Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
válasz
mody123 #1034 üzenetére
Statisztika alapján Noobbal vannak a legtöbben, szóval szerintem őt próbáld be vagy esetleg Frostot.
Közben Kryptben lenyomtam az összes fejet, most megint kéne egy kis pénz, de lényegében lassan minden fontosabb dolgom megvan, sőt már bőven több is, mint amennyit használni fogok szerintem. Persze lehet itt számolgatni, hogy hány USD, meg ÓRA az összes, de azért én még most is azt érzem, hogy kellemes játékkal baromi jól el lehet ezzel szórakozni és most tényleg annyi feloldható extra dolog van, hogy az bőven több mint amennyit egy felhasználó használni fog.
Time Towerből Scorpiont megnyomtam tegnap, Stage 10-11 körül vagyok, karakter towernál meg már a következőnél, de ott megint kell egy kicsit játszani, mert X mennyiségű vért kell kifacsarni az ellenségből
Egyelőre nekem ez a rész is tetszik, bőven el lehet lenni sima single játékkal és nagyon szépen esnek a cuccok.http://jateknaplo.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Diablo IV
- Képregény topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- A DeepSeekről egyeztetett Trump és az NVIDIA vezére
- További aktív témák...
- Kedvező áron hAPax3 és cAPax egyben eladó. (gari)
- Olcsón! ThinkPad T480s 8.Gen! IPS érintőképernyős 16GB 256 nvme gyári Magyar vil-bill.
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -40% 17,3" Brutál i7-13700H 32/1TB Iris Xe FHD IPS
- Z fold 4 eladó
- Dell Latitude 5300, 13,3" FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás sz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest