Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz x360elite #2753 üzenetére
+1
Én nem vagyok Mortal történész, így laikusan mondva, amennyire vártam ezt a filmet, annyira csalódás. A reklám okos húzás, de ezt a filmet még kigondolni sem kellett volna.
Pro:
- Effektek.
- Szereplők (Kivéve a varánusz [WTF ], Nitara a Miss denevér [WTF ], és Mr. Kalapács András [WTF ].Kontra:
- Storyról nem beszélhetünk egyáltalán! Ilyen effektekkel egy BloodSport story-val megáldott csodát lehetett volna csinálni.
WTF:
- Cole gold skin + Jax keze csiribú - csiribá magától megterem.
- Goro ellen a Cole family?
- Liu miért mozi scene-ként fogta fel Kung Lajoska haláltusáját?
- Egyáltalán beszélhetünk bármiféle tournamentről?
- Final boss fight-ot majd én odaképzelem? Ehelyett Terminátoros fenyítés, hogy I'll be back?Nálam instant Delete volt ez a filmszerű képződmény.
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
Carasc0
őstag
Klassic Mileena Bundle van ma! Tessék bezsákolni.
Megvettem az MK Movie pack-et is. Minden fillért megért a feeling. Lambert az igazi Raiden.
Új patch-ben végre tettek be valamit, ami hasznos ha valaki klasszikusan egymás ellen tolja haverral. Tournament módba már be lehet állítani egyénileg az abilitiket. Ami még hiányzik:
- Skin választás tournamentbe
- Egyéni modifiers kiválasztása amikkel lehet hülyülni
- 2 vs AI az de nagyon kéne.[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Mortal Kombat 11 - Aftermath 50% OFF. ~ 19.90 Euro (PS4). Na ennyit még kiadok érte.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz x360elite #2579 üzenetére
Hát de inkább azember a kedenc dolgaira költsön mint cigire, drogra vagy miegyébre.
Én olyan rajongó nem vagyok, de a Mortal gyermek korom óta kísér. Igaz nekem az MKX előtt az MK3 volt az utolsó. Szóval volt néhány epizód kihagyás, de sebaj. Én csak csak offlineba szoktam tolni, persze nagyon béna vagyok és az is maradok.Nekem bejön ez a 11, hangulatos, főleg így ekkora Rosterrel tényleg ellehet lenni. Nagyon úgy fest a neten, a KP2 az uccsó és ezzel a 11 széria be is fejezte. Valahogy nem tudom elhinni. Hallok ilyen új DLC karaktert is Tanya személyében. Majd kiderül. Csak az Aftermath kéne nagyon.
Amúgy ma Kitana Klassic Ninja Bundle van! Csapjon le rá, akinek nincs meg, mert szökőévente kapható.
-
Carasc0
őstag
-
Carasc0
őstag
Grafikában lát valaki valami újdonságot? OK hogy PS5, de azért sztem ebből a grafikai felújításból sztem egy jó 4K-s TV-n + Ps4 Pro-n is kéne látni valamit szvsz.
G2A-n 8600 Ft a kieg... Még azt is sokallom, de még az is jóval barátságosabb ár.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz atainprison #2573 üzenetére
KP2-t én is megvettem. Viszont az Aftermath 12k, míg az Ultimate 17k. Elmentek otthonról náluk árazás terén az tuti.
-
Carasc0
őstag
Nagyon gyorsan lehet fejlődni! Múlthéten 2 gyémánt kártyát is kaptam (az egyiket pénteken nyitottam a Jason Pack-ből. Szóval örültem a Diamond Jason-nek. Vettem 2 db MK11-es csomagot, az nem adott MK11-es karaktert.
Okádja a játék a gold kártyákat. Soul is jön rendesen, szóval korrekt lett a game.[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Csak jelzek, mert látom a neten nincs fenn (még). Újra elérhető a Klassic Female Ninja Pack. Most láttam a shopba. Ma a Skarlet van. Ezt muszáj megírnom, mert 2x kimaradtam belőle, most nem hagyom ki.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz atainprison #2555 üzenetére
Online rész nálam nem játszik, szóval ranked nekem buktás.
Viszont nem tudom hogy de véletlenül megvettem a KP2-t, szóval holnap Rambózok most már biztos...
-
Carasc0
őstag
8600Ft-ot megér az Aftermath?
-
Carasc0
őstag
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Megvenném az Aftermath-et, de 12k-t nem adok érte. G2A-n 10k-ért látom. Esetleg olcsóbb hely? Vagy lesz karácsony tájékán valami Sony Store akciózás? Azért nagyon durva, hogy Pc-re 4k az Aftermath.... Rablás a PS4 e szempontból.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz Döglött Róka #2380 üzenetére
12000 Ft-os frissítés. Funny....Megvenném, de ennyiért nem!
Betehették volna a 2vs2 modot. Továbbra is fáj nekik. AI battle egyenesen röhej hogy nem veszik ki. Tournament is teljesen értelmetlen. Lehetne még többet kihozni ebből.[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Azért meredek 14k ezért a csomagért. Mileena meg Cyrax meg társai sehol... Halvány ez a pack nagyon.
-
Carasc0
őstag
STAGE 7 - 3. torony Easy fokozat nyerj fawless victory-val! Ez hogy a faxomba kell? Gondoltam arra is hogy a megfelelő pillanatban adok magamnak 25% health-et de nem tudom mit jelent pontosan hogy fawless victory. Olyat biztos hogy nem egyszer sem üt meg, mert úgy 2 x is győztem de ilyen buzi gőz meg szarságok leveszik az energiát.
Redcaster: Valóban nehéz egy mutatvány az, sajnos nekem is sokadjára sikerült. Ennél csak egy Cassie gyakorlat ami számomra nehezebb volt.
FLx: És ha a véágén adok magamnak életet hogy fullos legyen? Anélkül impossible ez a torony. A gőztől tuti fogsz energiát veszíteni nincs az a gyorsaság ami által ezt elkerülheted!
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Középen alsó STAGE-s toronyban vagyok a STAGE 6-nál. Barakás! BUGOS! Megcsináltam az 1. tornyot MEDIUMON. A Boss lakatolt maradt továbbra is, mert mint kiderült Brutal fokozaton kell az 1. tornyot végigvinni! Ez szép és jó, de nem ajánlja fel nekem a Brutal fokozatot! WTF?
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Én már simán merem gondolni, hogy Shang Stung mint karakter egy írgalmatlanul rejtett ládában rejtőzik mint feloldható DLC karakter! Nagyon állat ötlet lenne!
Én most tartok ott, hogy megtaláltam a Forge-t. Most ekörül járkálok. Ijesztő ellenállással még nem találkoztam, de biztos fogok. 1-2 helyre nem tudok én se bemenni mert lakatot jelez. Vannak ilyen lebegő meg szobor ölében lévő zöld biszbaszok, egyesek nagyon ijesztő hangot is adnak ha a közelükbe megyek. Gondolom azokat is valahogy kitudom nyitni. (Ne spoilerezzétek a nyitási módját léccci )
Megcsináltam azt a forgatható rejtvényt is. Csontváz, Shinnok démon és Sektor. Csontváznál mindig meghaltam lol! Amúgy annál mindig YOU DIED lesz?
Ja meg van egy izzó némi tüzes láda is! Azt nem tudtam kinyítni sehogy még...
Mondjuk én nagyon alapos vagyok. 1 helyiséget többször is bejárok. Szóval mögöttem csak olyan láda lehet amit még vagy nem tudok kinyitni vagy egy lakatolt helységben van de tudok a létezéséről.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Stage 3 Shao Kahn lehetetlen! (AI sem tudja elverni bármilyen assistokat adok magamnak) Totális mák kell hozzá! Már gondolom a játék eladásán! Ezeknek semmi értelme! Én élvezni akarom a játékot és nem idegbetegen verni a controllert mert éppen 1 hit és végem!
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
PS4-re most jött a patch! Közel 400Mb az update. Fenn is van! 500e koin és a többi ajándék sehol!
-
Carasc0
őstag
pachito: Értem köszi! Azt tudod esetleg, hogy kell leszúrni a felakasztott embereket a kriptában? Nem jöttem rá!
ayo: Igaz, kell részemről is assist hogy menjen a dolog, de a fő tuti az, hogy PC-n már aktív a könnyítés. PS4-re még nem érkezett. Így meg horror.
-
Carasc0
őstag
Towers of Time-os kérdéseim!
1. A jobb felső sarokban lévő torony amihez tower key kell az mire jó? Én nekem sosem jött eddig még olyan key.
2. Középen lent lévő Stage torony 2. stage-t valaki megtudta csinálni? Gyakorlatilag lehetetlen! Cassie és Jaquie párost kell 2x megverni de mind2 3 assistot használ, gyakorlatilag csak az assistok -60% az életedből! CPU sem tudta elverni! Feladtam!
U.I.: Remélem ma veszik a fáradtságot és PS4-re is dobják a patch-t.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Alighanem bőven lehetséges hogy 3 kombat pack jön ami = 18 karakter + Shang Stung! Többen mondták hogy feloldható karakterként teszik be a kryptába! Ötlet nem rossz! Bizonyíték
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz x360elite #855 üzenetére
Amcsikat? Wow. Amúgy én nem tudok online játszani, lusta vok venni playstation plus-t. No meg arról nem is beszélek, hogy belőlem még a port is kivernék annyira béna vagyok. Én elvagyok a gép ellen is! Mondjuk hála égnek a gear+skin feloldási feltételek között nincs olyan hogy nyerj zsinórba 10 meccset, hogy feloldjam a pityparatty skint.
Kipróbáltam én is ezt a CPU játékot. Pénztermelésre tényleg jó!
markknight:
Így van! Nekem is hiányzik!
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Részletek a közelgő patch-ről!
Megvizsgáltam szakmai szemmel a Xerxész fórumtárs által beillesztett képet. Nos a képen a PC-s MK11 port indítóállományának indulásakor végbemenő memóriafolyamat egy apró részletét láthatjuk. A hexakód szerint vannak a kiemelt DLC bejegyzések. Ez alapján én is picit megörültem egy lehetséges 19 DLC karakternek! És még csak nem is elképzelhetetlen! Ne felejtsük el hogy az I2-ben a végén (ha jól emlékszem) 40 választható harcos lett.
Ami szemet szúrt nekem a képen az a FIREGODLIUKANG_EXP bejegyzés amit nem tudok hova tenni!
De mindenesetre örülök ha még a végén valóban kapunk egy MK11 ULTIMATE verziót írdatlan sok karakterekkel és még több skinnel!
Ja és XboxElite fórumtársnak egy peace! És én voltam tiszteletlen és pontatlan. Magukkal a tornyokkal nincs gondom, csak a torony tetején lévőkkel! Igaz erősen függ attól is, hogy milyen assistot generál nekik!
gabor7th: Igen az igaz. De külön bejegyzést miért kapott az érdekes!
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
De valójában a kriptának ez a lényege nem? Gear+skin gyűjtése. Ellenben nem értem a használatának lényegét.
Bingó! Én is pont olyat toltam és végre emberi alakja szegénynek! Nekem még a no mask gear kellene még teljes a boldogság!
Olyat ne írj hogy "nehéz" mert kioktatnak hogy nem az!
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz x360elite #824 üzenetére
Hála égnek a Microsoft oldalán tolod. Én maradok PS4.
Amúgy sem játszanék ellened. Amúgy sosem állítottam hogy én jó vagyok. Én béna vagyok, de őszinte! De ez a nagyképű dumák hogy neked uncsi a gép, roundot sem veszítesz, kijátszható, ez itt senkinek sem hiányzik. Én is villoghatnék a végzettségeimmel, meg a megtermelt érmeimmel, a fizetésemmel a megfelelő topikokban de most....... érted.
Örülünk neki hogy te ezt így tolod, gratulálunk! De hiába a profizmus, azért nem a te szavad lesz itt a mérvadó, ahogy az enyém sem!
És itt be is fejeztem!
Bocsi ayo és többiek!
FLx: Béna vagy hát most írták le! Matekozzál, jászd ki az ellenséget és hidd lefogod őket darálni brutál fokozaton is! Hallgass a profikra, ők mindent tudnak. Azt a meccset amiről beszélsz meglehet nyerni úgy is, hogy 1% életet sem veszítesz!
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz x360elite #821 üzenetére
Jó persze, hogyne! Elengedtem.... Továbbra is áll az előző feltételek és hogy nyernél-e elsőre! Jól írták utánam.... Kb esélytelen! Meg sem tudtam moccanni! Mondhatni le sem estem már kaptam a következő adagot. Volt mikor 20mp-n belül kivégeztek!
Teleportálhatsz te, ha le sem esel a földre!
Gondolom akkor a towerek nehézségének hisztije és a patch is csak azért van, mert mindenki atom béna hogy nem tud leverni egy medium tornyot.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz x360elite #818 üzenetére
"mert túl kiszámítható" LOL
Mond ezt akkor, mikor HARD fokozaton Shao Kahn ellen mész úgy, hogy elsötétül a kép + belédvág egy kivédhetetlen rakéta ami leveszi a fél energiád + még Cyrax assist is segíti az ellenfelet kb. 5-8mp-ként.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz atainprison #809 üzenetére
De ezt nem értem! CPU az mindig nyer a toronyba? Nekem néznem kell ahogy a gép játszik, vagy közben játszhatok én magam is?
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Csak hogy gear-ek és skinek randomok a ládákból! Szóval előre tervezni nem lehet hogy na akkor kell nekem Kabal összes gear-je.
FLX: Ez az!
Jó lenne azért ha holnap már jönne a patch!
Én még az elején vagyok a kryptának! Én csak eddig olyat találtam, hogy fizetek pénzt és akkor regerenál nekem ládákat ha jól értettem!
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Továbbra sem értelmét annak hogy valaki 3-4 nap után villog az összes skinjével!
Én inkább kioldom őket tisztességes játékkal! Sokkal nagyobb és hosszabb az öröm! Régen még én is csináltam a játékokban ilyesmit, de már kinőttem belőle.
Ja, azok nekem nem kellenek. Csak vegtelen koin nelkul nem lehet haladni a krypt-ben, hiaba fejtettel meg minden rejtvenyt.
Hogy érted? Illetve ha nem a skinek kellenek akkor miért nyitogatsz ládákat?
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
-
Carasc0
őstag
válasz atainprison #776 üzenetére
Bakker, miért nem tudják ma kiadni a patch-et?
Amúgy nekem a kriptával nincs bajom! Szépen lassan nyitogatom a ládákat!
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Juj remélem ma megkapjuk a patchet a towerekre mert mediumon is izzadok néha! Béna játékos vagyok, de azért mediumon szoktam győzni.
-
Carasc0
őstag
válasz atainprison #769 üzenetére
Jól látom lakatolt abilitiek vannak? Ezt nem értem. Nekem az összes karakter összes ability-je fel van oldva gyárilag!
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Én nekem pl. pont ez a gyüjtögetősdi tetszik! És éppen ezért is kell ebbe a játékba ilyen is. Valakit csak a püfölde érdekel, engem meg inkább a csinosítgatás, összetevők feloldása.
Towereknél nekem pl. tetszik hogy tudok adni a karaktereimnek augmenteket, melyek segítenek a harcba. Nehezebb fokozaton jól jöhet.
Még mindig a skineknél tartva, láttátok már Kitana maszkjait? 1-2 iszonyat gagyi. Ki a fene fog 18. századi francia álarcosbálra illő maszkot rátenni szerencsétlen hercegnőre?
Mondjuk tényleg azt olvastam, hogy ennek a AI vs AI dolognak semmi értelme. I2-nél sem értettem hogy miért jó az hogy én nézhetem hogy a gép elveri a gépet.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz markknight #751 üzenetére
PS4 PRO-n én ezt nem vettem észre!
TO ALL:
Bocsánat ha megbántottam a PC-n játszók körét. Nem akartam tényleg! Lényeg hogy mindenki élvezze a játékot platformfüggetlenül. IGN kritikájával nem értek egyet teljesen. 25%-a szubjektív nagyon. Ez a játék még büntetve is 8.5/10. Lesz itt még tartalom és változás bőven. Ez még csak az 1.02 verzió. Jönnek itt is sorba a pack-ek simán.Az IGN viszont rátapintott arra is, hogy az I2-ben tényleg jól megoldották a skineket. Ezeket simán áttettem volna. Az is igaz, hogy kevés gamemode van ami párban játszható. Ko-op mode de klassz lett volna..
Nagyon reménykedem hogy lesznek itt még skinek!
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Én ha nagyon nagyon ki akarnék emelni egy számomra szomorú hiányosságot, az a skinek! Injustice-2ben tök jó volt hogy tényleg sokféle ruhákban lehett tudni a karaktereket. Itt meg megoldják 5 db skinnel RGB színskálán!
Utolsó reményem ezzel a kapcsolatba, hogy folyamatosan jönnek az új skinek! Vagy valahol vannak rejtett skinek. Klassic Kitana-t akarok!!!!
Illetve miért a Revenant az alap skin sok karakternél?
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
LOL Játszott már valaki A Tournament pályán? Hát űberlol stage!
-
Carasc0
őstag
válasz gabor7th #700 üzenetére
Hogy hány menetes egy meccs. Gyárilag 2. Van amikor haverral az MKX-et 3-ra állítottuk így hosszabb ideig lehetett püfölni. I2-ben is csak 2 volt a max, ezt az MK11 is átvette. Nagyon sajnálom. Ko-op mód szintén sajnálatos!
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Saját benyomásaim!
Pro:
- Grafika 10/10
- Új áttekinthető menürendszer
- Ötletes kódalapú mobil-konzol kapcsolat
- Dícséretes Tutorial
- Fejlesztett harcrendszer
- Nekem tetszik a Kripta isKontra:
- A Premium Edition-höz járó skin nagyon gagyi!
- Ed Boonnak fogalma sincs arról hogy a skin és a color az nem ugyanaz!
- Csalódás a skinek (Kitana-nál azt írja hogy 62 skin HAHA. Valójában csak 4-5 skin van ami színekbe variálható. Az hogy a bugyi zöld vagy lila az nem 2 külön skin (csalódás 2.0)
- MKX-hez képest bonyolultabb kezelés (már van nagy ugrás meg kis ugrás) [szokni és tanulni kell]
- Kripta irányíthatósága kellemetlen!
- Csak 2 round választható!
- Van benne jópár nyersanyag aminek a felét nem tudom mire jó![ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
PS4-en már játszható! Mindenkinek jójátékot kívánok!
-
Carasc0
őstag
Így van! Ez egy semmi volt! De továbbra is reménykedem hogy éjfél után tolhatom PS4-en. Játszottak a végén ahelyett hogy közölték volna a release dátumokat, meg 1-2 érdekességet. Akár DLC-ket bejelenteni!
Na most kezdődik valami!
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Kicsit meredek egy olyan bug a játékba hogy a Towerek only Very hard. Remélem javították. De Ilyet nem venni észre! Továbbá javították a "Fawless victory" hiányát?
Frost maximálisan felesleges. Mileena kellett volna helyette. 2 Sub-zero minek!
Ps4-en mikor lehet tolni?
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Gyorsan átfutottam az értékeléseket! Jó lett! Átlagosan megvan a 9/10-es pontozás. Én már alig bírom... Legyen már éjfél!
-
Carasc0
őstag
Ko-op mode lesz mint a 9-ben? Az tök jó lenne.
-
Carasc0
őstag
Cyrax és Sektor simán elférne. Jól is néznek ki és ha már megcsinálták, miért nem lesz játszató. Nem értem. Azt meg végképp, hogy Kronika nem játszható.
Amúgy lesznek a kryptába feloldható karakterek? Vagy ez egy csak kergetett álom?
-
Carasc0
őstag
válasz x360elite #648 üzenetére
Csak az lehetőleg ne a Klassic skin legyen. Egyik szívem vágya hogy Kitana-val a bőrszerkójában harcoljak. Pont ezért nem is nézek meg előre semmire spoiler videót, mert magam akarom a játékot megélni! Tehát csak remélem, hogy lesz klassic skin!
Amúgy a 96k persze jogos. De azért abból 50k csak a szobor.
Amúgy mikor indulnak a szerverek? Holnap éjfélkor lehet már játszani?
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz x360elite #641 üzenetére
Őszinte leszek talán azért mert én nem játszom annyit szerintem mint sokan mások! Illetve nekem a PS4 controlleren kívül utoljára a kezembe SEGA genesis controller volt ami szintén kézreállt. Az MK11-el viszont már most biztos vok benne, hogy 3x annyit fogok játszani mint az X-el.
Amúgy remélem nem lesz a játékban olyan skin, gear vagy bármi amit csak az kap meg, akinek Collectors edition-je van. Az nagyon nem volt fer az X-nél sem!
-
Carasc0
őstag
Nem kapsz semmiféle karaktert! Csak Kronika announcert kapsz!
Amúgy még nem tudod összekapcsolni őket. Várd meg a keddet!
TO ALL:
Trailer nagyon ütős lett!
A DLC karaktereknek én örülök, bár 1-2 karakter nekem nagyon ismeretlen. Mileena és Reptile kellett volna sztem is! Amúgy tényleg ezek lesznek a DLC karakterek továbbá tényleg 9 lesz belőlük. Ugyanis így 34 karaktert kapunk. Na most ha ezt megnézitek, akkor valóban 34 rublika van!
Amúgy én is remélem hogy lesz itt még több karakter is. Majd kisírjuk, ahogy a KP2 for PC esetet is.
A Terminator karakter simán kaphatna Arnold modellt.Ütne...
GEIL: Nekem is PS4 PRO + 4K QLED TV. Így az igazi, a színhűség miatt is. Injustice 2-nél is csak tátottam a szám. Itt is az lesz!
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz markknight #568 üzenetére
Eléggé szabálytalan pedig! Üzleti szabályzat hogy, a megadott dátumig amit megszabtak nem árusíthatják! De hát ők a németek, megtehetik!
-
Carasc0
őstag
válasz markknight #566 üzenetére
Szerintem nem veheti meg senki még 23.-a előtt! Vagy mégis?
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Kicsit úgy érződik mintha az a kalapács olyan 5 grammos bot lenne úgy dobálja meg kezeli. Ez egy kicsit illúzióromboló de nem rossz! Kivégzése nagyon meredek....
Amúgy 1 fontos kérdés! Csak a videókon látszik így, vagy tényleg ennyire mosottak a karakterek bőr textúrái? Olyan életlennek tűnnek. A ruhák szépen élesek, de a bőrük az olyan furi...(Figyeljétek meg mikor Shao Kahn a videóban kinyújta a kezét mutogatás céljából! Mintha egy gagyi grafikai textúra lenne!
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Aki esetleg játszik a mobilon az MKX-el, akkor tájékoztatom, hogy kijött egy anniversary patch, mely már felkészült az MK11-re. Ezt úgy értem, hogy szintén lehet kapcsolatot teremteni az MK11 és a mobil Mortal között.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz markknight #558 üzenetére
Pár napja mikor én is előrendeltem a Store-ba, nekem azt írta hogy 48 órával a megjelenés előtt előtölti majd. Gondolom elindítani még akkor sem lehet.
Netre már feltették az összes dialógust! Nem értem mi ebbe a jó, hogy előre mindent megmutatnak egyesek akik illegálisan jutottak hozzá a game-hez. Számomra ők az igazi trollok! Én direkt nem nézem meg az ilyeneket, mert szeretnék némi öntapasztalatot is szerezni a játék újdonságainak felderítésében!
Frost leak-ről való hírzajongást azért nem értem, mert már a Trophy leak után tudott hogy ő is lesz!
Amúgy az időmanipuláló Boss nem lesz játszható karakter?
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Hogy a mocskos fenébe lehet az hogy más már játszik vele? Nevetséges komolyan!
Shao Kahn kivégzése nagyon gagyi sztem! Jobbra számítottam!
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Én is nagyon várom már! Valóban az elején köpködtem rá, de egyre több videó láttán tényleg látszik a fejlődés. Tegnap belenéztem YT-n az MKX story videóiba és csak mosolyogtam. MK11 sokkal fejledtebb minden téren. Igaz az I2 is sokkal szebb volt az MKX-nél.
Viszont nem tudom miért sírnak sokan, hogy nincs Mileena mikor kapott a képességeiből Kitana. Persze én is örültem volna neki mint külön karakter, de mivel nincs így legalább Kitana személyében valahol ott van. Ez még mindig jobb megoldás, mint az hogy bejelentik hogy Mileena nem lesz, kuss ez van játszál!
Amúgy mikor hétfőn átvált az óra éjfélre, akkor már lehet tolni PS4-en?
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Maszkos/kalapos tagok super move ráhatása/kivégzése miért mindig maszk/kalap nélkül formában történik?
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Azért remélem nem csak 2 fatality / karakter lesz! Az kicsit karcsú...
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Nagyon tetszik D'Vorah is és Kitana is! Az, hogy valahol Kitana testében él Mileena is, azzal nálam Mortal Kombat 11 Premium Edition Pre-ordered! Szuper lett.
Jövőhéten pedig Frost és Shao Kahn mutatja meg magát. Már csak 9 nap a megjelenésig!
Kitana picit ázsiais, de ez még nekem bőven belefér!
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Mikor lesz a héten a Kombat Kast?
-
Carasc0
őstag
Ne már hogy kínai Kitana lesz! Szerencsétlen nő! Még a kedvenc karakteremet is elcsúfítják!
Amúgy sztem ez csak ilyen film effekt hogy átváltozik. Kitana az kitana lesz! De akármilyen ázsiai is lesz, akkor is szeretni fogom!
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz l.skywalker #494 üzenetére
Most ez jó vagy nem? Nem értem!Ja hogy ez egy másolásvédelem! PS4-re veszem! Nem érint.
Ops! Butus Prohardver! Lécci törölni ezt a hozzászólásomat!
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz l.skywalker #494 üzenetére
Most ez jó vagy nem? Nem értem!
-
Carasc0
őstag
És egyben az MK széria elcsúfítása! Iszonyat gagyi ez a Kollektor. Annyira nem illik bele az egészbe. Klasszik karakterek hol vagytok? Ha már többkező kell akkor: miért nem lehetett volna helyette egy Sheeva vagy Kintaro? Iszonyatosan rontják ezek a légből kapott semmi karakterek az összképet!
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz gabor7th #472 üzenetére
Adja isten hogy mindenkinek jó legyen! Mindenesetre az I2 azért is tarolt, mert ott tényleg rengeteg karakter volt. Mk11-ben is számítottam majdnem annyira. Sebaj. Ki tudja még mit tartogatnak amiről még nem beszéltek!
Mondjuk a Torphy listát nagyon karcsúnak találom!
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz gabor7th #470 üzenetére
Én úgy tudom lesz benne. Gear setek is lesznek. És ha a harcos a szettben van akkor az + bónusz lesz. Az IGN béta beszámolói videóból ítélkezem. Sztem pont a testreszabhatósági részt vették át egy az egyben!
Én csak azon csodálkozom hogy miért sírnak sokan, hogy hülyeség a különböző csecse-becse színes skinek. Pl. micsoda gagyin néz ki egy fehér ruhás scorpion. Sztem meg pont ez a jó benne a testreszabhatóság. Ennyire azért nem kellene szögletesen nézni a Mortal-t. Mondjuk Boon-t nem értem honnan vesz ilyen Kollektor-féle karaktereket. Klasszikusokkal jobban húzná a népet a játék felé. Szerintem pár 1000 ember már megírta neki de nem tanult belőle.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz x360elite #467 üzenetére
Értem! Mivel te, összes haverod illetve a munkatársaid is így látták, akkor az már igaz és kőbe vésett. Rendben legyen igazad! Elengedtem!
Az MK11 mozgásai jól kidolgozottak, I2-ben nem voltak ilyen kifinomult klassz mozgások. De nem is hasonlítanám össze őket, mert a műfaj kívételével két külön asztal a 2.
Inkább az zavar, hogy nem tesznek bele több klasszikus karaktert. Kollektor meg Traktor, meg Tillátor meg hasonlókat kerülném. Még Jason meg Leatherface is jobb ezeknél. De hol van Reptile, Mileena, Cyrax, Sektor....Hiányoznak nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz x360elite #458 üzenetére
Ez nagyon nem igaz! Sokkal kifinomultabb és részletgazdagabbak az MK11-es mozdulatok. Mortálosak. Injustice 2-től jól megkülönböztethetőek!
gabor7th: Nem arról volt szó, hogy a DLC-n kívül nem lesz semmilyen fizetős cucc a játékhoz? Bár nekem mind1, mert én inkább skin párti vagyok. Klassic skineket szeretnék, aztán már boldog is vagyok. Jaés Mileena-t követelem hogy benne legyen!
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Valaki abban tudna segíteni hogy itt még rendelhető-e a Premium fém box a játékból? Mert a raktári készlet leírása alapján nem tudom eldönteni. Máshol mindenhol az van kiírva, hogy már nem rendelhető mert elfogyott.
Ayo: remélem lesz!
Amúgy én tolom az új MK11 mobilt és szerintem nagyon jó lett! Sokkal könnyebb mint eddig, illetve csalóval még nem találkoztam. Csak olyannal akinek az új mk11-es karakterek már furcsa mód X-es szintűek.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Szerintem a honlapon lévő Roster-hez adnak még hozzá! Elvileg összesen 31 karakter lesz DLC-kkel együtt az én számításaim alapján!
Viszont ami nagyon nagyon érdekes hogy ez a karakterválasztó ablak számokban sehogysem stimmel! Itt 34 karaktert számolok!
Viszont lehet az elméleted stimmel, mert lehet a 25 + DLC + feloldható karakterek = 34 karakter!
Tehát jóakarattal 3 feloldható karakter van ha stimmel a teoria!
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Végleges karakterlista:
Baraka
Cassie Cage
Cetrion
Frost
D'Vorah
Erron Black
Jacqui Briggs
Jade
Jax
Johnny Cage
Kabal
Kano
Kitana
Kollector
Kotal Kahn
Kung Lao
Liu Kang
Noob Saibot
Raiden
Scorpion
Skarlet
Sonya
Sub-Zero
Geras
Shao-KahnDLC - Shang Stung + 5 karakter
Mileena hiánya miatt picit sírok...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AutoCAD
- Netfone
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Látásjavító szemműtét
- Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest