-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
Sziasztok.
Bujkál bennem a kisördög, egy csöves (talán OTL) fejes erősítő képében.De vannak bennem kérdések még, az első mindjárt a következő. Az Audeze LCD 2 és 3 avagy a Sennheiser HD430 ősi darabja a nehezebben hajtható, van ismerete mindkettőről valakinek ?
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
Bodz
nagyúr
A már említett Brainwavz/NVX nem olyan rossz ötlet, azt viszont tudni róla, hogy van némi mély kiemelése.
Ilyesmi megközelítés mondjuk a Panasonic RP-HTF600 is, meleg, sima, puha hangja van, de szintén mély kiemelős valamennyire.
Ha bátor vagy, akkor Fostex TH-7 (Muzikernél kapható), elég kiegyensúlyozott darab. Futólag hallottam, de kellemes emlék.[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
Hallgasd meg feltétlenül az m30x-et...én apróról vettem gyakorlatilag újat 15-ért...azért feltétlenül megéri, csak ajánlani tudom...persze ez sem kiegyenlített, enyhén sötét hangú, de nem ül rá semmi amásik tartományra, elég egységes, pontos középre fókuszált téralkotással...
-
Tomacko
őstag
válasz tothjozsi96 #45681 üzenetére
Van pár találatom a kép alatti írásokból egy-egy szóra rákeresve.
Ezt, aztán még ezt is, találtam neked. De ha ilyeneket találsz, látsz, egyszerüen használd a google keresőjét, és máris előrébb jutsz vele. Én evvel kb. annyit foglakoztam, hogy beírtam a két első kéken kiemelt szót a keresőbe annyival kiegészítve, hogy headphone mivel erről szól ugye a kép és kérdés. Na most ezt nem kioktatásnak szánom vagy szájbarágásnak amit fentebb leírtam, mert szivesen segítettem ha egyáltalán tudtam valamit is most, hanem pusztán leírtam, hogy én hogyan szoktam kezdeni ilyenkor a keresgélést valami után (kezdésnek amúgy fotóra kerestem rá a google-val de úgy nem akart segíyteni a piszok ). Szóval nem olyan nehéz dolog ez, csak időt kell rá szánni és gyakorolni kicsitSok sikert a további kereséshez. És várjuk, hogy mit is találsz valójában, na meg hogy mi is ez pontosan, és hangbeszámolót ha már bejárattad
Tomi
szerk:
Na még EZT sikerült egy kattintással tovább lépve előcsalnom :
szerk 2 : Árulják is De ennél többet tényleg nem tudok .
[ Szerkesztve ]
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
aladarka
tag
Sziasztok!
Az alábbi fejhallgatókhoz melyik fejhallgató erősítőt ajánljátok? Fiio 10K? Vagy vmi más?
- Audio-Technica ATH-AD900X
- Audio-Technica ATH-AD700 (nem X-es)
- Audio-Technica ATH-M50xElőre is köszi a válaszokat.
Üdv -
félisten
válasz Samtya #45693 üzenetére
Kössz a tippeket, megnézem a javasolt típusokat.
Nem a NAD-dal egyező hangot akarok 15k-ért (OFF)(Nóóórmális vagyok azért általában)(/OFF), csak annak a karakternek valami gyengébb változatát (OFF)(kevésbé sima frekimenet, kevésbé jó tér, kevésbe, megy mélyre, stb.)(/OFF).
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Samtya
senior tag
Brainwavz HM5 vagy NVX Audio XPT100-at javasolnék, de ezek kilógnak a keretből sajnos.
Van egy fejhallgatóm, amire ráillik az összefoglalód, bár a részletezés mértéke kérdéses. Sennheiser HD435. Középre fókuszál, visszafogottak a magasak és a mélyek legalja. Mélyközép kissé kiemelt - ez lenne az enyhén sötét hang? Ilyet már nem találsz, ezért a mostani HD4x9 sorozat tagjait kellene kipróbálnod.
Az ATH-M30X is jó lehet, de majd meglátjuk mit mondanak rá a szakik.
NAD HP50 hangot ha 15k alatt találsz, akkor szóljál légyszi. -
félisten
BUÉK!
Melyik a legolcsóbb fejes, ami megfelel vajon az elvárásaimnak?
A Shure-okkal a éles közép-magas zavar (440, 840-nél hallottam, a 240-nél még nem, de a netes leírások alapján szerintem kb. ugyanolyan lehet e téren).
Pedig a 440-nel sokáig szemeztem...Összefoglalva valami enyhén sötét hangú, de részletezős fejest szeretnék, ami inkább a középre fókuszál, és a magasai is jelen vannak, de inkább visszafogottan vannak jelen.
Valami NAD VISO HP50 lenne jó olcsó kiadásban...
-
addikt
válasz Dodge94 #45688 üzenetére
Egy dolgot bizton állíthatok, az ATH fejesek osztott fejpántjai piszok kényelmesek. Én több mint egy évig egy AD 500X-et használtam, és több órás viselet után se vettem észre, hogy a fejemen van, pedig még szemüveget is viselek.
Jelenleg is maradtam az ATH vonalon, most egy ilyet használok[link], és ez is kényelmes, de egy fokkal az AD 500X még ennél is kényelmesebb volt nekem, szóval én nem osztom az aggályod."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
BigBlackDog
veterán
válasz Dodge94 #45688 üzenetére
Ha kisebb a fejed, akkor lehet gond vele -nálam legalábbis volt-, de állítólag van rá egy egyszerűbb megoldás.
-
Dodge94
tag
válasz BigBlackDog #45687 üzenetére
Xiaomi Piston 2. Eddig tökéletesen megfelelt, azonban már tényleg kényelmetlennek érződik, miután egy ideig egy kölcsönkapott AKG fejhallgatót használhattam, valamint mostanában valamiért huzamosabb használat után a bal oldalából eltűnnek a magas hangok és csak a mélyeket hallani.
Az A500X-nek ez a kettéosztott pántja nem kényelmetlen? Képek alapján nekem kicsit fura.
-
BigBlackDog
veterán
válasz Dodge94 #45686 üzenetére
Emlékeim szerint sikerült azt az ATH-t meghallgatnom egyszer, de mély nyomot nem hagyott. Esetleg még az Audio Technica ATH-A500X-et vedd fel a listára, használtan szokott lenni a megcélzott ár környékén, ha jól rémlik!
Az M30X-et nem mondanám rossznak saját árkategóriájában, ha csak új füles jöhet szóba. Az M40X hangja már jobb, de számomra kényelmetlen volt. De majd jönnek úgyis a szakértők, akik mondanak okosabbat.
Egyébként milyen fülest használtál, milyen hangra vágysz?
[ Szerkesztve ]
-
Dodge94
tag
Sziasztok!
Több mint egy éve fülhallgatóval használtam a laptopomat, de már rettenetesen kényelmetlennek találom és vágyok egy kicsit jobb hangzásra, ezért gondoltam, hogy a segítségeteket kérném egy alkalmas fejhallgató kiválasztásában.
Mindenképpen zárt, fület körülölelő kialakítást szeretnék, ugyanis nem csak otthon, hanem kollégiumi szobában is használnám filmezéshez, zenehallgatáshoz és játékhoz is. Ebből adódik, hogy főleg laptophoz (Asus N550JK) használnám, alkalomadtán telefonhoz.
A keret kb 25k forint és ha lehet, akkor újat vásárolnék, de még akár garanciális használt is szóba jöhet.Az ajánlott listából és a neten keresgélve az Audio-technica ATH-M40X nagyon megtetszett a tesztek alapján ugyan, de kicsit kicsúszik a keretből. Az M30X megéri az árát például? Vagy szintén az Audio-technicától az AVC500?
Esetleg jobban megérné egy USB-s headsetet beszerezni mondjuk, ha játékhoz is használnám?
Köszi a válaszokat!
-
félisten
Igen, sejtettem, hogy ez nem lesz egyszerű kör. Esetleg 20-ig el lehetne menni, ha annyiért közelebb kerülök az elvárásokhoz.
DLL: A két beyer kiesik, mert egyik - ahogy írod is - supra (régebben kipróbáltam, nem szimpi), a másik pedig nyitott.
Az Invotone HD2000 -re azt írják, hogy V freki menetű, a Shure 240 pedig állítólag a 440-eshez hasonlóan élesen karcol a magas alján...Az Audio Technica ATH-M30X vajon milyen a fenti elvárásokhoz képest?
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz pulutodurumo #45682 üzenetére
Tűzbe is dobnám a Dolphint, ha így nézne ki...
(#45680) Bici: Sokat akarsz 15-ért. Talán a Shure SRH240A-t kipróbálhatod, más nem jut eszembe hirtelen.
(#45681) tothjozsi96: Layla Rose Gold a neve.
[ Szerkesztve ]
-
.DLL
veterán
válasz lalawr #45678 üzenetére
Superlux 681 Evo, Beyerdynamic DTX-710, Creative Aurvana Live, Audiotechnica ATH-M30x
(#45679) mrmft: ATH M30x, Pro-80 klónok (LD Systems hp-800 pro, Kingston hyperx Cloud, stb -> ajánló fent) ATH M40x.
(#45680) Bici: Invotone HD2000, Beyer DTX-710, DT-235 (bár ez supra, de plüssös, szerintem kényelmes). Amit még nem hallottam de azt mondják a 440 kisöccse a Shure SRH-240.
(P.H.)
-
pulutodurumo
addikt
válasz tothjozsi96 #45681 üzenetére
Ami a képen van azt pont nem tudom, de hasonló külsejű például a Donscorpio Dolphin.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
tothjozsi96
addikt
Bocsánat hogy itt kérdezősködök, nem tudom hogy van-e erre topik, de ez áll hozzá a legközelebb, mármint a kérdésemhez szerintem.
Valaki látott már ilyen fejhallgatót, vagy esetleg tudja mi a márkája vagy a típusa vagy akármilyen adatot róla?
Erről lenne szó.Előre is köszönöm!!
-
félisten
Sziasztok!
Keresek fejest, amire illik az alábbi felsorolás:
- 15k alatt
- zárt, esetleg félig nyitott, circumaural
- a CAL! mellé kell, azzal kb. ellentétes hangot szeretnék, azaz:
- a hangja legyen részletező, és nem kérek közép-magas tüskéket, és mély kiemelést sem.
- fejes erősítőről fogom hajtani, így nem kell könnyen hajthatónak lennieA Superluxok közül a 681F lenne jó (a régi emlékeim szerint), de arra már túl mélyhiányosként emlékszem, és van is a magas alján egy elég érces tüskéje. A Takstar-okat még nem hallottam személyesen.
Van javasolható fejes ilyen igények mellett?
-
mrmft
senior tag
Udv, elnezeset az ekezetek hianyaert.
Egy Sony MDR-V3-mat szeretnek lecserelni, mert elmallott mar a fules bor resze es kb 1 ora hallgatas utan mar nyomja, tori is a fuleim, tobb 20 eve velem van, igy lehet mar kinottem..
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Leginkabb utazas utan panel lakasban, neha irodaban a kornyezet kizarasa es nem zavarasa vegett.
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
5% interetes radio, 95% zene: 128-320kbps mp3-ak ('80-90-es evek zenei, funk, hih-hop, neha egy kis zuzas - Clawfinger, Body count, Dog eat dog.)
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Gondolom minoseggel osszefugg az ar is, de nagyon elszallni nem szeretnek 15-30ezer korul talan kapni normalisat ami megint kibir par evet.
4.) Új vagy használt?
Uj.
5.) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural.
6.) Zárt vagy nyitott?
Zart.
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Egyenletest, lehetoleg az mp3 hibait ne emelje ki. Enyhe magas es mely kiemelesbe elmehet, lehetoleg egyutt a kettot ha mar kiemel.
8.) Honnan vásárolnál?
Ahol jo aron kapni lehet, akar kulfoldrol is.
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Dell Latitude E6x30, E6x40 szeria, majd kesobb az utodjaik, illetve az aktualis mobilom. -
lalawr
tag
Üdv.
Géphez.
Játék és zene
15-20k
4.) Új vagy használt?
Új
Circumaural
6.) Zárt vagy nyitott?
Zárt
normal
8.) Honnan vásárolnál?
Pcx szerintem
integrált hangkártyaA két legfontosabb nap az életünkben, a születésünk napja, és a nap, amikor rájövünk, miért születtünk.
-
krisz242
tag
Szerintem megéri az árát, mert jól összerakott, minőségi fejes az áráért, de nekem sok a mélye. Volt nálam egy új Invotone hd2000 pár napig, annak nekem sokkal kiegyenlítettebb volt a hangja, viszont nem feküdt föl rendesen a fejemre, csak ha kézzel rányomtam.
Aki nyitott fejest keres sok basszussal, szerintem annak jó választás lehet a Somic, de majd a fejestalálkozón a sokat hallott hozzáértők megmondják mennyire ajánlott! -
.DLL
veterán
válasz #71562240 #45673 üzenetére
Ahh igen, jó találat, az az egyenetlenség a mély tartományban valahogy megfoghatatlanul, de zavart. Nem tudom miért, de egy kicsit inkonzisztensnek éreztem az alját, de nem tudtam megfogalmazni.
Hmm, e mérés alapján a 4-5K érdekes módon egy völgyben van méghozzá majdnem 5-10dB-lel, pedig nem tűnt úgy, hogy a prezensszel* baj lenne, mindenesetre tényleg nem egy "in-your-face" karakter, ami elég kellemes. A 9-10 körüli emelés szokásos, és a görbe átlagához képest szerintem nem is túlzottan emelkedik ki, ettől persze még rezonálhat, de a magasakkal nem volt gond.*De rájöttem, az én hibám, hogy a női vokált 4-5K környékén kerestem pedig nagyon nem ott van, ezt benéztem. Tulajdonképpen ezzel kapcsolatban is csak egy számnál éreztem, hogy picit sok belőle: London Grammar - Flickers (3:02-től) és most nézve a Foobar spektum analizátorát ekkor bizony az 1-2K-s oszlopok körül emelkedik ki, szóval el voltam tájolódva, mint földrajz órán a vaktérképes dolgozatnál... Nem volt éles, csak 'sok' (egy kicsit) ha ennek van értelme.
így nézve viszont igen, az a kis torzítás növekedés azon a részen lehetett a kis kellemetlenség oka.(#45674) BennyRay: Szia, egy DX50 szerintem simán elviszi, én először Sansa Clip Zip-ről hallgattam, aztán X-Szekeres 2-ről, azért meghálálta a normális erősítőt, de a véleményem nagy része a Clip Zip alatt alakult ki.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
törölt tag
Bocsánat, figyelmetlenül olvastam.
A frekvenciamenet szerint a Sony-nak is inkább 9kHz körül valószínűsíthető egy kis rezonanciája. Esetleg 1,2kHz környékén is, ahol kicsit megugrik a harmonikus torzítása.[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
érdeklődni szeretnék, hogy a soul fejhallgatókkal kapcsolatban van valami véleményetek? -
BigBlackDog
veterán
válasz Zsiráfnyál #45668 üzenetére
Szerintem ez még nem vészes, az a kábel még nem törik. Ha nem rángatod és normálisan teszed rá/veszed le a fejest, szerintem nem lesz baja.
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Üdv,
Találtam eBay-en egy egész normális áron kínált fejhallgató állványt. Tök jó, fémből van, gumis a teteje, nem kerül százezerbe, stb... csak éppen ha a relatíve nagy fejemre beállított fejhallgatót rárakom, annak a kábele így néz ki : [Kép]. Kb 90 fokot törik, ez így nem túl egészséges, igaz ? Gondoltam megtoldom 4-5 centivel. Érdemes ettől tartani, vagy egy ilyen kábelben nem lehet ennyivel kárt tenni (ATH-M40X) ?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz BigBlackDog #45662 üzenetére
Van mély amúgy a Pio-ban, de nem a szokásos 50-100Hz körüli tartományban, hanem inkább 50 alatt, ezért kicsit más a hangképe. Egyébként elég neki egy kis erősítés (pl. Headflow), hogy érezhető legyen az alja, nem kell kifejezetten meleg forrás.
-
lalawr
tag
Üdv.
Játékhoz kellene leginkább és mikrofon is legyen rajta lehetőleg leszerelhető
olyan 10-20k között.
(nem tudom hogy még mit kell írni bocsi ha valamit kihagytam)
köszi előreA két legfontosabb nap az életünkben, a születésünk napja, és a nap, amikor rájövünk, miért születtünk.
-
.DLL
veterán
válasz batortigris #45661 üzenetére
Szia!
A PreSonus HD7 a Superlux HD681 valamelyik változata, ami az árát éri, de ha nem módosítottak rajta semmit akkor a magas tartománya elég éles, nem túl pontos.
AKG K121 studio felejtős annyiért... K-99-et nem ismerem. :\
M20X-ben szintén kevés a mély, a legalja nincs meg.
M30X lesz a te fejesed szerintem.Fülhallgatós találkozó:
Ami megmaradt bennem mint meglepő találat, az a Sony MDR 100AAP (az aap fontos, mert a és ap végződéssel más termékeik vannak) Szakibá-nak igaza volt, érdemes meghallgatni aki kisebb méretű, zárt circumot keres 50k környékén. Szerintem nagyon jól balanszolt hangja van, a mély nem túl erős, de hallhatóan megmutatja az alsó regisztert is, bár azért 100Hz-en érezhetően domborít. (és most jut eszembe, hogy a mély pontosságát nem teszteltem le, bár így sem mondanám, hogy a legszárazabban kottázható mélye van) de összességében jó, tömegközlekedésen talán már kevésnek hathat, de otthon, irodában nagyon jó nem fáraszt a sok mély.
Felette viszont szépen, cizelláltan szól minden, széles, szellős tér, bár kevéssé lép ki előre, inkább a fej vonalában szól, a nagyobb méretű fejeseknek itt előnye van a koherensebb térérzet miatt.)A középtartomány, énekhangok teli vannak élettel, ez az erőssége a fejesnek szerintem, jól textúrált, a szöveg érthetősége is remek, megadja a kellő testet az énekeseknek. AKG K545-öt hallgattam mellette, annak vékonyabb a középtartománya, V-sebbnek hatott az új Sony mellett (igen, mélyben viszont jobb az akg, szerintem). Egyes számokban a női vokálból már szinte sok volt, de lehet hogy csak rezonanciája van 4-5kHz körül, kíváncsi lennék egy vízesés-diagramra.
A magas tartomány részletes, és bársonyos, semmi bántó nincs benne, mint ami pl. a fentebb említett Pioneer HRM-7-nél előfordult (az még a DT990-et megelőzi, bár máshol emel ki, magasabban). Összességében barátságosabb hangja van mint pl. a kategóriatárs Audio-Technica MSR-7-nek.
Az ára is barátságos, 50-55k jelenleg, részemről ajánlott. Azért egy ATH M40x-szel még összeereszteném, bár más karakter a kettő, de részletességben az M40x-re már nem annyira emlékszem, rég hallottam.[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
BigBlackDog
veterán
Ide is beírnám a mai fülestalálkozó releváns tapasztalatát, hátha egyszer keresés tárgya lesz, valakinek hasznára válik majd.
Szóval egy Pioneer HRM-7 is terítéken volt. Világos nagyon, eléggé Beyeres karakter, csak karcosabbak a magasak. Mélyből van elég, de nem túl sok. Sajnos a fejemre túl nagy volt, mindig lecsúszott róla, illetve a fülpárna a felső részen kicsit nyomott. Ebből kiindulva nem is csodálkozok, hogy kicsit jobban kihallatszott, mint vártam azt elsőre. Rockra, metálra nem ajánlanám, legalábbis telefonról biztosan nem, mivel eléggé magasgazdag volt, és kicsit újra az eszembe juttatta, hogy mi is az a sibilance. Összességében szerintem eléggé jó hangú és nagyobb fejűek számára kényelmes fejes, csak kell alá egy melegebb hangú erősítő -vagy forrás, mivel eléggé könnyen hajtható-, ami kicsit megszelídíti.
Természetesen, ahogy szokott lenni, a fent leírtak mind csak a saját véleményemet tartalmazzák, ezt tessék figyelembe venni!
-
batortigris
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Van pár kiszemelt fejhallgató amiből nem tudom melyik lenne a legjobb választás.:
1. Shure SRH240A
2. PreSonus HD7
3. AKG K-99
4. AKG K-121
5. Audio-Technica ATH-M20x
6. Audio-Technica ATH-M30xLényeg hogy strapabíró és kényelmes legyen. Otthoni "amatőr" zeneszerkesztésre használnám.
Shure SRH240A-t próbáltam....a magas és a közép OK volt, de a mélyet keveselltem. 15-25ezer közötti árban gondolkodom...Köszönöm előre is a segítségeteket!
üdv.: Gabesz -
CheGhost
aktív tag
válasz AMDFan #45647 üzenetére
Helló!
Jelentkezem. Jelenleg nincs fent, de január első felében tervezem felvinni BP-re...*** Ha egy probléma megoldódik, akkor kérjük a megoldást is leírni, nem csak annyit, hogy "megoldódott"! *** Hosszú log-ok esetén külső oldal ajánlott mindenki lelki békéjének megőrzése céljából! https://pastebin.com ***
-
törölt tag
Lemmy meghalt.
(Szerk.: Úgy tűnik, a Motörheadphone is.)[ Szerkesztve ]
-
Jimy83
aktív tag
Na kipróbáltam itthon is a fejhallgatót az xtreme music hangkártyára kötve, itt az igazi bőven van hangerő is, 30-40% fölé még nem tekertem .
Csak ez után meg szar teloról hallgatni , mindenképp kell vmi másik lejátszó . -
zsocy
őstag
válasz Danielnick #45656 üzenetére
A gamer fejes topikban biztos többet tudnak segíteni mint itt.
-
Danielnick
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom hol tegyem fel a kérdést de talán ti tudtok nekem segíteni. Steelseries siberia v2-es fülesem van csak 3 pontos jack-el. Ahhoz ,hogy működtetni tudjam a mikrofont is meg a fejhallgató részt is vennem kellett egy elosztót, hogy a laptopom kezelni tudja őket külön. Ezzel eddig nem is volt semmi probléma tökéletesen működött. Most vettem egy asztali gépet Gigabyte z97p- d3 alaplappal meg egy Zalman z3 plus házat. Akárhova dugom be a fülest elosztóval vagy akár csak magába is elől vagy hátul maga a füles rész működik a mikrofon nem. Ha bedugom érzékeli ki is választhatom a programban , hogy mikrofont csatlakoztattam meg is jelenik a lejátszóeszközöknél de semmi hangot nem rögzít. Másik külön mikrofonnal próbáltam azzal simán megy. A laptopomon kifogástalanul működik szóval nem a füles mikrofon a rossz. Legújabb a gigabyte holnapjáról letölthető Realtek driverem van fent de próbáltam többet is ugyanazt csinálja. Valakinek ötlet?
-
Tin
veterán
válasz -FreaK- #45654 üzenetére
hát ezt nagyon sokat kellett járatni ahhoz, hogy megjöjjön az igazi hangja. biztos van, aminek elég néhány óra vagy 10-20 óra, de ez nem azok közé tartozik, és az elején tényleg szarul szól.
bejáratóhangokkal is.. általában betoltam egy vegyes tracklistát, az elején lement a 2x30 perc bejáratóhang, aztán a zene. nem voltam annyit gép előtt, szóval sokat ment "üresen", hogy jöjjön a hangja. és tényleg változó volt: egyszer kevés, aztán sok mély, majd megint kevés, és így állt be szépen lassan.
a hitspace-ben voltam kb 1 hónapja meghallgatni. pont a 80-as nem volt bemutató darabként, csak a 32-es és a 250-es. a srác győzködött, hogy bont egyet, és meghallgathatom, de mondtam, hogy ne, mert úgyse szólhat úgy, mint bejáratva. és most, ezt végigcsinálva, már látom, hogy ha hagyom, hogy bontson, sosem veszem meg. a friendly-nél kölcsön volt adva hetekig a 80-as bemutató darab, így végül karácsony előtt megrendeltem neten, mondom majd max elállok.
-
-FreaK-
veterán
Uhh, olyan sokat kell járatni?
Én most tarthatok kb. 8-10 óránál, de csak zene meg némi sorozat szólt rajta. Te bejáratóhangokkal járatod be vagy normál zenékkel?De izé, ezt nem teljesen értettem:
...a Beyer DT770 Pro 80Ω-osról...áldom az eget, hogy nem engedtem a hitspace-ben a srácnak, hogy "de van a raktárban 80-as, bontok egyet, és hallgathatod"
Most akkor nem 80-ast vettél? vagy én értek félre valamit?
Viszont de jó hogy írtad a Portishead nyc live-ot, nagyon rég hallgattam, úgyhogy most elő is veszem
-
szakibá...
senior tag
Ez mennyire ciki már, hogy a Sennheiser saját honlapján rossz a fénykép a HD414 párnájáról, mert ez a 424 párnája!
Az EGYENLŐRE nem egyenlő azzal, hogy EGYELŐRE. Még nem!
-
csanadjatek
tag
Sziasztok!
Circumaural fejhallgatót keresek lehetőleg 10e alatt. Utcára inkább egy fülest használok, így otthonra, autóba kéne. Jó lenne félnyitott kivitel.
Szeretem a kiegyensúlyozott, részletes hangzást, kevés mélytúlsúly nem gond. (Arctic Monkeyst hallgatok pl.) Bár géphez használnám, jó lenne, ha egy G3/Note 4 valamennyire meg tudná hajtani. Beyerdynamic DT-235öst, valamint Superluxokkal szemeztem.
Tudtok segíteni?Előre is köszönöm.
Fazék
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
én meg akkor írok a Beyer DT770 Pro 80Ω-osról. egy fiio q1-el hajtom, ez hangra elméletileg hasonló az e10k-hoz, azt többen ismerhetitek. a járatás high gain-en ment, 40% hangerővel, 30-40% között van a hallgatható tartomány. low gain-en egyébként 100%-ig nyugodtan csavarható, úgy hangos. hangra nem tapasztaltam különbséget a két állás között.
végre elértük vele a 100 órát, éppen most!
hosszú út volt, főleg így karácsonykor, és sokszor ment fél napokig egyedül. az elején k.rva sz.r hangja volt. a mély teljesen hiányzott belőle, a közép az arcomban volt, a magas meg mosott volt. aztán szépen lassan szelídült csak, először a közép tisztult és mászott hátrébb, aztán a mély és a magas, de ezek ugráltak: egyszer erősebb volt, egyszer gyengébb, ahogy állt be idővel. voltak időszakok, amikor a mély csak vánszorgott a zene után. írták mindenhol, és tudtam, hogy várnom kell rá. 50 óra után kezdett összeállni, de még azóta is változott, vagyis inkább nyugodott meg a hang. ja igen, és a középmélyek, na azok nem voltak hajlandóak nagyon-nagyon sokáig szinte egyáltalán előmászni, már féltem, hogy nem is fognak.
most már úgy okés a dolog, a hang ez alapján:
- nem annyira durva a mély benne, én azt hittem, akkorát szól, mint az m50x, de ott lesz benne a magas mellette, de nem, ezzel a dac-al nincs benne sok mély, néha simán ráküldhető a mélykiemelés, és még akkor sem durva (az m50x-el néha mélykiemelés nélkül is túl durva volt)
- a középben van pár élesebb frekvenciasáv, bizonyos énekhangoknál, gitárnál. ritka, de ez fültépő
- bizonyos énekhangoknál (szerencsére ritka) az sz sziszeg, de nagyon, ez meg agytépő
- szerintem (legalábbis én nem érzékelem) nincs annyira háttérben a közép, mint hittem - teljesen vállalható, még egy MJ-nél is
- a tere egészen jó. izolált, de most pl. portishead nyc live-ot hallgatok, és simán elfogadható a tér
- ja igen, és egy picit máshogy szólnak rajta az énekhangok (meg gondolom mind). nem hamisan, de rá kell állnia az agynakegyébként baromi kényelmes, az első pillanattól, és ilyen 12 órát gond nélkül a fejemen van bármiféle probléma nélkül. a plüss fülpárnák jók, és nem nyomják a fület sehol. a fix kábelért bekaphatják, ebbe a 3m-es egyenes került, a fele ott az asztalon kötöződrótozva
és a végére, csak mert épp a 990-es review alapján ugrott be. ezen is érezni, hogy egy testesebb erősítő kell alá, hogy kihozza, ami benne van. így is tök jól szól, de érzésre azért több van ebben a fejesben, mint amit a dac alá tud rakni.
ennyi. nem vagyok audiofil, tehát ennek fényében vegyétek komolyan a fentieket. és áldom az eget, hogy nem engedtem a hitspace-ben a srácnak, hogy "de van a raktárban 80-as, bontok egyet, és hallgathatod", mert out-of-the-box úgy dobtam volna el, mint a 32-est
[ Szerkesztve ]
-
krisz242
tag
Eddigi tapasztalat a Somic MH463-ról 50-60 óra járatás után. Nagy beszámolóra ne számitsatok tőlem!
A fejhallgató kézbe véve elég nehéz, viszont mivel elég kényelmes, fejen nem tűnik fel. Jól össze van rakva, minőségi cucc benyomását kelti. A kábel nem túl rugalmas, még mindig nem rúgta ki magát egyenesre, szerintem nem is fogja. A fejpánt acél síneken csúszik, és oldalanként 16 kattanással 3-3 centit állítható. Ez az acél sín azért ha nagyon feszegetem, elég rugalmas, de így talán nem törik könnyen. Kis fejűeknek biztos jó lesz, mert nekem is kis fejem van, és fél-fél centit még nekem is ki kell húzni, hogy jó legyen. A gyári párnák nagyon puhák ezért kicsit hozzáér az amúgy nem túl nagy fülem, úgyhogy feltettem rá egy nagyobbat. Mondjuk ez jócskán beleszól a hangképbe, szerencsére. Szóval a hang...
Egy DX90-ről, valamint egy Musi 04mx+Vio V100-ról hallgattam. DX90-nel hallgatva nekem túl sok a mélye, viszont nem nagyon mászik rá a közép+magas tartományra, ami nem túl részletes és kicsit tompa. Mondjuk én az ad2000x-emhez hasonlítva mondom ezt, ami szerintem a DX90-hez nagyon passzol karakterben, még ha nagyon sok marad is a fejesben. Szerintem egy világosabb hangú lejátszó/rendszer illik a Somichoz, de az is lehet, hogy már túlságosan megszoktam az ad2000x vékony hangját. A 04mx a v100-assal, és a saját fejes kimenetén is basszusban kevesebbet ad a Somicnak, ez a basszus viszont szerintem elég jó, viszonylag részletes, nem nyúlós massza... de nekem még így is sok. A magas és közép nekem itt nem szorul annyira hátterbe. Sok következtetést ne vonjatok le a hangra vonatkozó részből, mert az én fülemre vonatkozik amit írtam, más lehet, hogy teljesen másképp értékelné. Valamint azt olvastam, hogy kb 100 óra járatás kell neki, hogy elérje a végleges hangját, és főleg a magas fog még tisztulni. Én most egy kínai, ad1000x-hez való párnával használom, ami sokkal kényemesebb, mint a gyári, és a mélyből levesz, a magashoz hozzátesz egy kicsit. Nekem így jobb a hangja. Mondjuk próbáltam egy ilyet is, de hallgathatatlan lett az eredmény, a magas sziszeg, visít.
Egyelőre ennyi, ha van kérdés, megpróbálok válaszolni, és elvileg viszem a következő fejes találkozóra. Addigra jóval 100 óra fölött lesz benne. -
lalawr
tag
Üdv.
Játékhoz kellene leginkább és mikrofon is legyen rajta lehetőleg leszerelhető
olyan 10-15k között.
(nem tudom hogy még mit kell írni bocsi ha valamit kihagytam)
köszi előreA két legfontosabb nap az életünkben, a születésünk napja, és a nap, amikor rájövünk, miért születtünk.
-
AMDFan
addikt
Sziasztok,
van valakinek Hifiman HE400-as fülese amit esetleg fülvégre lehetne kapni Budapesten?
Nagyon szemeztem vele, de sajnos az egyetlen helyen ahol láttam az extreme audionál is elfogyott a készlet belőle. "Vakon" pedig nem merem netről berendelni.Köszi előre is ha esetleg valaki tud segíteni
Üdv!
-
Simi37
őstag
Hát emberek ez a Superlux HD681 EVO valami istenkirály Nekem egy SB Play van alatta és 2ről 4%ra kellett tenni a hangerőt az előzőhöz képest ennyi K**va jó basszusa van
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
macera2
aktív tag
Üdvözlet Mindenkinek!
Tudnátok ajánlani valamilyen Cordless felhallgatót? Ár 20 000 Ft. körüli, és inkább könnyű, kényelmes, strapabíró kellene. Előre is kösz a javaslatokat.A fontoskodás és az inteligencia faktor szorzata mindig 1 .
-
epigramma
tag
Nem kifejezetten a gamer resz a fontos, hanem az hogy kenyelmes legyen, szepen visszaadja a dolgokat, ha filmezek ha zenelek ha jatszok. Igazabol apron lattam 10kert ezt az asust azert gondoltam, de mondom inkabb megkerdezek egy par szakit
Az a helyzet hogy fulesben jartam mar a high end kategoriaban (Shure se425) aztan valtottam hangfalra es most meg a lakokozosseg miatt vissza valami kompaktra, es mivel utcan nem igazan hallgatok zenet ezert a fejes a legjobb megoldas.
Skypeolas miatt jo lenne egy mikrofonos megoldas, bar ez nem olyan fontos szempont. Szoval jo hangzas filmekhez neha zenehez es ritkabban jatekokhoz.
Koszonom egyebkent az ajanlast utana nezek ha esetleg van meg tipped akkor szivesen varnam
epigramma: "Irodalmi műfaj. Rövid, tömör, csattanós költemény."
-
.DLL
veterán
válasz epigramma #45634 üzenetére
Gémer fejesek általábanvéve-nemajánlottak. Ezek leginkább csak dizájn cuccok, és magas felárat kell fizetni ezért, ugyanakkor a hangminőség sokszor csalódás (legalábbis annak, aki tudja hogy adott pénzért milyen hangminőséget is lehet kapni) Mivel sokan ezt sajnos nem tudják, ezért veszik lelkesen a gémer fejeseket is.
(#45633) Jimy83: kifejezetten hordozható forrás kellene? [link]
(#45635) jarlax: Van egy bevált, kedvelt fejes még kapható változata: Kngston Hyperx Cloud.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
jarlax
tag
Sziasztok!
Nagy fiamnak szeretnék valami elfogadható hangzású fülest venni:
-Szinte csak otthoni használatra
-Számítógépre csatlakozna elsődlegesen (játék és zeneszerkesztés, gyakorlás), de basszusgitározik is a kölök, azt is ki kéne szolgálnia
-Max 20-25e Ft
-Lehetőleg Új legyen
-Circumaural és zárt
-Valami semleges hangzású, de a basszusgitárhoz azért menjen (ehhez nem értek)
-Lehet internet is, de ha Szegeden van valami kipróbálható bolt nem lenne rossz (MM az van)
-Számítógép és bassz gitár erősítő
Előre is köszi. -
epigramma
tag
Tiszteletem!
Érdeklődnék, hogy aprón találtam egy Asus ROG Vulcan ANC fejest, és hogy igazából játékra, filmre néha zene meg skype használatra mennyire felel meg? Illetve másik megoldásnak egy Xiaomi Hybrid Dual fülest néztem, szóval érdekelne, hogy a fejest érdemesebb--e vagy a fülest, esetleg tudtok-e más megoldást 10en ezres kategóriában
Előre is köszönöm a választ!
epigramma: "Irodalmi műfaj. Rövid, tömör, csattanós költemény."
-
Jimy83
aktív tag
Na megjott a hd681 evo, tetszik a hangja, eg es fold az elozo sonyhoz kepest.
Eddig csak telorol probaltam / melozok /, kicsit lehetne hangosabb hogy ne a maxhoz kozel keljen hasznalni.
Tudtok ajanlani hozza vmi hasonlo kategoriaju lejatszot ? Nem az igazi hogy a telo csak par orat bir. -
Ear001
addikt
válasz jaffa 2843 #45623 üzenetére
Wawe lemezbolt, japán Yahoo, lemezbörzék...
-
assemble
addikt
válasz jaffa 2843 #45623 üzenetére
Kifejezetten hi-res-t keresel, vagy eleg cd minoseg?
Egyebkent igen, elobbire leginkabb hdtracks-t szoktak mondani, de vakon azert nem vennek onnan sem, csak utanaolvasas utan, mert hallottam mar sztorit h arultak ott is felskalazott albumot.. Vagy ott van peldaul a pono ahol elvileg jobban ellenorzik a tartalmakat (azt mondjak h garantaltan a legjobb elerheto minosegben aruljak a cuccokat es ha kesobb kijon valamihez nagyobb felbontasu verzio, azt megkapja ingyen aki megvette korabban amikor meg csak kisebb felbontasu volt) - de az peldaul hivatalosan meg csak usa/canada-ban van.
Mint lehetoseg, altalaban ott van, hogy megveszi az ember a CD-t es o maga berippeli EAC-cal vagy ilyesmi, erre persze mondtad, hogy nem nagyon jatszik.. CD minosegu albumokat amugy eleg egyszeruen talalni a neten, ha korulnez az ember, de itt meg kulonosen vigyazni kell, hogy megbizhato forrasbol legyen, ne legyen felskalazva, stb.
Egyebkent vannak jo (hires is) minosegu zenere specializalt torrent oldalak, ahol ellenorzik is a tartalmakat, de a legtobb ilyenbe ugy hallottam nem egyszeru bejutni. Ezekrol mondjuk sokkal tobbet inkabb nem mondanek (sokkal tobbet nem is tudok), mert nem biztos, hogy a forum iranyelvei megengedik - ugyanakkor nem art tudni, hogy Magyarorszagon a zene (es film) letoltes nem illegalis - cserebe minden ures adathordozon amit veszel, ott az artisjus vam.. -
titán
-
jaffa 2843
Ármester
Lehet, hogy volt már téma, de ki hol szerzi be a minőségi zenés tartalmakat? Nem a PlayStore, iTunes és társaira gondolok, hanem attól kicsit magasabb minőségre.
HDTracks mondjuk?
A lényeg, hogy ne kelljen hozzá semmi app vagy program, hanem magát a fájlt tudjam letölteni.
[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
dzsodzsi
újonc
Köszönöm a tippeket mindenkinek, valószínű meg is van a nyertes. További szép estét!
-
titán
Ha már szóba került a strapa.
A 840-esem pántja megadta magát. Kéne valami megoldást találnom. Ki javítja a Shure füleseket? Egyelőre nem sürgős, van bőven mivel kiváltanom, de ne legyen már döglött fülesem.
Nem mellesleg nagyon szemét gyengítés van a pántján, látszik, hogy szándékos, egy helyen belülről és kívülről is van egy vékonyítás, naná hogy szépen elfáradt, fehér töréssel távozott az örök frekvenciamezőkre. Nesze neked pro monitor füles. A sok melót nem bírja. Általános hurcolós fülesnek privát használatra továbbra is jó, de napi használatban 8-10 órát különböző emberek fején nem bír.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Szent este óta boldog tulajdonosa vagyok a DT 990 Pro 250Ohm-nak és nagyon tetszik
Azt hiszem Dorien kérte, hogy írjam le, hogy viszi a Fiio E10:
Elviszi, teljesen hallgatható vele, de.. van egy olyan érzésem hogy nagyon meghálálná a jobb forrást, szinte kívánja. Mondom ezt úgy hogy még nem hallottam ennél a Fiio-nál komolyabbat. Majd egyszer lesz az is..
(Öcsém meg akart lepni hozzá karácsonyra egy kis Bravo csöves erősítővel, ami volt neki régebben, de nem kapott )Maga a füles hangja egyébként nagyon tetszik, a magasak sem zavarnak egyáltalán, viszont hozzá kell tegyem, főleg az elején, de még most is kicsit fárasztja a fülemet(fejemet?). Ami fura, hogy lehet, hogy nem is a hangja hanem a viselete, talán a Sennheiser HD555-nél jóval nagyobb szorítóereje miatt. Ennek így lehet értelme? Az 555 egy idő után mintha rajtam se lett volna, így ennél az első ami feltűnt, hogy vazze de szorít.
Ezt leszámítva amúgy elég kényelmes, bár sose fogom megérteni, hogy miért kerek párnákat csinálnak a gyártók többnyire, mikor az ember füle nem kerek..Most néhány óra használat után is kezdem hallani, hogy járatódik be, kicsit kezd "lenyugodni" a hangja.
A felbontása nagyon jó, tényleg előjöttek olyan hangok, részletek is a zenékben, amiket eddig nem hallottam. Van ennek egy hátránya is persze, kegyetlenül megmutatja, ha egy felvétel szar minőségű... Sajna vannak zenék amiket a Youtube-ról szoktam hallgatni, mert sehol máshol nincsenek meg, és hát amivel eddig nagyon elégedett voltam a minőségét tekintve, az most kb. ilyen: mi ez a sz@r?? Ez mondjuk kb. mindenre igaz a YT-ról.
A közép tényleg egy kicsit mintha a távolban lenne a mély és magashoz képest, de nem vészes, a részletessége kárpótol ezért. Azt hittem hogy olyan lesz hogy a mély majd rátelepszik a közép tartományra és elnyomja azt, de szerencsére semmi ilyesmiről nincs szó.Határozottan örülök neki, hogy ezt választottam, ez úton is köszi az ajánlást mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz dzsodzsi #45615 üzenetére
Pár tipp:
Takstar Pro 80 (itthon Kingston HyperX Cloud - a mikrofon tudtommal levehető)
Beyerdynamic DT770 Pro
AKG K550, K545
Audio-Technica M30X, M40X
Shure SRH840Ezek mind zárt fejesek, természetesen.
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
dzsodzsi
újonc
Üdv.
Tudnátok olyan fejhallgatókat mondani, amelyek nem rendelkeznek mikrofonnal, de a strapát bírják? Gondolok itt utazásra, ilyesmikre. Nem baj ha nem csúcskategóriás, csak ne menjen tönkre két hónap alatt. Minden jöhet, vélemények, tapasztalatok, bármilyen termék, ami ezeknek a kritériumoknak megfelel, ártól függetlenül.
[ Szerkesztve ]
-
sgery
őstag
Köszönöm az ajánlást.
Szerintem holnap elnézek a fejhallgatóplazába és körbehallgatok párat, beszélgetek kicsit hogy jobban rálássak vagyis ráhalljak a dologra
Gondolom Nekik vannak hanganyagaik amik közül lehet válogatni, nem csak valami sablon nyálpop szólFurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
Geresics
addikt
Jajj, bocsi:
Kizárólag otthon (mellettem TV-nek)
Videószerkesztés (semmi komoly) és játék.
<10eFt
4.) Új vagy használt?
Kizárólag új, kizárólag számlával.
Circumaural
6.) Zárt vagy nyitott?
Zárt.
Jelenlegi Sennheiser 201-el nagyon elégedett vagyok, így ennél csak jobb jöhet szóba! A túlzó magas hangok idegesítenek.
8.) Honnan vásárolnál?
Pécsi boltok előnyben, de jó a webshop is, ha megbízható...
Adatlap kitöltve, hangkártya: X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
.DLL
veterán
Fejhallgatónak Beyerdynamic DT990 Edition 600 Ohm-os változatot ajánlom, ütős benne a mély is Üstdob ereje sem szenved túl nagy hiányt, és az apró részleteket is, kis hegedűvonásokat fuvolákat is szépen visszaadja. V karakterének jól állnak a populárisabb stílusok is.
DAC-nak: SMSL M6, Musiland 02 US mark2, Musiland 03 Dragon, illetve használtpiacon lévő 40-60k közötti DAC-ok, pl. HRT MS-III, Audio-GD NFB 15, NFB 11, stb-stb.
Fejhallgatóerősítő egy külön téma, egy ilyen kaliberű fejhallgató, mint a fent említett Beyer DT990 szinte kíván egy jó fejes-erősítőt ami egy külön készülék. Itt érdemes a jó DIY készülékek között maradni (sajnos a marketing ezek között is eléggé el tud szállni, amikor egy nagyjából alapkapcsolás szintű készülékre ráaggatják a mindenféle Audiophile jelzőket, de vannak jó munkák, sok fejlesztéssel a hátuk mögött) Ha ilyet talál az ember akkor tényleg jó áron kaphat kategóriákkal jobb hangminőséget.
Forrásokhoz topik: [Link]
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
Geresics
addikt
Kukucs!
Jelenleg egy Sennheiser 201-es fejhallgatóm van, de a vezetéke kezd atomjaira hullani.
Most volna lehetőségem venni egy AKG K518-at 10eFt-ért a szomszéd boltban, számlával. Van ennél jelenleg jobb ajánlat?
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
törölt tag
Van több bolt, ahol meg lehet hallgatni fejeseket (nomono, fejhallgatópláza, mm, stb), most így fejből hirtelen nem jut eszembe több, de a topikban rendszeresen felmerülnek ezek, érdemes kicsit visszaolvasgatni. Olyan helyre érdemes inkább menni kezdőként szerintem, ahol tudnak adni a fejes alá forrást is, és értenek a megfelelő párosításhoz, különben elég fals képet kapsz a cuccok angjáról, ha teszem azt egy telefonról kezded el őket hallgatni.
DAC elé nem feltétlenül kell hangkártya, a legtöbben már tudnak USB-n át csatlakozni a gépre, és egész normális USB vevők is vannak bennük, de az is egy megoldás valóban, hogy mondjuk a hangkártyából kijövő koax digitális jelet kapja a DAC, abból az analóg jelet az erősítő.
Mennyinél kezdődik eg yjobb? Kérdés, hogy neked mi számít jobbnak. Nekem most a saját (épülőben levő) rendszerem úgy néz ki, hogy van egy 100e körüli DAC, lesz egy ennél kicsit drágább erősítő mellé, és erre jön az éppen 100e alatti fejhallgató. Szerintem ez már egy tisztességes rendszer, még elfogadható áron, vannak sokkal drágábban és sokkal olcsóbban is. -
sgery
őstag
válasz #16820480 #45604 üzenetére
Pc-s hangkártyák közül azért nem olyan rossz a xonar
De ha jól értem ez lenne az ideális sorrend:
PC hangkártya digitálisan rákötve egy DAC-ra, arra mehet a fejhallgató erősítő végül a fejhallgató.A kérdés, hogy mennyi egy jobb DAC és egy erősítő.
Hol lehet kipróbálni fejhallgatókat?
Ha többet szánnék rá, hol kezdődik egy jobb rendszer a felsorolt eszközökkel?
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
törölt tag
Persze, végülis csinál neked analóg jelet, de azért az nem egy fergeteges minőség Lehetne sorolni sok típust, de eléggé találgatás lenne. Nézd meg a Shure fejeseket, Beyer, ATH és a többi márkát, de leginkább ki kellene próbálj párat, hogy legaláb az kiderüljön, hogy legyen referencia.
-
törölt tag
Az erősítő az csak erősít, abba analóg jel kell menjen. A digitális jelet előbb analóggá kell alakítani, ezt csinálja például egy DAC. Vannak olyan eszközök, amikben ez a kattő egy dobozon belül van megoldva, és lehet külön venni őket. ha kitalálod, hogy milyen fejest szeretnél (érdemes azt választani, mert annak van szerintem meghatározóbb karaktere, bár ezzel biztos vitatkoznak többen majd), akkor a megfelelő topikban tudsz majd forrást keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- alza vélemények - tapasztalatok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iqos cigaretta
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- X box one s all digital