Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Csak berakták Mileenát, király!!
-
markknight
veterán
Spawn kicsit odavágott! Wow
-
markknight
veterán
A Warner elég jó animációkat pakolt össze az utóbbi években, így nem félek ettől a rajzfilmtől, várom.
-
markknight
veterán
Ez a DC-s Noob skin nagyon komoly. Joker se rossz, meglátjuk.
-
markknight
veterán
Mikor lesz Sindel? Nov 26 van már. Megint itt szarakodnak össze-vissza.
update: Látom 7-kor lesz. Fasza...
-
markknight
veterán
Azta, hogy elbeszélgettek magatokban Pöröghetne jobban a topik, ps-en most én is visszanéztem felfedezni, valahogy elkapott a feeling a sok fps után. Sindel meg nagyon tetszik, alig várom
-
markknight
veterán
Láttam valahol egy ilyen revenant Kitana skint, de normális bőrrel. Azt hol lehet megszerezni?
-
markknight
veterán
Ingyenes hétvége van és senki nem ír a topikba semmit? De érdekes.
-
markknight
veterán
Elég király lesz Terminator. Ami tetszik, hogy fatal blow-nál, neki pl a koponyája nem törik, hanem hajlik Figyeltek erre is.
-
markknight
veterán
Mit össze vitáztok már megint
-
markknight
veterán
10 perc múlva lesz megtalálható kb mindenhol. Amúgy semmi gond nincs ezzel a bannerrel 6 karaktert kellett szerepeltetni, dátummal együtt. Teljesen jó,
-
markknight
veterán
Ehhez pofa kell!
-
markknight
veterán
Inkább játsszátok le, aztán majd a pályán eldõl melyik karakter keményebb
-
markknight
veterán
Azért ez nagyon gáz volt nekem is. Azt kellett csinálni, hogy a főmenübe bemész, majd ott a store > majd premium store és ott megkeresed Nightwolfot és ingyen le is tudod szedni. Utána újraindítod a játékot és jó lesz.
Szóval a collectionből nem tudod feloldani.
-
markknight
veterán
Mindenki kipróbálhatja Nightwolfot a mostani boss towerben. Nagyon tetszik a karakter, ismét kitett magáért az NS
-
markknight
veterán
10 am pt. Ilyet olvastam valahol, ez este 7 óra.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz Döglött Róka #1740 üzenetére
Nem, csak videókat láttam róla. De ha az xboxon átrakod az időzónát új zélandra, akkor már este tolhatod fele.
-
markknight
veterán
Nightwolf nagyon bejön. Viszont a moveset az kb 1-1-ben Kabal másolata. Majd meglátjuk harc közben mennyire lesz majd feltűnő.
-
markknight
veterán
Engem se izgatna, ha a premium edition miatt kaptam volna valamit de sajnos ez nem történt meg. Akárhogy osztok-szorzok-kivonok, mindenhogy ráfizetés volt.
Na de nem búslakodok, majd decemberben talán Spawn is megérkezik.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Bréking! Nightwolf augusztus közepén jön: https://www.nintendo.com/games/sales-and-deals/
Szóval már azok is megkapják korábban, akik most megveszik olcsóbban. Nagyon jó! Ennyire nem fogy?
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Kicsit kezd elegem lenni ebből a stúdióból. Az hagyján, hogy hitelezem nekik, de ilyen hülyeségekre mi szükség van? Legyenek kedvesek kiadni az új karaktereket.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Ki a topik gazda? Tök jó lenne a téma ismertetõjébe feldobni ezeket az infókat (mint a fortnitenál)
-
markknight
veterán
A Deadly Alliance még jó volt a 4 után. De ami utána jött az kemény volt Shaolin Monks nevű valami meg az Armageddon custom made fatalityje.. jajj mamám. Szerintem a 9 a széria legjobbja, azt a szintet valszeg nem is fogják megugrani többet, bár a 11 közel van hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Azta Sindel de brutálisan néz ki!!
-
markknight
veterán
Mint prémium edition vásárló, én is átverve érzem magam. Kaptam egy bohócos Johnny Cage skint és körülbelül ennyi volt, úgy, hogy márciusban már előrendeltem. Többet velük nem fogok ilyet játszani, ezt most megtanultam.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz x360elite #1547 üzenetére
Semmi. Ed Boon kirakott egy Nightwolfos képet twitterre és ennyi. Valszeg jövőhéten érkezik a trailer és így megyünk tovább egészen novemberig. Üzleti szempontból ez valóban jobban megéri nekik, de nekünk annyira nem, mert várni kell
Én valami új towereket várnék már, mert ki van maxolva kb az összes, csak a karakter towerek és a boss towerek várnak ott rám.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Az Overwatch Live service a Mortal nem. Akárhogy nézem lehúzás, de a jobbik fajtából. Ez van, itt nincs is akkora közösség mögötte mint az Overwatch mögött. Két külön ipar
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
Ez a trailer odaver, jó kis fan service. Megyek is vissza játszani!
-
markknight
veterán
Ma bemutatják shang tsungot!
-
markknight
veterán
válasz blue01song #1345 üzenetére
A tutorialt alap dolog kipörgetni, sok tudást ad amúgy. Én is csak lestem milyen részletes, szépen elmagyaráznak ott mindent.
-
markknight
veterán
Egyszerűen annyit játszottam a játékkal, hogy a sok grind miatt már kedvem sincs ránézni. Inkább Apex Legendsezek, de az mk-t elindítani sincs energiám. Remélem hamarosan visszatalálok az útra, nem tett jót ez a monotonitás
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz gabor7th #1215 üzenetére
Tehenek mészárlását meg akasztásokat nézett Jó egy kamu, már elég volt a forrást megnéznem. Van akinek nem tetszik, hogy ilyen brutális a játék, aztán elkezdenek kitalálni ilyen baromságokat, mert lájkvadász a hír. Akasztás nincs is a játékban és nem ez az első alkalom, hogy fatality-ket csinálnak a fejlesztők.
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
A mostani boss towert érdemes lenyomni, Kronikás skineket ad, abból is hármat.
-
markknight
veterán
Nem, az nem érdekel, hogy hogyan lett elsõ, meg milyen játék jelent meg stb. Te ilyen addig csavarom a dolgokat míg igazam nem lesz és el nem ismernek figura vagy? Hát akkor igazad van mindenben és te vagy a legbölcsebb arc akivel valaha találkoztam, és nagyon szépen köszönöm, hogy a helyes útra tereltél, ó hatalmas random guy.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Ez magáért beszél! [link]
-
markknight
veterán
Ez a shrine ez nonszensz. Negyedszerre is kidobta a kva maskless skarletet, de megvan már amit akartam. Rohadt kevés dolog lehet már ott ha minden második valami duplikált cucc.
-
markknight
veterán
Gauntlet 15 pipa. Ezekkel a konsumablesekkel nem is nehéz a cucc. Aztán lehet pofára fogok esni
-
markknight
veterán
Belenéztem a statisztikába és megrémültem. 632 meccs kitanával, 466 noobbal és 440 skarlettel. Az hours played az 44 óra, 829 fatality, 63 mercy, 199 flawless és 167 brutality a statisztikám. Tudtam, hogy sokat játszok, de azt nem, hogy ennyit.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Na, de kinek ki a top 3 karaktere? Nekem Kitana, Noob és Skarlet.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Megvan a Kitana kahn maszk. 4 milla vagy több ment a kukába miatta. Van a kryptbe egy amulet, ami segít a Shrineba. Fizettem 80k-t és végre kiesett ez a szar. Irtó menõ lesz ebbe bunyózni
-
markknight
veterán
Az új Skarletes boss battle elég lájtos, egyedül levertem csórit, a random srác szerepet sem kapott xD
-
markknight
veterán
És megvan a platinum. Ez a 250 towert csinálj meg, na ez brutál volt.
-
markknight
veterán
Legalább lehetne valahogy megvenni azt amit akarsz és ne kelljen az életedet rátenni egy Raiden kalapra Ilyen gear szám fejében a napi 6 elem a storeban, teljesen hülyeség. Sok ilyen grindolós játékkal toltam már, de mindig látszott az alagút vége.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Ja, a hiányzó skineket, amiket nem a tutorialok, sztori küldetések, ládák,lelkek adnak, na azt a pár százat a Kronika orbokból lehet majd kiszedni. Nagyon jó!!
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Ma megint bedobtam 800 ezret a Shrineba. Erre most kiadta megint az unmasked Skarlet maszkot. Bszodjanak meg. Van 2000 elem amit csak onnan lehet kiszedni, erre még duplikált szarokat is dob..
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Eza Shrine olyan cuccokat is dobál ami már megvolt! Így lehetetlen megszerezni a Kahn maszkot
-
markknight
veterán
Jelenleg biztos, hogy nincsen 600. Viszont abban biztos vagyok, hogy az új Kombat Packkok hoznak majd bővítést a kriptához és a bónusz karakterekkel már lehet annyi.
-
markknight
veterán
Ahogy néztem Shang Tsung kamrájában nem randomok a ládák.
-
markknight
veterán
Mert a Shrineba is kell tolni rohadt sok pénzt.
-
markknight
veterán
válasz markknight #1032 üzenetére
Már megvan, szimplán benéztem
-
markknight
veterán
Valszeg ezt a glitcht direkt hagyták bent a srácok, hogy legyen kis ajándék. Nagyon logikus amivel elõ lehet csalni. Én bevallom nem voltam rest, így szereztem meg az összes fejet. 1-2 hónap múlva amúgy is nyitva lenne nekem.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Fortnite esetében mondjuk nincs, kicsit párhuzamba állíthatnák a verziókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Yettel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB bontatlan
- ZTE Nubia 60 Ultra 512GB/16GB Gmer telefon
- ASUS ROG Swift PG42UQ , 41,5", OLED, 3840x2160, 0,1ms GTG, USB3.2HUb,24 hó gyári gari,OLEDCare
- Samsung F22T350FHR /22 FHD 75Hz 5ms/
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest