Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz adika4444 #57978 üzenetére

    Ment a radio1-en egy kampány pár hétig, hogy fizették a közüzemi számlákat. Pont sokat vezettem és sokat hallgattam a rádiót. Mindenféle számlákat fizettetek a népek nyilván, de feltűnő volt a mobil és mobil+vezetékes net stb dominancia és a mellbevágó összegek. Durvák. Az egyik riporter beszélgetett a nyertessel és mondta, hogy az összeget mondja és abból kitalálja 36e meg az apró volt és mondja erre a műsorvezető, hogy telefonszámla lesz és tényleg. Pár nyertesre emlékszem, volt egy aki elveszítette a munkáját és munkát keresett és havi, igen havi! 52e meg az apró volt a családnak a távközlési számlája nettel együtt.

    Én meg fizetek 2 számra + adatmegosztó 12e meg aprót a KÜF-nél. Ha kell majd a gyereknek is, akkor 3 szám se lesz több 17-18e (illetve ki tudja, de a mostani tarifákkal).
    Pont ezen agyaltam, hogy okés a kényelem miatt talán el lehet fogadni pár ezer forint különbözetet, de itt súlyos tízezrekről beszélünk, ahhoz képest, hogy bemegy a madár az üzletbe és rádumálják valami bajnok csomagra vagy jelentkezik weboldalon és akkor is egy dörzsölt üzletkötő ráolvaszt valami jó kis csomagot.

    Ennyire talán nem keresnek jól a magyarok, hogy legalább 10e forintra, de akár sokkal többre is csak legyintsenek, azt gondolnám, de ezek szerint tévedésben élek. A jól van az úgy mentalitás erősebb, mint gondoltam.

Új hozzászólás Aktív témák