Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
Estét
Steam-es verzió, ez a funkció mire való
-
chungee
addikt
Jó lett a film, átlag néző sajnos nem tudná jóra értékelni mert játéktudás (Mk 9-11) nélkül nem érti a mozzanatokat + univerzum logikát. Cole és Liu Kang játszó színészek helyet cserélhetnének mert Liu Kang-nak nagyon selyemfiú a kinézete, ez Cole-ra jellemző. Lambert-et én is visszasírom. Kétszer néztem meg, le tudott kötni. Nincs baj a filmmel. Sőt szerintem a videójáték adaptációk közül ez kiemelkedő. Csak lásd a legutóbbi videójáték film adaptációt a Monster Huntert. Mérföldkővel jobb az MK
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Napot!
Komámmal toljuk online private 1vs1 mérkőzéseket. Ő gyengébb mint én hogyan tudnánk úgy balance-olni hogy neki több hp-ja legyen
-
chungee
addikt
Jade-nél melyik ability-t kell berakni hogy csináljon nitro rúgást és utána egyből teleport
-
chungee
addikt
Nem azért de azért ez a blokolási rendszer csak nekem nehéz El tudna valaki magyarázni mert én béna vagyok hozzá Gampad-dal játszom
-
chungee
addikt
Estét!
Megvettem a játékot de elszédültem benne hogy mennyi tartalom ötvözi a játékot. Van valami módja hogy könnyedén szerezzek coin + zöld koponya + szíveket Hétköznapi casual játékos vagyok, amikor harcolok csak úgy kikapcsolodásképpen akkor szeretném hogy termeljen. Nem állok rá try hard mert nincs annyi időm. Napi max 1 vagy 1,5órát verekszem benne. 1-1,5 hét után akkor szeretnék felfedezni a kryptát az idő alatt gyűjtött zsetonokkal a zsebemben. Köszi előre a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest