...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
Sziasztok!
Végre elhatározásra jutottam és a közeljövőben vásárolni szeretnék egy Superlux 668B típusú fejhallgatót.
Az alábbi kérdéseim lennének:- hogyan kell bejáratni? Mivel? Milyen hangerőn? Mennyi ideig? Stb, ami nem juthat laikusként eszembe...
- cserélhető-e a fülpárnája (ez végül is részletkérdés, csak a kíváncsiság hajt).Előre is köszönöm a segítséget
A hangkártya választás nagy nehezen megszületett, csütörtökön kapom kézhez az ESI Prodigy X-Fi NRG-t
-
nagyúr
Sziasztok!
10ezer Ft alatti Superlux-ok közül melyiket ajánlanátok általános felhasználásra? Főleg számítógép játékhoz használnám, de előfordulhat más is. Zárt, vagy félig nyitottat keresnék, ami rendkívül kényelmes (csak circumaural jöhet szóba, mivel szemüveges vagyok... .) Ami még fontos, hogy a vezetékezés egy oldalú legyen.
Esetleg hasonló árkategóriában más megoldásra is nyitott vagyok.Esetleg mikrofonokkal kapcsolatban is tudtok tanácsot adni? Headsetről letettem, inkább fejhallgató + külön mikrofon megoldás felé mentem. Valami monitorra, vagy asztalra tehető kellene, ami nem túl drága, nem normális hangminőséget produkál és nem szedi össze nagyon a környezeti zajokat.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Játékhoz szeretnék vásárolni fejhallgatót.
Ezekről van valakinek tapasztalata: Superlux HMD-660E, vagy HMC-660X?Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
Sziasztok!
Még márciusban kértem itt segítséget fejhallgató vásárlás ügyben. Sajnos akkor a projekt meghiúsult, viszont újra megkérdezném, hogy mit ajánlotok, hátha azóta változott a felhozatal:
Szempontok:
- játékra használnám, tehát nem kell hiperszuper űrtechnológiás hangminőség
- lehetőleg zárt legyen, mert családdal egy légtérben használnám, miközben ők TV-znek.
- circuaural legyen, mert szemüveges vagyok és talán ez így kényelmesebb
- vezetékes legyen (mert a vezeték nélkülivel már ráfaragtam... Késik hang a képhez képest minimálisan, de F1-nél pont nem lehet váltani rendesen ez miatt)
- a vezetékezés egyoldalas legyen, mert a hátam mögött szeretném elvezetni a kábelt
- árérzékenyen vagyok, a legolcsóbb, de használható megoldást keresem. A keret nagyon max. 10k, de nem baj, ha olcsóbbElőre is köszönöm segítséget
Üdv
Jim -
nagyúr
válasz #71562240 #7642 üzenetére
Van valami bevált módszer a vezeték menedzselésésre (de szépen megfogalmaztam ), hogy szimulátorozás (kormányzás) közben ne zavarjon?
MediMarktokban elképzelhető, hogy van ilyen kitéve? A biztonság kedvéért felpróbálnám a szemüveg miatt. Olvastam néhány negatív kritikát az anyaghasználattal kapcsolatban. Érdemes emiatt a 309-est venni? Mondjuk arról meg azt írták, hogy kisebb a fülpárnája, ezért nem olyan kényelmes, mint a 209-es... -
nagyúr
válasz Deadzone41 #7573 üzenetére
Jogos felvetésed... . Szóval max 10k-t szánnék rá, mert szerintem játékra ettől drágábbat nem nagyon érdemes venni.
Végignéztem a az ajánlatokat, de mivel teljesen kuka vagyok a témához, így nem nagyon tudok választani közülük. Az egyik legfontosabb szempont, hogy kényelmes legyen.Köszönöm a segítséget
-
nagyúr
Annyit változtatnék az igényeken, hogy lehet vezetékes is, de jó hosszú vezetéke legyen lehetőleg, mert akkor a szék háta mögül hoznám el a kábelét, hogy ne zavarjon a kormányzásban.
Ahogy olvasgatok a témában, mindenhol azt látom, hogy a wireless megoldások nem igazán nyerők... -
nagyúr
Sziasztok!
Tudom, hogy ebben a topikban nem szoktatok vezeték nélküli fejhallgatót ajánlani, de én azért tennék egy próbát.
A topikindító kérdések alapján az alábbi kritériumokat írtam össze:- otthon szeretném használni
- játékra szeretném használni. Nappaliban van a PC és miközben a család TV-zik, addig én szeretnék játszani
- vezeték nélkülit szeretnék, mert a vezeték erősen zavar a kormányzás közben (F1 2012)
- Circumaural, mert szemüveges vagyok (ráadásul prizmása lencse) és a fülkagylón ülő megoldás elmozdítja a szemüveget a megfelelő pozícióból
- nyitott, vagy zárt? Igazából nem is tudom. A fentieket figyelembe véve talán a zárt lenne a jobb megoldás, hogy én se zavarjam a körülöttem lévőket, meg engem se zavarjanak a külső zajok.
- ár: jelenleg egy Arctic Coolin P311-et használok. Ami ennek a hangminőségét eléri, az már jó nekem . Ezzel az a bajom, hogy bluetooth technológiával csatlakozik a PC-hez és valamiért van egy minimális lag a hang és kép között, ami pont elegendő ahhoz, hogy a manuális váltást ne lehessen precízen elvégezni az F1-ben (mire a hang alapján váltanék, addigra már valójában a motor elérte a leszabályozási fordulatszámot, tehát késik a hang a képhez képest). Gondolom ez egy normális RF-es fejhallgatóval kiküszöbölhető lenne. Túl sok pénzt nem szeretnék rááldozni, hiszen csak játékról van szó és nem high end zenehallgatásról.Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tőzsde és gazdaság
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Autós topik
- Revolut
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Napelem
- További aktív témák...
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,