Új hozzászólás Aktív témák
-
x360elite
őstag
válasz HussarF #1599 üzenetére
Nincs mit.
Én meg az MK vs DC-t leszámítva, az összes 3D-s MK-t kihagytam, mondjuk az direkt volt. Nagyon nem jött be ez a kép forgatós dolog, meg a mozdulatok sem. Olyan érzés volt, mint ha Tekken lenne MK karakterekkel. Mindegyiket kipróbáltam ugyan (sőt azóta is megvannak ), meg a sztorijukat is elolvastam, de egyikkel sem játszottam 30 percnél többet.
Az MK vs DC volt az első szerintem, ami bár 3D volt, de az ütések, a harc, és az ugrás mind úgy működött, mint anno MK4 előtt. Mindezek ellenére a 3D-s részek is biztosan jók voltak, de nekem inkább a játék megerőszakolásának tűnt.
[ Szerkesztve ]
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
x360elite
őstag
válasz HussarF #1596 üzenetére
Ha játszottál anno MK9-el...... Olyan az assist mint ott a Tag Kombat-ban az éppen nem harcoló karakter. Egy bizonyos mozdulatot, vagy mozdulatsort megcsinál, azután eltűnik. Amint ismét feltöltődik, újból használhatod. Ha karaktert választasz assist-nak (summon ....... to assist during the fight) akkor a jobb stick mind a négy irányára csinál valamit, de ha másfajta konsumabe-t (pl. Broken Quiver) választasz, akkor csak az egyik irány játszik, ezekből viszont több különbözőt is tudsz használni egy meccsen.
Az aktuális jobb stick irányt az életerőt jelző csík alatt láthatod a meccsen.
[ Szerkesztve ]
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
válasz HussarF #1590 üzenetére
Ez a glitch amúgy nem feltétlen az ellenfél megszólalása. Ugye mindig úgy megy a párbeszéd, hogy aki először megszólal, kap egy választ és utána még mond rá valamit. Na ennél az első megszólalásnál szokott lenni (ilyenkor mindig messzebbről mutatja, nem premier plánban), hogy nem mozog a szája.
[ Szerkesztve ]
-
Láttam azt, hogy az életcsík alatt ott volt a konsumable ikonja és alatta egy "RS" felirat meg a D-pad képe. Ezért nyomkodtam a D-pad közepét meg az irányokat külön, de nem sikerült megfejteni, hogy mit kéne csinálni, meg hogy az "RS" mit jelentene. De a Stick-kel mit kéne csinálni? Körbeforgatni?
-
Hogyan lehet a towereknél az assist-ot aktiválni? Tegnap nyomtam egy 12-es klassic tower-t, beraktam a global konsumable-ön kívül az egyik harchoz egy local assist-ot is, de nem tudtam aktiválni. Ilyen haszontalannak még a google-t sem éreztem. Próbáltam kikeresni, hogy milyen gombbal kéne előhívni az assist-ot, de kb. csak reddit-es pletykákat dobott, hogy kik lesznek majd assist-ok...
[ Szerkesztve ]
-
Anubris
őstag
válasz markknight #1589 üzenetére
Elég öregesnek néz ki az arca. Cicik nála is összementek.
-
Másnak is van az a glitch, hogy a harc előtti párbeszédnél az ellenfél első megszólalásánál nem mozog a szája?
-
markknight
veterán
Azta Sindel de brutálisan néz ki!!
-
x360elite
őstag
válasz HussarF #1586 üzenetére
A helyzet az, hogy ha júliusban nem jelenik meg egy újabb DLC karakter, akkor ez már a harmadik variációja lesz a "majd megjelenik" dolognak, szóval inkább ne foglalkozz vele. Jön, amikor jön. Nem régiben én is fel voltam háborodva, de már teszek rá, nem ér annyit az egész, hogy felhúzzam magam. Annyi jött le nekem az egész idegeskedésből, hogy többé nem rendelek elő semmit és annyi.
FROST FELOLDÁSA:
Frost-ot úgy tudod feloldani, hogy a 4. fejezetben minden harcnál Sub-Zero-t választod és ha vége a negyedik harcnak, akkor megkapod Frost-ot. Amúgy voltak olyan hírek is, hogy akkor is működik a dolog, ha Scorpion-t választod és csak annyi a lényeg, hogy mindig ugyanazzal legyél, de Sub-Zero-val biztosan működik.[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz HussarF #1586 üzenetére
friss infót itt találsz mindig. uborka szezonban sztem ők se dolgoznak, nem sok értelme van, majd augusztus fele lesz a következő szerintem.
aszem story 4? fejezete után kapod meg Frostot.
http://jateknaplo.blog.hu
-
Van már hír új KP karakterről? Mintha azt láttam volna, hogy Nightwolf volt megtease-elve 1-2 hete...
Ja, és Frost hogy érhető el? Shao Kahn előrendelői karakter volt, de Frost?
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
válasz HussarF #1584 üzenetére
A zöld cuccot és a szívet is a kriptában fogod legtöbbet használni, de a towers of time-ban a bal felső tower platform-nál is kell majd. Ezt a kettőt (soul és heart) harcok után kapod. Minél több dolgot csinálsz meg egy harcban, annál többet kapsz belőlük. Pl. Mercy+brutality azt hiszem 17 soul és 8 heart. De ezeket szinte minden történés után kapod. Vannak daily challange-ek, amik után pénzt, soul-t, vagy heart-ot kapsz. Van olyan torony, amit ha végigtolsz, akkor azért is ezeket kapod.
A kriptában a soul-al tudod kinyitni a zölden világító "ládákat", a heart-al pedig a fire chest-eket. Nagyjából ennyi.
-
x360elite
őstag
válasz HussarF #1581 üzenetére
A kristályokért skin-t, gear-t, brutality-t stb... vehetsz az MK11-en belül a store-ban. Kristályt bizonyos esetekben kapsz, pl: a towers of time-ban a gauntlet minden szintjének végrehajtásáért kapsz valamennyit, vagy az éppen most futó kombat league-ben is azt kapsz, ha napi öt set-et végig tolsz.
Augment-et (ezzel plusz erőt tudsz adni bizonyos mozdulatok sebzéséhez, vagy egyéb extrát adhatsz a karakternek), is bizonyos feladatok végrehajtásáért kapsz véletlenszerűen. Az augment-eket a gear-ekhez lehet hozzáadni, ha elérték a szükséges szintet. A gear-eket harcokkal tudod fejleszteni. Nekem most hirtelen ennyi jutott eszembe, de majd a többiek kiegészítik.
-
ayo
veterán
válasz HussarF #1581 üzenetére
Nyomd végig egyszer, utána meg érdemes később rámenni egy-egy fontosabbra, amit nem értesz. Elsőre mindenkinek sok, aprólékosan kell.
Én az alapmenükről és a fontosabb új dolgokról írtam, lehet érdemes átolvasnod, ha ennyire új minden. Cuccokat folyamatosan kapsz minden módban, tehát ha játszol majd kapsz mindent, nyilván kristályból a legkevesebbet. Geareket meg customize menüben találod, ott lehet berakni "köveket" stb.
-
Huh, még a tutorialnak a közepéig sem jutottam el, de már msot elfelejtettem az elejét
Ez is olyan bonyolult, mint az MKX, nem fogok én soha túllépni a casual szinten
Majd, ha lesz 2 életem, akkor az egyiket erre szánom, hogy profi legyek (nem lesz )
Hol lehet amúgy leírást találni arról, hogy hogy a francba vannak ezek a kristályok meg fejlesztések meg ilyesmik? ayo leírásában van ilyen?
Ami meglepett még, hogy a krypta most nem egy ilyen négyzetrácson lépkedés fps-ben, hanem rendes tps
Eddig Kabal a kedvenc. -
gabor7th
addikt
-
pachito
őstag
válasz gabor7th #1575 üzenetére
Hát, én Artifact-ot rendeltem elő (kártyajáték a kedvenc műfajom, Valve játék, stb.), ugye mondanom sem kell hogy 5 hónap után HIVATALOSAN lelőtték a supportot a játékhoz, gyakorlatilag fizettél 22 eurót Gabennek egy szemétért amit az első hét után az emberek bottal piszkálgattak.
Én sem megyek már bele a preorder játékba, a keserű kapszula elég volt egyszer is.
-
ayo
veterán
válasz gabor7th #1575 üzenetére
ja, jogos érvek, kérem én is a következő X év kontenjét azonnal mert megvettem a játékot még azt bírom, amikor X hónap után leakcióznak egy játékot és az előrendelők ugyanezeket írják, mint most fent, hogy mennyire át lettek a fanok verve....szokásos körök ezek, amikor a végén azt mondja mindenki hogy soha nem rendel elő, azt jön egy játék és megint elő fogja, jön a hype és megint koppanás
-
gabor7th
addikt
-
ayo
veterán
válasz gabor7th #1573 üzenetére
mondjuk MK11-ben semmivel se b@sztak át
- megkapod az alapjátékot
- megkapod a kombat packotKombat Pack tartalma:
- kapsz 6 db dlc karaktert (az, hogy mikor jelennek meg sehol nem volt feltüntetve)
- egy hét korai hozzáférés a dlc karakterekhez
- 7 skin
- 7 set gearezeket mind megkapod, de persze lehet ezen mindennap rugózni
-
gabor7th
addikt
válasz markknight #1570 üzenetére
A bohócos Jonny Cage még irónikus is. De a Call of Dutysok is úgy átb@szták az embereket, hogy nem igaz. "Soha se kell majd fizetni, hogy nyerj, sohase fogunk loot boxba tenni fegyvereket"... mind megtörtént... de csak később "update"-tel rakták a játékba miután már rengetegen megvették a játékot, azt híve, hogy ilyen nem lesz. Ráadásul van, hogy egy ilyen dobozon belül dublikáció van... nem is ritkán. Nagyon klassz lenne, hogyha leállítanák már őket ezekkel a praktikákkal.
[ Szerkesztve ]
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
l.skywalker
félisten
Official Soundtrack elérhető digitálisan ill. streamelhető pl. a Spotify-on is
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Na, Steamen kijött volna 70 €-ra az alap + KP, úgyhogy megvettem G2A-n ~15700 ft-ért. Most már lassan belekezdek én is
-
markknight
veterán
Mint prémium edition vásárló, én is átverve érzem magam. Kaptam egy bohócos Johnny Cage skint és körülbelül ennyi volt, úgy, hogy márciusban már előrendeltem. Többet velük nem fogok ilyet játszani, ezt most megtanultam.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz atainprison #1561 üzenetére
pre-orderben soha se jársz jól, hiszen vakon támogatod az adott játékot. WB címek hamar le szoktak menni, tehát akinek nem fontos a 1 day gaming és inkább olcsón akar vásárolni, az kivár. én játszani akartam, szóval "támogatom" őket
-
atainprison
senior tag
válasz x360elite #1566 üzenetére
Akkor még egyszer utoljára szépen tagoltam leírom, hogy miről szól a prémium kiadás.
- megkapod az alapjátékot
- megkapod a kombat packotKombat Pack tartalma:
- kapsz 6 db dlc karaktert (az, hogy mikor jelennek meg sehol nem volt feltüntetve)
- egy hét korai hozzáférés a dlc karakterekhez
- 7 skin
- 7 set gearSemmi egyéb infó nem volt a prémium kiadáshoz és a Kombat Packhoz. Se a karakterekről, se arról, hogy melyik mikor jelenik meg. Az, hogy ki mit képzelt és ki miket találgatott teljesen irreleváns.
-
x360elite
őstag
válasz atainprison #1565 üzenetére
Na és ezen mi nem érthető?
"[I]A játék megjelenésének napján pedig mindenki találgatott Shang Tsung-al kapcsolatban, amire Boon azt nyilatkozta, hogy jön több egyéb karakterrel egyetemben a kombat pack-ban és az előrendelők 1 héttel a KP megjelenése előtt használhatják Shang Tsung-ot. Szó nem volt arról, hogy több hónapon keresztül tart egy nyüves 6 karakteres megjelenés és CSAK Shang jön 25-én."
-
atainprison
senior tag
válasz x360elite #1564 üzenetére
A himi-humi oldal nem a hivatalos xbox store-ra vonatkozott, hanem a PC-s key shopokra.
"Az nem állja meg a helyét, hogy "nem néztem utána". Minek kellett volna januárban utána néznem azon kívül, hogy mik vannak a premium edition-ban? <--- nem túl sok egyéb infó volt."
Hát ez az, nem volt egyéb infó, csak az, amit Ayo is bemásolt. Tehát, ha valaki az alapján megrendelte a prémiumot és most nincs megelégedve pl.: a megjelenésekkel, az magára vessen. Sehol, ismétlem sehol nem lehetett hivatalos infót találni arról, hogy mikor jelennek meg a kombat packban lévő dlc karakterek. Nem értem, hogy ezen mi a nem érthető. -
x360elite
őstag
válasz atainprison #1563 üzenetére
Ha az xbox store himihumi oldal akkor oké himihumi oldalról rendeltük mi előrendelők ....Mert ott volt 31.000.- a premium, az alap kiadás meg 18.990.-, most meg a kombat pack 12490.-. Számold ki, 500 egész forintot spóroltam 10 hónap alatt, más meg addig használja a 12.000-em. Szuppper, tisztára megérte, hogy nem nálam van a pénz.
De nem is ez számít, hanem a csúsztatások, félinformációk stb.
Az nem állja meg a helyét, hogy "nem néztem utána". Minek kellett volna januárban utána néznem azon kívül, hogy mik vannak a premium edition-ban? <--- nem túl sok egyéb infó volt. Megjelenési információ meg aztán pláne nem volt.
A játék megjelenésének napján pedig mindenki találgatott Shang Tsung-al kapcsolatban, amire Boon azt nyilatkozta, hogy jön több egyéb karakterrel egyetemben a kombat pack-ban és az előrendelők 1 héttel a KP megjelenése előtt használhatják Shang Tsung-ot. Szó nem volt arról, hogy több hónapon keresztül tart egy nyüves 6 karakteres megjelenés és CSAK Shang jön 25-én.
[ Szerkesztve ]
-
atainprison
senior tag
válasz x360elite #1562 üzenetére
Mi nem állja meg a helyét abból, amit írtam?
Ahhoz, hogy Magyarországon melyik bolt mennyiért értékesítette a különböző verziókat, a kiadónak/fejlesztőnek semmi köze. Hivatalosan az alapjáték 60 euró volt, a prémium 90 euró, külön a kombat pack 40 euró. Ennyi (himi-humi oldalról én is megtudtam volna venni a prémiumot PC-re 70 euróért).
A prémium kiadáshoz Ayo leírta az 1560-as hsz-ben a hivatalos infókat. Még csak meg sem említik, hogy a dlc karakterek mikor jelennek meg (sőt, ott még magukról a karakterekről sem volt semmi infó). -
x360elite
őstag
válasz gabor7th #1557 üzenetére
Nem emlékszel rosszul. Pont ezért akadtam ki. Első beharangozás az volt, hogy Shang Tsung a KP megjelenése előtt 1 héttel játszható az előrendelőknek, majd miután elegen előrendelték ez változott arra, hogy CSAK Shang jelenik meg 25-én. Baxxák meg. Nem is értem, hogy dőlhettem be anno az előrendelésnek, mikor pontosan tudom, hogy Boon még akkor sem mond igazat, ha kérdez.
#atainprison:
Már bocs, de amit írtál az nem állja meg a helyét, ha csak említés szintjén oda lett volna biggyesztve január 20-án, hogy "persze rendeld elő 30.000-ért a premium edition-t, de attól még pont ugyanakkor fogsz tudni játszani vele, mint azok, akik 5 hónap múlva fogják megrendelni külön a kombat pack-ot 500 forinttal többért", akkor biztosan a sima mk11-et veszem meg. Sehol nem volt feltüntetve, hogy közel 1 évig használják a pénzem a semmiért. Sajnos félinformációk és félrevezetések után itt tartunk és azok szívnak, akik fizettek (teszem hozzá, nem keveset). Amúgy xbox-ra akció nélkül is 12.490.- a kombat pack, a premium edition digitálisan pedig 30.990.- volt előrendelésben (a lemezes volt 30.000.-). Tehát aki digitális formában vette meg, az 500 forintért adott 10 hónapra Boonéknak 12.000.-et.Ne vicceljünk már, MKX-től a full XL megjelenéséig 11 hónap telt el, most meg elkezdik csepegtetni a már réges régen kifizetett kombat pack 1-et a premium edition-t rendelők szemszögéből 10 hónapon keresztül. Ezt akárhogy tekerheted, nem lesz egy teljesen egyértelmű és "várható volt"-nak nevezhető húzás, miközben tizensok karaktert ígérnek összességében. Akkor hol lesz ennek a vége? 2021.12.31-én, vagy mi? Mert ezzel a tempóval erre tartunk..
[ Szerkesztve ]
-
atainprison
senior tag
válasz gabor7th #1559 üzenetére
Én sem támogatom ezt a sok kiadásos rendszert, de ezen sajna mi nem tudunk változtatni. Szóval marad az, hogy vásárlás előtt alaposan utánanézünk mit veszünk, ezzel elkerülve az átverésszerű helyzeteket.
Én is a prémiumot vettem és nem kicsit felháborító, hogy a kombat pack már most, az első dlc karakter megjelenése után 50%-kal le van árazva. Ez úgy lett volna korrekt, ha az adott kombat packban lévő összes dlc karakter megjelenése után árazzák le. Így eléggé rosszul jártak a prémium kiadást vásárlók.[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
pedig nem nagy kavar ez sem:
The Mortal Kombat 11 Premium Edition includes:
• Main Game
• Kombat PackThe Kombat Pack includes:
• 6 new DLC playable characters
• 1 week early access to DLC characters
• 7 Skins
• 7 sets of gearEnnyit írtak, ennyit ígértek és ezt fogják teljesíteni a jövőben.
-
gabor7th
addikt
válasz atainprison #1554 üzenetére
Ez a sok ilyen-olyan edison, meg season pass eléggé meg tudja kavarni az embert ráadásul most pl. a Call of Dutynál új rendszert találtak ki és azt is lehet megtanulni...
[ Szerkesztve ]
-
-
gabor7th
addikt
válasz markknight #1548 üzenetére
Nekik se biztos, mert a játékosok száma eléggé fogy úgy láttam (igaz, azt közvelenül Shang Tsung előtt néztem és ő nagy móka bár csak egy karakter) a steam chart szerint.
-
ayo
veterán
-
atainprison
senior tag
válasz x360elite #1553 üzenetére
A prémium kiadás annyit jelent, hogy alap kiadás + kombat pack. Ennyi. A kombat pack külön 40 euró (mondjuk most pont le van árazva Steamen 50%-kal ). Ha a kombat pack nem lenne leárazva, akkor a prémium kiadást vásárlók spórolnának 10 eurót. Ez teljesen egyértelmű azóta, hogy elő lehet rendelni, szóval ha nem néztél utána mit vásárolsz, akkor az egyéni probléma.
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
Máshogy mondom.
Semmivel sem kaptam többet 30.000.-ért, mint az, aki az alap játékot rendelte elő 18.990.-ért (Shao Kahn az olcsóbb verzióban is használható, ha előrendelted). Nem az zavar, hogy mennyi idő alatt jelenik meg az összes karakter, hanem az, hogy belógatják a premium edition-t januárban és novemberben majd használhatom is (pont ugyanakkor, amikor bárki más, aki az általam kifizetett összeg 63%-áért játszik jelenleg ugyanazzal, mint én) Tehát akkor mit kapunk, ha előrendeljük a hiperszuper kiadást? <--- Faxt a szánkba.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz x360elite #1551 üzenetére
mint mondtam, az összes season pass / dlc vagy akármi ilyen. van ami simán egy egész évet, szemesztert átölel. általában ezeknek annyi az előnye, hogy kapsz valamit, lásd Shao Khan DLC vagy előbb nyomhatod mint más vagy mondjuk így olcsóbb, mintha darabonként vennéd.
-
x360elite
őstag
Tudom, hogy mit jelent az előrendelés. Ha úgy lett volna elejétől hirdetve, hogy pl. MK11 alap játékot előrendeled januárban, megjelenik áprilisban és annyi, majd külön a kombat pack-ot előrendelheted májusban, megjön Shang Tsung június közepén és október végéig megkapod folyamatában az érkező karaktereket, akkor rendben, de januártól október vége - november elejéig váratni az embereket a már kifizetett cuccra.... Hát az a ló egy bizonyos tagja tövig belénk állítva.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz x360elite #1549 üzenetére
nem mondtak semmilyen időpontot. más játéknál is így megy, veszel egy season pass-t kb. tudni fogod mit tartalmaz és X hónap / év alatt azokra számíthatsz, az előrendelés nem azt jelenti, hogy te majd 1 hónap megjelenés után megkapsz mindent
-
x360elite
őstag
válasz markknight #1548 üzenetére
Azért ez nem semmi. Én valahogy úgy kalkuláltam, hogy kijön Shan Tsung és rá pár hétre a többi karakter, nagyon benéztem. Ez viszont így ultra gáz. Gyakorlatilag majd 7 hónapig használják az előrendelők pénzét és csepegtetve kapjuk meg a karaktereket. Most kell belátnom, mit kapunk, ha előrendelünk.... <--- Faxt a szánkba.
Amúgy köszi az infót.
-
markknight
veterán
válasz x360elite #1547 üzenetére
Semmi. Ed Boon kirakott egy Nightwolfos képet twitterre és ennyi. Valszeg jövőhéten érkezik a trailer és így megyünk tovább egészen novemberig. Üzleti szempontból ez valóban jobban megéri nekik, de nekünk annyira nem, mert várni kell
Én valami új towereket várnék már, mert ki van maxolva kb az összes, csak a karakter towerek és a boss towerek várnak ott rám.
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
Van bármi infó arról, hogy a kombat pack-ban szereplő többi karakter mikor esz elérhető?
-
ayo
veterán
PC-re jött egy update ma:
Hello all, Here are the patch notes from today's PC patch! In addition, Shang Tsung and the Klassic Arcade Ninja Skins are now available for purchase!
• Fixed a crash when attempting to Record during a Fatal Blow.
• Fixed an issue with cinematic volume becoming lower after defocusing the game window.
• Fixed an issue where recorded inputs would display only as Keyboard inputs.
• Fixed an issue with the opponent's name not being displayed correctly during an online match.
• Fixed an issue with display select that occurred when changing the video mode from Full Screen to something else.
• Fixed an issue where the prompts were not working correctly for Kombat Breakdown and Season Details of the Kombat League.
• Fixed an issue where Rich Presence was not displaying the character’s name correctly when playing Towers of Time.
• Fixed multiple minor issues with Mouse/Keyboard input.
• Added RGB support for Shang Tsung.
• Localization updates and fixes.
We are continuing to address issues related to performance, and you should see another update from us in the coming weeks. Thanks for your patience!
-
Na, megjött a Steam Summer Sale... Hát mit mondjak, nagyon nem árazták le. 60 helyett 50 €...
Inkább elhúzok Volt-ra, aztán majd meglátom, ha hazajöttem.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz gabor7th #1539 üzenetére
ez egy összefoglaló, az új karakterekről mindig külön írok
-
GEIL
addikt
Köszi a részletes leírást és gratula hogy így összeszedted !
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
ayo
veterán
Elkészült a mű - 7 oldalnyi Mortal Kombat 11
Azaz egy cikkbe sűrítve minden izgalmas tudnivaló, hogy miben más az új rész és miért érdemes kipróbálni.
-
drachoHUN
senior tag
válasz x360elite #1534 üzenetére
Hmm, most néztem egy Kombat Kast felvételt, amiben alátámasztották amit írtam.
Második szinten volt a csávó és azt mondták, hogy ezzel már övé lenne a Kitana skin.
Mondjuk nekem igazából a fehér Kitana és Skarlet skinek kellenének, amiket fingom sincs, hogy hogyan lehet majd megszerezni. Vagy azok is a fekete-pirosakkal együtt járnak?[ Szerkesztve ]
Forza JUVE!!!
-
drachoHUN
senior tag
válasz x360elite #1532 üzenetére
Grandmasternél járok. Az első skin körül bronz karika van a kezdetektől. A második skinnél semmiből világos szürke lett, amint elértem a champion szintet.
Erron Black körül nyilván semmi nincs jelenleg. Gondolom arany lesz, ha elérném valami csoda folytán a Demi God szintet. Ebből gondolom, ahogy gondolom.Forza JUVE!!!
-
x360elite
őstag
válasz drachoHUN #1531 üzenetére
Nem, nem jól értelmezed.
Egy skin megszerzéséhez az adott skin-hez tartozó mindhárom szintet el kell érned. Amint az első 3 szint megvan, akkor szürkéről ilyen arany színűre változik az első skin körvonala. Akkor már a tiéd. Így tovább 6. és 9. szintnél kapod meg a többit.
[ Szerkesztve ]
-
drachoHUN
senior tag
Jól értelmezem a rewardokat?
Champion szint elég Skarlet skinjéhez? Demi God szint elég Erron Black skinjéhez? Mondjuk ezzel a logikával a Kitana skin meg alapból jár annak aki játszik egy meccset Kombat League-ben. Ez meg így furcsa nekem.Forza JUVE!!!
-
x360elite
őstag
Mióta kombat league van, azóta itt is a normálisabbak vannak csak, de eddig nagyon gáz volt és szerintem, ha vége a KL-nek, akkor megint rossz lesz a ranked.
-
x360elite
őstag
Itt is quitality felirat van, ha simán kilép, viszont utána kiírja, hogy "your opponent has left the game", azt leokézod, majd kb. 2 percig forog a kis karika, hogy "end game". Szerencsére a kombat league-be egyelőre azok vannak többségben, akik végig tolják és küzdenek, nem pedig kilépnek, ha nem az övék az első ütés, vagy beszívnak egy kombót.
-
-
x360elite
őstag
Nagyon kevés rankedet nyomtam, mert (nem tudom PC-n, PS-en hogyan megy) a meccsek 99%-a azzal végződött, hogy "the game session is no longer available", vagy "your opponent has left the game" vagyis az ellenfél megnyomta a home, vagy start gombot és kilépett, ilyenkor kb 2 teljes percig end game felirat recseg a képernyőn, aki megszívatott, az meg vígan fifa 19-et nyom már régóta, mire te elmenekülhetsz a várakozó álláspontról. 15 meccsből 14-szer lett így vége és meguntam. Abban az első pár meccsben nem annyira érdekelt a pálya választás, ezért nem is vettem észre. Most azonban túl vagyok a 350-edik harcon és kicsit zavar, hogy csillióbillióóóóó pálya van, de a szerver mindig ugyanazt a 4-et erőlteti. Emiatt kérdeztem.
Amúgy ha jól játszol, akkor is csak kb. az első 50-60 meccs könnyű, mert ugye nagyjából hasonló képességű ellenfelet dob a gép. Ha pl. 250:11-es statod van, akkor számíthatsz brutál ellenfélre. Ha mégsem ilyen jön, akkor csak röhögni kell rajta, mert sanszos, hogy fel boost-olta a győzelmeit egy haver segítségével - hány ilyet láttam MK9 idején -. Volt egy ellenfelem anno, akit csak azért fogadtam el, mert 20000:117-re állt. Gyakorlatilag flawless-re vertem meg. Mindegy is, a lényeg, hogy jó a casual is, de akad ott is bal here.
Amíg tart a kombat league, addig tutira csak azt nyomom. Azután vissza casual-ba.
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
Szerintetek kombat league-ben miért nem lehet arénát választani? Fura.
-
ayo
veterán
válasz drachoHUN #1518 üzenetére
igen, mindent lehet, ami a játékmenetet nem változtatja meg.
én már az első percben tournament loadoutokkal nyomtam pont emiatt, mert nincs értelme máshogy tolnom, viszont így ugrik az összes többi képesség. ha jön egy új loadout minden karihoz, akkor az majd megmozgatja az állóvizet rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
drachoHUN
senior tag
válasz x360elite #1515 üzenetére
Gear-eket és skint bármelyiket lehet használni. Csinálsz egy karaktert, default-tá teszed, és így ezzel a skinnel, gear-ekkel tölti be a tournament variánst amit választasz ranked meccseken.
Amúgy pedig igen, ez zavar nagyon engem is, hogy nem lehet az abilityket szabadon választani. Emiatt hiába lehetne jobb egy midtier vagy lowtier karakter más képességekkel, ha egyszer ranked-ben nem használhatod őket...
Forza JUVE!!!
-
-
x360elite
őstag
Tényleg, ez is fura. Vajon miért nem lehet rankedben hasznosítani az eddig megszerzett cuccokat, és rengeteg képességet sem enged a játék. Pl. csináltam egy Shang Tsung karaktert direkt a kombat league-re és még csak meg sem jelenik a választható variánsok közt a karakter választón...
-
x360elite
őstag
Majd kicsit ráfekszem és biztosan összejön.
Igen, MKX-ben különösen jó volt, főleg a Grandmaster variáns jött be nekem. Azzal nagyon durván aprítottam/aprítok, de pl. D'Vorah is jóval erősebb volt az X-ben, mint most, viszont ő azért használható maradt. Scorpion-t szokás szerint túltolták, Noob Saibot meg simán csak szokásos módon verhetetlen. A többiek szerintem az elvárásoknak megfelelőek lettek, sőt Shang Tsung bőven túlszárnyalta minden elképzelésem.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz x360elite #1512 üzenetére
persze, de ugye ezt is érdemes nyomni, hiszen ez is egy plusz esély, remélem sikerül majd
ja erről sztem itt is többször írtam, hogy mennyire low budget kari lett. MKX-ben nagyon pro volt, a mostani nagyon unalmasra sikerült. kár érte. sztem majd tuti javítanak ezen, mert csak 2 tournament loudout van és baromi sok képességet nem lehet rankedben nyomni.
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
Kár....
Igen, sokféleképp lehet eredményesen játszani. Természetesen kipróbálom, amit mondtál, de valószínű, hogy maradok a saját módszeremnél. Rommá verem az ellenfelet és jó napot
Azt viszont sajnálom, hogy az egyik nagy kedvencem (Sub-Zero) iszonyat gyengére sikerült. MKX-ben MK9-ben az egyik fő karakterem volt, itt meg egy nulla lett szegény. Kiszámítható, gyenge, lassú. Remélem nem csak én jeleztem ezt és javítják majd őt is.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz x360elite #1510 üzenetére
Nincs sajna semmi infó.
Azért nem kell verni a kontrollert csak mindig érzésre nyomni, mikor a támadást adja be a karakter. Nekem sokszor jól jött, mikor ki tudtam védeni a legtöbb támadást és még pont maradt annyi életem, hogy fordítani is tudtam a konkrét halálból Ha nem nyomtam volna, akkor meg vesztettem volna, szóval mindenképp érdemes.
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
Áh, nem gáz. Simán csak bunyóval is nyerem a meccsek nagy részét, szóval nincs rá szükség, hogy pár százalék pluszért sza..á verjem a kontrollert. Most találtam egy jó kis split combo-t Kung Lao-val. Ha minden összejön, akkor 70%-ot is sebezhet.
Remélem a cross platform megvalósul végre ennél a játéknál. Szívesen játszanék PC/PS4-es gamerek ellen is. Erről nincs valami infód?
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz x360elite #1506 üzenetére
persze, hogy létezik! nyomom mint állat és sok ellenfél is nyomja védekezéskor támadáskor egyaránt.
én X1 kontrolleren mindig az "A" gombot nyomom, de állítólag mindegyikkel megy, nekem az a tuti. próbáld csak nyomni mint állat és be fog jönni. Kitanánál már pontosan érzem, hogy mikor kell, meg persze olyan ellenfélnél, akik ellen már sokszor kaptam Fatal Blow-t
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
Ezzel kapcsolatban lenne nekem is kérdésem. Biztosan létezik az a fatal blow boost? Azért kérdezem, mert én még egyszer sem láttam ellenféltől és nem is sikerült behozni a dolgot, még training módban sem. Nem lehet, hogy ez egy kamu?
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
lenne pár kérdésem, ami még mindig nem annyira tiszta:
Throw counter-attack csak Jacqui-nek van? Mert tök jó, hogy van escape, de még jobb lenne, ha vissza is lehetne vágni.
a pályákon az elemek használatáról nincs valami leírás? ugye van amit megfogsz és azzal támadsz, de pl. ugyanazt dobni is lehet. a másik, hogy Amplify is lehet ezeket használni...ezekről miért nem volt semmi a traningben? olyan fura nekem, hogy tökre részletes, de a Fatal Blow boostot is kihagyták...
-
x360elite
őstag
válasz TaylorPro #1501 üzenetére
A story tényleg nem volt túl tartalmas, meg rövid is, de nem is az a lényeg.... Ezt a részét el kell engedni. Inkább a kripta az ami tartalmasabb. Nyomasd azt, vagy az online meccseket. Most indult a kombat league. Próbáld ki, nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz TaylorPro #1501 üzenetére
142 óra alatt én még mindig nem jutottam el a story végéig
egyébként meg volt egy Kombat Kast, amit valamiért csak FB-n láttam
[ Szerkesztve ]
-
TaylorPro
addikt
Nekem rövid volt. Csak én érzem így? Sztoriban sem volt annyira jó. Még mindig a 9 az etalon nálam.
Pixel 9 Wintergreen 256
Új hozzászólás Aktív témák
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest