Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
veterán
válasz qltsar #58332 üzenetére
az ékezet nem véletlenszerű, a rendes é belefér az sms-ek karakterkódolásába, a többi nem. a kérdőjel idézőjel lehetett. nyilván le kellett volna tesztelni, és ez nem elegáns így, de nem összevissza. a többi szolgáltató se szokott unicode sms-t küldeni.
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz Baltazár123 #57985 üzenetére
akkor azt is tudod már, hogy láthatsz ennyi félmillás telefont az emberek kezében.
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz Viktor0610 #55590 üzenetére
dehát az egész topik egy nagy család, nem?
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz mucsgyver70 #55550 üzenetére
már nem emlékszem, hogy milyen különbségek voltak, csak arra, hogy nekem pont nem adatmegosztó jutott (az iqpro úgy adta a korlátlan adatsimeket, hogy az ügyfelek egyik felének sima, másik felének megosztó jutott).
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz Viktor0610 #55529 üzenetére
anno iqpronál a korlátlan netem nem adatmegosztóm volt (lehetett vele roamingolni, meg mindent, amit az adatmegosztóval nem), és ment mindkét apn.
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz 4Grider #55367 üzenetére
valószínűleg nem, vagy nem csak a tűzfal eszik sokat, hanem úgy általában az, hogy ebben a helyzetben a telefonnak folyamatos adatkapcsolatban kell lennie, hogy elérhető legyen kintről, nat mögött viszont csak akkor kell forgalmaznia, ha erre a telefon oldaláról igény van.
de ha valaki jobban belelát egy okostelefon hálózati ügyeibe, erősítsen vagy cáfoljon meghanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz cherubion08 #54949 üzenetére
ha sok ilyen sztori lesz (legyen!), még a végén el fogok gondolkozni újra azon, hogy szolgáltatónál vegyek telefont. az utolsó ilyen a zte blade volt
hanyas vagy, te disznó?
-
-
veterán
válasz 4Grider #54866 üzenetére
nekem pl egészen a mai napig olyan flottában volt a számom, ahol a cég nevén vannak a simek. elsősorban azért biztam meg bennük, mert a cég egyik tulajdonosa ismerősöm, csomagot meg az elmúlt 5 évben talán egyszer változtattam (az adat korábban iqpronál volt, később diginél). csak azért megyek el tőlük, mert a küf most jobban passzol nekem.
ettől függetlenül én is inkább lebeszélni szoktam másokat az ilyesmiről, ha fontos a telefonszám. ha nem nagy gond, vagy csak adatkártyáról van szó, akkor igazából mindegy, bár iqproval bármit intézni kifejezetten fájdalmas dolog még így is.hanyas vagy, te disznó?
-
-
veterán
számhordozás megtörténhet külföldön is, vagy először hazai hálózatra kell feljelentkezie a kártyának?
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz mucsgyver70 #53506 üzenetére
azt sokak egója nem viseli jól, érthető módon.
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
nem nyelvtanzseniség, hanem szimpla trógerség.
a témában ajánlom inkább a prepaid wikit, ami (meglepő módon) csak a prepaid csomagokkal foglalkozik, de elég korrektül leírja a szolgáltatókat, térerőket, sebességeket, mvno-kat.hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
nekem előfordult, hogy egész napos ide-oda autózgatásnál a spoti megevett egy nap alatt egy gigabájtot, de ez már extrém eset volt: maxra tekert minőség mellett csomót váltogattam a számokat, épp új dolgok felfedezésében voltam, tehát 1 gb-nyi zenét nem hallgattam meg aznap se. szóval nyugodtan lehet számolni napi pár száz megabájttal még offline mód nélkül is.
[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
-
veterán
válasz domper2015 #52488 üzenetére
magyar számról osztrákot hívni viszont akkor is nemzetközi hívás, ha azzal a számmal épp ausztriában roamingolsz. sokan ezt keverik össze a roamingárak szabályozásával.
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz Beniii06 #46078 üzenetére
azzal egyetértek, hogy erre méretezett céleszköz, de ezt a natos-összeakadós dolgot fejtsd ki kérlek, hogy miért akadnának össze a portok két youtube miatt, és a nat kezelése mennyiben más egy telefonban, mint egy routerben.
+ a voip telefonnak pont nem kell rj11 (viszont hagyományos telefonnal lehet voipot használni), és a wifi 1-2 ms késleltetésnél többet nem tesz rá. az 5 ghz-es wifi pedig már nem nagyon szokott szűk keresztmetszet lenni mobilnet esetén.hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz Soulfly842 #45304 üzenetére
és naivitás azt hinni, hogy az emberek tényleg jelentős része flottázik, mert nem.
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
-
veterán
válasz atoszmester #44766 üzenetére
valaki mondta, hogy van adatmegosztó is, az mennyibe kerül?
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz kakuk.tamas #43147 üzenetére
nyilván a telekom lépett le az ügyfelei pénzével és a telekom nem fizetett a szerződése szerint
hanyas vagy, te disznó?
-
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz Tav-Csoves #33364 üzenetére
nem vagyok egy kommunikációs szakember, de szerintem ilyenkor lehetne egy (sablon)választ küldeni, hogy kedves ügyfél, fogalmunk sincs hogy ki maga és melyik előfizetésről van szó, ugyan árulja már el nekünk, hogy tudjunk segíteni.
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz Tav-Csoves #33350 üzenetére
használtam stuntcallst, hát... alapvetően működik, alapvetően nincs vele baj. alapvetően. néha azért volt, hogy nem hallottak jól vagy én nem hallottam jól, és a hangminőség eleve gyengébb, mint egy sima gsm. meg egyszer volt olyan, hogy pár napig összekeverte a kijelzendő számokat, aztán véletlenszerűen más emberek számait küldte el hívóként. persze ez nem gyakori vagy ilyesmi, nem ebből ítélném meg.
lényegalényeg: nagyon olcsó, működik, de inkább visszatértem a rendes hívásokra.hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
egyébként az a szép, hogy némelyik nyilvános csomagok csendben elkezdték utolérni a flottás megoldásokat. az én használati szokásaimat elég jól lefedné egy telenor hello data standard 10e-ért. van már egy iqpro korlátlan kártyám 4700 forintért, jön mellé egy macska xs 3100-ért, amire még jön havi 270 forint rezsiközösségi tagdíj, két évre előre kifizetve. ezért az 1900 forint különbségért cserébe működik a rendes ügyfélszolgálat, egyfelé kell számlát fizetni, egy kártyán van az egész, és hűség sincs rajta.
valószínűleg így is a flottás lesz, mert az iqpro már megvan, de egyáltalán nem nagy a különbség a két megoldás között.hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
-
veterán
válasz kovacsdavid8 #33088 üzenetére
nagyon csodálkoznék, ha a készülék küldené a számot, és nem a hálózat
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz wwenigma #33080 üzenetére
akkor már csak azokkal kell kezdeni valakit, akik nem vesznek fel névtelen számokat, meg főleg akik adott esetben nem tudnak így visszahívni.
tnilabk: még van is náluk pár €-m, de elég ingadozó volt a minősége ahhoz, hogy ne használjam szívesen.
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz kovacsdavid8 #33078 üzenetére
1. ha átirányítok, máris bukom a megspórolt pénzt.
2. nem fogom a meglevő telefonomat egy sokkal rosszabbra cserélni csak azért, hogy beletömhessek három kártyát.
3. nem fogom magam olyanokkal égetni, hogy "ja bocs nem ez a számom, hanem az hogy, erről viszont másfél forinttal olcsóbban hívlak".hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz Peter.70 #33064 üzenetére
nincs igazán nevük. Olcsó Mobilflották néven jönnek a levelek, Olcsó mobil percdíjak az oldaluk
kovacsdavid8: nagyon is racionális a dolog, elég sok munkám ezen a számon talált meg, nem kevés úgy, hogy valaki csak átadta. ez többet ér annál az 1-2e forintnál, amit meg tudnék spórolni cserébe a kockázatért, hogy esetleg egyszer elveszítem.
[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
-
veterán
-
veterán
helló,
barcelona flottának van valami értelmes alternatívája? a mobilflottacentrum nem igazán érzi ezt a levelekre válaszolós dolgot. a szám a nevemen kellene hogy maradjon.
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
-
veterán
az új szabályok (nem lehet két év hűség) vonatkoznak a flottás csomagokra is?
hanyas vagy, te disznó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest