Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
Azért még nyomjátok ezzel a résszel is néha pl nosztalgiából ?
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
H3XHUN
tag
Üdv.
Megvettem az ultimate kiadást pár napja 1800 Ft-ért. Erre most akciós steamen haha. Kb másfél órája "játszok" csinálgatom az oktató feladatokat. De egyedül nem hiszem, hogy bele tudok tanulni a játékba. Sosem játszottam MK-val! Az előzmény az, hogy hétvégén toltam haverral a PS5-én az UFC5-öt és nagyon ráharaptam a verekedős játékokra. Persze ég és föld a kettő, de PC-re csak ezek vannak. Kipróbáltam a Tekken8 demót, nincs tutorial unistall volt gyors. Ennyi pénzért meg nem éri meg letorrentezni. Jó lesz demónak az MK1-hez. Azt nem mertem bevállalni, az értékelések olvasgatása után pláne nem.
Volna kedve, ideje valakinek segíteni, oktatást tartni dc-n vagy valami? -
GEIL
addikt
Van valami lehetőség a fiókokat összekapcsolni, hogy ugyanazon a szinten legyél mindekét verzióval vagy totál külön fiókokon játszol és teljesen külön haladsz vele ?
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
üdv mindenkinek !
mi ujság itt ?
toljátok még a játékot és/vagy várjátok az új részt ?
-
chungee
addikt
Estét
Steam-es verzió, ez a funkció mire való
-
Micó1994
friss újonc
Sziasztok.Igaz rég nem írt már ide senki de megpróbálom talán kapok választ.Az lenne a kérdésem hogy hohy tudnám elmenteni a fiókomat mert a telefonom lassan galyra megy nem akarom hogy elvesszen a fiókom.Köszi szépen
-
x360elite
őstag
válasz gyimger #2926 üzenetére
Én csak azt nem értem/értettem, hogy miért baj az, hogy abból kér tőled a játék 25x10-et, amit amúgy is csinálnál. Mert ugye az MK egy 1v1 verekedős játék a küzdelem végén fatality/brutality/friendshp lehetőséggel. Szóval pont azt érzed kényszernek, amit szinte biztosan megcsinálnál amúgy is. Ez nekem fura. Ennyi. kb. olyan, mintha attól akadnál ki, hogy egy RPG-ben azt kéri a játék egy feloldáshoz, hogy ölj meg 500db 5-ös szintű szörnyet, vagyis azt amit amúgy is csinálsz a játékban.
Áh! Mindegy is. Lényeg, hogy úgy néz ki, lesz következő MK rész. Remélem minél hamarabb összehozzák és lesz benne egy harmadik nézetű story mód, ahol úgy lehet aprítani, mint a Shaolin Monks-ban és emellett lesz benne 1v1 lehetőség is.
[ Szerkesztve ]
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
gyimger
őstag
válasz x360elite #2925 üzenetére
Bár úgy tűnhet, hogy csak beleszagoltam a Kryptbe, elkezdtem kinyitogatni a ládákat, Kenshi (meglévő) szemkötőjével rejtett falakat ütöttem ki, felhúztam a hidat a Pit-nél, megszereztem Raiden fegyverét, Scorpion lándzsáját, megszereztem az Egyetlen lelkét, szívét és eszét, ki tudja még, mijét, aztán szembesültem azzal, hogy képtelen leszek mindenhová eljutni, mert eszem ágában sincs az életemet rááldozni. Rákerestem neten, hol lehet hasznos dolgokat találni (nem, a kosztüm és a fegyver nem az , az csak kozmetika) és találkoztam ezzel a rejtett palotával. És itt el is búcsúztam a játéktól. És igen, talán ez a türelmetlenség része. De észszerűbb kihívásokat is ki lehetne találni annál, hogy az egész rostert kivégezzem ötvenszer. És amíg más játékokban, pl. RPG-kben élvezem a "majd meglesz"-t, addig itt csak darálni és darálni és darálni, amíg egyszer talán véletlenül megnyílik a palota. Addigra már úgysem fog érdekelni se intro, se victory pose, csak lecsillapodik az OCD.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
x360elite
őstag
válasz gyimger #2924 üzenetére
"Szerintem türelmetlen akkor lennék, ha azt mondanám, hogy megvettem az Ultimate Extreme Digital Deluxe Edition 2000-et és mégsem kaptam meg Liu Kang csatos övét" Nem, ez nem türelmetlenség lenne, hanem jogos felháborodás. Hiszen fizettél és mégsem kaptad meg, amit akartál.
A legtöbb MK játékosnak (köztük nekem is) az 1v1 játékmenettel van gondja, hiszen egy frankó kis verekedős sorozatból sikerült egy "(M)enekülő (K)ombat-ot csinálni. A kripta, illetve a hozzátartozó farmolás és további megoldások nagyon is jók lettek. Nem mellesleg, ha te csak consumable és társait találtál a ládákban, akkor lehettél vagy 5 percet a kriptában. Első napomon a kriptában 45 percet szaladgáltam és találtam vagy 3-4 kosztümöt, rengeteg fegyvert, krypt item-et és kinyitottam majdnem az összes helyszínt.
Azt se felejtsük el, hogy nem csak Shang Tsung tróntermének kinyitásához kell a kivégzéseket (nem csak kivégzések, de ugyanannyi brutality is kell) megcsinálni, az egyes karakterek fejének elhelyezése után az adott emberkéhez jó sok cuccot is kapsz pluszban a fej előtti láda kinyitásával. Ráadásul nem csak emiatt csinál kivégzést az ember egy 1v1 verekedős játékban, hanem pusztán azért, mert lehetőség van rá. Nem is tudnék olyan meccset mondani, amelyik végén ne csináltam volna valamit (fatality, brutality, friendship). Kb. észre se vettem és megvolt minden karakterhez a szükséges 25db + 25db. Nem úgy kell erre tekinteni, hogy kötelező, illetve ehhez, meg ahhoz kell, hanem úgy, hogy csinálhatod, ha akarod, egyszer csak meglesz, ennyi. <--Ennek a hozzáállásnak a hiánya számomra továbbra is a türelmetlenségre utal, de ez pusztán magánvélemény.
A soul farmolás pedig a legegyszerűbb. Rögtön a kripta elején, ahol elvileg a kalapácsot is felvetted van pár titkos láda, amihez Kenshi szemkötője kell, de gondolom ez neked nincs meg... Nem nehéz megszerezni. Shang Tsung tróntermét leszámítva, pillanatok alatt kinyitható, megszerezhető minden. Lényeg, hogy az első nyitás után ezekben a ládákban szinte mindig augment lesz, ezekkel az augmentekkel felszerelheted a fegyvereket, kalapokat, stb... és a harcok végén extra dolgokat adnak, pl. minden aranyból soult csinálnak. Ha ez nem lenne elég, ott van még Reptile követése a kriptában, ha megtalálod és lecsapod, azonnal kapsz 200 soult. Csak ugye ezek a játék előrehaladtával oldhatók fel és nem azonnal, csettintésre állnak a rendelkezésedre, pont úgy, ahogy más (összes létező) videójáték esetében történne/történik.
Összegezve: azért leszólni egy játékot, mert sok tartalom és hosszú játékidő van benne nem csak értelmetlen, de hülyeség is. Az a 250-szer ugyanaz, pedig csak 25-ször ugyanaz, minden karakternek más a kivégzése.
Abban osztom a véleményed, hogy jó lenne egy MK Trilogy remake, sőt, egy MK Trilogy remake + Shaolin Monks ötvzete még nagyobbat szólna. Nekem az MK11 kripta pont azért jött be, mert a hangulata egy az egyben olyan, mint a Mortal Kombat Conquest filmben Zhu-Zin város.
U.I.: Mondhatni, minden tekintetben végigvittem a játékot. Egy-két cucc hiányzik csak, de azok soha nem lesznek meg, mert online kellene játszani hozzá, de az MK11 játékmenete siralmasan rossz. Kb. olyan, mint az Injustice 2, viszont ami jó abban a játékban, az nem feltétlen illik bele a Mortal-ba. A lényeg ebből, hogy nem töltötte ki az életemet a játék, ráadásul alig játszottam mások ellen és mégis minden tekintetben végigvittem.
[ Szerkesztve ]
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
gyimger
őstag
válasz x360elite #2923 üzenetére
Szerintem türelmetlen akkor lennék, ha azt mondanám, hogy megvettem az Ultimate Extreme Digital Deluxe Edition 2000-et és mégsem kaptam meg Liu Kang csatos övét, de nem. Inkább érdektelenséget érzek, mert engem ez marhára hidegen hagy. A gyűjtögetést jól is lehet csinálni, de ugyanazt megcsinálni/megcsináltatni 250-szer az nem az. Egyszerűen csak nem nekem szól. A nemrég emlegetett MK: Trilogy remake sokkal jobban érdekelne egy sztori móddal, mint (az Injustice 2-ből megörökölt) ruhagyűjtős tamagochi.
[ Szerkesztve ]
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
-
gyimger
őstag
BefejeztemAbbahagytam a Mortal Kombat 11-et és annyira frusztrál néhány dolog, hogy szeretném kiírni magamból és átgondolni ezt az egész jelenséget.Amikor sok évnyi mellőzés után VÉGRE kiadták a Mortal Kombat 9-et PC-re, az akkora dolog volt nekem, hogy a Mortal Kombat X-et szégyenemre már elő is rendeltem. Aztán jött hozzá a Mortal Kombat XL, Kombat Packok, skinek, stb., és annyira nem voltam megelégedve az egész produktummal és tálalással, hogy a MK11-et már egészben és leárazva vettem meg. És még ezt is megbántam kissé.
Múlt hét végén kezdtem hozzá. Mivel az Injustice 2 óta nem játszottam verekedős játékkal, gyorsan ledaráltam a tutorialt. Még achievementet is kaptam érte, ami azt írja, a játékosok 5.3%-a teljesítette ezt a kihívást. A játékosok 94.7%-a nem csinálta meg a tutorialt? Nyilván nincs mindenkinek szüksége rá. Tovább.
Mindig a sztori érdekel a legjobban és szerintem ez az alapja az egésznek. Hát lássuk be, nem igazán tudják ezt hová fokozni. MK9: Istenek, MKX: Idősebb Istenek, MK11: Titánok (Idősebb Istenek felmenői). Eddig ugyan nem léteztek, hiszen volt az Üresség és abban az Idősebb Istenek és az Egyetlen. Hát már Titánok is vannak. Hogy megsaccoljuk, kik lesznek a MK12-ben a Titánok teremtői? Idegenek, vagy a Még Idősebb Istenek? Valahol tetszik, hogy következmények nélkül irthatják egymást a karakterek, hiszen időmanipulációval visszahozhatók, de szerintem ezt ezzel le is zárják. Elindítják az új idővonalat, hiszen már három játék óta nem volt ilyen, és jön Great Kung Lao története. A játékosok 35.2%-a be is fejezte a sztorit.És hogyan tovább? Játszunk klasszikus tornyot, mert végül is a Mortal Kombatben ez mindig állandó. Érdekeltek a karakterek befejezései, szerettem összegyűjteni és megnézni az endingeket és ha már teljesítettem a tornyokat, megcsináltam a "2nd fatality" kihívásokat. A játékosok átlag 6%-a!!! csinálta ezt meg. Ez abban a tekintetben, hogy nagyon nincs mit csinálni az offline játékban, elég hihetetlen. Hiszen ez volt a lényeg a régi játékokban is, a tornyok, befejezések, kivégzések. Persze a farmolás brutálisan unalmas, de a neten fent vannak a kivégzések lépései. Átlagosan a játékosok 94%-a nem oldotta fel még a második kivégzéseket sem a karakterekhez, vagy mert nincs kedve utána nézni vagy magának akarja feloldani a Kryptben, ami meg több évnyi farmolás.
Ha már Krypt. Marha jó Shang Tsung szigetét bejárni. De ugyan már. Az elérhető ládákban többnyire valami "konsumables", meg "recipes" van, meg "concept art". Fel akarsz oldani kivégzéseket, meg intrókat? Ahhoz el kell jutni Shang Tsung palotájába, amihez kivégzéseket kell csinálni, szám szerint 10*25-öt. 250!!! kivégzést kell csinálni, hogy kinyíljon a retkes palota, ahol az értelmes ládák vannak. Az achievement miatt megcsináltam a 25-öt. Játék közben szerintem még sosem unatkoztam annyira, mint akkor. És ezt mind még kilencszer? Hogy hozzáférjek néhány ládához? Amihez nem lesz elég aranyam, úgyhogy farmoljak még? De nem is arannyal nyílik, hanem lelkekkel, vagy szívvel, amit még tovább tart összegyűjteni? És végül mi lesz benne? Hajgumi. Meg cipő. Meg kesztyű.
Mert Nightwolf mellényzsebén a gombot le lehet cserélni kerekről szögletesre. Meg Kitana hajgumiját át lehet színezni pirosra. Meg Baraka zászlaján le lehet cserélni a logót. Hát a Barbie baba ehhez képest sehol sincs. És szerintem ez zavar az egészben a legjobban. Hogy a végeláthatatlan farmolásból ezt tudod kitermelni. És nemcsak hogy át tudod öltöztetni a karaktereket, és lecserélni a kiegészítőiket. még a színeiket is meg tudod változtatni! Igen! Miután ráadtál Jade-re egy elegáns ruhácskát, tudsz válogatni a színek között. Hát mi ez, Sims? Nincs klasszikus értelemben vett "skin", de a karkötők és nyakkendők színeit személyre szabhatod. Vagy lecserélheted a pólót más mintájúra és arra ráhúzhatsz egy új színt. És várj, miután megtaláltad a sapka ideális formáját és színét, hozzá lehet adni fejlesztéseket (pl. nagyobb sebzés, több XP, több arany, stb.). És ezzel fenn is van tartva az érdeklődés, lehet bizsut gyűjtögetni Timed Towerben, vagy mi a neve.
És nemcsak a kinézettel lehet eljátszani, hanem ki-be lehet kapcsolni a képességeket is. Ha szerinted egy képesség "nem jó", akkor fogsz egy másikat és behelyettesíted. Mert minek is lennének karakterek fix, jobb és rosszabb képességekkel, amikor személyre szabhatod. Hogy a karakter ilyen, és "ezt tudja", az nem jó, tudjon mást is. És ezeknek a képességeknek a nagyját sosem fogom látni, mert annyira nem érdekel ám, hogy a kb. 30 karakternek váltogassam a képességeit. Ha ráfeküdnék egy karakterre és kipróbálnám a legjobb kombinációkat, akkor talán, de az marha unalmas lenne.
Én leértékelve vettem, de mit szóljon az, aki megvette az alapot 60 euróért, aztán az Aftermath-ot 40-ért, Kombat Packokat 50-ért, és ezért csak a lehetőséget kapja meg, hogy kifarmoljon egy szebb dzsekit, meg hozzá türkizkék skint. Nekem, aki nem játszok online, ez a játék ennyit tudott. A sztori módot és a klasszikus tornyot minden karakterrel. És ezzel kifújt. Részenként egyre kevesebbet költök a játékokra, a következő viszont a Gamepass lesz, ahol ugyanezeket meg tudom majd csinálni. Egy hét alatt bőven meg lehet csinálni a sztorit és a klasszikus tornyot, kipróbálni minden fatality-t, megnézni minden karakter befejezését.
Az online játékosoknak további jó szórakozást, biztos megvan a szépsége egy-két karakter szintezésének, menedzselésének, vagy minek hívják.
-
x360elite
őstag
válasz pachito #2920 üzenetére
A zoning-ot nem nehéz kiküszöbölni, simán csak egy teleportálni tudó karakter kell a zónázós szánalom ellen és vége is a játékának. Tapasztalataim szerint két meccsen próbálják az ilyenek a zónázást, azután kilépnek, vagy elkezdenek normálisan játszani, ha látják, hogy nem jön be a három gombos játék.
-
pachito
őstag
válasz x360elite #2919 üzenetére
Ez csak ténymegállapítás volt, személy szerint én is jobban kedvelem az MK sorozat játékmenetét, mechanikáját, ütemét stb. Egyet viszont ki nem állhatok a Netherrealms játékokban, az pedig az ocsmány, visszataszító zoning. Egy Street Fighterben vagy Soul Caliburban sem, Tekkenben meg pláne nem fognak full screenen tartani a Cetrionok meg Starfireök. Az élettől is elmegy a kedvem mikor ezekkel kell meccselni, még akkor is ha nyerek. Ha ezt az egyet kiküszöbölnék szerintem sokkal jobb játék is lehetne.
-
x360elite
őstag
válasz pachito #2918 üzenetére
"ami még úgy is jó, hogy a nagyágyúk (tekken, street fighter, talán guilty gear) nyomába se ér népszerűségben"
Amúgy ezt én soha nem értettem. Fogalmam sincs, hogy egy olyan játék mellett, mint a Mortal Kombat (mondjuk a 11 részemről pont egy kudarc epizód, de ez az én véleményem, szerintem túltolták), hogyan rúghat labdába egy Tekken, vagy egy Street Fighter, ráadásul nemhogy ott vannak, hanem népszerűbbek. Utoljára a Tekken 7-el játszottam picit és konstatálnom kellett, hogy az égvilágon semmi sem változott. Kezdő játékosként rommá vertem bárkit, aki szembejött, mert én nyomogattam gyorsabban összevissza a gombokat (próbáld meg ezt akármelyik MK-ban és meglátod, mekkora verést kapsz, vagyis minimális a mázli faktor), ráadásul a karakterek mozgása darabos, és az ilyen játék a népszerűbb . Ehhez csak gratulálni tudok. Nem mellesleg a Street Fighter sorozat ugyanez, a karakterek mozgása olyan, mintha marionett bábukkal játszanánk.Összefoglalva a Mortal-hoz gyakorlás, majd valós játéktudás kell, a Tekken-hez és Street Fighter-hez pedig két gyors kéz és zéró tudás. Szomorú, milyen irányba halad a világ. Tudom, hogy ezek csak játékok, de sajna az élet minden területére igaz ez a tendencia. "Régen az értékek érvényesültek, most az érvényesülés az érték, bármi-áron." Ez baj...
A röhej az, hogy a Mortal Kombat első részében a karakterek mozgása letisztultabb és realisztikusabb (nem a speckókra, fejleütésre és egyéb fantázia szarságokra értem, hanem magára a játékmenetre) volt, mint egy mostani Tekken-ben, vagy Street Fighter-ben.
-
pachito
őstag
válasz HussarF #2917 üzenetére
Hát, én is inkább azon a párton vagyok hogy amit lehetett azt majdhogynem kimaxolták, a casual játékosok akik azelőtt nem is nagyon verekedtek is megvették az ilyen-olyan kiadásokat, nagyobb tournamenteken is rendszeres résztvevő a játék, ami még úgy is jó, hogy a nagyágyúk (tekken, street fighter, talán guilty gear) nyomába se ér népszerűségben.
Pár új stage fatality már nem szólna olyan nagyot szerintem viszont értékes erőforrást vonna el az új projekttől. -
-
Akkor még egy kérdés. Azóta is csak 3 stage fatality van? Shaolin trap dungeon, Dead pool és Tournament? WTF??
-
Sziasztok!
Egy ideje nem játszottam az MK11-gyel, de nemrég elindítottam. Csodálkozva vettem észre, hogy az X1 controller gombjait full random érzékeli. Mármint teljesen más kiosztásban, mint ahogy normális lenne. Találkozott már valaki ilyennel? Mi lehet a megoldás?
-
x360elite
őstag
MK rajongóknak!!!
2021.nov.15-től játszható a Mortal Kombat vs DC Universe és a Mortal Kombat 9 (Komplete Edition) lemezes változata xbox one és xbox series x konzolon. Store-os változat továbbra sem játszható.
[ Szerkesztve ]
-
123sylaar
aktív tag
Sziasztok!
Cseréltem videókártyát (rx 5500xt lett rx580 helyett) és az a szitu, hogy benchmark indításáig megy rendesen, viszont mikor indítaná kidob a játék minden alkalommal . Nem ír ki semmit, csak kidob asztalra. Más játékok működnek rendesen. Pl. GTA, FIFA, Resi...
Ötlet?Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2903 üzenetére
Csakhogy azzal, hogy egyszer kifizetted még nem vagy kész. Veheted újra és újra. A Mortal Kombatnál mobilnál 11-szer kell megszerezni a kimaxoláshoz egy karaktert és legtöbbször a pénzedért nem a karaktert kapod meg, hanem csak a megemelt esélyt, hogy megszerezheted... Az Injusticebe meg 38000 forintért a hét csillagból egy négyes karaktert, akinek semmilyen felszerelése még nincs is.
Közben meg a Battlefield legújabb részét 18 ezerért megvehetem, a Mortal Kombat 11-et kimaxolva szintén ennyiért... ott meg egy közelse kimaxolt karaktert 38.000-ért. Ez nem normális.
Nem egyszeri fizetésnél lenne elképzelhetetlen, hogy megfizethetetlenül sok lenne, hanem ezt jópárszor meg kell ismételned ahhoz, hogy csak egy karakter kész legyen.
[ Szerkesztve ]
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
x360elite
őstag
válasz gabor7th #2902 üzenetére
Mellékesen jegyzem meg, hogy az USA-ban az a 38.000.- forintnyi dollár (kb. 127.-) egy lófing, semmiség. Egyik ismerősöm LA külvárosi részén baby sitter-kedik heti 1200.- dollárért, ezen a nyomon elindulva, gondolj bele, mennyit keresnek ott a végzettséggel rendelkező szakemberek. Hidd el, csak nekünk tűnik soknak.ez az összeg. Persze ettől még pofátlanul magas, de azoknak, akiknek szól, simán és könnyedén megfizethető. Magyarország nem piac egyik amcsi cégnek sem....
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2901 üzenetére
Belőlem többet szednének ki ha nem lennének ennyire mohók. Inkább mondom azon nagyon kevesekre hajtanak rá, akik valamiért mégis vásárolnak így. Nem hiszem, hogy egy átlag nyugati is hajlandó lenne egy félkész karakterért, nulla tartozékkal adni 38000 forintnyi eurot vagy dollárt.
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2899 üzenetére
Én játszok a mobil játékkal is és kell hozzá ügyesség és feszült figyelem, bár ez a játék későbbi részében jön csak elő, az elejefele szinte mindig csak nyersz.
Viszont az árak nagyon elvannak szállva. De az Injustice mobilban még inkább. Ilyen 38.000 forint egy négy csillagos karakterért, amiknek még be kéne szerezni a felszereléseit és felvinni 7 csillagig, meg 70 levelig, hogy max legyen. Szerintem ez amolyan, ha csak 1% fizet, már megéri dolog. A Mortalnál meg egy karakatert 11-szer kell megszerezni, hogy elérd a maximális fúziót.
Én élvezem őket, de... talán azt kell mondanom, hogy szerencsére a baromira elszállt árak miatt, szinte sohase veszek semmit, hanem játékon belül játékkal szerzek meg dolgokat... amikkel amúgy lehet haladni, csak éppen lehet nem az általad szeretett karakterrel tudsz elrőehaladni sokáig.
Ja és még Mortal... amiért még extra mérges vagyok rájuk, hogy van mondjuk egy közel 8000 forintos pack, amin ott van egy karakter képe nagyban... viszont ha elolvasod a részleteket kiderül, hogy nem a karaktert kapod meg ezért a pénzt... Az esélyt, kapod csak... lehet teljesen más karaktert kapsz, csak egy picit több az esélye, hogy azt amit akarsz.
Az Injusticenél ez tán még fokozottan igaz, a "megemelt esély", csomag talán valami kemény 2,5%, hogy azt kapod amit a képre kitettek, amúgy meg tán csak 1,5%.
Szóval annyira rablásszagú az egész, hogy szinte sohase csábulok el... egyszerűen túl mohók. Ha nem kérnének ennyit valószínű sokkal többet kaptak volna tőlem.
-
x360elite
őstag
válasz gabor7th #2898 üzenetére
Csak azt nem értem, ki a fene és főleg miért játszik mobilon. Annak mi értelme, hogy húzogatod az ujjad a képernyőn akkor, amikor erre utasítást kapsz a játéktól? Ez mitől 1v1 verekedős játék? Ennyi erővel toronyépítés is lehetne...
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2897 üzenetére
Különben szerintem meg inkább a mobil vonalra fekszenek rá. Őrült pénzeket kérnek, még nyugati szemmel is, de valahogy működik és arra folyton jönnek az új karakterek meg frissítések. Egy komplet MK11 árából nem tudnál megvenni egy fullos karaktert mobilon.
-
x360elite
őstag
válasz gabor7th #2896 üzenetére
Nem annyira.... Szerintem azért a készítők is érzik, hogy ez az MK11 kicsit sok lett. Úgy érzem, a következő rész lényegesen szolidabbra fog sikerülni. Ha van egy kis eszük, akkor több karakter, kevesebb motyó..
-
x360elite
őstag
válasz gabor7th #2893 üzenetére
Remélem nem egy hatalmas kacsa az egész....
Jöhetnek a tippek... Vajon mi lesz a cím?? Simán MK12, vagy lesz esetleg valami alcíme? Lesz-e végre egy értelmes "mászkálós" story mode? Lesznek-e mini játékok? Stb...
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
-
gabor7th
addikt
Volt egy olyan meccsem, hogy mostmár tudom, hogy mivan ha "mindketten meghalunk". Nekem bevittek egy rendes ütést, amiből meghaltam, de én közben benyomtam a fatal blow-t így volt páncélom és végigment a fatal blow ami az ellenfél életét is levitte nullára... Szóval mindkettőnknek nem volt élete.
De úgy számított, hogy én halok meg, mert az ellenség ütése előbb volt.
-
x360elite
őstag
válasz gabor7th #2890 üzenetére
Nem nagyon. Az online 1v1 szinte kezdettől hidegen hagyott az MK11-ben. Ha 1v1-et akarok játszani, akkor MKX, ott még számított, ha jól és taktikusan játszol.
-
x360elite
őstag
Úgy érzem kipörgettem a játékot. El kell ismernem, hogy játékidőt tekintve ez a rész magasan felülmúlja az elődöket, magát az élményt most inkább nem feszegetném, mert jót csak a kriptáról és a story-ban szereplő átvezető filmekről tudnék mondani.
Lényeg, hogy minden skin (9db kombat league skin kivételével) és gear megvan, story 100%-on, achievement-ek teljesítve, összes krypt event kész.
Remélem a következő rész (már, ha lesz) végre tartalmazni fog egy olyan story mode-ot, mint amilyen anno a Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zero játék volt, csak ugye 3D-ben. Nem érzem, hogy nagy dolog lenne. Szinte ebben a részben is megoldhatták volna, ha teszem azt a kriptában lettek volna ellenfelek. Szerintem mindenkinek bejött volna.
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2882 üzenetére
Hát nekem PC-m van és simán csinálhatom mindig.
Elég idegesítő, hogy van hogy 5 perc alatt megvan valamikor, máskor meg órát kell ott sz@rolni.
Amúgy mindkettőre gondoltam...
Olyan augment akkor nincs ugye, ami páncélt ad, olyat mint az Eternl Armor? Mert ha nincs, akkor lövésem sincs hogy lehetet az amit láttam.
-
x360elite
őstag
válasz gabor7th #2881 üzenetére
A gold-os részt azért írtam, mert azt hittem, hogy ko-op tower-re gondolsz, ahhoz meg gold előfizetés kell one-on, ha másokkal együtt akarod tolni.
Ha az online ranglistára gondolsz, akkor fogalmam sincs, mi alapján számítja ki a rendszer hogy ki az első. Az utolsó az MK9 volt, amiben értelmesen volt számolva (bár abban is lehetett alternatív pontszámra szűrni, de az kb. senkit sem érdekelt), ott a több mint 30000 győzelmemmel második voltam a ranglistán, aki előttem volt, annak több győzelme volt, az alattam lévőknek pedig jóval kevesebb. Nekem pl. MKX-ben van egy 9000/128-as győzelem-vereség arányom, ennek ellenére még az első százban sem vagyok benne, pedig az első 10 között is van olyan, akinek mindössze 4000 győzelme van.
Online játékot nem lehet (tartósan) hack-elni, azonnal kidobnak, szóval biztosan nem csalás.
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2880 üzenetére
"Jelenleg nincs gold-om..." Ezt nem egészen értem miért írtad...
Ez nem az a játékmód a CO-OP játékok közül amit írtál. Ott hárman is lehet lenni, itt meg csak ketten és a PWSAD-vel behívhatod a társadat. Ennél volt, hogy valakinek volt pajzsa.
Egyébként meg a ranglista fura. Én most is bőven az 5%-on belül vagyok, de látom, hogy a legelsőnek meg több mint egy millárd pontja van. Ez hogy lehet? Speciális tornyok + +Elixir" használat ami teljesn immunissá tesz?
Vagy hackelés... már csak azért is, mert a legelsőnek több mint egy milliárdja van, de a másodiknak meg... több mint három milliárd pontja van... Vagyis miért nem ő az első akkor?
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2878 üzenetére
De ott van három féle online mód is és erről tudok, de van olyan, hogy ketten vagytok és behívhatod a másikat, ha gondbalennél és annál is láttam ilyet. Nem tudom hogyan csinálják, de nem egyszer volt ilyen. Ott ilyennel pedig nem segítheted a társadat.
-
x360elite
őstag
válasz gabor7th #2877 üzenetére
Ott ketten, vagy hárman vagytok csapatban. Amíg az egyik üti az ellenfelet, addig a másik kettő meghatározott konsumable-ket pakolhat az éppen harcolóra, hogy segítse a győzelmet. Ennyi. Teljesen legális, a szerver osztja, hogy ki, milyet használ. Általában egy védelmit, egy támadót és egy élettöltőt kapnak a játékosok. Te is kapsz, ha játszol, használni akkor tudod, ha éppen nem te harcolsz.
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
Lenne egy újabb kérdésem. Van ez a CO-OP Tower of Time ahol online mások is velünk vannak mint csapattagok. Ott viszont nem lehet használni a tárgyakat, mégis láttam, hogy valakiknek bekapcsol egy eternal armornak megfelelő cucc... és nem tudom, hogy ez hogy lehet. Hackelik a játékot, vagy augment... bár nem láttam, hogy volna ilyen augment.
-
x360elite
őstag
válasz gabor7th #2874 üzenetére
Fel van tüntetve, csak éppen az a neve, hogy "XP Boost"... Kicsit megtévesztő, de ott van. Az alábbi képen láthatod.
Augment-eket nem lehet upgrade-elni.
Van olyan lehetőség, hogy unequip augment, szóval nem feltétlenül kell megsemmisíteni, ha le akarod cserélni, de ennek is - mint mindennek az MK11-ben - ára van. Ezt a következő képen láthatod.
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2873 üzenetére
Köszi a választ.
A gear level up fura, hogy sehol sincs kiírja, hogy lehet updatelni. Majd megpróbálom ezt a kettes gomb megnyomását majd. Augmenteket is lehet upgradelni? Illetve azok megsemmisülnek, ha másik helyre át akarnám rakni a már elhelyezett darabot? Azokat mindig, minden ruhához meg kell szerezni?
-
x360elite
őstag
válasz gabor7th #2872 üzenetére
"Van ez a Gear level up token. Hol tudom upgradelni a gear-eket. Nem látom sehol se hogy felajánlaná, hogy ezt megtehessem." Kustomize-->Characters-->választasz egy karaktert.. Ezután alapból a "Gear" menü fog megjelenni, ott lesz 3db gear, a kiválasztott gear-re "Y" (PC-n "2-es" gomb), majd "A". Elvileg ennyi.
"A másik, meg, hogy Jinsei augmenteket, hogy lehet beszerzni?" Több forrásból is beszerezhetőek, de biztosan a "Character Towers" 6. szintje után kapsz adott karakterhez valót, amelyikkel végigvitted. Elvileg kriptában is dobnak néha a ládák, de ez tényleg csak néha lehet. Én eddig 10455 ládát nyitottam és még egyet sem dobott, szóval..... Ráadásul nem annyira jók azok az augment-ek, mint amire gondolnál..
Ami biztos, hogy néhány alkalommal a Chracter Towers 1-es szintjén Kronika ellen ki fogod tépni a hajad, de a vicc az, hogy minden szint egyre könnyebb lesz, csak a követelmények fognak növekedni.
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
-
x360elite
őstag
válasz gabor7th #2865 üzenetére
Amúgy van egy rakás augment, ami meccsek után sokszorosára növeli a kapott gold-ot, soul-t, heart-ot. Én pl. Sub-Zero-ra raktam két olyan augmentet, hogy mercy és brutality után 560 soul-t kapok. Számold ki, 5 meccs és a legerősebb követelmény meg is van.
Augment-ek soul farmoláshoz: Lvl.4 Heart and Soul és Lvl.4 Brutal Heart
Esetleg ráteheted még a Lvl.3, vagy 4 Perfect Kombat augment-et is, ebben az esetben még több heart-ot konvertál soul-á a meccs végén, ha hibátlan győzelmet aratsz. Vagyis a maximálisan megszerezhető soul egy meccs alatt 1120 + az alap 15.Hasonló megcsinálható gold-al és heart-al is.
-
x360elite
őstag
válasz gabor7th #2865 üzenetére
Na igen, elég erős a fizetnivaló... Viszont azt kell mérlegelni, hogy nem tudni, meddig lesz elérhető mindez. Mire minden másod meglesz, addigra jövő ilyenkor lesz (jó esetben). A kriptában pl. 1 héttel az utolsó kronika gold vault előtt közölték, hogy az lesz a vége és utána elölről kezdődik.
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
válasz gabor7th #2863 üzenetére
Ha minden nap megcsinálsz 5db tower platformot, akkor könnyedén az első 5%-ban leszel.
Csináld a character towers-t is, rengeteg skin-t és gear-t dob, nekem szinte az összes megvan már.
Sőt, minden páros (nyári időszámításkor, télinél páratlan) órában, óra 10 perckor, amíg a meteor elhalad a képernyőn a towers of time-ban "bal, fel, bal, jobb, bal, fel, fel", ez aktivál egy tornyot a summoned towers platformon és egy random kombat league skin-t szerezhetsz, ha lenyomod az ottani ellenfelet. Ehhez (részemről) ajánlott konsumable-k: Ground of The Eight Immortals, Reiko's Shuriken, Hyper Focused Soul Regenerator és Bloodied Kunai. A teljesítésre egy órád lesz, akárhányszor próbálkozhatsz, csak időkorlát van, más nincs.
Arra viszont figyelj, hogyha előjön a torony, ne lépj ki a Towers of Time-ból, mert azonnal eltűnik a megidézett lehetőség. Akkor léphetsz ki, ha már "kifizetted" a torony költségét, ami 250.000.- gold, 2500.- soul és 500.- heart.
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
Most tegnap, meg részben ma is... Rengeteget játszottam főleg a Tower of Times-sal. És most nagyon élveztem is újra; benne voltam a felső 10 százalékba, ha tartani tudnám az ütemet akkor megkaphatnám a legjobb jutalmakat. Nagyon sokat odatesz nekem ez a játékmód, hogy tovább játszak vele. Olyan mintha folytatódna a story, nézhetjük más világoknál mi a helyzet, ki a főnök... és lenyomhatjuk őket.
-
x360elite
őstag
Így van, nem éreztük kevésnek a 7db karaktert, sőt jó volt, hogy egyáltalán lehetett választani. Azonban a Mortal Kombat Armageddon óta minden játékban kevésnek mondhatóak a karakterek, hiszen ebben a részben 64db választható/játszható karakter volt.
Az sem mindegy, hogy az MK9 Komplete Edition 31db (ps3-on 32db) karaktere után az MKXL 36db karaktere egy lépés volt, ami adott 4-5db plusz választható harcost. Ehhez képest az XL után az MK 11 Ultimate-ben 37db karakter van úgy, hogy ebből 5db vendég és 3db eddig nem látott MK harcos, éppen ezért az az 1db-al több választás nem volt túl nagy domborítás, vagyis leginkább semminek mondanám, így végül is érthető a csalódottság egyesek részéről.
Viszont előnye is van annak, hogy nem jön több karakter ebben a részben. Elég valószínű, hogy pár év múlva kijön egy új MK játék.
-
GEIL
addikt
válasz HussarF #2854 üzenetére
1992 táján a (7 karakteres street fighter 2) után megjelent ugye a szintén 7 játszható karakteres Mortal Kombat 1....és nem éreztük "kevésnek"....mondhatni fura volt hogy ennyi választható van benne és nem csak 1-gyel kell haladni.
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
válasz gangstagergo #2859 üzenetére
Multizni rémálom. De azt nem akarsz.
-
gabor7th
addikt
válasz gangstagergo #2857 üzenetére
Stadiát használsz... te szegény. Állítólag verekdős játékokban használni különösen rossz ötlet.
-
x360elite
őstag
válasz gangstagergo #2855 üzenetére
4500.-at tutira megér. Viszont ez biztosan a teljes ultimate kiadás? Honnan/kitől vennéd?
-
gangstagergo
senior tag
Ha nem akarok online mókázni akkor megér 4498 Ft-ot az Ultimate kiadás? Igazándiból csak hajt az érzés, hogy játsszak vele és néha kanapén játszva másokkal. Az online részéről olvastam, hogy "kiszámítható" ellenfelek vannak de inkább magányosan tolnám a játék nagy részét és érdekelne milyen tartalommal bír ti mint tapasztalt játékosok ennyi év távlatából
-
Azért már így sem lehet mondani, hogy kevés karakter van benne. Sőt... Nem akarok hülyeséget mondani, de azért ez most biztos az egyik legtöbb karaktert felvonultató MK játék, nem?
-
gabor7th
addikt
Nem lesz több DLC, meg több karakter. Hivatalosan megerősítve.
-
x360elite
őstag
válasz gabor7th #2850 üzenetére
Nekem nem gond.... Nézd meg a videót és látni fogod, hogy egy nagy és szégyenteljes kamu az egész. Ugyanis emberünk - amennyiben tényleg vak - semmiképp nem jöhetett volna rá, hogy az ellenfele fatal blow-ja őt lenullázza, mégis kilépett, amint ez (egy látó embernek) világossá vált. Egy utolsó féreg az illető, aki megjátssza a vakot. Nem beszélve arról, hogy annyi a tudása, hogy a képernyő sarkából lövöldöz. Tudom, ezt mostanában "zoning"-nak nevezik, mi mindig is a játék ismeretének teljes hiányának és szánalmasnak, illetve könnyedén verhetőnek tituláltuk. Tipikus 3 gombos ember...
Mindegy is, nézd meg a videót, vicces....
-
x360elite
őstag
válasz gabor7th #2848 üzenetére
Remélem, hogy csak lemaradt a "smile" a mondat végéről. Ez az ember egy idegbeteg faX, aki az első vereségénél kilépett. Mellesleg 100%, hogy NEM vak és az ellenfelei sem tartoznak a "professzionális" kategóriába, inkább valahová a kezdő és középhaladó közé sorolnám őket. Amúgy vicces videó
-
gabor7th
addikt
Nem tudom, hogy ez-e a legjobb videó, de volt a napokban valahol, hogy egy teljesen vak illető, lenyomott egy rakás profresszionális játékost...
https://www.youtube.com/watch?v=UhTVR4CTj7s
-
x360elite
őstag
válasz 123sylaar #2845 üzenetére
Akkor meg is van a gond...
A játék minimum gépigénye:
Intel Core i5-750, 2.66 GHz / AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz or AMD Ryzen™ 3 1200, 3.1 GHz
8 GB RAM (Szóval az a 6gb elég kevés)
NVIDIA® GeForce™ GTX 670 or NVIDIA® GeForce™ GTX 1050 / AMD® Radeon™ HD 7950 or AMD® Radeon™ R9 270
Version 11[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
válasz 123sylaar #2843 üzenetére
Ami nekem rögtön szemet szúrt, az az ****Out of Memory****.... Szóval első körben annyi a kérdés, hogy van-e elég memória a gépedben? Illetve, hogy pontosan mennyi memória van a gépben?
[ Szerkesztve ]
-
123sylaar
aktív tag
Sziasztok!
jen_noAV/711_prod_S/Development/Kore/NRSMemory/Src/NRSMemory.cpp(1763):Assertion%20failed:NRSErrorf
Esestleg tudja valaki hogy ez a hibaüzenet mit jelent?Előre is köszi.
Üdv.: Krisz
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
x360elite
őstag
válasz gabor7th #2836 üzenetére
Nem számoltam, de rengeteget. Viszont nem csak ott kell sokat költeni sajnos. A towers of time-ban is szép mennyiségű gold/soul/heart ment el nekem a kombat league skin-ekre, ráadásul csak bizonyos időpontokban lehet aktiválni azt a tornyot, ami véletlenszerűen dob kombat league skin-eket. Viszont a legnehezebb 1-2 kollector trade megszerzése, mert azokból volt pár, ami hidden chest-ekben volt megtalálható, de sajnos random dobta őket és még csak nem is fix ládákban. Vagyis abszolút mázli, hogy meg tudtam szerezni....
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
válasz gabor7th #2834 üzenetére
Fél év??? Hol élsz? MK11-ben fél év alatt a cuccok - talán - 20%-át meg tudod szerezni, de többet biztosan nem. Nem csak nálad van, nekem sem jött be ez a rész, egyszerűen csak meg akartam szerezni mindent, mert mégiscsak MK-ról van szó, bármennyire is gáz lett a rész.
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2833 üzenetére
Régebben pont ezt szerettem volna tán, hogy el lehessen merülni ebbe a sok mitikus cuccban és beszerezni magunknak, de akkor még nem olyan világ volt, hogy lehet amúgy játszani 1000 másik érdeks játékkal és nem kell egy fél év, hogy meglegyen amit szeretnél.
Meg nálam van ez a speicliás eset, hogy szerintem ez az utolsó rész rombolta a lore-t és valamennyire ez is hat.
-
x360elite
őstag
válasz gabor7th #2832 üzenetére
Nekem már majdnem az összes skin/gear megvan. Mondjuk ezzel esélyes, hogy egyedül vagyok , de nem baj. Nem is azért van így, mert annyira akarom ezeket, csupán MK-ról van szó, ezért legyen maxra kipörgetve.
Rengeteg cucc van a játékban, ez is riasztó lehet a többségnek, ráadásul van, amihez hatalmas szerencse kell, hogy meglegyen.
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2831 üzenetére
Gondolom pont ettől várták, hogy még többen fognak vele játszani, hisz több a bénább játékos, mint a profi. Úgy tűnik ez nem jött be.
A mai világban, ahol annyi, de annyi újdonság van, nehéz megtartani a játékosokat tartósan egy helyen. Sőt lehet ma már pont azért inkább sokan el se kezdik, mert még annyi grindelni való lenne, hogy ránéz és inkább el se kezdi.
Meg persze... öregszem... Lehet azé.
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
válasz gabor7th #2829 üzenetére
Igen, én is úgy vagyok vele, hogy amíg ki nem pörgetek egy játékot, addig azzal tolom (90%-ban)...
Nem adták ingyen soha az MK11-et. Az a baj, hogy a sorozat rajongói megszokták (MK1 óta így megy), hogy nyugodtan játszhatnak és az nyer, aki jobb, nem pedig az, aki jobban tud menekülni. A 11 ezért sokkal kevésbé népszerű, mint az elődei.
Pl. csak az egyel ezelőtti részt alapul véve (de mondhatnám bármelyiket), ha elkezdtél egy kombót, amiről látszott, hogy elég erős végkimenetele lenne és az ellenfeled ezt látva megszakította azt, akkor ő ezért egy igen nagy áldozatot hozott. A 11-nél nincs áldozat, maguktól visszatöltődnek a meter-ek, gratulálok . Rossz vicc. A fatal blow beadásához sincs szükség semmire, sőt még a meterek-től sem függ. Persze, hogy a legtöbben pár harc után lesz**ják a játékot.
Persze itt mondhatnánk, hogy 30%, vagy az alatti életerő kell a fatal blow beadásához, akkor meg már általában mindenki igyekszik is egy kombóval összekötve beadni... Ez igaz is, de ha őszintén magába néz egy nem kezdő játékos, akkor pontosan tudja, hogy anno az x-ray-t sem teli életnél lőtte el, hanem inkább akkor, ha úgy érezte, más már nem segíthet, vagy csak simán azzal akarta befejezni a meccset. A nagy különbség az, hogy utóbbi meglétéért tenni is kellett, nem csak várni, hogy leverjenek. Nem beszélve arról, hogy még ha 60%-10% életre állnak az ellenfelek, akkor is elég egy szerencsés krushing blow és egy fatal blow ahhoz, hogy lenullázz egy jobb játékost, ami mondjuk 1-1 round állásnál ku*vára idegesítő tud ám lenni...
Lényeg a lényeg.. Túl sokat lehet menekülni a 11-ben és kevés a valódi harc.
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2826 üzenetére
Azért hihetetlen, mert Sub-Zero a legnépszerűbb karakter egyike és nem valami baromi nagy dolog az, hogy mind a két kivégzését egyszer csinálja valaki... és csak csupán 10,5% tette?
Wow, ez baromi alacsony szám. Jó, oké, a második kivégzéshez a kriptában kell kutakodni, de ezzel együtt is... engem ledöbbentett, hogy ilyen alacsony a szám. Az MK11 volt valamikor ingyen adva valahol?
Én régebben, meg legtöbbször mostanában is, ha játszok valamivel mindig végigtolom a solo story-t és sok más szempontból is kitolom a game-et.
Viszont magamon is érzem, hogy a mióta online letöltögethetek dolgokat egyszerűen befásít, hogy annyi mindenem van... bármilyen fura is; vannak elvileg elég klassz játékok amiket még el se indítottam.
Viszont amikkel játszok próbálok rendesen játszani.... de valóban én is kezdek befásulni.
Lehet, ez a túl sok választás a probléma, illetve egy MMO esetében tudom hogy az a bajom, hogy non-stop van event és nincs idő újratermelődni a vágynak, mindig van valami kihagyhatatlan event és ez befásít.
-
x360elite
őstag
"Én ezt nem hiszem el, ez nem lehet igaz. Steam írja:"
Nyilván nincsenek benne a konzolos adatok, ha a fenti mondattal kezdte az üzenetét....Viszont xbox-on is nagyon hasonlóak ezek a stat-ok. Ez van.
Pl. ha ugyanazokat az achievement-eket veszem alapul box-on, akkor:
Perform 2 different FATALITIES with Sub-Zero
A játékosok 9,26%-a érte el.
----------------------------------------------------------------------------
Perform 15 different FATALITIES.
A játékosok 15,42%-a érte el.
-----------------------------------------------------------------------------
Bár ezek nem igazán tükrözik, hogy mennyien játszanak a játékkal, hiszen az említett 2db achievement feloldásához tenni is kell valamit, amit nem biztos, hogy meg akar csinálni az adott játékos. Azonban van olyan achievement, ami viszonylag jól tükrözi az aktív játékos állományt, hiszen kb. akkor is megcsinálod, ha nem akarod. Ilyen például a kriptában a gong. Ha egyszer megütöd, azzal már fel is oldottál egy achievement-et, ezt nagyjából mindenki megcsinálja aki belép a kriptába és jó eséllyel mindenki, aki megveszi a játékot be is lép... Ezt box-on a játékosok 30(egynéhány) százaléka csinálta meg eddig, ami azt jelenti, hogy a jelenlegi aktív játékosok kb. a teljes csapat 30-35%-át teszik ki. Ez elég gyenge, de nem a legrosszabb arány.[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
válasz gabor7th #2822 üzenetére
Ezek megbízható adatok. Nem véletlen mondtam én anno, hogy túltolták ezt az mk11-et. A legtöbb játékos megveszi, kipróbálja, majd többé nem játszik vele. A rendszer viszont őket is "játékosként" kezeli még akkor is, ha hónapok óta nem léptek be. Ez van.
-
gabor7th
addikt
Én ezt nem hiszem el, ez nem lehet igaz. Steam írja:
Sub Zero mindkét Fatalityjének végrajtása: A játéksok 10,5%-ának van meg ez a achievement.
Hajts végre 15 különböző kivégzést: a játékosok 15,3%-ának van meg.
Ezek nem lehetnek pontos adatok...A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
gabor7th
addikt
Megvaltoztattak az MK11 befejezeset ugy latom. Mig kiegeszito nelkul Kitana csatlakozik hozzank, mostmar teljesen Aftermath kompatibilus a vege. Bar lehet azert volt csak mert egyszer Kronika nyert meg egy kort a vegen.
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
LE-ELŐRE+A , RB (amplify). Az RB-t azonnal az A gomb után kell megnyomni, ne várj kicsit se, és csak simán nyomd meg egyszer, nem kell ráfeküdni a gombra.
Arra figyelj, hogy a képernyő alján látható "támadó csíkból" legalább egy fel legyen töltődve. A támadó az, amelyik vízszintesen van és egy kis kard van mellette.
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz HussarF #2818 üzenetére
Betettem azt a képességet szándékosan és ha a "gép irányítja" a karakterem akkor tudja azt a mozdulatot.
-
GEIL
addikt
válasz x360elite #2813 üzenetére
Az komoly hogy ezt fejből így vágod.
Véletlenül nem tudod, hogy Scorpionnal hogy van az a mozdulat, amikor tüzet fúj, de még utánalép 2-3 lépést az ellenfélnek és folytatja a tűzfújást.
Bármit nyomok, csak egy helyben tud nálam tüzet fújni, vagy pörgeti a tüzes láncos csáklyát....de nem kezd lépni az ellenfél felé tüzet fújva.[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
Majd még próbálgatom, de elég véletlenszerűnek tűnik... Nektek mindig megy amikor csinálni akarjátok?
-
x360elite
őstag
válasz gabor7th #2811 üzenetére
Ebben az esetben szinte azonnal kell benyomni az amplify-t. Tehát LE-HÁTRA+B és a B után, amint elkezdi a mozdulatot, azonnal amplify és működnie kell.
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2810 üzenetére
PC-t használok és nem működik nála ez az amlify. Van, hogy igen... de nem a lemerülés a gond amikor nem. PC-n azt írják, hogy amplify ;, de hiába nyomom, máskor amikor meg semmi ilyesmit nem nyomtam mégis csinálta. Nem értem miért. LEhet újra kéne mennem oktatás részre... De most a story-t csinálom, meg próbáltam új karaktereket, meg régieket. Gyűjtögetem újra a cuccokat; szerencsére a kedvem a játékhoz helyreállt, kifejezetten élvezem most, jót tett a kötelező távollét.
-
gabor7th
addikt
Amikor Cetrionnal támadunk Tendril-lel, hogyan lehet hozzáadni a tüzet?
-
x360elite
őstag
válasz gabor7th #2807 üzenetére
Engem csak azért érdekelnek a "bizbaszok", mert egy büdös fillért sem fizettem semmiért, minden ami a játékban nekem megvan, az idő ráfordításba energiába került.
Nem tudom, mi lesz, ha leszeded a frissítéseket, de még az is lehet, hogy azért nem tudja betölteni a rendszer a mentéseid, mert nem a legújabb MK verziód van. Szerintem mindenképp töltsd le, hiszen annál rosszabb nem igazán lehet, minthogy elvesztetted a mentéseid.
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2805 üzenetére
Amúgy engem ez annyira nem izgat, hogy elveszett; fél éven át nem tudtam játszani és örülök, hogy végre igen + nem érdekelnek a skinek meg a bizbaszok.
De azért nagyon kellemetlen gondolom sokaknak... mégis mind a mai napig van ez a hiba.
Most félek, hogy a legutolsó DLC nincs meg, ha letöltöm akkor megint újra ez lesz? TAlán jobb lenne azonnal letölteni.
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2805 üzenetére
Úgy látom sokaknak van ilyen baja, mert nyitottak róla postokat:
https://www.reddit.com/r/MortalKombat/comments/bk35z9/just_had_all_my_save_data_deleted/
https://gamefaqs.gamespot.com/boards/253573-mortal-kombat-11/77720050
https://gamefaqs.gamespot.com/boards/253574-mortal-kombat-11/77693520
https://www.mortalkombatonline.com/t/mk11/saved-data-damaged/BwLqktQ2w1P4
Itt a legutolsónál más is írja amit én láttam, hogy másik fajta MK11 verziót használok és ezért törlődhet a dolog.
https://steamcommunity.com/app/976310/discussions/0/1646544161771381220/
-
x360elite
őstag
válasz gabor7th #2804 üzenetére
Az nem semmi. Ebben az esetben "PC" - és ennyi a baj .... Ilyet még életemben nem hallottam, hogy egy felhőt használó játék ne tudja visszaállítani a mentéseket... Hááát, ez egy vicc. Én csak az xbox-ot tudom alapul venni, velem is történt már olyan, hogy ba..ott betölteni a mentést az MK11, de kb. egy órán belül megoldódott.
Gondolom nem esett jól... El sem tudom képzelni, milyen szinten lennék idegbeteg, ha elveszíteném a 30.000.000+ gold, 240.000+ soul, 40.000+ heart és 20.000 time chrystal-om, valamint a közel 2000 skin-t, amiket már összegyűjtöttem. Szerintem az alap lenne, hogy kettétörném az MK11 lemezt, de lehet a gépem is a kukában végezné...
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
válasz gabor7th #2802 üzenetére
Nem lehetséges, amit írsz. Maximum a mentésed veszhet el, de a szervernek azt is automatikusan vissza kell állítania felhőből. Ha ez nem történik meg, akkor vagy a szerverrel van a gond, vagy a telepített játékkal.
Két lehetőséged van. Vársz pár napot, remélve, hogy a szerver a ludas (ami elég valószínű), illetve mehetsz biztosra is és újratelepíted a mortal-t... Ha újratelepíted és azután is fennáll a probléma, akkor szerver oldalon van a gond és türelem....
-
gabor7th
addikt
Sziasztok! Most egy olyan problémám van, hogy végre működik a játék, sőt megeszi a gépem reggelire, simán megy. Viszont az első belépésnél valami olyasmit kiírt, hogy azon Mortal Kombat verziója amit eddig használtam és amit most fogok használni eltér, ezért lehet elveszik a korábbi mindenem. Ez meg is történt, nullán vagyok teljesen.
Ami viszont még ennél is rosszabb, hogy ezután se rakódik hozzá semmi a inventorymhoz. Szóval se, pénz, se lélek.
Valakinek volt már ilyen, hogyan lehet kijavítani?
-
melega
őstag
válasz Carasc0 #2800 üzenetére
A film eleje jó volt, Sub Zero és Scorpion harca illetve, Kenot is eltalálták, Kabal sem volt rossz.
A többi szereplő inkább hagyjuk.
Remélem a folytatása jobb lesz én adok neki még egy esélyt, Shao Khan tekintettel rá hogy Shang Stungék elbuktak fogságba ejthetné Shang Stungot, és megszezrvezhetne egy tornát.
Quan Chi visszahozhatná Bi Hant mint Noob Sabiotot, és Kitanát is berakhatnák a filmbe.
Johnny Cagen felül visszatérhetne még Sindel, Sheeva, NightwolfNa majd látjuk
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Autóhifi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest