Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
Valaki tudna segíteni egy teljesen más témában? Előrendeltem Steamen egy DLC-t (nem MK) most megjött, de magától nem tölti le, a "tulajdonságok menüben" ott van, hogy megvettem, de letöltést nem sikerült elindítani, a rendes oldalán meg csak "ajándékba vehetem és kész" hol tölthetem akkor végre le? Kösz ha valaki tud segíteni.
[ Szerkesztve ]
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
Mikor jön a Kombat Pack? Megvárnám a Steam summer sale-t, de ha jól látom ez még előtte lesz. Aztán lehet mégsem kéne heteket várni. Jól látom, hogy alapjáték + KP 15ezer alatt nem nagyon van? Még lehet keveset is mondtam.
-
x360elite
őstag
válasz gabor7th #1396 üzenetére
Igen, ez így van. Remélem egyszer elérem, hogy többé nem kell mennem dolgozni és nem azért mert kirúgnak . Nem tudom, hogy ki hogy nyomja a melót, én jelenleg hétfőtől szombatig napi 12 óra heti váltásban 6-18-ig, illetve 18-6-ig.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
gabor7th
addikt
Amúgy az új packban lesznek ilyen... mozgások is amit meg lehet venni?
-
x360elite
őstag
válasz drachoHUN #1394 üzenetére
Tudom milyen, indítottam már párat. Talán pont ez az egy szól mellette, hogy a gyorsításnak köszönhetően hamar vége, így megvan a reward és nincs időhúzás benne.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
x360elite
őstag
válasz drachoHUN #1392 üzenetére
Tényleg, én nagyon sokat agyaltam ezen. Oké, hogy ráeresztheted az AI-t egy adott toronyra (bár az egyes meccsek közt akkor is neked kell tovább nyomni, mert különben az örökkévalóságig a "kontinue" feliratot nézheted), de mi értelme az AI battle-nek? Ez olyan semmi dolognak tűnik.
-
drachoHUN
senior tag
válasz blue01song #1391 üzenetére
Character tower-ekben esik pár, amúgy pedig szerencse, farmolás(krpyt, towers of time, ai battle).
Forza JUVE!!!
-
drachoHUN
senior tag
válasz blue01song #1388 üzenetére
Csak Single-ben van hatása az augmenteknek. Az előttem szóló pedig leírta a lényeget.
Egy karakterhez szerzett augment, a három közül csak az egyik gearhez jó, de csak akkor ha van a gear item-en megfelelő típusú augment slot. Azonban mielőtt egy gear item-be rakhatsz augment-et, használnod kell azt, szintezned kell.
1. szint 1 augment, 2. szint 2 augment, 3. szint később lesz elérhető.Forza JUVE!!!
-
x360elite
őstag
válasz blue01song #1388 üzenetére
Ha a Kustomize-nél kiválasztasz egy karaktert, majd annak valamelyik variációját, akkor egyből a gear menü jelenik meg (sisak, maszk, fegyver, valami). Ezekhez a gear-ekhez tudsz augmentek-et adni (az erre bállított gombbal). Xbox one estében az X gombbal. Az adott gear-hez csak akkor jelenik meg augment, ha már van a birtokodban ahhoz tartozó. Egyelőre csak az első két helyre lehet bepakolni augment-et, a helyek közt a le/fel iránnyal tudsz váltani. Nem minden cucc jó az adott helyre, lehet ezért nem látsz semmit.
Leírva kicsit hülyén jöhet le a dolog, de nagyjából ez a lényeg. A legjobb, ha megnézel pár youtube videót.
[ Szerkesztve ]
-
blue01song
aktív tag
válasz x360elite #1387 üzenetére
Hú köszi, így már tudni fogom
Lenne még kérdésem,biztos az agyatokra megyek már ...
Szóval a customization-nél mik azok az augmentek? A jelentéséből adódóan gondolom ad valami boostot,plusz sebzést.Aztán láttam,hogy köveket kell betenni a slotokba,de mikor kiválasztanám,tök üres,nincsenek köveim.Ami fura mert egy valag lootom van. Hogy lehet ez az egész augmentation-t megcsinálni? Online is érvényes a plusz amit ez ad?Köszi a válaszokat!
-
x360elite
őstag
válasz blue01song #1386 üzenetére
Elindulsz a krypt elejéről. Átmész egyenesen a korábban már áttört faajtón, azután balra fordulsz, végig a fal mellett felmész a lépcsőn, megállsz, elfordulsz 90 fokkal és ki fogja szúrni a szemed egy kéken világító kerek izé kb. szem magasságban. Képek lejjebb.
-
blue01song
aktív tag
válasz blue01song #1351 üzenetére
Srácok,valaki mondta,hogy a courtyard-on lehet resetelni a ládákat.Én már csomószor körbejártam de nem tudom hol vagy hogyan kellene ezt csinálni.Pls help
-
x360elite
őstag
válasz markknight #1382 üzenetére
Lesz új film? Az jó lenne. Valami link, ilyesmi?
Remélem nem arról van szó, ami már 5 éve minden évben megjelenik, majd végül mégsem.
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
válasz markknight #1378 üzenetére
Nem szóltam rá egy rossz szót sem . Bejövős és még egyedi is lenne, ha MKX-ben nem lett volna egy teljesen más láncfűrészes ember. Bár még megoldható, hogy egyedi legyen, ha pl. tudja majd használni az átkozottak könyvét, esetleg megidézni szörnyeket, vagy hasonló, de ha csak a láncfűrésze lesz, akkor Leatherface maszk nélkül és annyi. Én azért bízom a fejlesztőkben, biztosan megoldják, hogy jó legyen.
-
x360elite
őstag
válasz gabor7th #1374 üzenetére
Michael Myers nem lenne rossz, ha jól emlékszem volt egy halloween rész, amiben egy temetőben beszélgetett a volt dokija, meg talán a sheriff, hogy egy 400 kilós márvány sírkövet dobott odébb a fazon. Szóval legalább van valami különleges ereje. Kintaro nekem is bejönne, egyelőre hiányzik egy igazi drabális állat ebből a részből.
-
ayo
veterán
Goróval se nagyon voltak az MKX-ben, sztem bőven sok is van már a boss karikból
http://jateknaplo.blog.hu
-
gabor7th
addikt
válasz x360elite #1373 üzenetére
Különben Michael Myers logikus lenne a sorban, tavaly rekordot is döntött a moziban. Persze őt nem hallottam, hogy emlegette volna bárki is. Meg amúgy mét talán a Terminátor zenéje is megy a végén, szóval a Terminátor valószínű.
[ Szerkesztve ]
-
-
ayo
veterán
tegnap is jött egy PC patch, részletek itt.
a datamining szerint Terminator és Ash. Eddig szinte minden igaz volt, szóval ennek is nagy az esélye, hogy bejön.
-
-
gabor7th
addikt
válasz markknight #1364 üzenetére
Azt hogy kell érteni, hogy "early acces" lesz june 10-én?
-
x360elite
őstag
válasz atainprison #1363 üzenetére
Hát ez odab*szós volt. A trailer alapján nagyon jól sikerült Shang Tsung.
#Gait:
Nekem kezdetben Shao Kahn volt a main karakter és kb. 1 hét kellett, hogy viszonylag jól megtanuljam kezelni, most a második helyre csúszott. Már Kung Lao az elsődleges karakterem éppen azért, mert nehezebb a kezelése az átlagosnál és ezért kevesebben használják, így könnyebb érvényesülni vele, mert nem ismerik annyira. Szóval nehéz karakter, de megéri kitanulni.
[ Szerkesztve ]
-
Gait
csendes tag
Sziasztok!Mennyire nehéz egy kezdőnek Kung Lao?
-
markknight
veterán
Ez a trailer odaver, jó kis fan service. Megyek is vissza játszani!
-
atainprison
senior tag
válasz drachoHUN #1362 üzenetére
Mortal Kombat 11 – Official Shang Tsung Gameplay Trailer: Kombat Pack 1 Reveal
Kicsit paprikás lesz szerintem a hangulat a fórumokon, hogy Shang Tsung át tud változni pár nem játszható karakterre: Smoke, Rain, Reptile, Ermac, stb.[ Szerkesztve ]
-
drachoHUN
senior tag
Kombat Pack:
Shang Tsung
Nightwolf
Sindel
Spawn
és még két vendég karakter.Forza JUVE!!!
-
x360elite
őstag
válasz markknight #1356 üzenetére
Vártam, kerestem, nem igazán volt semmi Shang Tsung bemutató Mindegy, majd legközelebb.
-
x360elite
őstag
Neee !!! Hogy lehet nem bírni Shang Tsung-ot? Oké, az MK9-ben picit gyengére sikerült, de azon kívül jól lehetet aprítani vele és azért akad pár egyedi speckója is.
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
válasz markknight #1353 üzenetére
mármint Shang Tsungon kívül egy újabb karaktert
én amúgy Shang Tsungot soha se bírtam, olyan semmilyen volt mindig, remélem nála izgalmasabb karakterek jönnek
-
x360elite
őstag
válasz markknight #1353 üzenetére
Hol lehet nézni?
-
markknight
veterán
Ma bemutatják shang tsungot!
-
drachoHUN
senior tag
válasz blue01song #1351 üzenetére
Ha minden ládát kinyitottál, akkor már kellett volna járnod a Pitben, ahol Ermac holttestéről össze tudod szedni ami kell azok kinyitásához.
Resetelni két helyen lehet. A Central Courtyard-on és Goro's Lair-ben. A falon fehéren világító cuccossal. Fáradt vagyok, eszembe nem jut a neve most. Ez annyit csinál, hogy a már kinyitott ládákat tölti fel új tartalommal.
50 láda feltöltése 100.000 koin...
Feltölti a sima ládákat, a rejtett ládákat, és a Zöld cuccosokat is újból. Skinek, gear itemek talán csak utóbbiakba kerülnek ilyen úton. A sima ládákba csak konsumable, forge item cuccok kerülnek.Mivel kiürített ládákat töltünk újra, így nem, nem veszik el semmi.
Forza JUVE!!!
-
blue01song
aktív tag
Sziasztok!
Kriptával kapcsolatban lenne pár kérdésem. Csomó ilyen zöld színű oszlop van és az összes locked.Azok mik,hogy lehet őket használni. Másik kérdés. Az összes ládát kinyitottam,ilyenkor mi van? Emlékszem az elején volt valami olyasmi,hogy resetelni lehet az összeset.Azt hogy kell? Azt kell ilyenkor egyáltalán? Ha igen,ugye nem vesznek el az eddigi cuccok?
Köszi!
-
x360elite
őstag
Na, box-on lehasalt a szarver.
-
markknight
veterán
válasz blue01song #1345 üzenetére
A tutorialt alap dolog kipörgetni, sok tudást ad amúgy. Én is csak lestem milyen részletes, szépen elmagyaráznak ott mindent.
-
gabor7th
addikt
válasz blue01song #1345 üzenetére
Én az MKX alatt végig úgy játszottam, hogy nem tudtam ezt. Minden mást igen. Ugye ott is csak x-ray van megadja. Mostmár van normális tuturial.
-
blue01song
aktív tag
válasz atainprison #1344 üzenetére
Köszi srácok! Csinálhattam a tutorialt meg keresgettem videókat neten,de végül türelmetlen lettem és játszottam tovább , gondoltam itt gyorsabb választ kapok!
-
atainprison
senior tag
válasz blue01song #1342 üzenetére
LT+fel mikor a legmagasabb ponton vagy. Javaslom csináld végig a tutorialt a játékban, a legjobb, amit egy verekedős játékban láttam, ott mindent elmagyaráznak.
-
ayo
veterán
válasz blue01song #1342 üzenetére
nyomd végig a tutorial összes részét, abban többek között ezt is megtudod
-
blue01song
aktív tag
Sziasztok!
Előre is elnézést a retard kérdésért,próbáltam utánajárni neten meg a játékban is,de nem jutottam előrébb.
Hogyan lehet a defense metert használni? Lehet a nevét is rosszul mondom (bocsi fanok), arra gondolok mikor kombóznának mint állat,de megtöröd, ki lehet jönni belőle. Xbox kontrollerrel tolom,Köszi előre is!
-
ayo
veterán
nagyon menők voltak a mostani meccsek, itt a final, ami talán a legizgalmasabbak meccsek egyike, de érdemes a többire is ránézni
-
-
ayo
veterán
"Fingers Krossed.... if all goes well, next week we will be announcing the fighters that will be joining Shang Tsung in Mortal Kombat 11’s DLC !!"
-
x360elite
őstag
válasz kazuma921 #1335 üzenetére
Bocs, ez lemaradt. 3-4 bar-os meccsek vannak általában. 89-101ms. Ennél csak akkor rosszabb, ha nagyon nem talál ellenfelet a gép és összerak valami közel keletivel, vagy angol fazonnal.
-
x360elite
őstag
válasz kazuma921 #1335 üzenetére
Nálam még anno 360-on volt hasonló probléma. Ugye 4 dolog lehet.
1; Nem megfelelő az internet kapcsolatod. Ez elmondásod szerint ebben az esetben nem lehet. Rendben elfogadom, hogy így van, mégis csak a te net-ed, te látod
2; Rossz régióban van a box. Értsd: Anglia, USA, Új-Zéland, Ausztrália, ilyesmi. Ha így van, akkor az adott régióból fog elsődlegesen ellenfelet sorsolni neked, ami azért nem jó, mert a géped fizikálisan elég messze van és így érthető a lagg. Régióváltás a következő módon lehetséges:
Jelentkezz be az Xbox One konzolra.
Nyomd meg az Xbox gombot.
Válaszd a Settings lehetőséget.
Majd a System elemet.
Utána a Language & location lehetőséget.
Itt jelöld ki az új helyet a listáról, majd Restart now.3; Beállítási probléma az útválasztónál. Pl. nincs belőve az UPNP (tudom, hogy ez alap minden eszköznél, de rengetegszer láttam már olyat, hogy ki volt kapcsolva, vagy eleve nem tudta a készülék). Esetleg megy az UPNP, de ennek ellenére pár port valamiért zárva van.
88-as port
3074-es port
53-as port
80-as port
500-as port
3544-es port
4500-as port
Ezek mindenképp legyenek nyitva.4; Valóban ennyire szar a szembejövők internete. Ezzel nem lehet mit kezdeni.
Ha ezek közül egyik probléma sem áll fenn (bár a 4-diket nem tudod ellenőrizni), akkor még agyalok kicsit, hogy mi lehet, de a legvalószínűbbeket leírtam.
[ Szerkesztve ]
-
kazuma921
aktív tag
válasz x360elite #1334 üzenetére
Most én kérek tőled segítséget, ha nem probléma. Mivel te is Xboxon tolod, szeretném megkérdezni tőled, hogy általánosságban milyen minőségű meccseket kapsz online? Nálam RENGETEG narancssárga, piros BAR-os játékos magas ms késleltetéssel. így az online mérkőzéseim 80%-a vagy erősen delayes, esetleg laggol. Ha be is ad egy állítólagos 100 ms-es meccset tökéletes, szép zöld jelöléssel, az tuti hogy wifivel tolja, és ugyanúgy akadozik a harc.. Tegnap már azért hagytam abba az online-t, mert elegem volt a furcsa időzítésű kényelmetlen püfölésből. Pedig már másfél hét alatt kierőszakoltam magamból 35 játékot online, de szerintem ebből maximum 10 volt olyan jó, mintha offline tolnám. Ez utóbbi véleményem szerint bizonyíték arra, hogy nem a kapcsolatommal van a gond, mert ha valaki vezetékes kapcsolattal van alacsony milisec. értékkel, akkor minden rendesen működik, de ez meg nálam ritka, mint a fehér holló..
Más játék meg hibátlanul működik online. Még kasualban nem is nagy a gond, mivel elskippelem az összeset, de KOTH-ban erre meg nincs lehetőség. Ranked felesleges, mert béna vagyok.
[ Szerkesztve ]
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
-
kazuma921
aktív tag
Na erre pl. már lehet támaszkodni, még akkor is ha Xboxon a digitális eladás sokkal nagyobb arányú mint a dobozos. De ez legalább már egy szám!
ayo1330#: Na igen, ez sajnos mindig probléma PC-n, valahogy hamarabb kihalnak a játékok, többek között ezért is vettem konzolra az MK11-et. :/ Nem tudom mitől lehet ez a tendencia, de rengeteg játék játszható a konzolokon, ami PC-n kihalt.
HussarF1331# Utánanéztem, köszi! Hát érdekes. Nem tudom mit gondoljak róla. Ez csak a saját véleményem, de én legszívesebben csak MK karaktereket látnék, nem Terminátort, meg ilyeneket. Na de ki tudja, azért az MK:X-ben is klasszra megcsinálták a filmes figurákat. Kiderül.
-
kwzatz
őstag
válasz kazuma921 #1328 üzenetére
Ebből azért lehet sejteni, hogy áll a dolog:
MK 11 salesTehát a dobozos változatok 71%-át PS4-re vették, hasonló lehet a digitális változatoknál is a tendencia.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
kazuma921
aktív tag
Xbox One eladásból nincsenek konkrét számok, csak találgatások, és mindegyik mást mond. Van oldal, amelyik 1 évvel ezelőtt jósolt 46 milliót, de akad olyan is, ahol azt jelentik, még el se érte a 40 millát. Nincs hivatalos információ. Ahol megleshető a játékosszám (pl. BF1, de van egy csomó másik is) ott a PS4 viszi a pálmát, de sosem arányos a konzol eladási számaival, tehát nem 2x annyi a játékos PS4-en, mint Xbox One-n. Emlékszem, még a For Honor megjelenésénél az akkor még csak a pletykák szerint 20M-nél tartó Xboxon majdnem ugyanannyi játékos volt, mint a sokkal jobban fogyó PS4-nél. De az kétségtelen, hogy PS4-en többen vannak általánosságban, de kimondani hogy mennyivel, az lehetetlen. Na mindegy, hagyjuk is a témát, mert semmi köze nincs a Mortal Kombat-hoz, illetve értelme nincs, mivel mindkét platformon tökéletesen működik az online, és vannak játékosok. PC-vel együtt.
Engem a DLC karakterek érdekelnek egyébként, nagyon várom hogy bejelentsék őket. Így vakon, látatlanban nem vettem meg a Kombat Packet, de ha 6-ból legalább 4 szereplő érdekelni fog, elgondolkodom a beszerzésen.
-
ayo
veterán
válasz kazuma921 #1326 üzenetére
naja csak én abból indulok ki, hogy PS4-ből 95M fogyott míg X1-ből 42M
mellesleg ma is van Combo Breaker 2019. Érdemes nézni, tegnap is volt pár izgalmas meccs
[ Szerkesztve ]
-
kazuma921
aktív tag
válasz x360elite #1323 üzenetére
Ezzel teljes mértékben egyetértek, ez gyakorlatilag így is van, nem is erről beszéltem. De számok nélküli tényeket közölni számomra mindig csak levegőbe beszélés volt, inkább erre reagáltam, nem platform háború szítása volt a cél. Tehát vélhetőleg PS4-en van a legtöbb játékos, de hogy Xbox+PC bázisa kevesebb e mint a PS4-é, azt konkrétan a világon senki nem tudja.
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
válasz kazuma921 #1321 üzenetére
Összességében természetesen a PC a legelterjedtebb, de ha csak a játékokra való használatot nézem, akkor ez nem állja meg a helyét. Annak ellenére, hogy én xbox-on játszom, azt kell mondanom, hogy ez a generáció szinte minden olyan játékban, ami PC/Xbox/PS4, esetleg Switch kiadással is rendelkezik egyértelműen a PS4-é. A microsoft ezt jól eltolta, pedig nyerő helyzetből indult, ugyanis, ahogy a jelenlegi PS4 fölény nem kérdőjelezhető meg, úgy az előző generációban a 360 abszolút fölénye sem. Innentől csak az lett volna a dolguk, hogy megtartsák a játékosokat. Erre kiadtak egy régi videóra hasonlító konzolt egy olyan kinect-el, amire nem jött értelmes játék. Meg is érdemlik. Ha anno lett volna akár csak valami hasonló kontroller PS4-re mint xbox-ra, akkor én is PS-en tolnám. Ez van.
U.I.: Tudom, hogy most már van olyan joy, pl. razer-nek, de már annyi játékom és kiegészítőm van a box-hoz, hogy nincs kedvem elölről kezdeni a beszerzésüket.
-
kazuma921
aktív tag
Vicces egyébként ez a sok "itt meg itt van a legtöbb játékos" főleg abban a tekintetben, hogy csak Steamen vannak pontos számok, és a legelterjedtebb platform még mindig a PC.
-
x360elite
őstag
válasz HussarF #1319 üzenetére
Az én oldalamon semmi sem változott. Azt meg, hogy máshol mi a helyzet, sajnos nem tudhatom, egyelőre a gondolat olvasás és távolba látás/hallás még nem megy, de majd gyakorlok
Addig is inkább játszom és pont nem érdekel, hogyan, miért oldódott meg a dolog. A lényeg, hogy minden oké és rengeteg embert lehet leverni.
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
Megoldódott a probléma, legalább is úgy néz ki. Jönnek szembe a játékosok mint állat, akár koth, akár chat room, akár vs meccset akarok, szar*sig van minden ellenféllel. Végre tényleg van mit csinálni a towers of time holtidejében. Csak ma 80+ meccset játszottam, pedig két órája kezdtem és még tot-ot is nyomtam ebben az időben. Huhh, nem sokon múlt, hogy eladjam a játék lemezes változatát, de végre tényleg jó lett.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
engem se zavar, főleg hogy mindegyik kilassított jelent, de hát olyan PC master race arcoknak nehéz bármit is mondani, akik az FPS számlálót nézik és őrjöngenek, hogy miért nem tudja a játék a 144Hz monitorján a 120 FPS-t
sztem összesen sincs annyi, de ja, amíg jönnek a játékosok addig nincs baj, cross platform meg jöjjön majd 1-2 évben belül.
mellesleg továbbra is azt tudom mondani, hogy minden szarságot megtolnak a fejlesztők a PC-s portba, egy szavuk se kéne hogy legyen senkinek. baromi korrekt port lett, amivel folyamatosan foglalkoznak.
-
GEIL
addikt
válasz atainprison #1312 üzenetére
30fps menüben és Fatal Blow-nál nem zavar....sőt...ez adja a "filmes" hatást. Gameplay stabil 60fps PS4-en, ez a fontos.....meg hogy PS4-en tolják a legtöbben...Xbox-on és PC-n szerintem összesen van akkora létszám mint PS4-en.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
ayo
veterán
PC patch érkezett
• 60 FPS mode – In PC Features, we have introduced the option to turn on 60 FPS in Menus and during Cinematics (Intros/Victories, Krushing Blows, Fatal Blows, etc) and in Krypt separately. We have set this default to ON for Menus however you have to switch the option to ON for the Krypt, as is only recommended on high end configurations.
• Missing reflections – We have introduced the option to turn on/off reflections.
• Crash fixes for users who have crash on launch issues. We are working on other similar issues, so we will keep updating the game with fixes for users who report their crashes to us.
- issues caused by outdated Radeon drivers should no longer occur
- game crashing on launch/during gameplay cause by drivers for unusual controllers, should no longer occur
- game not launching, issue cause by a fault library file, should no longer occur• Players frequent disconnects –adjustment that should resolve the issue of frequent disconnects for some users
• Fix to Frost Whirring Drill graphical glitch when TAA is disabled
• Localization updates
• Minor fixes for mouse and controller inputs
• Various balance changes
We are also taking measures that target potential cheaters and cheat engines. Also, as always, please make sure you download and install the latest graphics drivers.
-
GEIL
addikt
válasz evitiguF #1308 üzenetére
Mobiltelefont dugjátok össze a géppel....."netmegosztás".
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
evitiguF
senior tag
Üdv!
van rá valamilyen mód, hogy net nélkül elindítható legyen a játék?
Steamen van meg, de olyan helyen játszanánk haverokkal, ahol nincs net hozzáférés.
Steam ugye fut offline módban, bejelentkezik, a MK11 indításánál fel is ugrik a töltőképernyő Windows alatt, aztán semmi. -
drachoHUN
senior tag
válasz kazuma921 #1303 üzenetére
Eleddig három karaktert használtam, de atom béna vagyok én ebben a játékban. Még így is pozitív a mérlegem. Amit kb. hitetlenkedve élek meg. Nyilván elég jól meg van csinálva a match making Kasualban, így viszonylag hasonló képességű játékosok ellen játszhatom. Persze sokszor így is szembejön olyan, aki ellen semmi esélyem.
Három hölgyet próbálgattam eddig: Jade, Skarlet, Kitana.
Hamarosan bővítem a társaságot: Liu Kang, Geras, Cassie, Noob Saibot vannak most tervben, de mindenkivel meg akarok tanulni valamilyen szinten játszani.Forza JUVE!!!
-
x360elite
őstag
Nekem 7-el megy jól.
Shao Kahn
Kung Lao
Kabal
Noob Saibot
Cetrion
Sub-Zero
JaxA többit egyelőre csak próbálgattam, meg towers of time-ban voltam kénytelen használni.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
mondjuk az igaz, hogy itt én is nagyon el tudtam lenni a tornyokkal, míg a régiben csak pár kötelező dolgot toltam meg, szóval Steamen is hiába van X ezer játékos, azoknak csak egy része megy online.
én Kitanát tolom 95 órája, de egyelőre még nem találtam más szimpi karaktert.
-
kazuma921
aktív tag
válasz x360elite #1302 üzenetére
Tényleg nagy kérdőjel ez a dolog. Itthon a PC-s és az Xboxos verzió is problémamentes online, bár az tény, hogy van amikor a Room ki van üresedve. 2 dolog jut eszembe, mi befolyásolhatja: nem tolják kevesen a játékot, de itt sokkal több mód között lehet válogatni, ráadásul a ToT nagyon addiktív és mindenki a gearekért és az outfitekért farmol. Az MK:X-ben kevesebb úgymond a tennivaló, így mindenki megy az online játékmódokra. A másik tipp az a nyilvánvaló, hogy bizonyos időkben (pl. késő este, délelőtt) minden régióban kevesebb a játékos, mert az emberek, alszanak, dolgoznak, stb. Egyébként nem vagyok nagy online játékos, de ma 3 perc alatt kb. 10 külön játékost utasítottam el, nekem ez nem egészségtelen. Az ok szimplán az volt, hogy rájöttem, a wifis játékosoknál mindig van egy kis lag...
MÁS: Ti hány karakterrel játszotok? Én eddig csak és kizárólag Sub Zero-val toltam, de nagyon szimpatikussá vált a Cetrion nevezetű hölgyemény. Gondolkodtam hogy kipróbálom őt is, de félek, az a pici skillem is elvész amit eddig felépítettem Sub Zero-val, ha nem játszok vele minden nap legalább pár meccset.We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
x360elite
őstag
válasz kazuma921 #1300 üzenetére
Na látod. Én meg boxon éltem meg ezt nap mint nap.
Nem egy, nem két ember mondta itt, hogy steam-en ilyen NINCS!!! Ezek szerint mégis csak van. Amúgy kezdek arra vetni, hogy az sem mindegy, melyik szolgáltatónál vagy. Anno 360-on még olyan is volt, hogy live-hoz sem tudtál csatlakozni egy adott intervallumban (több napról beszélek), ha pl. invitel-es voltál.
Még olyan időszakra is emlékszem, hogy ez jelezve volt egy automata által, ha hívtad a picipuha ügyfélszolgákat.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz kazuma921 #1300 üzenetére
Én csak rankedetet nyomok, azzal nem volt eddig gond, szépen dobja az ellenfeleket, többit nem néztem, azokat nem toltam MKX-ben sem, max. ha ismerőssel harcoltam.
Viszont az teszt nélkül megmondom, hogy PC-n van a legkevesebb játékos, és szerintem PS4-en van a legtöbbhttp://jateknaplo.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest