Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
Ezzel kapcsolatban én is egyetértek. Ötlettelen a fegyverhasználat, egyedül Erron Blacknek áll jól, hozzá nem is lehetne mást elképzelni...mondjuk feldobhatnák egy lasszóval még (az asszem nem volt az MKX-ben neki, ugye? ).
Alapból az emberek ellen voltam/vagyok az MK játékokban, és akkor még rátesznek egy lapáttal, hogy lőfegyvert adnak nekik. Ha már ember, akkor legyenek már kreatívak és adjanak már valami egyedi eszközt neki...pl. nundzsaku, buzogány, akármi, ami még nem volt...simán meríthetnének az ókorból is. Még egy sima klasszikus pajzsot is ötletesebbnek tartok, mint a lőfegyvert.
Takeda pl. nekem nagyon tetszik, hiába ember. De adtak neki egy egyedi eszközt (mittudomén, hogy hívják azt a valamit), és mindjárt sokkal vonzóbb újonc. Mindenki szerint a legjobb kiskölyök. Erre kihagyják az alapjátékból.
Persze lehet, hogy benyomják DLC-be, hogy tejeljen.
Remélem, a szivárogtatás azon része is igaznak bizonyul, miszerint a Kombat Packban Sindel, Fujin, Nightwolf és Sheeva lesznek az MK karakterek. Sheevára nagyon nem vagyok kíváncsi, de a másik 3 elkéne nagyon.
De a szivárgás ezen részét már erősen vitatják a külföldi fórumokon, szóval a pletyka inkább nem, mint igen. -
Z10N
veterán
Ugyanez a problemam. Cassie mar ugy nez ki, mint Lara a Tomb Raiderbol (rossz ertelemben). Eddig se kedveltem ezeket a copy/paste tini rib@ncokat, mikozben klasszikus/misztikus/harcmuvesz karakterek hianyoznak. Erron-nal meg elmegy, mivel egy western gunslinger. Ez az el "callofduty"-iasodas nagyon gaz.
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
x360elite
őstag
Nem is tudom... Nekem bejönnek a fegyverek, de csak embereknél. Pl. Scorpi hülyén nézne ki egy shotgun-al és az is fura lenne, ha mondjuk Sonya-nak esélye lenne Sub-Zero-val szemben fegyver nélkül. Számomra már az MK1-ben vicces volt, hogy a kis csaj mit pattog ott az 50 kilójával, egy ütés egy átlag férfitől és alszik, mint a medve télen, nemhogy a világ legjobb harcosaival szemben megálljon...
Szóval van pár karakter, akihez illik a fegyver és van pár, akihez nem. Kano-t mondjuk simán el tudnám képzelni kések nélkül, de Jax a fém karjai nélkül semmi. Szóval fogas a kérdés
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
gabor7th
addikt
Amikor először láttam MK-ban lőfegyvert engem is nagyon zavart, de már annyira nem. Főleg a Cage család használja, de ahogy Shinnok is mondta az MK10-ben Mortal Kombat alatt nem hat, ugyanúgy meggyógyítják egyből az idősebb istenek és ez egyfajta kompenzáció a varázserő hiányára.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Autóhifi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest