Új hozzászólás Aktív témák
-
BIOS
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Meg vettem a Mortal Kombat 11-et, 27 ezer forintért cdgalaxison. Viszont nincs benne minden karakter. Fel kell oldani valahogy ennyi pénzért? Shao Kahn-t és Frost-ot hiányolom.[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
-
x360elite
őstag
válasz markknight #1093 üzenetére
Az a baj, hogy túl gyorsan akarod a cuccokat. Félre ne érts, én is , de rá kellett jönnöm, hogy az MK11-et évekre csinálták és nem napokra/hetekre/hónapokra. Biztosak lehetünk benne, hogy erre a generációra nem jön több MK. Szerintem ezért nem dobálja össze-vissza a fontos cuccokat.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
addikt
válasz atainprison #1092 üzenetére
Generalt sajnos ilyen zold izeket is, ami azert jo, mert soul-bol eleg keveset lehet szerezni, a koin legalabb vegtelen.
-
drachoHUN
senior tag
Azt tudtátok, hogy a kryptben lehet tradelni Kollectorral? Csak azért kérdem, mert mintha eddig itt nem olvastam volna.
Mindenesetre ha jól rémlik,akkor egy Kollectoros towert csináltam meg. A kulcs hozzá nem tudom már honnan esett.
Ezután elkezdtek jönni a kripta ládákból a vele tradelhető cuccok. Nála is van bőven gear és skin.
Minden kripta látogatáskor más cuccok vannak nála.[ Szerkesztve ]
Forza JUVE!!!
-
markknight
veterán
Legalább lehetne valahogy megvenni azt amit akarsz és ne kelljen az életedet rátenni egy Raiden kalapra Ilyen gear szám fejében a napi 6 elem a storeban, teljesen hülyeség. Sok ilyen grindolós játékkal toltam már, de mindig látszott az alagút vége.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz markknight #1089 üzenetére
Nem csak onnan. En kinyitottam minden letezo ladat, statisztika szerint 474 es ilyen alap dolgokat nem adott be, mint a recept a Shinnok amulethez, ami nelkul nem is lehetne megcsinalni a kriptaban az utolso rejtvenyt. Szoval ranyomtam a TimeVault-ra es generaltam ujra 50 ladat. Az esetek 90%-ban szemettel toltotte fel a ladakat, de a masik 10% az gear, augment, skin, recept stb. Szoval ugy tunik sokkal tobb item van, mint ami a ladakba befert. Szerintem ujra kell generalni legalabb 500 ladat mire minden item meglesz.
-
markknight
veterán
Ja, a hiányzó skineket, amiket nem a tutorialok, sztori küldetések, ládák,lelkek adnak, na azt a pár százat a Kronika orbokból lehet majd kiszedni. Nagyon jó!!
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Ma megint bedobtam 800 ezret a Shrineba. Erre most kiadta megint az unmasked Skarlet maszkot. Bszodjanak meg. Van 2000 elem amit csak onnan lehet kiszedni, erre még duplikált szarokat is dob..
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz atainprison #1086 üzenetére
Igazan irhattak volna egy szamot, hogy ez pontosan mennyi.
-
ayo
veterán
válasz atainprison #1086 üzenetére
jaja, eszerint fogom majd átnézni újra, hátha kimaradt vmi
http://jateknaplo.blog.hu
-
atainprison
senior tag
-
drachoHUN
senior tag
No a patch egy valamit biztos csinált:
Lecsökkentette a Character towerek igényeit.
Pl: Jade Stage 4 tornyok:
Eddig kellett 50 Flawless Round, most csak 10 kell.
50 win helyett csak 25.
150 Krushing Blow helyett csak 25.
Szóval jelentősen kisebb a grind.Forza JUVE!!!
-
ayo
veterán
na megnyomtam a Shinnok amulet glitch-et is, amíg még lehet Sikerült kinyitni vele az utolsó szobát, több dolog ahogy néztem a leírásokat már nincs a szigeten. Még maradt pár láda, főleg a 200 hearts fajtákból, de kb. én is megvagyok a lényeggel.
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
Apám, ekkora faszságot.... Nem baj, így már nekem is van valami, ami nem tetszik, egyébként király a játék. Köszönöm az infót. Akkor majd egyszer megcsinálom a többivel. Még annyi infó jól jönne, hogy elég az adott küldetés részletet megcsinálni a "másik" karakterrel, vagy teljesen végig kell vinni onnantól a story-t?
[ Szerkesztve ]
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
x360elite
őstag
Na itt is csinál érdekességeket a játék.
Végig vittem a story-t, erre a karakter stats/offline history-ban azt látom, hogy "story kompletion 81%" Wattafááák !!!!
-
markknight
veterán
Eza Shrine olyan cuccokat is dobál ami már megvolt! Így lehetetlen megszerezni a Kahn maszkot
-
KüLÖNc
tag
Sziasztok,
Van esetleg itthon egy olyan fighting games scene, ahol értesülni lehet lokál bajnokságokról vagy eseményekről? Ha nem is játszani, de részt venni, szurkolni ezeket szívesen részt vennék!
-
addikt
válasz markknight #1063 üzenetére
449-nel vagyok, meg kb. 20-at tudok max ami el van rejtve.
-
x360elite
őstag
Tudja valaki, hogy mit tartalmaz az 1.05 patch? Most telepítette a játék indulás előtt. Neten nem találok róla semmit és a játék se változott (szerintem)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz markknight #1061 üzenetére
Szerintem kb. 500 lehet jelenleg, plussz a zold izek. De szerintem azt is beleszamoltak a 600-ba, mert pont ugyanolyan random ad cuccokat. De hogy sehol nem szamolja, az eleg gaz.
-
markknight
veterán
Jelenleg biztos, hogy nincsen 600. Viszont abban biztos vagyok, hogy az új Kombat Packkok hoznak majd bővítést a kriptához és a bónusz karakterekkel már lehet annyi.
-
Bazsi1987
őstag
Miért van az hogy kaptam dragon blood augmentset de a cuccba az való de nem dobja fel hogy bele tehetem?😊
-
GEIL
addikt
139 nyitott ládánál tartok....
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
addikt
válasz markknight #1052 üzenetére
Egyelore meg nem talaltam meg, lehet, hogy ezt is a shrine adja. Most kicsit keresgeltem meg ladakat, a szamlalo szerint 449-et nyitottam ki.
-
ayo
veterán
-
addikt
válasz markknight #1050 üzenetére
Szep is lenne ha egy olyan helyen ahova lehetetlen bejutni es 25 ezer egy lada, ott is csak szemet lenne random, mint mondjuk a sok 15 ezresben.
-
markknight
veterán
Ahogy néztem Shang Tsung kamrájában nem randomok a ládák.
-
addikt
válasz markknight #1048 üzenetére
Na ezt megnezem, van meg folosben 6 millam.
-
addikt
válasz markknight #1046 üzenetére
Erre nem eskudnek meg, mert soha nem adott meg semmi ertelmeset csak tower consumable-t. Pedig mar minimum 1 milliot dobaltam bele poenbol.
ps. Ja es kozben meg hasznaltam egy item-et is amitol elvileg sokkal ertekesebbeket kellene adnia.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Mert a Shrineba is kell tolni rohadt sok pénzt.
-
addikt
válasz atainprison #1044 üzenetére
Nekem most 400 korul van a szamlalo es elvileg mindenhol voltam. Kb. 25-30 rejtett biztosan van, ezekbol meg hianyzik szerintem 10-15, illetve eleg sok zold, mert semennyi soul nem eleg ide. Elkoltottem mar legalabb 25ezret. Ja es amugy millio skin es egyeb vacak hianyzik ahogy nezem...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz atainprison #1039 üzenetére
A kronika fele visszatoltes nem general ujra skineket es stb. Csak toronyban hasznalhato vackokat. Amugy 600 lada van, ha megnezed a statisztikat, hogy mennyit nyitottal eddig ki, szerintem nem jon ki a 80%.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz atainprison #1039 üzenetére
Hm, az mondjuk tényleg szar. Nekem még mindig kéne egy számláló, hogy tudjam mennyi van hátra, de nekem sincs sok már.
-
atainprison
senior tag
A Kryptával én nem vagyok megelégedve. Azt hittem, ha mindent kinyitok, akkor meglesz az összes cucc, ami onnan szerezhető. Erre most vagyok kb. a 80%-nál és még rengeteg mindenre írja a játék, hogy a Kryptából lehet megszereni, szóval tuti kell használni akár többször is a chest visszatöltős cuccot és megint el lehet kezdeni nyitogatni.
-
ayo
veterán
válasz mody123 #1034 üzenetére
Statisztika alapján Noobbal vannak a legtöbben, szóval szerintem őt próbáld be vagy esetleg Frostot.
Közben Kryptben lenyomtam az összes fejet, most megint kéne egy kis pénz, de lényegében lassan minden fontosabb dolgom megvan, sőt már bőven több is, mint amennyit használni fogok szerintem. Persze lehet itt számolgatni, hogy hány USD, meg ÓRA az összes, de azért én még most is azt érzem, hogy kellemes játékkal baromi jól el lehet ezzel szórakozni és most tényleg annyi feloldható extra dolog van, hogy az bőven több mint amennyit egy felhasználó használni fog.
Time Towerből Scorpiont megnyomtam tegnap, Stage 10-11 körül vagyok, karakter towernál meg már a következőnél, de ott megint kell egy kicsit játszani, mert X mennyiségű vért kell kifacsarni az ellenségből
Egyelőre nekem ez a rész is tetszik, bőven el lehet lenni sima single játékkal és nagyon szépen esnek a cuccok.http://jateknaplo.blog.hu
-
x360elite
őstag
válasz mody123 #1034 üzenetére
Shao Kahn, Sub-Zero, Baraka, Kung Lao, Kabal. Ezeket már eléggé kitapasztaltam ahhoz, hogy biztosan állítsam, mindegyiknek van két különböző "easy 40%" kombója.
-
-
mody123
tag
Sziasztok,
Kezdő MK11-es játékosnak melyik karaktereket ajánlanátok amiknek viszonylag könnyű kombói vannak?
-
markknight
veterán
válasz markknight #1032 üzenetére
Már megvan, szimplán benéztem
-
ayo
veterán
Én már azért az MK2-ben is nyomtam a kombókat, az MK3 meg már a kombókról szólt, utána levő játékok is, de azokra nem térnék ki, mert az számomra az egy sötét korszak . Én nagyon örülök, hogy ennyit fejlődött a játék és nem az MK1-es szinten tart. A mostani rendszer még jobban tetszik, mint az MKX-ben, de ezt kifejteni nem szeretném, mert ahhoz egy könyvek kéne írnom
A Krypt full fan service, nekem is bejött nagyon
(#1026) FLx: jaja, kinyitja az ajtókat is utána. Igazából egyszer úgy is meglenne ez is, de csak ennél éreztem kicsit sok grindot, főleg ha minden karit fel akarsz oldani. Egyébként nekem is az volt az első gondolatom, hogy direkt hagyták benne
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz markknight #1028 üzenetére
Csodalkoznek ha direkt lenne benne, mert nem csak a fejekhez jo, hanem a zart ajtokat is kinyitja pl. En egyelore 16 fejnel jarok, 1-2 nap es amugy is meglesz az osszes, nem olyan nagy kaland ez.
-
pachito
őstag
válasz markknight #1028 üzenetére
Én csak a 3 karakterét, amivel játszom a többivel meg majd meglesz valamikor.
-
markknight
veterán
Valszeg ezt a glitcht direkt hagyták bent a srácok, hogy legyen kis ajándék. Nagyon logikus amivel elõ lehet csalni. Én bevallom nem voltam rest, így szereztem meg az összes fejet. 1-2 hónap múlva amúgy is nyitva lenne nekem.
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
Srácok ez nem semmi.....Kriptába 2 napja picit jobban beástam magam és eláll a lélegzetem, amikor a klasszikus MK játékok pályáit szabadon bejárhatom vagy láthatom.....áll a szőr a kezemen. Talán már túl régóta benne vagyok a MK világában ( az első rész megjelenésekor már nyomtuk játékteremben arcade gépeken...stb.), de szerintem nekünk régi motorosoknak ez nosztalgia és kemény visszaemlékezés is egyben.
A játék napról napra egyre jobban tetszik, pedig odáig voltam tőle már múlt héten is amikor kezdtem.Bocs az OFF-ért.....és semmi gondom a fiatalabb generációval aki pl 2-3 résszel ezelőtt kapcsolódott be az MK játékokba....de van olyan ismerősöm aki csak X.szel és 11-gyel játszik...neki hiába mondom hogy ez a pályarész pl az MK1-ben volt...stb stb...nem tudja átérezni és le se tojja....csak mint a robot nyomja a kombókat az X-ben....és azt élvezi hogy "végigpattogtatja az ellenfelet a pályán meg a sarokban úgy hogy az védekezni se és földet érni se tud......tudom, van aki ezt élvezi...meg lehet így is "játszani", de ez pl az első 2 résznél nem működött, ott meg se tud mozdulni egy ilyen játékos......nincs kombó, nincs futás...stb stb. Oda más játékstílus kell......nem mondom hogy rossz az irány amit vett az MK, de egyszerűen ez már más. itt az időzítés meg a robot módra nyomkodás van már előtérben, vagy hogy is fogalmazzam. De mindegy, mindenki úgy játsza ahogyan akarja.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
x360elite
őstag
válasz Redcaster #1021 üzenetére
Nem könnyű beadni ezeket a kombókat, időzítés kérdése. Igazából az MK11 elég egyszerű, ha játszottál anno az MK9-el. A mozdulatok közti várakozási idő szinte ugyanaz. Nekem is kellett pár óra az MKX után, mire megszoktam, de azóta aprítok
Más:
Megérkezett az 1.04 patch xbox-ra. Végre megjöttek a gift-ek, amúgy minden tower pont ugyanolyan nehéz maradt[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
Van demó, amikor a gép megtolja a kombót, szerintem érdemes azt nézni ha valami időzítés nem megy.
Cancel azért kell, mert meg kell szakítani a speciális mozdulatot, tehát nem szabad hogy az full kimenjen, hanem már a special move idejében kell nyomni az utáni gombokat.
Más téma: most toltam meg a Kano boss-t a stage nem tom hanyad toweren, amikor folyamat jönnek rakéták, hát az baromi nehéz volt
-
Redcaster
őstag
válasz x360elite #1017 üzenetére
Az megvan, viszont a hátra+előre+négyzet kombó előtt annyi idő eltelik, hogy nem viszi tovább a 2-es kombót, hanem kezdi elölről, és így 5-ös helyett 2+3-as lesz.
Feltöltöttem egy gyors videót a problémámról.
Itt látszanak az első 45 mp-ben azok a próbálkozások, ahol azt csinálom amit a játék ír, viszont túl gyorsan nyomom a gombot, így megszakad a kombó. 45 mp-től van egy pár, ami sikerült. Itt kicsit tovább várok, de így megszakad a kombó.
Amúgy a problémám nem csak itt a tutorialban áll fent. Elkzedtem Scorpion-t tanulni. Youtube-on néztem videót a kombókról, és ott van a legegyszerűbb kombó is 7-es, de csak 3+4-et tudok összehozni.
Egyszerűen nem értem
-
x360elite
őstag
válasz pachito #1019 üzenetére
Én csak az egyes karakterek tutorial-nál szívtam be Kollektor-nál, de ott is a gép faxsága miatt, mert azt írta, hogy a speckó cancel az előre,előre, vagy hátra hátra. Nyomtam is mint süket a csengőt, de semmi. Egyszer véletlenül azt nyomtam, hogy le,le és ez volt a jó....
-
x360elite
őstag
válasz Redcaster #1015 üzenetére
Nekem elsőre megcsinálta. Amúgy nem tudom, miért írja, hogy "cancel". Annyi a trükk, hogy amint lenyomod a hátra,előre+négyzet (vagy kocka, nem vagyok PS-es), utána azonnal R1. Ezután átteleportál a túloldalra Raiden barátunk, itt annyi időt kell várnod az előre+kör beütése előtt, amennyi ideig tart kimondanod azt, hogy E..
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
STAGE 7 - 3. torony Easy fokozat nyerj fawless victory-val! Ez hogy a faxomba kell? Gondoltam arra is hogy a megfelelő pillanatban adok magamnak 25% health-et de nem tudom mit jelent pontosan hogy fawless victory. Olyat biztos hogy nem egyszer sem üt meg, mert úgy 2 x is győztem de ilyen buzi gőz meg szarságok leveszik az energiát.
Redcaster: Valóban nehéz egy mutatvány az, sajnos nekem is sokadjára sikerült. Ennél csak egy Cassie gyakorlat ami számomra nehezebb volt.
FLx: És ha a véágén adok magamnak életet hogy fullos legyen? Anélkül impossible ez a torony. A gőztől tuti fogsz energiát veszíteni nincs az a gyorsaság ami által ezt elkerülheted!
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
Redcaster
őstag
Csinálom a tutorial részét a játéknak. Jó ideje le vagyok ragadva az "extending kombos" résznél, egészen pontosan ott, ahol Raidennel egy amplified special move-al kéne cancel-elni.
Az a bajom, hogy egyszerűen nem tudom olyan gyorsan nyomni a gombokat, hogy működjön. Pontosabban tudom, de nem érzékeli a játék. 5-ös chaint kell csinálni, de csak 2+3-asat sikerült. Van ennek valami trükkje? Néztem már videókat is, és ott minden olyan egyszerűnek tűnik, én meg már napok óta szenvedek vele
-
x360elite
őstag
Tényleg az a szemkötő, vagy mifene a krypt-ben.... Az úgy automatikusan megvan, vagy azt is be kell szerezni?
-
ayo
veterán
válasz Carasc0 #1010 üzenetére
jaja, érdemes nézni mindig a köv torony kitételét és akkor nem dolgozol fölöslegesen.
ma elnyomtam vagy 600K-t megint a ládákra, de még mindig azt érzem, hogy kéne vmi %, mert kezd kicsit uncsi lenni, hogy itt körözök mindenhol. mondjuk ezek a láthatatlan ládák annyira nem jönnek be, mert tökre zavaró a szemnek ez a hülye effekt, eleve zavar a vignetta, de ez a vibráló cucc szerintem nem a legjobb választás, főleg hogy eszi a lelkeket közben :/
-
Carasc0
őstag
Középen alsó STAGE-s toronyban vagyok a STAGE 6-nál. Barakás! BUGOS! Megcsináltam az 1. tornyot MEDIUMON. A Boss lakatolt maradt továbbra is, mert mint kiderült Brutal fokozaton kell az 1. tornyot végigvinni! Ez szép és jó, de nem ajánlja fel nekem a Brutal fokozatot! WTF?
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
x360elite
őstag
A tower of time-ban van egy olyan tabella, hogy race against time. Ott már benne vagyok az első 5%-ban (pontosan 3,4%), de még egyik ajándékot se kaptam meg, pedig már az első 50%-ért is járna valami elvileg . Ez miért lehet?
-
ayo
veterán
válasz Bazsi1987 #999 üzenetére
itt egy viszonylag részletes guide a Krypthez
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Autóhifi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest