Új hozzászólás Aktív témák
-
blue01song
aktív tag
válasz Döglött Róka #2491 üzenetére
Igen,de azt nem tudhatod,hogy az illető towerezett vagy online tolta többet. Én utóbbiba futottam az esetek 99%-ban.
-
blue01song
aktív tag
Sziasztok! Játékostársat keresek PC-re gyakorolni. Van itt olyan,aki nagyjából "átlagosan" tolja és lenne kedve? Eddig csak towereztem,de belekóstolnék az online-ba is. Szóval ha ilyen level 60-70-vagy, az nem játszik.
-
blue01song
aktív tag
Sziasztok!
Sonya, crushing counterst hogyan lehet elővarázsolni, hogy kell használni? Nem találtam róla videót. Előre is köszönöm
-
blue01song
aktív tag
válasz Döglött Róka #2424 üzenetére
Köszi, ezt még nem próbáltam!
-
blue01song
aktív tag
Sziasztok!
Sheeva ugrását hogyan lehet kivédeni? Odébbsétálok nem jó, Barakával doom kick a képernyő másik felére, akkor is eltalál.Bármit csinálok,eltalál. Plz help
-
blue01song
aktív tag
Sziasztok!
Létezik olyan,hogy kivédhetetlen mozdulat?! Baraka ellen mentem(Sonyával), és azt a "vissza-előre+y" -t csinálta, mikor hirtelen felnyársal (biztos tudjátok melyik). A lényeg, hogy ezt az ütést bármikor be tudta vinni, pedig védekeztem.Próbáltam alul, felül, tökmindegy, mindig bevitte.Ez hogy a büdös francban van?!
A másik ugyanilyen a Kung Lao teleporjta.Ezeket nem lehet kivédeni? Ha igen, plz segítsetek, hol bénázom? -
blue01song
aktív tag
Sziasztok!
Elég noob vagyok.A kérdésem az lenne,hogy kombat league-t megyek Barakával, beállítottam a blade charge-ot A-B+Y(xbox), de online egyszerűen nincs a mozdulataim között. Ilyenkor mi van? Köszi a segítséget.
-
blue01song
aktív tag
válasz blue01song #2081 üzenetére
Halihó, buék mindenkinek! Akinek crash-e van,annak talán tudok segíteni! 436.48-as driverrel bő 1 órát tesztelve(tower of time,online) nem baszott ki az asztalra.Aki próbálta,dobjon már valami visszajelzést!
-
blue01song
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek..lehet volt már róla szó, nem néztem vissza.Játék közben bizonyos idő után egyszerűen kivág az asztalra.Amit neten találtam,az az,hogy töröljem ki az appdata-ból a mortal könyvtár tartalmát meg offoljam az ini fájlból az rgb izét. Ezek se segítettek.Eddig nem volt ilyen gondom, ez ma kezdődött.
Szűz windows, egy hetes sincs. i7 7700K+2080, 16gb ram, 860evo ssd-n van a játék.
Légyszi segítsen valaki! Köszönöm előre is
-
blue01song
aktív tag
Sziasztok!
Lenne kedve valakinek gyakorolni pár meccset PC-n? Nem vagyok pro játékos,de szeretnék fejlődni, a gép viszont elég kiszámíthatóan játszik,online meg nem szeretném rontani a statomat
-
blue01song
aktív tag
válasz x360elite #1387 üzenetére
Hú köszi, így már tudni fogom
Lenne még kérdésem,biztos az agyatokra megyek már ...
Szóval a customization-nél mik azok az augmentek? A jelentéséből adódóan gondolom ad valami boostot,plusz sebzést.Aztán láttam,hogy köveket kell betenni a slotokba,de mikor kiválasztanám,tök üres,nincsenek köveim.Ami fura mert egy valag lootom van. Hogy lehet ez az egész augmentation-t megcsinálni? Online is érvényes a plusz amit ez ad?Köszi a válaszokat!
-
blue01song
aktív tag
válasz blue01song #1351 üzenetére
Srácok,valaki mondta,hogy a courtyard-on lehet resetelni a ládákat.Én már csomószor körbejártam de nem tudom hol vagy hogyan kellene ezt csinálni.Pls help
-
blue01song
aktív tag
Sziasztok!
Kriptával kapcsolatban lenne pár kérdésem. Csomó ilyen zöld színű oszlop van és az összes locked.Azok mik,hogy lehet őket használni. Másik kérdés. Az összes ládát kinyitottam,ilyenkor mi van? Emlékszem az elején volt valami olyasmi,hogy resetelni lehet az összeset.Azt hogy kell? Azt kell ilyenkor egyáltalán? Ha igen,ugye nem vesznek el az eddigi cuccok?
Köszi!
-
blue01song
aktív tag
válasz atainprison #1344 üzenetére
Köszi srácok! Csinálhattam a tutorialt meg keresgettem videókat neten,de végül türelmetlen lettem és játszottam tovább , gondoltam itt gyorsabb választ kapok!
-
blue01song
aktív tag
Sziasztok!
Előre is elnézést a retard kérdésért,próbáltam utánajárni neten meg a játékban is,de nem jutottam előrébb.
Hogyan lehet a defense metert használni? Lehet a nevét is rosszul mondom (bocsi fanok), arra gondolok mikor kombóznának mint állat,de megtöröd, ki lehet jönni belőle. Xbox kontrollerrel tolom,Köszi előre is!
-
blue01song
aktív tag
válasz x360elite #1267 üzenetére
Sziasztok!
Pont erről szerettem volna kérdezni itt. Csak pár napja van meg a játék és nagyon tetszik. Rengeteg ládát kinyitottam már,csináltam párat a towers of time-ból is de alig alig kaptam skineket. Ez tényleg ennyire lassú? Nincs valami más módja feloldani a skineket?
-
blue01song
aktív tag
Srácok,van itt aki PC-n billentyűzeten tolja,vagy mindenki kontrollert használ rajtam kívül?
-
blue01song
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, a tutorialban van egy olyan rész,amikor a hosszú kombókat lehet gyakorolni,összefűzni,viszont ott nem lehet karaktert választani, nálam épp raidennel lehet menni. Nem találtam sehol, ha egyáltalán van ilyen,a többi karakterre vonatkozóan. Ha nincs,hogyan tudom összefűzni a kombókat szép hosszúra? Köszi a segítséget, rám férne, ma vettem meg a játékot,totál kezdő vagyok és belezúgtam
-
blue01song
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan lehet beállítani,hogy 144hz-en menjen a játék? A felbontás azon van(2560x1440x144hz) ,de 60fps a max úgy látom.
-
blue01song
aktív tag
válasz drachoHUN #1224 üzenetére
Ok.Ne azzal foglalkozz számomra mi az elfogadható ár,hanem ha már írsz,a kérdésemre válaszolj,nem pszichológiai elemzést írj,vagy pedig hallgass,mert nem építő a hsz. Mivel 12k körül van mindenhol,sok ész nem kell hozzá,hogy ennél olcsóbban szeretnék hozzájutni.Ha fogod az ujjacskáidat és elkezdesz visszafelé számolni 12-től,rájössz,hogy 11,10 stb.
-
blue01song
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megvenni a játékot,de ha lehet minél olcsóbban.Néztem egy pár helyen, pl gmg,instant gaming,hrk,
cdkeys, de kb mindenhol 12k körül van.Tudtok esetleg valami olcsóbb helyet?
Köszönöm előre is -
blue01song
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megvenni a játékot és az lenne a kérdésem,hogy nincs kontrollerem - billentyűzettel is lehet hatékonyan előhozni a kombókat,vagy az felejtős?
-
blue01song
aktív tag
válasz x360elite #33 üzenetére
Köszi srácok!
Jesszus,ez nekem nagyon bonyi.Más játékokat elég jó szinten tolok de itt elakadtam. Ez a videó viszont totál kínai nekem. Mi ez a sok b1/111/f13 stb?Szóval nekem igazából olyasmi segítség kéne, én úgy állítom be a billentyűzeten,hogy pl k l o p j ,stb billentyűkön vannak a mozgások.Szóval nincs valami olyan "táblázat" ahol csak le van írva sorrend,mit kell nyomni? (bocsi a hülye kérdésekért) , például nagy ütés+nagy rúgás+futás+felütés mittudomén ,ilyesmi?
-
blue01song
aktív tag
Sziasztok srácok!
Egy nagyon amatőr kérdésem lenne és én is az vagyok a mortal kombatban, viszont szívesen tolnék kis csihi puhit. Szóval a kérdésem az lenne,hogy szoktam nézegetni twitchen,hogyan játszanak mások,és baromi hozzú kombókat tolnak le. Azokat hogy a fenébe lehet megcsinálni? Mert a kombó mozdulatoknál max 3-4 egybefüggő mozdulatsort tudok csak. PC-n tolom és billentyűzeten.
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Látásjavító szemműtét
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mobilarena észrevételek, hibák, javaslatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.