Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyrák666
aktív tag
Melyik most a legolcsobb netes flotta? Csak adat erdekel..ki telefonal 2024-ben?
Diginel 3000Ft 30 giga, aztan korlatozzak (eddig talan ketszer sikerult elernem) -
morcosharcos
őstag
válasz MADcat #57997 üzenetére
Jogos, ráadásul van rá külön topik.
"Itt is az kellene bevezetni, mint az üzemanyagnál. A szomszédos országok átlagárait vegyék itt is figyelembe."
Ez nem is hülyeség amúgy, nekem feküdneKennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
MODERÁTOR
Aki átmegy “politikába” az egy hétre mellőzni fogja a topikot. Szóltam előre!
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
azbest
félisten
válasz freelancer68 #57993 üzenetére
lol, kell a drágább ár a magasabb adóbevételhez
-
DrBubo77
Topikgazda
-
freelancer68
tag
Annak aki nem olvassa a netfone topic-ot:
MadMancs
Rendelet szabályozza a flottákat hamarosan.
Flották maradhatnak, arra a célra amikre ki lettek anno tálalva, vállalati flották stb.
Tehát azok nem lehetnek akik kimondottan azért jöttek létre hogy üzleti előfizetéseket átruházzanak. Most Yettel önként meglepte ezt KÜF-el, még a hatálybalépés előtt. Később jön a többi.#5584
Magyarországon élünk.. Szerinted honnan indulhatott? 🤐
Szolgáltatóknak már elküldte GVH erről az értesítést -
adika4444
addikt
válasz snooze #57990 üzenetére
A kedvezoflotta.hu-ról is. A szerződésmegszűnéses és a más flottáknak szóló felhívás is.
Azt írja az oldal, hogy átmenetileg nem üzemel, új tarifák kidolgozása miatt. Kérdés, ez egy Yettel megállapodás előszele, vagy valamely más szolgáltatóval? A Yettel azért gyanús, mert lekerült a poszt mindenhonnan...
Nagyon durva radírozás volt a face-csoportban is.üdv, adika4444
-
snooze
veterán
el is tünt a facerol a küf bejelentö poszt a hsz-ekkel együtt..🤔🤔
GO Gunners!!!
-
veterán
válasz Baltazár123 #57985 üzenetére
akkor azt is tudod már, hogy láthatsz ennyi félmillás telefont az emberek kezében.
hanyas vagy, te disznó?
-
tamikomac
senior tag
válasz Baltazár123 #57985 üzenetére
"Jól van az úgy mentalitás erősebb, mint gondoltam."
Mennyire igaz.
Pl. mennyien beszélhetnek Yettel feltöltőkártyás csomaggal 30Ft/perc áron, miközben a Dominó 190Ft-ért ad 9Ft/percet Telekom mobilba és 19Ft/percet más belföldi hálózatba. Elsőre nem tűnik soknak a különbség, havi 200 percnél legrosszabb esetben is már 2010 Ft (ez már elég lehet egy kicsi netre). És ha valaki 30Ft/percezik havonta 200-at, ott a Vodafone Tuti100+ korlátlanja lesz a nyerő (ha van térerő) belföldi normál díjas irányba 5e Ft.Annó volt a Praktikum Privát csomag ami jött és sokáig maradt is 160 Ft-os percdíjjal.
Már olyan 50 Ft körül voltak a percdíjak, sokan még mindig a 160-assal jöttek-mentek és beszélgettek. Elég sokan reklamáltak (jogosan), hogy egy 3000 Ft-os feltöltő 18(!!!) percig elég, és ez rablás. Az is. Uram-Hölgyem váltson tarifacsomagot 1000 Ft, privátnál díjmentes (ugyan miért is). És akkor mennyi lesz a percdíjam? A mostani harmada. Mi? Igen, a mostani harmada. És ezt miért nem lehet velem közölni, miért rabolnak le? Ön szerint ki a fejőstehén? Na jó ez utóbbi mondat nem hangzott el , a többi igen.Amit birtokolsz, az birtokba vesz.
-
tamikomac
senior tag
válasz adika4444 #57978 üzenetére
Valóban, sok embert már nem érdekel ki a szolgáltató, csak legyen valamennyire elfogadható minőségű, de az árak ne legyenek az egekben. Most nagyon sokan elkezdenek nézelődni merre tovább, és rá fognak jönni, hogy (most biztos nem leszek népszerű) a KÜF se hozta le a csillagokat az égről, mert bizony valamennyire hasonló csomagokat kínál az itt sokat kérdezett 'IT Services' (flottatelefon.hu fillére pontosan ugyanez), a BestFleet pedig dettó ugyanazokat a csomagokat is tudja mint a KÜF, kb. 5-10%-al többért, köztük van a "BUMM" is, és újabb csomagok is.
És itt jön a képbe, hogy itt is lehetséges a Yettellel szerződni, flottatelefon.hu összes csomagja ilyen, BestFleet All In, Flexi és Etal-On a direkt Yetteles. A Flexi is ezt a KÜF-ös 275p/4GB/7/13/24/50/végteleneket adja, ezeket a régieket.
Ha igaz a pletyka, miszerint a Yettelnél rámennek arra, hogy nincs direkt szerződés velük flottacsomag-magánszemély között (kivételek persze mindig lesznek), hanem marad a továbbszámlázós, akkor ezeknek az előbb említett csomagoknak, ahol "direkt Yettellel kötök szerződést, nem adom ki a kezemből a hívószámomat", ezeknek előbb-utóbb vége lesz, vagy csak a KÜF jutott erre a sorsra? Az IT Services, flottatelefon.hu, BestFleet, stb. stabil? A KÜF-ről is azt gondoltuk stabil.
Furcsának tartottam, hogy nagyon régi tarifacsomagokkal üzleteltek, még be is kérdeztem ide, hogy tudnak lezárt csomagokkal jönni-menni és igen, ha van hosszú távú szerződés miért ne, de hol vannak az új csomagok? A 250perc, 300perc, 5GB/15/25... Azokra előbb-utóbb meg kell kötni a szerződést és előbb-utóbb eltűnik a régi, hacsak...Akárhogy is, most eldőlt egy dominó nagy darabja és csak találgatunk mi volt a háttérben.
Aki pedig pontosan tudja, azoknak titoktartási van.Amit birtokolsz, az birtokba vesz.
-
Baltazár123
senior tag
válasz adika4444 #57978 üzenetére
Ment a radio1-en egy kampány pár hétig, hogy fizették a közüzemi számlákat. Pont sokat vezettem és sokat hallgattam a rádiót. Mindenféle számlákat fizettetek a népek nyilván, de feltűnő volt a mobil és mobil+vezetékes net stb dominancia és a mellbevágó összegek. Durvák. Az egyik riporter beszélgetett a nyertessel és mondta, hogy az összeget mondja és abból kitalálja 36e meg az apró volt és mondja erre a műsorvezető, hogy telefonszámla lesz és tényleg. Pár nyertesre emlékszem, volt egy aki elveszítette a munkáját és munkát keresett és havi, igen havi! 52e meg az apró volt a családnak a távközlési számlája nettel együtt.
Én meg fizetek 2 számra + adatmegosztó 12e meg aprót a KÜF-nél. Ha kell majd a gyereknek is, akkor 3 szám se lesz több 17-18e (illetve ki tudja, de a mostani tarifákkal).
Pont ezen agyaltam, hogy okés a kényelem miatt talán el lehet fogadni pár ezer forint különbözetet, de itt súlyos tízezrekről beszélünk, ahhoz képest, hogy bemegy a madár az üzletbe és rádumálják valami bajnok csomagra vagy jelentkezik weboldalon és akkor is egy dörzsölt üzletkötő ráolvaszt valami jó kis csomagot.Ennyire talán nem keresnek jól a magyarok, hogy legalább 10e forintra, de akár sokkal többre is csak legyintsenek, azt gondolnám, de ezek szerint tévedésben élek. A jól van az úgy mentalitás erősebb, mint gondoltam.
-
kano
nagyúr
válasz INGJOKE #57939 üzenetére
Figyu, nem vagyok küf párti, de hagyd már abba légyszi. Utálod őket, jogos van hozzá. De unalmas hogy minden hsz-ben fikázás megy a részedről.
Köszi!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz 4Grider #57933 üzenetére
Az érdekes, hogy a feleségeméknél van unlimited net a korlátlan hanghoz. Illetve a legkisebb náluk is 5GB ami 1100 Ft és pár 10Ft (90-100Ft) a különbség a 10G, 15G, 25G árai között. És vajon mi lesz az Új dolgozói csomagokkal?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
sbe561
tag
Sziasztok!
A napokban kezdtem foglalkozni a témával, hogy flottát kellene váltanunk. Jelenleg a Htfsz-ben vagyunk 9 éve, 5 telefonszámmal, de a Voda már nem foglalkozik velük kellően így ott is a netfone-t kezdik tolni. Viszont a netfone, ha jól tudom nem flotta így nincs egymás közt ingyen beszélgetés, csak a korlátlan csomaggal.
Képbe került a küf, de látom, hogy annak ebben a formában vége. Illetve az Auchan-t találom kedvezőnek.
Az összefoglalóban található táblázat (jelenleg) nem elérhető, így mit tudtok ajánlani még?[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
válasz antal750 #57976 üzenetére
Ezek szerint akkor a yeti-nél ez elő volt már készítve... Az új tulajdonosi struktúra merőben máshogy működött, mint a norvég-érában.
A Netfone a Vodafone hálózatát használja és elvileg alacsonyabb prioritással üzemel az amúgy is gyenge hálózaton. Ezen felül szeretnek árat emelni 10 hónap után vagy hogy, arra érdemes odafigyelni.
A Telekom esetében meglepő lenne egy BUMM szinten árazott konstrukció, bár persze sose tudni. Az ugyanakkor tény, hogy van vezetékes láb és egy kedvezményes mobilszolgáltatással tudnák aktivizálni a konkurens vezetékes szolgáltatóknál lévő ügyfeleket, hogy mobil és vezetékes fronton is csatlakozzanak. Ez még nyomott áras userekkel is jó deal lehet, ha csak a 10--20% vált, akkor is 4--8k ügyfél, de biztosan többen fognak, mert az itteni topik forgalmán is megfigyelhető, hogy amíg régebben egy szűkebb kör flottázott, mára az átlagfelhasználókban is megfogalmazódott az olcsóbb iránti igény és a tenni akarás ezért.
Nem vagyok persze távközlési szakértő, vannak itt bőven akik értenek hozzá, de amíg 2--3 éve egy átlagos beszélgetésnek az volt a vége, hogy érzelmi és megszokás alapján van a szolgáltató, addig mára az átlagember is felkapja arra a fejét, hogy 4 giga net meg 275 perc 3000-ért és 50 giga meg korlátlan beszéd 7000-ért. Vezetékes fronton még csakcsak nyelnek (gondolom a kábelezés miatt), bár a DIGI és a Vodafone-féle áremelések sokak ingerküszöbét átlépték, de mobilos fronton egy olyan tendenciát látok elindulni, hogy már keresnek alternatívát és olcsóbb, jobb lehetőséget és a megszokás kezd háttérbe szorulni.
üdv, adika4444
-
antal750
aktív tag
Hát én vasárnap beszéltem telefonon a yettelnél egy emberkével számhordozás volt a téma plusz egyéb kérdések. Ő azt mondta hogy fel mondja a szerződést a yettel a "küf" - l beszélt okokról is de én nem hittem neki. Most úgy néz ki igazat mondott sajnos.. Fatert akartam volna behozni a küf - be de nem sikerült, most űgy néz ki nem is baj. Csatlakozott a netfone-hoz, bár kitudja az meddig lesz még. Szóval a beszélgetésünk alatt egy infót is megosztott, "senkinek ne mondjátok el" ha igaz a Vodafone és a Telekomhoz fog menni a küf. Azt is mondta kb ugyanilyen feltételek mellett talán folytatódik és lesz még flotta. Nagyon remélem mert körbenéztem a 3nagy szolgáltató havi díjas előfizetéseit a szememből a könny kicsordult.
-
RoyalAirForc
aktív tag
Azért az se gyenge, hogy az ember X ideje egy flottában van, és azt se tudja, ki számláz, kinek fizet.
-
vence
tag
válasz slice14 #57966 üzenetére
Mindenfelé rekord inflációk voltak ... élelmiszer stb.
A mobilelőfizuk mégis inkább lefelé mennek, mentek ...
Meg osztogatják a plusz adatkereteket és egyéb kedvezményeket,
pl. külföldi hívásra perceket, mert mást már nem nagyon tudnak.Ja - majdnem elfelejtettem, itt annyira szokatlan - ingyen hónapokat és az Euró halmokat hozott számokért.
Szóval infláció mellett is lehet más irány is ...
Ami itt folyik az pedig már egyre unalmasabb.
-
stuka20
senior tag
Szépet emelt a küf. Előző hónap 5900, most 6600.
[ Szerkesztve ]
-
wolf88
aktív tag
Nem tudom,de követem a fejleményeket ezzel kapcsolatban. Meg kivárom,hogy a KÜF mivel rukkol elő. 2 éve vagyok náluk, akkor tesómat is hoztam, idén év elején sógornőm,februárban anyám, apám csak azért nem még,mert előfizus volt és mindenképp a Bumm lett volna,így most várja a félévet,hogy leteljen.....
-
vence
tag
Hát ...
az sem lenne túl nagy meglepetés, ha ...
egy az egyben egy másik szolgáltatóhoz kerülne a flotta.Mert a Yeti-nek, ugye "nem kell".
-
RoyalAirForc
aktív tag
Bestfleet akkor szintén felejtős. Illetve a korlátlan netes csomaguknál a flottakezelővel szerződünk, vagyis akkor az talán megmarad.
[ Szerkesztve ]
-
Papix
tag
Kedvezménybankról mi a véleményetek?
Itt is a yetivel kötsz szerződést a honlapjuk szerint. -
raziq
újonc
Yettelnél a IT Services flottáról mi a vélemény?
-
Klown
aktív tag
válasz DrBubo77 #57951 üzenetére
Nem hinném, nekünk is csak családban dolgozik valaki katolikus fenntartású iskolánál. Bár ha anyósomat megkérdezném szerintem is ő kaphatna igazolást. Rendszeresen önkénteskedik a plébánián...
Üdv: Klown
<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>
-
Klown
aktív tag
Pont hétfőn voltam a Yetiben leváltani KÜF-ös csomagomat korlátlan/10-ről 275/7-re. Elvileg havi zárással történik a csere. A touch pad-on pennel alá is írtam. Vajon akkor ez azt jelenti, hogy maradhatok abban? Vagy meg se fog történni a váltás? Amúgy érdekes, mert semmilyen dokumentumot nem kaptam a váltásról. Se e-mail-bem, se Yettel fiókban, se SMS-ben. Vagy akkor most bukó az egész? Ha igen, akkor megyek a katolikus flottába...
Üdv: Klown
<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>
-
Peter.70
addikt
válasz mucsgyver70 #57938 üzenetére
Gyanítom a DPI-t nem fogja ez a mizéria érinteni
-
veterán
Megy a szokásos vakítás -
mucsgyver70
aktív tag
DPI oldalán még semmi infó, engedi a szerződéskötést.
-
adam1400
tag
vajon iqpro marad?
-
Baltazár123
senior tag
válasz 4Grider #57933 üzenetére
A KÜF árul tv előfizetést is, ahhoz pedig tényleges korlátlan kell. Lehet, hogy ez is ütközőpont volt köztük.
Amúgy ez egy vicc ez az ország, amit itt meg lehet csinálni az eleve méregdrága előfizetések mellett. Tolják az 5g-t, közben meg nem változtatnak a forgalmi kereteken, marad ugyanannyi, sőt ezek szerint a korlátlant visszaveszik tulajdonképpen korlátosra.Ezt hogyan képzelik versenyképeseknek? Ez csak ilyen mutyis kartelles környezetben működhet.
-
4Grider
nagyúr
Mi is éppen most szerződünk. Magasabb árakra, amit részben kompenzálnak, más mobilnet csomagokra, mert az előzőeket kivezetik, tehát csomóan lesznek, akik rosszul járnak (nem lesz pl. ténylegesen korlátlan mobilnet csomag), és néhányan, akik jól (a legkisebb netcsomag 5 GB lesz, 1000 Ft környéki havidíjjal). Nem győzöm hangsúlyozni, hogy zárt, vállalati flottáról van szó.
-
kano
nagyúr
válasz 4Grider #57903 üzenetére
Érdekes, hogy a feleségem cége pedig éppen most szerződött a Yetivel új flottás csomagra. Igaz az nem a dolgozó nevén lévő féle, de nagyon jó árai vannak.
A mi Új dolgozói tarifacsomagunkhoz vajon hozzányúlnak, ha az már egy régen lezárt flotta (nem lehet csatlakozni, de saját néven van az előfizetés)?
Köszi!
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
DrBubo77
Topikgazda
Reggel még azt írták, hogy akinek már van engedélye, az ma még megkötheti a szerződést. De 9:30-kor már nem engedték a szerződéskötést a Yettelnél.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
RoyalAirForc
aktív tag
Sajnos itt még sok kérdés van, hogy mi lesz, hogy lesz. Reméljük, hogy kapunk válaszokat.
-
pulyka jocó
senior tag
válasz devast #57918 üzenetére
Azért a Tré se alternatíva mindenkinek. Nekem pl Pestiként kifejezetten nem, és kerülöm, mert míg anno sajnos náluk voltam, nem egyszer előfordult, hogy az agyon terhelt hálózatuk miatt nem tudtam még kb egy Messenger üzenetet se elküldeni, míg mellettem Yetteles (akkor még talán Telenor) barátnőm vígan youtubeozott.
Meg elvből se szívesen mennék tréhez vissza[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
Topikgazda
A KÜF nem az első flotta, ahol jelezték a megszűnést.
Így, ha lejár a jelenlegi keretszerződésük, szerintem náluk is megszűnik a jelenlegi kedvező árazás. Azt, hogy ők elfogadják-e a Yettel által ajánlott magasabb árat, vagy mit tesznek, azt nem tudhatom.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
CP111
tag
IT Services flotta is bukó akkor?
Oda amúgy Yetisként be lehet lépni vagy kell 6 hónap másik szolgáltatónál?Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
adika4444
addikt
-
4Grider
nagyúr
válasz azbest #57910 üzenetére
Nem tudjuk, hogy mit tartalmaz a felmondott keretszerződés. Ha abban volt olyan kitétel, mint a miénkben, miszerint felmondáskor a kedvezményszintek 0-ra visszaállnak, vagy alapcsomagba kitehetnek, illetve le vannak benne írva az eltérések az eht-tól, akkor nem sok mindenre mész az előfizetői szerződéseddel meg az eht-val. Bár az is tény, ha ilyen szerződést felmondanak, akkor a benne foglaltak sem érvényesek onnantól, viszont a kedvezmények sem. Nem vagyok tag, így nem tudom, hogy konkrétan mi van az előfizetői szerződésetekben. Azt kellene átolvasni, ha pl. a kedvezmények abban le vannak fektetve, akkor a szerződés idejére érvényesnek kell lenniük.
-
Avayasoft
tag
Küf-ös vagyok, de kicsi csomagban vagyok. Ha árat emelnek vagy megszüntetik a csomagot, akkor feltöltő kártyás csomba megyek át. Azonban a Telekom kedvezőbb a feltöltőkártyában, ezért lépek is Yetitől....
-
adika4444
addikt
Reggel óta instruálom a környezetemet (én KÜF-ösítettem mindenkit), hogy - főleg hűség alatt - NEM FOGADUNK EL SEMMIT. Sajnos így is a 35000-ből a kelleténél többet be fog etetni a Yettel, ahogy Telenor-ként a HelloData ügyfeleket is próbálták rávenni az 'önkéntes' váltásra, aztán aki nem dőlt be, legalább 5-6 évig használhatta.
Nagyon kíváncsi leszek, mire jutnak a KÜF-nél és, hogy a továbbszámlázós flottáknak mi lesz a sorsa, mert a Yettel 5G igen vonzó, viszont unlimited tarifa nincs már üzletiben sem, csak terás, illetve van korlátlan adatjegy, de a feltételekben gyakorlatilag ki van zárva a modemes felhasználás...
üdv, adika4444
-
8
senior tag
Hűségidőn belül is megtehet akármit. A "hűségidő" csak egy zseniális kreált magyar marketingkifejezés a határozott időtartamú szerződésre. A határozott időtartam lejárata előtt is módosíthat egyoldalúan, de az kötbér nélküli felmondási jogot keletkeztet az előfizető részéről.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
azbest
félisten
válasz 4Grider #57903 üzenetére
Ha még tart a hűségidő, akkor nem tehet csak úgy át másik csomagba. De persze a hiszékenyeket próbálják beijeszteni, hogy önként váltsanak el.
Persze drágábba
Szimplán arról van szó, hogy a pofátlan áremelések után megjött az étvágy és még több pénzt akarnak. Új ügyfelek nem köthetnek olcsóbb szerződést és a régiek pedig majd kifutnak. A hűség lejárta után szokták azt játszani, hogy rosszabb csomagra váltanak.
Abban a tudatban, hogy mindegyik szolgáltató árat emel és nem lesz másik olcsóbb alternatíva. -
4Grider
nagyúr
válasz Peter.70 #57906 üzenetére
A voda egyelőre karvalyként ugrik ezekre a flottákra, így pl. a mi flottánkra is megkaptuk ugyanazt az ajánlatot tőlük, amit az elmúlt időszakban a yetteltől megkaptunk. Az más kérdés, hogy nem akarunk ennyit visszalépni (telephelyeink felén VoWiFi-re berendezkedni).
-
Peter.70
addikt
válasz RoyalAirForc #57905 üzenetére
Ne legyen igazam, de ez abba az irányba mutat, hogy lassan vége a flottás világnak
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz zelikocc #57891 üzenetére
Jó ez a visszaélés rizsa, de nem tudhatjuk, hogy a háttérben mi van. Aki flottás kapcsolattartó (pl. én) az jól tudja, hogy a keretszerződés és a hozzá tartozó díjcsomagok néhány évente lejárnak, a szolgáltató pedig bizonyított az elmúlt bő két évben, és legalább ennyit fog fejleszteni az elkövetkező kettőben is, így jó eséllyel arról van szó, hogy az újabb drágább díjcsomagokat nem fogadta el a credit Prime, és a végén a szolgáltatónak nem volt más lehetősége, mint felmondani a szerződést. Ilyenkor pedig nincs olyan, hogy benne maradunk a flottában és jelentgessük, ha váltani akar a szolgáltató. Simán megtehetik, hogy kitesznek mindenkit drága alapcsomagba, nyilván ezt nem fogják megtenni az előfizetők tájékoztatása és drágább, de használható alternatíva felajánlása nélkül.
Egyébként pedig jól megfigyelhető, hogy ahány céggel kormányunk stratégiai megállapodást köt, az a cég garantáltan elkezdi az árait emelni. -
Peter.70
addikt
válasz RoyalAirForc #57901 üzenetére
Bármit megtehet. Az előfizető meg max nem fogadja el, és szerződést bont. De nem csodálkoznék ha még azt is meg akadályoznák. Mint tudjuk a Yettel és a Voda állami kézben van.
-
RoyalAirForc
aktív tag
Most még az lenne szép, ha a Yeti átrakná egyoldalúan ezt a 40 ezres küf flottát egy publikus, jóval drágább csomagba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest