Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
Nem, az 31, 30, 30 Noob esetében.
Kanonál 30, 30, 40. De a gear ugye el fog térni karakterenként.A Kosmetics viszont naggyából ugyanaz lesz, ahogy nézem:
Skins 6
Intros 4
Victories 4
End of round taunts 5
Brutalities 10
Fatalities 2Esetleg némely klasszikus karakternél plusz 1 Fatality.
És ha minden igaz, ott lesz még az Animality (a Mercy mozgás alapján).
-
gabor7th
addikt
Kotal Kahn is lesz, de szintre rá se lehet ismerni a kép alapján.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
Xerxész
őstag
válasz x360elite #303 üzenetére
Ez azért még nem teljesen egyértelmű, szóval ne éld bele magad. De a Steam öcsik alapján több mint valószínű, hogy lesz Animality.
(#304) gabor7th
Mindenki azt mondja, hogy az Kotal Kahn...de szerintem nagyon nem. Liu Kang lesz az valami extrém skinnel. Ha megnézed, tökugyanaz a beállása, testtartása, mint a gyári Liu Kang esetében. Minden más karakter (Kano, Erron és Noob) más-más pózban áll.[ Szerkesztve ]
-
Z10N
veterán
Nice catch!
Bar a suhancokkal meg mindig nem vagyok kibekulve. Tobb mk5/6 karaktert varnek. Foleg Fujin-t. Bar Frost meg elmegy, de a ket tini rib@nc nem. Hol van akkor Kung Jin es Takeda? Ezek utan Jax is boritekolhato.
Nemlyik karakter nagyon meg lett fiatalitva.
A felbontast neztetek 2880x1620@30fps?
Ui: En ezt talaltam.
[ Szerkesztve ]
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Xerxész
őstag
Ez egy fan made Shang render.
De amúgy elég nagy az esélye, hogy a játékbeli Shang a színész Cary-Higohoguyakiyiki-akárki ( ) Tagawa arcát kapja, mert maga a színész is tweetelt nemrég egy igen rejtélyeset (sajna nincs meg a link). Szóval elég valószínű, hogy kb. így fog kinézni a játékbeli Shang Tsung.Kung Jin szerintem kimarad, Takeda DLC esélyes, ha már a kölykök közül ő a legnépszerűbb. Fujin is lehet DLC (magam is ebben bízom, őt nagyon szeretném már látni újra). Jax a szivárgásban meg lett erősítve, hogy az alapban benne van.
Rain kakukktojás... Az alapban nem lesz, nagyon talán feloldható, bár elvileg az sem, mert Shang Tsung és Mileena lesznek a feloldható karakterek a bennfentes szerint. Rain Noob után a legjobban követelt, szóval nagyharag lenne, ha ismét kimaradna. Bár Boon azt mondta, aki egyszer volt már DLC, mégegyszer nem lesz újra, de egyre többen kezdik azt hinni, hogy Boon ezt az egymást követő játékokra érthette, tehát az MK11-ben talán újra lehet DLC. Meg aztán, ha látják, hogy mennyire akarja a nép Raint, tuti vétel lenne a DLC a rajongóknál, tehát miért ne ignorálhatnák a fenti kijelentést? Pénz beszél.
Marketing fogás, hogy 1-2 nagy-, húzónevet kitolnak a DLC-kbe, hogy azért el is tudják őket adni.
Illetve még nagy kérdés, hogy lesz-e Kombat Pack 2... A kiszivárgott képen a KP1 karaktereinek helyei láthatók, azaz 6 karakterből fog állni a KP1.
-
ayo
veterán
na a múltkori screenre nem hiába mondtam hogy igaznak tűnnek, itt egy hosszú trailer Kano bajusz téma itt is van meg jó sok extra infó
http://jateknaplo.blog.hu
-
Xerxész
őstag
Már nem tudtam szerkeszteni...
Kollector
Két furcsa kar jön ki a hátából...
Amúgy D'vorah is veszett jól néz ki.
-
Z10N
veterán
-
ayo
veterán
A tegnapi adásról szokásosan összeírtam a fontosabb infókat, de igazából most azért linkelem, mert van benne pár sor gondolat, amiről érdekelne a véleményetek, hogy titeket mennyire zavar ez?
"Ami engem nagyon zavar, hogy iszonyat sok lett a fegyveres karakter, nagyjából egy Call Of Duty-szerű háborús trailer volt az egész, miközben egy verekedős játékról van szó. Az MK3 idején már Stryker is zavart, hogy konkrétan egy lőfegyver volt a "speciális" képessége, de az MKX óta és főleg az MK11-ben túlságosan rámentek erre és már csak örülhetünk, hogy maradt még egy-két klasszikus karakter, aki mondjuk jeget, villámot lő vagy más egyéb varázslatosabb és ezerszer ötletesebb dolgot."
-
gabor7th
addikt
Amikor először láttam MK-ban lőfegyvert engem is nagyon zavart, de már annyira nem. Főleg a Cage család használja, de ahogy Shinnok is mondta az MK10-ben Mortal Kombat alatt nem hat, ugyanúgy meggyógyítják egyből az idősebb istenek és ez egyfajta kompenzáció a varázserő hiányára.
-
gabor7th
addikt
Amúgy nem tudom, hogy hagyhatják ezt az idősebb istenek amit Kronika csinál, hisz ezzel ő is tán megszegi a szabályokat. Talán az idősebb istenek is úgy gondolják, hogy ez megéri nekik, vagy sakkba vannak tartva... vagy egyszerűen nem tartják az ő területüknek ezt. Ez viszont furcsa, mert ha Kronika célja, hogy Shinnok legyen a győztes az az ő pusztulásukat jelenti, mert Shinnok már nem gondolja úgy, hogy nyerhet igazán az idősebb istenek ellen, inkább csak el akar pusztínai mindent, így ő se szenved a pokolban és busszút is áll. Korábban volt rá példa, hogy a One Being befolyásolt harcosokat, szerintem lehet, hogy Kronikát is manipulálja. A One Being lelke ugyanis kiszabadult a amulettekből és ezen az idővisszatekerés se változtat.
-
gabor7th
addikt
Az is érdekes, hogy Ed Boon azt nyilatkozta, hogy Kronika célja, hogy Shinnok győzzön, de ő maga a trailerben azt mondta, hogy az egyensúly megbomlásával van baja, tehát lehet, hogy a One Being irányítja az elméjét. De már olyan elméletet is hallottam, hogy Kronika talán Shinnok lánya. Na majd kiderül.
-
x360elite
őstag
Nem is tudom... Nekem bejönnek a fegyverek, de csak embereknél. Pl. Scorpi hülyén nézne ki egy shotgun-al és az is fura lenne, ha mondjuk Sonya-nak esélye lenne Sub-Zero-val szemben fegyver nélkül. Számomra már az MK1-ben vicces volt, hogy a kis csaj mit pattog ott az 50 kilójával, egy ütés egy átlag férfitől és alszik, mint a medve télen, nemhogy a világ legjobb harcosaival szemben megálljon...
Szóval van pár karakter, akihez illik a fegyver és van pár, akihez nem. Kano-t mondjuk simán el tudnám képzelni kések nélkül, de Jax a fém karjai nélkül semmi. Szóval fogas a kérdés
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
Z10N
veterán
Ugyanez a problemam. Cassie mar ugy nez ki, mint Lara a Tomb Raiderbol (rossz ertelemben). Eddig se kedveltem ezeket a copy/paste tini rib@ncokat, mikozben klasszikus/misztikus/harcmuvesz karakterek hianyoznak. Erron-nal meg elmegy, mivel egy western gunslinger. Ez az el "callofduty"-iasodas nagyon gaz.
-
ayo
veterán
kiegészítettem még a cikket egy kis extrával, mert tudtam hogy ismerős volt a Cassie kivégzése valahonnan, de csak most találtam meg:
"Egyébként a trailer végén látható kissé idétlen kivégzés az American Gods egyik jelentére utal."
-
Xerxész
őstag
Nem meglepő, de Jacqui kölyök is hivatalos lett.
-
Xerxész
őstag
Ezzel kapcsolatban én is egyetértek. Ötlettelen a fegyverhasználat, egyedül Erron Blacknek áll jól, hozzá nem is lehetne mást elképzelni...mondjuk feldobhatnák egy lasszóval még (az asszem nem volt az MKX-ben neki, ugye? ).
Alapból az emberek ellen voltam/vagyok az MK játékokban, és akkor még rátesznek egy lapáttal, hogy lőfegyvert adnak nekik. Ha már ember, akkor legyenek már kreatívak és adjanak már valami egyedi eszközt neki...pl. nundzsaku, buzogány, akármi, ami még nem volt...simán meríthetnének az ókorból is. Még egy sima klasszikus pajzsot is ötletesebbnek tartok, mint a lőfegyvert.
Takeda pl. nekem nagyon tetszik, hiába ember. De adtak neki egy egyedi eszközt (mittudomén, hogy hívják azt a valamit), és mindjárt sokkal vonzóbb újonc. Mindenki szerint a legjobb kiskölyök. Erre kihagyják az alapjátékból.
Persze lehet, hogy benyomják DLC-be, hogy tejeljen.
Remélem, a szivárogtatás azon része is igaznak bizonyul, miszerint a Kombat Packban Sindel, Fujin, Nightwolf és Sheeva lesznek az MK karakterek. Sheevára nagyon nem vagyok kíváncsi, de a másik 3 elkéne nagyon.
De a szivárgás ezen részét már erősen vitatják a külföldi fórumokon, szóval a pletyka inkább nem, mint igen. -
Z10N
veterán
Semmitmondo design, mint valami divatos "batulrojal" karakter. Ennel a tolteleknel jobbat is tudnak. Ennel meg Kai vagy Jarek is jobb. Reiko es Havik kellett volna modern ujragondolasba ennek a ket rib@ncnak a helyere.
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
Sonya drónos kivégzése... Waó!
-
Xerxész
őstag
Erron Black.
És ezzel valószínűleg meg is van a holnapi (?) Kombat Kast főszereplője.
-
gabor7th
addikt
Pár Youtuber már láthatta a Story mod egy részét. Shinnok fejét nem volt jó ötlet odaadni Liu Kangéknek. Van rá módjuk, hogy új testet kapjon...
-
ayo
veterán
No Kombat Kast tomorrow, but he’ll see you next week!
-
-
Xerxész
őstag
Tegnap este a mortalkombat.com oldalra felkerült a teljes karakterlista (persze csak az eddig hivatalosan bejelentett karakterekkel) egy-egy rövid karakterjellemzéssel együtt, de nem sokkal később le is szedték. Ami érdekes ezzel kapcsolatban, hogy 29 karakternek volt helye. A legutolsó hely nehezen észrevehető, mert már elég halvány...de ott van az.
A szivárogtatás szerint ugye 26 alap van Shao Kahnnal együtt, plusz 2 feloldható vagy rejtett karakter. Na, most a hivatalos oldalra felkerült lista szerint lesz még egy rejtett karakter... Mondanom sem kell, hogy a Rain rajongók eszeveszett módon elkezdtek örülni és bizakodni.
-
gabor7th
addikt
Kotal Kahn hivatalos leleplező trailerében nem ő, hanem őt végzik ki... Furcsa.
-
gabor7th
addikt
Nem láttam Kotal Kahn tőrjét. Pedig az idősebb isten eredetű és hatalmas hatalmat adott neki.
-
ayo
veterán
válasz gabor7th #342 üzenetére
ez legyen a legnagyobb gondunk
összeírtam pár dolgot megint az adásból, szerintem most se volt valami jó :S Meg mondjuk kicsit meredek volt, hogy a múltheti verzióban szóltak a fejlesztőknek, hogy a Flawless Victory bemondás hiányzik... hát remélem összekapják magukat, de nagyon day 1 patch-et észlelek.
Másik hogy Kotal Kahn képessége kicsit Animality style volt. Anno volt erre is utalás, hogy jönni fog, szerintetek?
-
x360elite
őstag
Remélem jönni fog.
Amúgy csak én érzem úgy, hogy már eléggé el van húzva ez a dolog? Mármint a bemutatók, meg az egész hajcihő a játék körül. Nekem inkább unalmas már, mint szórakoztató. Jöhetne valami bemutató az állítólagos "adventure mode"-ról is.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
ayo
veterán
válasz x360elite #345 üzenetére
MKX idején nagyon izgalmas volt az nagyjából minden adás, most viszont kb. csak ledarálnak mindent és sztem ezért érzed unalmasnak, mert szar az egész felvezetés, a múltkori adás volt egyedül korrekt, de előtte és utána is csak lenyomták a dolgot, mintha kényszerítve lennének és nem az lenne a cél, hogy még több lelkes rajongója legyen az új játéknak.
régi adásokban pl. az adás végi meccsek tökre izgalmasak voltak mindig, élveztem az utolsó percét is, de most meg csak yeah, yeah, haha, és ennyi. full komolytalan, mintha nem is foglalkoznának az egésszel.
-
x360elite
őstag
Gondolom már elegen előrendelték. Megvan a kvóta, innentől nem törik magukat (ahogy minden játéknál lenni szokott).
Igazad van, ez is benne lehet és emiatt is unalmasnak tűnhet a bemutató, de én nagyon vártam volna már egy adventure mode bemutatót is. Anno még PS1-en imádtam a "mortal kombat mythologies sub zero" játékot és nagyon örültem, hogy ebben lesz egy hasonló játéklehetőség. Erre úgy kussolnak róla, mint Észak-Korea az éhezésről. FAXOM
-
ayo
veterán
válasz x360elite #347 üzenetére
MKX idején is megvolt biztosan a pénz, szóval nekem fura az egész. Most is siettek valamiért, de nem tudom hova? Mintha nem lehetne hosszabb az adás
Story-ból szerintem a megjelenés környékén fognak, legalábbis MKX-nél is úgy volt és az most is észszerű, hogy az igazi extrákat akkor dobják be pár nappal / héttel.http://jateknaplo.blog.hu
-
x360elite
őstag
Az lehet és valahol még logikus is, hogy a Story a vége felé lesz, de én nem arról beszélek, ha csak a story mode nem lett idő közben ugyanaz, mint az adventure mode, hiszen az első Boon bejelentésnél külön volt említve. Mindegy is, a lényeg, hogy legyen
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Gitáros topic
- Robotporszívók
- LG LCD és LED TV-k
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest