Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
x360elite
őstag
válasz
gabor7th #2673 üzenetére
Elég esélyes, hogy MK film... Azután talán pár skin a filmből a játéknak. Végül mivel egy cég, a film után esélyes az Injustice 3 bejelentés. Persze én is csak tippelek, hiszen nem szoktam együtt sörözni (sajnos) Boon-al.
Mint mondtam, remélem tévedek, kevesen vannak, akik jobban örülnének, ha bejelentenék, hogy jön az új kombat pack és benne lesz pl. Reptile, Bo Rai Cho és mondjuk egy vendég karakter.
Amúgy nem értelek, első naptól farmolom a játékot (még ha az online rész nem is tetszett soha) és még mindig kb. csak a 2/3-a cucc van meg. Neked megvan minden skin, gear, és profi vagy az összes karakterrel, hogy ennyire várod az új dolgokat?.?.?.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest