Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
válasz x360elite #2925 üzenetére
Bár úgy tűnhet, hogy csak beleszagoltam a Kryptbe, elkezdtem kinyitogatni a ládákat, Kenshi (meglévő) szemkötőjével rejtett falakat ütöttem ki, felhúztam a hidat a Pit-nél, megszereztem Raiden fegyverét, Scorpion lándzsáját, megszereztem az Egyetlen lelkét, szívét és eszét, ki tudja még, mijét, aztán szembesültem azzal, hogy képtelen leszek mindenhová eljutni, mert eszem ágában sincs az életemet rááldozni. Rákerestem neten, hol lehet hasznos dolgokat találni (nem, a kosztüm és a fegyver nem az , az csak kozmetika) és találkoztam ezzel a rejtett palotával. És itt el is búcsúztam a játéktól. És igen, talán ez a türelmetlenség része. De észszerűbb kihívásokat is ki lehetne találni annál, hogy az egész rostert kivégezzem ötvenszer. És amíg más játékokban, pl. RPG-kben élvezem a "majd meglesz"-t, addig itt csak darálni és darálni és darálni, amíg egyszer talán véletlenül megnyílik a palota. Addigra már úgysem fog érdekelni se intro, se victory pose, csak lecsillapodik az OCD.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
gyimger
őstag
válasz x360elite #2923 üzenetére
Szerintem türelmetlen akkor lennék, ha azt mondanám, hogy megvettem az Ultimate Extreme Digital Deluxe Edition 2000-et és mégsem kaptam meg Liu Kang csatos övét, de nem. Inkább érdektelenséget érzek, mert engem ez marhára hidegen hagy. A gyűjtögetést jól is lehet csinálni, de ugyanazt megcsinálni/megcsináltatni 250-szer az nem az. Egyszerűen csak nem nekem szól. A nemrég emlegetett MK: Trilogy remake sokkal jobban érdekelne egy sztori móddal, mint (az Injustice 2-ből megörökölt) ruhagyűjtős tamagochi.
[ Szerkesztve ]
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
pachito
őstag
válasz x360elite #2919 üzenetére
Ez csak ténymegállapítás volt, személy szerint én is jobban kedvelem az MK sorozat játékmenetét, mechanikáját, ütemét stb. Egyet viszont ki nem állhatok a Netherrealms játékokban, az pedig az ocsmány, visszataszító zoning. Egy Street Fighterben vagy Soul Caliburban sem, Tekkenben meg pláne nem fognak full screenen tartani a Cetrionok meg Starfireök. Az élettől is elmegy a kedvem mikor ezekkel kell meccselni, még akkor is ha nyerek. Ha ezt az egyet kiküszöbölnék szerintem sokkal jobb játék is lehetne.
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2903 üzenetére
Csakhogy azzal, hogy egyszer kifizetted még nem vagy kész. Veheted újra és újra. A Mortal Kombatnál mobilnál 11-szer kell megszerezni a kimaxoláshoz egy karaktert és legtöbbször a pénzedért nem a karaktert kapod meg, hanem csak a megemelt esélyt, hogy megszerezheted... Az Injusticebe meg 38000 forintért a hét csillagból egy négyes karaktert, akinek semmilyen felszerelése még nincs is.
Közben meg a Battlefield legújabb részét 18 ezerért megvehetem, a Mortal Kombat 11-et kimaxolva szintén ennyiért... ott meg egy közelse kimaxolt karaktert 38.000-ért. Ez nem normális.
Nem egyszeri fizetésnél lenne elképzelhetetlen, hogy megfizethetetlenül sok lenne, hanem ezt jópárszor meg kell ismételned ahhoz, hogy csak egy karakter kész legyen.
[ Szerkesztve ]
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2901 üzenetére
Belőlem többet szednének ki ha nem lennének ennyire mohók. Inkább mondom azon nagyon kevesekre hajtanak rá, akik valamiért mégis vásárolnak így. Nem hiszem, hogy egy átlag nyugati is hajlandó lenne egy félkész karakterért, nulla tartozékkal adni 38000 forintnyi eurot vagy dollárt.
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2899 üzenetére
Én játszok a mobil játékkal is és kell hozzá ügyesség és feszült figyelem, bár ez a játék későbbi részében jön csak elő, az elejefele szinte mindig csak nyersz.
Viszont az árak nagyon elvannak szállva. De az Injustice mobilban még inkább. Ilyen 38.000 forint egy négy csillagos karakterért, amiknek még be kéne szerezni a felszereléseit és felvinni 7 csillagig, meg 70 levelig, hogy max legyen. Szerintem ez amolyan, ha csak 1% fizet, már megéri dolog. A Mortalnál meg egy karakatert 11-szer kell megszerezni, hogy elérd a maximális fúziót.
Én élvezem őket, de... talán azt kell mondanom, hogy szerencsére a baromira elszállt árak miatt, szinte sohase veszek semmit, hanem játékon belül játékkal szerzek meg dolgokat... amikkel amúgy lehet haladni, csak éppen lehet nem az általad szeretett karakterrel tudsz elrőehaladni sokáig.
Ja és még Mortal... amiért még extra mérges vagyok rájuk, hogy van mondjuk egy közel 8000 forintos pack, amin ott van egy karakter képe nagyban... viszont ha elolvasod a részleteket kiderül, hogy nem a karaktert kapod meg ezért a pénzt... Az esélyt, kapod csak... lehet teljesen más karaktert kapsz, csak egy picit több az esélye, hogy azt amit akarsz.
Az Injusticenél ez tán még fokozottan igaz, a "megemelt esély", csomag talán valami kemény 2,5%, hogy azt kapod amit a képre kitettek, amúgy meg tán csak 1,5%.
Szóval annyira rablásszagú az egész, hogy szinte sohase csábulok el... egyszerűen túl mohók. Ha nem kérnének ennyit valószínű sokkal többet kaptak volna tőlem.
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2897 üzenetére
Különben szerintem meg inkább a mobil vonalra fekszenek rá. Őrült pénzeket kérnek, még nyugati szemmel is, de valahogy működik és arra folyton jönnek az új karakterek meg frissítések. Egy komplet MK11 árából nem tudnál megvenni egy fullos karaktert mobilon.
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2882 üzenetére
Hát nekem PC-m van és simán csinálhatom mindig.
Elég idegesítő, hogy van hogy 5 perc alatt megvan valamikor, máskor meg órát kell ott sz@rolni.
Amúgy mindkettőre gondoltam...
Olyan augment akkor nincs ugye, ami páncélt ad, olyat mint az Eternl Armor? Mert ha nincs, akkor lövésem sincs hogy lehetet az amit láttam.
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2880 üzenetére
"Jelenleg nincs gold-om..." Ezt nem egészen értem miért írtad...
Ez nem az a játékmód a CO-OP játékok közül amit írtál. Ott hárman is lehet lenni, itt meg csak ketten és a PWSAD-vel behívhatod a társadat. Ennél volt, hogy valakinek volt pajzsa.
Egyébként meg a ranglista fura. Én most is bőven az 5%-on belül vagyok, de látom, hogy a legelsőnek meg több mint egy millárd pontja van. Ez hogy lehet? Speciális tornyok + +Elixir" használat ami teljesn immunissá tesz?
Vagy hackelés... már csak azért is, mert a legelsőnek több mint egy milliárdja van, de a másodiknak meg... több mint három milliárd pontja van... Vagyis miért nem ő az első akkor?
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2878 üzenetére
De ott van három féle online mód is és erről tudok, de van olyan, hogy ketten vagytok és behívhatod a másikat, ha gondbalennél és annál is láttam ilyet. Nem tudom hogyan csinálják, de nem egyszer volt ilyen. Ott ilyennel pedig nem segítheted a társadat.
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2873 üzenetére
Köszi a választ.
A gear level up fura, hogy sehol sincs kiírja, hogy lehet updatelni. Majd megpróbálom ezt a kettes gomb megnyomását majd. Augmenteket is lehet upgradelni? Illetve azok megsemmisülnek, ha másik helyre át akarnám rakni a már elhelyezett darabot? Azokat mindig, minden ruhához meg kell szerezni?
-
gabor7th
addikt
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2833 üzenetére
Régebben pont ezt szerettem volna tán, hogy el lehessen merülni ebbe a sok mitikus cuccban és beszerezni magunknak, de akkor még nem olyan világ volt, hogy lehet amúgy játszani 1000 másik érdeks játékkal és nem kell egy fél év, hogy meglegyen amit szeretnél.
Meg nálam van ez a speicliás eset, hogy szerintem ez az utolsó rész rombolta a lore-t és valamennyire ez is hat.
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2831 üzenetére
Gondolom pont ettől várták, hogy még többen fognak vele játszani, hisz több a bénább játékos, mint a profi. Úgy tűnik ez nem jött be.
A mai világban, ahol annyi, de annyi újdonság van, nehéz megtartani a játékosokat tartósan egy helyen. Sőt lehet ma már pont azért inkább sokan el se kezdik, mert még annyi grindelni való lenne, hogy ránéz és inkább el se kezdi.
Meg persze... öregszem... Lehet azé.
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2826 üzenetére
Azért hihetetlen, mert Sub-Zero a legnépszerűbb karakter egyike és nem valami baromi nagy dolog az, hogy mind a két kivégzését egyszer csinálja valaki... és csak csupán 10,5% tette?
Wow, ez baromi alacsony szám. Jó, oké, a második kivégzéshez a kriptában kell kutakodni, de ezzel együtt is... engem ledöbbentett, hogy ilyen alacsony a szám. Az MK11 volt valamikor ingyen adva valahol?
Én régebben, meg legtöbbször mostanában is, ha játszok valamivel mindig végigtolom a solo story-t és sok más szempontból is kitolom a game-et.
Viszont magamon is érzem, hogy a mióta online letöltögethetek dolgokat egyszerűen befásít, hogy annyi mindenem van... bármilyen fura is; vannak elvileg elég klassz játékok amiket még el se indítottam.
Viszont amikkel játszok próbálok rendesen játszani.... de valóban én is kezdek befásulni.
Lehet, ez a túl sok választás a probléma, illetve egy MMO esetében tudom hogy az a bajom, hogy non-stop van event és nincs idő újratermelődni a vágynak, mindig van valami kihagyhatatlan event és ez befásít.
-
GEIL
addikt
válasz x360elite #2813 üzenetére
Az komoly hogy ezt fejből így vágod.
Véletlenül nem tudod, hogy Scorpionnal hogy van az a mozdulat, amikor tüzet fúj, de még utánalép 2-3 lépést az ellenfélnek és folytatja a tűzfújást.
Bármit nyomok, csak egy helyben tud nálam tüzet fújni, vagy pörgeti a tüzes láncos csáklyát....de nem kezd lépni az ellenfél felé tüzet fújva.[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2810 üzenetére
PC-t használok és nem működik nála ez az amlify. Van, hogy igen... de nem a lemerülés a gond amikor nem. PC-n azt írják, hogy amplify ;, de hiába nyomom, máskor amikor meg semmi ilyesmit nem nyomtam mégis csinálta. Nem értem miért. LEhet újra kéne mennem oktatás részre... De most a story-t csinálom, meg próbáltam új karaktereket, meg régieket. Gyűjtögetem újra a cuccokat; szerencsére a kedvem a játékhoz helyreállt, kifejezetten élvezem most, jót tett a kötelező távollét.
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2805 üzenetére
Amúgy engem ez annyira nem izgat, hogy elveszett; fél éven át nem tudtam játszani és örülök, hogy végre igen + nem érdekelnek a skinek meg a bizbaszok.
De azért nagyon kellemetlen gondolom sokaknak... mégis mind a mai napig van ez a hiba.
Most félek, hogy a legutolsó DLC nincs meg, ha letöltöm akkor megint újra ez lesz? TAlán jobb lenne azonnal letölteni.
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2805 üzenetére
Úgy látom sokaknak van ilyen baja, mert nyitottak róla postokat:
https://www.reddit.com/r/MortalKombat/comments/bk35z9/just_had_all_my_save_data_deleted/
https://gamefaqs.gamespot.com/boards/253573-mortal-kombat-11/77720050
https://gamefaqs.gamespot.com/boards/253574-mortal-kombat-11/77693520
https://www.mortalkombatonline.com/t/mk11/saved-data-damaged/BwLqktQ2w1P4
Itt a legutolsónál más is írja amit én láttam, hogy másik fajta MK11 verziót használok és ezért törlődhet a dolog.
https://steamcommunity.com/app/976310/discussions/0/1646544161771381220/
-
Carasc0
őstag
válasz x360elite #2753 üzenetére
+1
Én nem vagyok Mortal történész, így laikusan mondva, amennyire vártam ezt a filmet, annyira csalódás. A reklám okos húzás, de ezt a filmet még kigondolni sem kellett volna.
Pro:
- Effektek.
- Szereplők (Kivéve a varánusz [WTF ], Nitara a Miss denevér [WTF ], és Mr. Kalapács András [WTF ].Kontra:
- Storyról nem beszélhetünk egyáltalán! Ilyen effektekkel egy BloodSport story-val megáldott csodát lehetett volna csinálni.
WTF:
- Cole gold skin + Jax keze csiribú - csiribá magától megterem.
- Goro ellen a Cole family?
- Liu miért mozi scene-ként fogta fel Kung Lajoska haláltusáját?
- Egyáltalán beszélhetünk bármiféle tournamentről?
- Final boss fight-ot majd én odaképzelem? Ehelyett Terminátoros fenyítés, hogy I'll be back?Nálam instant Delete volt ez a filmszerű képződmény.
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
TechN7ne
nagyúr
válasz x360elite #2782 üzenetére
Azért egy Tony Jaa , Donnie Yen , Scott Adkins , Jet Li , Jackie Chan , Marko Zaror , Lateef Crowder , Sammo Hung , Mykel Shannon Jenkins , Jean-Claude Van Damme és Jason Statham felhozatal hozta volna a csúcs minőséget pl. egy Isaac Florentine rendezésével ,csak hát oda sokkal több pénz kellett volna ,na meg semmi sem lehet tökéletes ,egy ilyet összehozni csak az álmainkban létezhet.
Szerk.
Nem így ugráltak volna ,mint ha kötelező lenne ,hanem lett volna benne igazi harcművészet is.[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2782 üzenetére
Én legálisan akarom megnézni, hogy támogassam őket és az HBO Max gondoltam, de most nem tudom, hogy ahoz VPN kéne, mert itthon csak HBO Go van... ha lesz időm, majd jobban belerágom magam. Nem tudom mennyi idő míg lesz HBO Go-n, mert az tuti van magyar.
/ VAnnak easter egg vadász Youtube videók.A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz x360elite #2775 üzenetére
"Mondjuk én személy szerint Reptile-on röhögtem óriásit. Na mondom "mi ez a ki..szott Komodói varánusz".?.?."
Jó az tényleg cinkes volt, gondolom a Deadly Alliance-re próbáltak hajazni, de már ott is gáz volt. [link]
Mondjuk hozzátenném hogy a játék készítők sem tudtak mit kezdeni a karakterrel, az évek során nem egy elcseszett dizájnt eröltettek rá szerencsétlen ződ nindzsára. [link]
Live-Die-Respawn
-
TechN7ne
nagyúr
válasz x360elite #2764 üzenetére
Liu Kang picit csalódás ,forma nem rossz de a régi szereplő jobb volt ,mostani részben elég gyengének éreztem ,Kabal al egy órát verekszik és alig bír vele... Történetben meg inkább a tűzet hoztam volna ki a rossznak : Scorpio t ,és a jeget a jónak: Sub-Zero t ,érdekes volt hogy az egyik legerősebb ellenfél az utóbbi volt és ketten tudták csak megőlni... Hanzo fiát meg nem tudom hova rakni (ő lett Scorpio) ,vlojában ki is ő ,talán Kenshi? 😳 Nem vágom az embert pedig Mortalos vagyok gyerekkorom óta.
Gondolom lesz folytatás ,és idővel minden kiderül.
-
melega
őstag
válasz x360elite #2745 üzenetére
A másik néztem az MK 11 pack 3 terveit és láttam benne az összes eddigi karaktert, meg láttam hogy visszatérnek MK 9 és MK X pályái úgyhogy szerintem olyan lesz mint annak idején a trilogy.
Szerintem régen a 2ds mortalok közül a legjobb volt az Ultimate 3 után a trilogy.
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2745 üzenetére
Elég vegyes értékeléseket láttam, de a Rotten Tomatos oldalon 87%, tehát olyan jó, de nem tökéletesnek mondható.
Ráadásul a Sub-Zerot játszó színész 5 filmre szerződött le, vagyis legalábbis tervben van öt film. Abban már NooD-Saibot lenne.
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2741 üzenetére
Mindenfele azt olvastam, hogy Kano milyen jó benne, hogy a hátán viszi a filmet...
És ez egyébként egy teljesen új idővonal, vagy hát mi az alapszitu? ( Mondjuk mivel Jonny Cage nem is harcol benne nyilván.)
Valóban Bi Han támad Hansoékra, vagy mint az eredeti történetben Quan Chi csak álcázza magát?
Van Kronika utalás szintjén legalább?
-
melega
őstag
válasz x360elite #2736 üzenetére
Az új Mortal Kombat filmet remélem jövőhét közepétől mikor nyitnak a mozik adják.
Nekem úgy tűnik a 9. és a 10. részről készül és lehet folytatásos lesz.
Scorpion, Sub Zero, Reptile, Kung Lao, Liu Kang, Shang Stung, Goro, Szonja, Cole Yang, Keno, Kabal.
Lehet Kitana és Quan Chi és Striker is feltünik benne.Remélem Shao Khan sem szobor formájában tünik fel.
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2733 üzenetére
Új Injustice résszel az a probléma, hogy maga a képregény amire alapult két részes volt. Most folyamatban van egy harmadik rész, mert nagyon sikeres lett, úgyhogy csinálnak még, de az is már csak előzmény, tehát nem viszi előre a történetet.
-
melega
őstag
válasz x360elite #2731 üzenetére
Szerintem se,de szerintem eddig a legjobb rész a 9. rész.
Tudom hogy ti nem a sztori miatt veszitek, de:Abba volt a legjobb a sztori meg abban első 3 részét szívvel lélekkel dolgozták újra.
Az X ben már nem volt olyan jó a sztori inkább csak zs akció film felállás ami a halálos iramban filmekével vetekszik.
Volt pár nembele való karakter, viszont a brutalitás, a pályadesign, a kivégzések, és a beszólások jók lettek. Ahogy két oldalra bevonulnak és dumálnak egymásnak csak hozzáad a játékhoz.
A 11 ben a sztori ellaposodott úgyhogy sztori már nem is kell és a játék se a régi már inkább valami Superhero vsMK X szörnyűség, egyáltalán nem adja a régi részek hangulatát.
Meg 4-5 évente elég Mortal Kombat játék mielőtt elrontják mint az ACt vagy CoDot, sőt volt olyan időszak hogy az Mk majdnem kudarcba fulladt például Shaolin Monks majdnem kudarcba vitte a szériát.
.
Remélem már a 3-4 év múlva megjelenő rész visszahozza a régi mortal kombat játékok hangulatát.[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
válasz x360elite #2698 üzenetére
Jól gondolom?
<spoiler>
Az MK 11 legjobb véglete a sztori módjának hogy Liu Kang és Kitanba a paradicsomba találkoznak és Raiden meg közbeszól.A rosszabb véglet meg az amikor ott van a homokóra, és visszajön Shang Stung, Fujin, és Nightwolf, és Shang Stung hatalomra tör hogy elfoglalja az alvilágot, a külvilágot, és a Földet.
Jól gondolom?
</spoiler> -
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2674 üzenetére
Nem, most pillanatnyilag nincs is olyan gépem, amivel tudnék vele játszani... legalábbis normálisan. Talán januárban játszottam vele legutololjára... márint a MK11-gyel, mert másik MK-val játsztok minden nap. Remélhetőleg hamarosan majd újra tudok MK11-gyel is nyomulni.
A film amúgy el fog térni az eredeti történettől, tehát valami alternatív univerzum lesz, mert most Sub-Zero veszi el Jax kezeit... Kronika neki oszotta ki.
Injustice 3 regény nincs... illetve pont most írtak egy újat, de az előzmény lesz, tehát én abban se bíznék annyira.
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2620 üzenetére
Kösz szépen, ha esetleg valaki ismer valami jó helyet belinkelhetné. Jelenleg azzal kell valamit kezdenem, hogy ne faggyak itthon szét a családdal. A szerelő még csak időpontot se ad annyira le van terhelve, vennem kellett tüzifát... Azt hiszem elég sz@r napok várnak rám.
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2617 üzenetére
Sokáig a processzorok 3 GHZ pl. mindenre elég volt. Gyöngébb processzorok is simán jók voltak, de mostmár valóban van jelentős növekedés, és mostanában látom, hogy pl. ennyi már nem elég, de kb. 10 éven át több mint elég volt. A többiről ne is beszéljünk. Ezek a minimum kiírások valóban szerintem is bullshitek, simán bír a régebbi gépem programokat amiknek elvileg nagyobb a mimimum igénye... Egyszerűen nagyon sok függ attól, hogy milyen jól írnak meg valamit.
Olyan gépet szeretnék majd amin pl. a Cyberpunk simán elmegy... nem kell a legjobbnak lennie... elég ha csak a második legjobb... vagy felső-közép. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom, régebben tényleg másként volt.
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2615 üzenetére
Köszi a tanácsot. Igazából attól függ, hogy mennyire jól írnak meg egy programot. Én pl. csodálkozok, hogy hogyan lehet, hogy a régebbi gépen amin a Battlefield 4 maxon simán szaggatás nélkül elmegy, a Mortal Kombat már nem igazán. Pedig ott hatalmas robolható területek vannak és 64 ember küzd egymással.
Igazbából meglehetősen jól elvoltam a régi gépemmel, amit most is kényelten vagyok használni... Régebben tényleg hatalmasakat ugrott egy-egy gép teljesítménye, de aztán már nagyon belassult a növekedés és kb. most jutott el az egész oda, hogy tényleg halaszthatatlan venni egy új gépet, mert az új dolgok nem mennek rajta, sok éven át minden ment.
Amúgy meg MK-n kívül van egy csomó más dolog is amivel elleszek, talán az Ultimate még olcsóbb is lesz, minden más kiegészítője tán meg van, ezt a filmes kinézetet is megvettem, mert csak 5 euro volt és méltányoltam, hogy megtették.
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #2613 üzenetére
Lehet, hogy a konzol 100.000, node mennyibe kerülnek rá a játékok? Ugye...
Szerencsére most gond nélkül meg fogom tudni engedni magamnak egy új gépet, bár lehetnek meglepik, ma pl. a fűtési rendiszerünk totál kifeküdt, ez is egy nem várt kiadás lesz, plusz jön karácsony, szóval talán februárban lesz új gépem.
-
Carasc0
őstag
válasz x360elite #2579 üzenetére
Hát de inkább azember a kedenc dolgaira költsön mint cigire, drogra vagy miegyébre.
Én olyan rajongó nem vagyok, de a Mortal gyermek korom óta kísér. Igaz nekem az MKX előtt az MK3 volt az utolsó. Szóval volt néhány epizód kihagyás, de sebaj. Én csak csak offlineba szoktam tolni, persze nagyon béna vagyok és az is maradok.Nekem bejön ez a 11, hangulatos, főleg így ekkora Rosterrel tényleg ellehet lenni. Nagyon úgy fest a neten, a KP2 az uccsó és ezzel a 11 széria be is fejezte. Valahogy nem tudom elhinni. Hallok ilyen új DLC karaktert is Tanya személyében. Majd kiderül. Csak az Aftermath kéne nagyon.
Amúgy ma Kitana Klassic Ninja Bundle van! Csapjon le rá, akinek nincs meg, mert szökőévente kapható.
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
Carasc0
őstag
-
Tiger.
nagyúr
válasz x360elite #2560 üzenetére
Elméletileg amikor te belepsz, akkor én kB 1 hónapig kapok 40soult, utána 5 soult, ez nekem nagy segítség lenne.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
őstag
válasz x360elite #2457 üzenetére
Köszi a választ! Ez így nagyon jó meg minden, de nincs más megoldás? Most minden játék előtt szarakodni kell? Amúgy 2 óra a letöltés. Ha le is mentem valahova akkor is idegesítő ez a macera.
Csak azért mondom, mert tegnap végül "megjavult" aztán ma meg megint rossz.[ Szerkesztve ]
-
-
Döglött Róka
veterán
válasz x360elite #2443 üzenetére
Ahh szoval te mint ex-szoftvertesztelo egyben marketinghez is ertesz vagy es pontosan ismered az NRS strategiajat. Hiszen tokmindegy milyen ceg, mindegyik ugyanazt a marketingstrategiat hasznalja. Van egy sajtcetli es az megy korbe, az alapjan csinalja mindenki!
Mellesleg ha talan jatszanal volna a 11el akkor nem jonnel a 4. jatekos jon szembe tehat bukas cimu havi mantraddal. Pro tipp, lehet latni ki mikor jatszott utoljara. Te az AM update ota hozza se nyultal.
Na okoskodj tovabb...
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Döglött Róka
veterán
válasz x360elite #2443 üzenetére
Az X benne van a gamepassban, tehat elofizetoknek ingyenes. Ezt nem ketsegbeesesnek hivjak, hanem reklamnak...
Nem kell osszeeskuveseket szoni, allitasodat semmivel nem tudod igazolni.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Döglött Róka
veterán
válasz x360elite #2440 üzenetére
Meg mindig nem tudom, milyen rendezvenyen vagy. Most ebben a pillanatban is megy egy online torna Usaban amit k&m kommental. XL hol van?
KL folyamat tele van, elso het utan fullon van az elso 5 rang.
Ertem hogy nem tetszik a 11, de exhas (10%) ne mondj mar hulyesegeket ;)
@tobbiek: felrebeszel, nem kell figyelni ra. Nem lesz linkje, o latja es tudja. :)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest