Új hozzászólás Aktív témák
-
kwzatz
addikt
válasz Döglött Róka #1849 üzenetére
Csak bekövetkezett az elkerülhetetlen: Ninjakilla megszokta milyen élőben játszani és már nem izgul annyira, lett szponzora, így nem kell a repülőjegyek ára miatt aggódnia és ugyanúgy darálni fog innentől kezdve, mint az MK X-ben. Mostantól valószínűleg "az lesz a meta", hogy Liu Kanggel sorra nyeri a tornákat. Valahogy mindig jó az ilyet látni, a srácot osztották jobbra-balra, hogy csak egy halott játékban jó, amivel már a prók nem játszanak, aztán itt van.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
kwzatz
addikt
-
kwzatz
addikt
válasz x360elite #1452 üzenetére
"Neten még nem láttam box-os/ps4-es számokat, de box-on/ps4-en sem PC-s adatokat."
Nincs konzolom, de Xboxon és PS4-en van böngészési lehetőség nem? Mert akkor bármikor megnézheted a fentebb linkelt steam chartot órára pontosan lebontott játékosszámmal, elvileg konzolról is.ayo: Persze, meg fog ugrani újra, amikor kijön a Kombat Pack. Az új tartalom mindig visszahozza a játékosokat.
-
kwzatz
addikt
válasz x360elite #1441 üzenetére
"attól még tény, hogy a rengeteg ingyenes tartalom miatt van még egyáltalán játékos abban a játékban."
De ezzel mit akarsz mondani?Miért vagyok tévedésben?
1. Eleve PC-ről beszéltem. Ott vannak a számok. MKX-szel annyian játszottak januárban, mint az MK11-gyel most.
2. "Vadásznom kell, ha be akarok férni 8-nak egy KOTH szobába" És ebből le tudod szűrni, hogy 100-an, 1000-en vagy 10000-en vannak online? Ha állandóan játszanak 500-an, már akkor sem fogod halottnak érezni a játékot, ettől még a játékosok 90+%-a otthagyta és rég mást tol.De ahogy írtam korábban: Verekedős játékok között az MK a kevésbé lehúzós fajta, valahogy ez a közösség ezt szokta meg. Ettől még egy OW-hoz képest egy olyan ember, aki nem nagyon játszik verekedős játékokkal joggal érezheti lehúzásnak, mert összehasonlítva a kettőt, az is. Főleg úgy, hogy tökéletesen követhetné ugyanazt a modellt, mint az OW, már csak a struktúrájából adódóan is: új pályák, új karakterek néhány havonta, specifikus eventek, egy-egy érdekes új fun játékmóddal, semmi akadálya nem lenne. Most mondjátok azt, hogy nem lenne ez jobb. Azért nincs így, mert a játékosállomány sokkal gyorsabban esik, nincs közel sem akkora játékosbázis már eleve, mint egy OW-nak, valamint rendszeresen jönnek ki más verekedős játékok, amire a játékosok átrepülnek. Így az a cél, hogy minél gyorsabban hozzák be a pénzt, aztán fejlesztik a következőt. Körbe lehet ezt magyarázni, de ez a helyzet.
-
kwzatz
addikt
Semmi fals nincs benne, összehasonlítottam az OW-csal. Egyikben sem kötelező skinekért pénzt kiadni, de az OW-ban in game currency-vel (amit folyamatosan kapsz a folyamatosan érkező lootboxok miatt, amivel random skinek, emote-ok, spray-ek stb. is érkeznek) is kiválaszthatod, amit szeretnél. Ehhez nincs meghatározott időtartam (mint az MK-ban), hogy FOMO-t idézzen elő, amiért megveszed. Ez alól kivételt képeznek az event skinek, amit csak néhány héten belül tudsz beszerezni, de következő évben az ugyanilyen eventen ismét vannak. Ezen felül néhány lootboxonként kapsz fixen legendary itemet, illetve epic itemet (itt nem csak más színűek, mint az MK-ban, még az Epicek között is vannak az alap skintől erősen eltérőek), lootboxokat annyira nem nehéz szerezni, több módon is kapsz.
Szóval nem pörögtem rá, nem is hibáztatom emiatt az MK készítőit, annyit írtam, hogy van benne mikrotranzakció a skinekért, és rosszabb a megvalósítás, mint az OW-ban.
x360elite
"Nagyon jól látod. Ezzel tartják életben a játékot, mert a kutya nem játszana vele, ha nem lennének ingyenes extra cuccok. Na az MK-nak erre semmi szüksége."
Ne haragudj, de ez fájdalmas... Ja, azzal tartják életben az OW-ot, hogy pályákat és karaktereket adnak hozzá néhány havonta ingyen, meg specifikus eventeket csinálnak újszerű játékmódokkal. Hát rohadjanak meg érte. Bezzeg az MK, ahol fizetni kell a karakterekért, az jó. Ezt azért gondold már át újra.
Ja, MK-nak nincs rá szüksége, mert úgyis jön a következő verekedős játék 1 éven belül, és minden légy átszáll arra, addigra ugyanis a játékosbázis 90%-a elpárolgott. (most PC-n az MK11-nél konkrétan a 80% eltűnt kicsivel több, mint 1 hónap alatt, annyian játszanak vele, mint az MKX-szel idén januárban)[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
addikt
Mondjuk az MK-ban a magasabb áron és DLC-n felül ugyanúgy ott van a skines mikrotranzakció is (ezerszer rosszabb formában, mint az OW-ban, bár ez nem meglepő, ha már mikrotranzakció, kb. az OW-ban van a legjobb változat), azért ezt is említsd meg neki.
Az vicces, hogy nem lehet egy "30 éves sikersorozathoz" hasonlítani, mikor az OW-ból többet adtak el, mint bármelyik MK-ból, de lehet, hogy az egész sorozattól sincs nagyon messze a több tíz millió eladott példánnyal.
oxox: A verekedős játékok lehúzósak, sajnos a legtöbb még rosszabb ilyen szempontból, mint az MK.
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
addikt
válasz markknight #1406 üzenetére
A megjelenés óta mostanra unlockolta az új skint. Vagy úgy is nézhetjük, hogy ha már egyszer Shang Tsung reveal volt...
Woke játék, woke készítők."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
kwzatz
addikt
válasz kazuma921 #1328 üzenetére
Ebből azért lehet sejteni, hogy áll a dolog:
MK 11 salesTehát a dobozos változatok 71%-át PS4-re vették, hasonló lehet a digitális változatoknál is a tendencia.
-
-
kwzatz
addikt
Igen, a crossplay az sokat segítene nagyon ezeknek a játékoknak. De ezzel az 1-2 ezer emberrel is lehet még az X-ben is találni ellenfelet simán amúgy, ha ilyen szinten megmarad, az okés. Kemény, hogy az Injustice 2 újabb, mégis mennyire halott PC-n. Abban már gondolom nehézkes neten játszani.
-
kwzatz
addikt
"átlagban még az is kb 8-10 ezer körül megy"
Dobozos változatban lehet, de digitálisan valami 2.500-ért vettem kb. másfél éve (hivatalos viszonteladó, nem szürkebolt), azóta van olcsóbban is akciók alatt.
Ahogy ayo írta, WB játékoknak gyorsan esik az ára. Az MK11-hez nem lepne meg egy 40-50%-os akció 1-2 hónapon belül, főleg hogy lassan jönnek a summer sale-ek (1-2 héten belül meg ha minden igaz Steam Spring Cleaning Sale), a játék ráadásul fix -25-27%-on van néhány helyen. PC-n a játékosállomány ha továbbra is ilyen ütemben esik, akkor addigra elég közel lesz az MK X-éhez, szóval gondolom akciózni fognak.[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
addikt
válasz markknight #1220 üzenetére
Gyűjtöttél már forrásanyagot valamihez? Nem minden kerül be belőle a végleges produktumba. Semmibe nem nézem a Kotakut, mert egy legalja oldal, de azt azért nem tartom elképzelhetetlennek, hogy az ember pszichéjét megdolgozhatja kicsit az, hogy hónapokig napi rendszerességgel ötletel a kivégzéseken és gyűjt anyagot hozzá. Biztos voltál már úgy, hogy egy film/dokumentumfilm/baleset vagy egy durva jelenet negatívan hatott rád. Képzeld el, hogy hasonlóakat nézel napi 6-8 órában hónapokig. Szerintem aki bírja amúgy, annak is sok lehet.
-
kwzatz
addikt
válasz markknight #1196 üzenetére
"Nem, az nem érdekel, hogy hogyan lett elsõ" De akkor minek linkeled? Beírod, hogy magáért beszél, rámutatok, hogy miért nem mond semmit számok nélkül egy ilyen mezőnyben, erre felháborodsz. Kb. csak az a lényeges, hogy milyen mezőnyben első. Nem mindegy, hogy összesen 5 új indie megjelenés mellett az, amit a kutya sem ismer, vagy mondjuk egy Cyberpunk 2077, Doom Eternal vagy Borderlands 3 mellett. Nem csavarok semmit, csak gondolkozok. Európában még a 6 éves GTA V is megelőzte az MK11-et (a WWZ és a Days Gone mellett) a megjelenésének hónapjában. Ez beszél magáért?
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
addikt
válasz markknight #1193 üzenetére
"Engem full nem érdekel a téma"
Pedig nagyon úgy nézett ki, mert beraktál róla egy linket egy nyilvános fórumra. De ha nem, akkor mindegy.
Amúgy amit linkeltél, az az amerikai letöltés, az európai PS4 adatok meg így néznek ki:
PS4 április
4. hely. GTA V megelőzi.[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
addikt
válasz markknight #1191 üzenetére
Gyakorlatilag nem volt ellenfele, csak erre akartam rámutatni. Ha ilyen mezőnyben nem lett volna első vagy második, az kb. tragédia lett volna. Nézd meg a top 10-et, márciusi játékok, CoD, valamint Borderlands leárazásokkal az Enhanced változat megjelenése előtt. Semmi érdemi új a 3 játékon kívül, semmi nagyobb név. A Sony nyalásról csak annyit, hogy a Days Gone 3 nappal később jelent meg és kb. szinte minden nagyobb újságnál lehúzták, olyan okokkal, mint hogy "mé' fehér főszereplő, unalmas?", meg "mé' fehér minden zombi?" (ezutóbbi egy gamespotos hölgyemény zseniális cikkéből származik, volt is miatta felhördülés, hogy valószínűleg nem is játszott vele, tekintve, hogy elvileg kb. a 2. órában elmagyarázzák a játékban). Esélyes, hogy májusban már az MK11 előtt lesz. A szavazás meg a játékosok döntése, kevesebb letöltő és mégis több szavazat, semmi köze a díjakhoz.
Ha májusban is a top 5-ben lesz nagyobb leárazás nélkül az MK11 (bár GMG-n már most fix -26%-on van), akkor oké.
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
addikt
válasz markknight #1188 üzenetére
Mire gondolsz? Hogy 3 játékon kívül (MK11, Days Gone, World War Z) szinte semmi említésre méltó nem jelent meg áprilisban? Vagy azért írod, hogy a kevesebb letöltő ellenére a Days Gone-t választották meg hónap játékának?
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
addikt
válasz x360elite #1140 üzenetére
Nem amatőröztelek le, a "gyanítom, hogy erős top 1%" nem igazán ezt jelenti, félreértesz. Csak ha szigorú szeretnék lenni, akkor mondhatnám, hogy "persze hogy amatőr vagy, hiszen nem ebből élsz". Viszont én arról beszéltem, ami a világ legjobbjait választja el a nagyon jó játékosoktól, akikből azért sok van. Az meg, hogy Sonicfoxot le tudtad győzni 2-szer, mindenképpen elképesztő teljesítmény, még akkor is, ha nem versenykörülmények között történt, és mondjuk nem a main karakterét játszotta, vagy csak éppen gyakorolt valakivel. A Reo nevű srác viszont versenykörülmények mellett volt gyakorlatilag egyenrangú ellenfele, kicsit más, vicces ezt lefitymálni.
Az önbizalom, a magabiztosság, illetve a "túlzott ego" között azért van némi különbség szerintem.
Emellett ha nem követed figyelemmel a metát, és azt, hogy a legjobbak éppen mit miért csinálnak, akkor máris egy kicsi hátrányba kerülsz. Nem csak azért kell figyelni, hogy majmolj. Érdekes téma (bármi is legyen a sport/játék) szerintem, rengeteget lehet róla beszélni, de nem ezért linkeltem be azt a francos tier list videót."Első körben vakra "all in". Kemény" Ez vicces amúgy, de a játékformában, amit játszok, ez egy bizonyos laptartománnyal GTO játék. Grafot nem szúrok be, elég try-hard lenne.
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
addikt
válasz x360elite #1130 üzenetére
Hagyjuk, bele sem megyek mélyebben. Kompetitív játékból, pókerből élek már néhány éve, a tanulásmódszerek és a gondolkodásmódod (főleg az egós mondat árulkodó) finoman szólva nem válik előnyödre, de majd egyszer rájössz. Látatlanban is egyértelmű - még ha neked elképzelésed sincs róla -, hogy miért nem működik ez pl. a Fifában, és miért működik egy bizonyos szintig (ami gyanítom, közel sem a legjobbak szintje, de mondjuk talán egy erős top 1%) a Mortalban pusztán nyers, önálló gyakorlással, játékkal.
Egy szó, mint száz, belinkeltem egy profi véleményét, ennyi volt a lényeg, nem több, nem csépelném tovább a szót, nincs miért.[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
addikt
válasz x360elite #1122 üzenetére
Hogy lett ebből 'méregető verseny? Pár hete is te toltad ugyanezt valaki mással itt a topicban, nem? PC-n játszok, és nem kérdés, hogy engem laposra vernél, kb. 35 órám van az MK XL-ben. Nem értem mondjuk, mi köze van ennek ahhoz, hogy Reo ugyanígy tenne veled, vagy ahhoz, hogy magas szinten ő nem tartja életképesnek Shao Kahn-t. Valahol persze igazad van: Biztos érdekes lehet Shao Kahn, mint karakter, kompetitív szempontból meg úgysem veszi senki véresen komolyan innen (vagy Magyarországról).
Egyébként a 11-ben a legtöbben (most volt egy cikk az eladásokról és 71%-ot írtak benne), köztük az összes profi PS4-en játszik, ott a legmagasabb a színvonal. (később hátha jön crossplay)
Engem amúgy Ninjakilla (végig fogja verni a világot a srác) videói hoztak vissza a játékhoz, kedvet kaptam kicsit jobban elmélyedni benne. Azért néztem, hogy alakul az MK11, csak necces volt az indulás, így kivárok.gaborth: Nem tanulhatóság. Ha nézel profi meccseket, főleg Erron Blacket, Gerast, Liu Kanget, Scorpiont, Noob Saibotot, Sonyát látsz egyelőre.
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
addikt
válasz x360elite #1120 üzenetére
Miért gondolod, hogy az, hogy hátra sorolja a karaktert, az egyben azt is jelenti, hogy nem játszik vele vagy bárkivel magasabb szinten, mint te? Ennek a két dolognak semmi köze egymáshoz. Nem volt egyébként a világ legjobbja, de összelapátolt azért egy szolid $50k-t csak MK9 és MKX versenyeken. Lehet, hogy már nem tolja kompetitíven (bár MK11 versenyek még annyira nem voltak), ezer meg egy oka lehet rá, de aki egyszer már volt ilyen szinten bármiben, annak általában egy icipicit jobb rálátása van, mint a legtöbb embernek. Ettől persze tévedhet is néhány karakter esetén, még annyira nincs kint régóta a játék, hogy elég tapasztalata legyen mindenkivel.
"Én tudok vele játszani, viszonylag könnyedén lehet vele nyerni online. Nekem ez a mérvadó" Mondjuk szerintem az is lényeges kérdés, hogy "kik ellen?"
-
kwzatz
addikt
válasz x360elite #1115 üzenetére
Nyilvánvaló, hogy mindenkivel lehet jónak lenni és persze, szubjektív. De ha egy korábbi ESL finalista szerint a leggyengébb, az azért irányadónak nem rossz. Csak azért írtam, hogy nehogy úgy érezze valaki, hogy annyira kötelező karakter lenne.
-
kwzatz
addikt
válasz x360elite #1112 üzenetére
Ezen a tierlisten mondjuk a leggyengébb karakternek hozta ki Reo:
MK 11 Tier list
(egy másik tierlistet láttam még, ahol 2. leggyengébbnek tartotta a srác)
Szóval csak azért, hogy büntessen az ember, nem feltétlenül érdemes leszurkolni érte azt a 6€-t egyelőre.[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
addikt
válasz markknight #922 üzenetére
Erről ez jutott eszembe.
MK11 videogamedunkey"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
kwzatz
addikt
PC-re.
ayo: Menü, fatal blow, Krypt stb. Mivel a panaszok nagy része ezekhez köthető, mert sokan nem rajonganak azért, ahogy hirtelen 60fps-ről 30-ra esik majd vissza, ezzel töredezetté téve a hatást, gondolom csak számít. Inkább az az érdekes, hogy ha ezt egy brazil srác összedobja egy délután alatt, akkor a stúdió a negatív vélemények ellenére miért nem akarja. Sőt, miért kezdi el habzó szájjal törölni a topicokat?
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
addikt
"vajsima stabil 60 fps-sel fut a gameplay, videók és fatal blow-k 30 fps"
Egy brazil srác csak így délutáni időtöltésként megcsinálta a fatal blow-kat, Kryptet stb. 60fps-re, van róla videó is, tök jól néz ki, a készítők meg gyorsan elkezdték törölni az erről szóló topicokat, nehogy az emberek meglássák. A szánalom teteje.[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
addikt
válasz gabor7th #791 üzenetére
"Sokan nem ismerik akik játszották, de az MK canon, folyamatos történet már simán megtöltene egy könyvet és viszonylag intakt is volt. "
Én annyira nem vagyok benne, de ez szerintem ott bukik, hogy a 9 egészen biztosan egyfajta reboot már eleve. A 4 és a 9 között nem játszottam eggyel sem, szóval arról fogalmam sincs, hogy ott mi történt. És ha most a 11-ben (vagyis két résszel később) azt mondod, hogy felrúgtak mindent, ami eddig volt, az is csak azt mutatja, hogy tényleg nem köti őket semminemű következetesség. Szóval megoldják ők a folytatások kérdését könnyedén néhány újabb - logikátlan - csavarral, nem kell őket félteni."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
kwzatz
addikt
válasz gabor7th #787 üzenetére
"Szóval az alapok lerombolásával magukat is nehézhelyzetbe hozták bizonyos érteleben"
A sztori mindig is totál értelmetlen volt, ami fittyet hány bármilyen nemű logikára. Soha nem lesznek nehéz helyzetben, mert nem köti őket a következetesség semmilyen mértékben. Aztán ez a 11-es rész az idővel játszik, ami a legnagyobb sci-fi íróknak sem könnyű téma, hát még az MK alkotóinak... El tudom képzelni, hogy kb. 10 másodpercenként van benne logikai baki.
-
kwzatz
addikt
válasz atainprison #776 üzenetére
"Az jobb, mint gondoltam"
Erről egyből beugrott ez a kis szösszenet arról, hogy pontosan hogyan is néz ez ki.
Számok
Elvileg azt írja, hogy a készítők által beígért patch-csel kalkulálnak. 3400 óra, lol. Nagyon rámennek a szerencsétlen szenvedélybetegekre és gyűjtögetős/completionist arcokra. Jobb ha az ember inkább a játékra fókuszál és elfelejti, hogy van ilyen része is, kap, amit éppen kap, legalábbis egyelőre."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
kwzatz
addikt
válasz atainprison #753 üzenetére
"A mikrotranzakciónak is a legjobb formája került bele (ha már került valami), persze a többség mindent egyből akar."
Én azt olvastam, hogy totál random a reward rendszer. Tehát nem választhatod ki, hogy mit szeretnél, nem veheted meg az in-game currency-vel, és mesterségesen fel van duzzasztva a kibontható cuccok mennyisége érdektelen dolgokkal, így meglehetősen kicsi az esélye, hogy pont azt kapd, amit akarsz. Most akkor mi az igazság? Ha a legjobb formája lenne, gyanítom nem lenne ekkora felháborodás miatta. De valahol szerintem az is érthető, hogy egyes embereknek már a jelenlétük is zavaró egy 60€-s játékban. Ha jól emlékszem a Shadow of War is hasonló úton járt, szóval nem új dolog ez a WB-től (sem). Őszintén szólva meglepett volna, ha nem így indul, de mindegy, szócséplés ez már. Akinek jól fut és tetszik annak HF!"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
kwzatz
addikt
válasz atainprison #749 üzenetére
Persze, van ilyen is. A mikrotranzakció dolog már az ember szíve joga, hogy ne tetsszen. (úgy látom, hogy mostanában mindenki áttért a sunyibb változatra - csak kozmetikai, de rohadt lassú, hogy néhányan megunják és megvegyék -> felháborodás követi, ezért a készítők eljátsszák a jófejséget és kicsit elviselhetőbbé teszik)
De biztos a feletted lévő hsz-ben pachito is hozzánemértő. Ja nem, hanem használhatatlan az Anti-aliasing PC-n, ahogy azt már pár "troll" kiderítette. Értem én, hogy valószínűleg lesz olyan, akinél nincs hiba (bár te is írtad még tegnap, hogy sokat crashelt), de ettől nem lesz mindenki troll, aki negatívat ad rá, mert el sem indul, grafikai hibákat produkál, crashel, gamepaddel problémázik a játék. Ráadásul úgy áll most 47%-on, hogy egy rakat negatív hsz-t, olyanokat, amit említettél, töröltek tegnaptól.
Kíváncsi voltam, hogy indul, de az X-ből kiindulva csak a várakozásoknak megfelelően. Mindegy, ott is jó volt az XL, ez is biztos jó lesz 1-2 év múlva."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
kwzatz
addikt
válasz markknight #743 üzenetére
"aztán az egész kliens egy 20 éve lemaradt valami"
Mai napig a közelében sincs egyetlen másik kliens sem, de sebaj.
Amúgy nagyon ritka, hogy valami ilyen rossz értékelésekkel kezd, úgyhogy nem igazán lehet azt mondani, hogy mindent utálnak. Miért nem húzták le mondjuk a Resi 2-t vagy a DMC5-öt? Még a Metro Exodus is nagyon pozitív, pedig ott is mekkora hőbörgés volt az Epic exkluzivitás miatt. Amikor valakinek lehúzzák a szeretett játékát, akkor az egyből összeesküvés.[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
addikt
"Steamen ahogy látom a mikrotranzakció zavarja az embereket, meg hogy kripta van és ott kell feloldani a dolgokat..."
...meg hogy nem indul, crashel, xbox gamepaddel bugos, valamiért tré a grafika (képet is raktak be róla) stb.
Valójában az a zavaró, hogy csak ezután jönne az, hogy egyáltalán a játék lépett-e előre, mennyire gáz a zoning/spamming (korábban láttam pár game-et a bétából próktól - a tapasztalat hiánya még nyilván közrejátszott - és hát amikor 30 másodpercig lövöldöztek egymásra a képernyő végéből, az nem volt túl meggyőző), netkód stb.
Amikor a Denuvo miatt már nem is panaszkodnak, mivel annyi minden más miatt is lehet, azt én intő jelnek veszem."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
kwzatz
addikt
Metacriticen és Steamen egyelőre nem kímélik. Van, akinek el sem indul vagy crashel, rossz grafika (rengetegen írják, hogy videókon milyen szépnek tűnt, szerintem így látatlanban valami driveres probléma lehet), ugráló framerate, mikrotranzakciók, Krypt grind és a woke-ság a maximumon. Egyelőre egy szép nagy bukó van kilátásban. Valahogy ez az utóbbival kéz a kézben jár, biztos kevesebb energia/idő/figyelem marad nekik magára a játékra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Mobilarena észrevételek, hibák, javaslatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest