Új hozzászólás Aktív témák
-
x360elite
őstag
válasz chungee #2763 üzenetére
MK1 óta aktívan játszottam az összes játékkal (teszem hozzá, nem is rosszul), mégsem tudom azt mondani, hogy jó lett a film. Nézd már meg azt a shang Tsung-ot. Nem hasonlít egyik játék, illetve régebbi film szereplőjére sem, inkább az alábbi képen látható karakterre, ami egy rosszul sikerült vámpír paródia.
Arról se feledkezzünk meg, hogy nuku történet, Sonya és Jax magától jobban tudja a Mortal Kombat lényegét, mint Raiden és Shang Tsung együttvéve, gagyik az effektek, Kano a legjobb a filmben (ez önmagában sokat elárul az alkotásról), de külső jegyeiben jobban hasonlít egy csöveshez, mint egy "izomállat" mindenkit szarrá verek bandavezérhez és még sorolhatnám.Akar csak a legutóbbi játék, a film is a sorozat szégyene. Sajnos.
[ Szerkesztve ]
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
x360elite
őstag
válasz chungee #2689 üzenetére
Kustomize - Characters, ott kiválasztjátok azt a karaktert, akivel haverod szokott lenni, majd - Gear - Edit Augments, és ha már beszerezted, akkor a "Pumped Up" nevű augment-et ráteszitek valamelyik Gear-re. 250 - 1000-ig ad valamennyi plusz HP-t attól függően, hogy hányas szintű augment. Viszont egyáltalán nem biztos, hogy a játék 1v1-ben engedi használni. Én még nem próbáltam, viszont ha lehetséges a ballance-olás, akkor csak így oldható meg, ha nem, akkor legalább megpróbáltátok.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
x360elite
őstag
válasz chungee #2664 üzenetére
Harcolni kell, minden fight után kapsz coin-t, soul-t és heart-ot is, utóbbi kettőből akkor kapsz többet, ha csinálsz fatality-t, brutality-t, vagy friendship-et, illetve ezeket megelőzve mercy-t. Ha már egy kicsit régebb óta játszol, akkor a kriptában találhatsz, vagy az egyes harcok után kaphatsz olyan augment-eket, amiket a karakterek felszereléseihez hozzáadva extra soul-t, heart-ot, vagy coin-t farmolhatsz a harcok után.
Amúgy egy rakás coin-t kapsz, a story végig játszásáért is.
Extra soul szerzés:
A kriptában van pár hely, ahol Reptile szöszmötöl valamit láthatatlan módban. Őt Kenshi szemkötőjével találhatod meg, Kenshi szemkötőjét külön meg kell találni a kriptában, mindenről van youtube-on videó. Minden egyes alkalommal, mikor lecsapod Reptile-t a kriptában kapsz 200 (vagy 250 soul-t, már nem emlékszem, hogy pontosan mennyi).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest