Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
őstag
Vagy az lesz a rendelet amit jolertesult Madmancs irt, hogy flottas dijcsomagot csak a dolgozoinak adhat majd egy ceg. Marpedig nem fogsz egyik kozvetitos flottahoz se menni dolgozni, az meg ceginfoban elerheto adat hogy hany dolgozoja van egy ilyen credit prime tipusu kozvetito cegnek. Akkor pedig akik eddig tovabbszamlazosba voltak azok lehet jobban beszopjak, ha felmondja a ceggel a szerzodest a yeti (meg a tobbi is, mert fel kell nekik) akkor lehet majd pislogni hogy vajon megmarad-e a szam mert lesz-e olyan jofej a flottakezelo ceg hogy atadja a sim kartya tulajdonjogokat, vagy csak siman eltunik balfeneken.
-
Henri
kezdő
40 ezer tagja van a csoportnak, az átlag 7000 ezer forinttal számolva circa 300 millió forint havonta, évente 3,5 milliárd, nagyon nem mindegy hogy ekkora vételi erő hova fizeti be az évi 3,5 milliárdot. Yettel szerintem elszámolta magát, nem gondolták ők, hogy az itteni és a Fb. csoportokban összedolgoznak az emberek. Most mindenki kikéri a rögzített hívást postán, és mindenki él az elállással, a csoportban lévő posztok alapján, mellette KÜF szervezi az új flottát... Gondolj bele, elég ha csak minden felhívott emberke kikéri a hívást, az több tízmillió forintnyi költség nekik. Meg ha mindenki él az elállással, akkor felesleges erőt ölni az emberek hülyítésébe, ezt akik a "Yettel-katonákat" irányítják látják, és az szerint módosítják a taktikájukat, most elszámították magukat! Arról inkább nem is beszélek, hogy tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat, amit végeznek, ugyanis a meglévőnél drágább csomagba nem tehetnek át törvényileg + fogyasztói döntésedben sem befolyásolhatnak, amit épp megtesznek, mert bűncselekmény... Itt a Yettel nagyot álmodott, hogy kicsavarja a KÜF alól az ügyfeleket, majd leduplázza az árat a fogyasztók megtévesztésével, de szerencsére nem jött be nekik...
Egységben az erő!
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
flottatelefon.hu sem egy gyors csapat,két napja nem képesek egy emailre válaszolni..🤔🤔🤔
GO Gunners!!!
-
Papix
tag
válasz MC Pite #58577 üzenetére
1. Én kivárom őszt. Már ha tényleg lesz ilyen törvény, és csak a cégeknek lesz flotta akkor megyek az asszony melóhelyének dolgozói flottájábaés majd szívom a fogam a Voda miatt.
2. Gondolom a küf csak tud a a készülő rendeletről mert akkor fölösleges törni kezét-lábát hogy új keretszerződést kössön egy másik szolgáltatóval. Bár ahogy írtam nemrég a jutalék az neki kis jutalék. Itt az lesz a kérdés hogy megmaradhat-e a saját neveden a szám vagy a flotta nevén lesz a szerződés. Azt is el tudom képzelni hogy amíg a törvény életbe nem lép addig lehet szerződni az ügyfélnek a szolgáltatóval amikor a törvény életbe lép onnantól kezdve már csak a flotta a köthetsz szerződést a szolgáltatóval.
Hiába rugózik mindenki hogy mi volt és lesz, ki kell várni hogy tényleg lesz-e rendelet és hogy életbe lép egyáltalán.
3. Csak lesz valami a flotta kezelők honlapján hogyha tudják hogy élesedni fog a a rendelet, ez nyár végén szerintem kiderül.
Gondolom a rendelet visszamenőlegesen nem fogja eltörölni azokat a szerződéseket ahol az ügyfél a szolgáltatóval van leszerződve csak az új szerződéseknél kötheti ki hogy a flotta kezelőnek kell lenni a szerződőnek és az ügyfél a flottával fogsz szerződni.
Bár az sem egyértelmű mert volt valaki valamelyik topikban hogy már nyáron életbe lép a rendelet de olvastam olyat is ahol csak ősz így úgyhogy nem tudom mi az igazság.[ Szerkesztve ]
-
MolnárPéter
aktív tag
Én ezt kaptam az e havi számlámmal: "Tisztelt Ügyfelünk! Ezen előfizetésének hűsége 2024.08.02-n lejár.
A szerződése határozatlanná alakul és tarifáját, szolgáltatását a korábbiakkal azonos feltételekkel, díjakon veheti
igénybe, és melynek megszüntetése az ÁSZF 12.4. pontja (amennyiben nagyvállalati üzleti előfizetői szerződéssel rendelkezik
az ÜÁSZF 6.2-es pontja) szerinti felmondás szabályai alapján lehetséges.
Felhasználási szokásaidra figyelemmel ezen az előfizetésen használt zártkörű kedvezményes flottás tarifacsomagodhoz képest
kedvezőbb díjszabást jelentő publikus tarifacsomag jelenleg nem áll rendelkezésre. " Nem is lesz ilyen publikus csomag, ezért kell folyamatosan figyelgetni az összes elérhető alternatívát, és nem szabad meglepődni, kétségbeesni, ha esetleg kivezeti a KÜF-ös tarifákat a Yettel. és megkeres bennünket.[ Szerkesztve ]
-
Henri
kezdő
KÜF csoportban valaki írja, hogy neki jobb feltételeket ajánlottak. Lehet, hogy menet közben lemezt cserélt a Yettel? Látva, hogy összezár a csoport, és kvázi mindenki, akit belehúztak a csőbe él a 14 napos elállással + mindenki kikéri a hangfelvételt + lehet, hoyg az egész csoport le fog lépni másik szolgáltatóhoz...
-
snooze
veterán
akkor várjuk a pénteket küf ügyben?!?!😀😀😀
GO Gunners!!!
-
yanna
addikt
válasz Stylewars_kp #58587 üzenetére
Ezt várja majdnem minden érintett.
-
dethroner
veterán
válasz DrBubo77 #58543 üzenetére
Én az appban semmi ilyet nem talált a megadott helyen. Viszont a weboldalon a yettel fiókomban megvannak ezek a mihez járulok hozzá/mihez nem. Na ott minden be volt pipálva, szépen kigyomlált őket, csak a postait hagytam meg.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
MC Pite
veterán
Tehát úgy tűnik más tarifacsomag jellegű flottába menekülni felesleges?
A lakossági csomagok vérlázító árban vannak, küfnél ezer éve nem fizettem többet 3000nél (utolsó pár ugye magasabb volt emelés miatt). Ez 7500ből sem áll meg lakosságiban. Kb kártyás csomagon is gondokodom, de az se olcsó .
Vodát meg ingyen sem, köszönömPixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
-
natë
nagyúr
Engem tegnap hívtak, de kinyomtam őket (meetingeltem). Azóta semmi.
[ Szerkesztve ]
-
gabor9991
őstag
Yettel már meg is talált tarifaváltással kapcsolatban, 275perc/7GB 3900-körül van most helyette ajánlott hálózaton belül korlátlan+150perc hálózaton kívül /10GB adat tarifát kedvezményes áron 5580-ért
El is köszöntünk egymástól gyorsan, pedig amikor felvettem és elmondta hogy mit akar már akkor mondtam neki hogy ha kedvezőtlenebb az ajánlata mint a jelenlegi akkor ne is kezdjen bele mert nem fogok váltani erre meg is kérdezte hogy már keresett valaki korábban vagy honnan tudom hogy nem muszáj elfogadni az ajánlatát?De meghallgatam mert szerinte jobban fogok járni azzal amit ajánlani fog, meghallgattam és abban maradtunk hogy akkor maradjon minden ahogy volt.Ja és akinek nincs engedélyezve az hogy megkereshetik bármilyen ajánlattal azokat nem hívhatják fel.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz kisputyin #58554 üzenetére
Korlátlan netnél melyik?
Flotta Gigaerős Korlátlan Net(Külföldön, EU-s országban használható: 27 GB, 5G hálózat is használható) vs Flotta Gigaerős Korlátlan Net Okosvilág (Külföldön, EU-s országban használható: 37 GB, 5G hálózat is használható, 2 díjmentes MultiSIM) -
4Grider
nagyúr
válasz adamka1313 #58553 üzenetére
Ha már egyszer a voda hálózatát használják, jobban jársz egy voda flottával, ott legalább nem emelnek automatikusan 10 hónap hűség után és a roaming is jobb lesz. Vagy megvárod a küf voda flotta ajánlatait...
-
kisputyin
tag
Tegnap ígértem,hogy mai nap megkérdezem személyesen a Mohosz flottát. Voltam is bent a Kazincbarcikai Telekom üzletben. Igaz hogy emelték idén márciustól. Korlátlan hívás 6555ft+ korlátlan net 8415 ft . Tehát összesen 14970 ft. Csak a korlátlan kérdeztem , mert engem csak ez érdekelne. Sajna picit drágább mint ahogy tegnap telefonon az ügyfélszolgálat mondta. Így már elgondolkodtató nekem is.
-
adamka1313
tag
Netphone menyire reális most ha Küf nem ad elég jo alternativát ? Gondolok itt előnyök hátrányokra
S22Ultra / Google Nexus 7 2012
-
Peter.70
addikt
válasz MolnárPéter #58547 üzenetére
Ezek a voda tarifák publikusak, vagy flottásak?
-
MolnárPéter
aktív tag
Az én helyzetem:
Elsők között kaphattam sms-t tegnap, ide a topicba elsőként másoltam be.
Egyelőre nem hívtak, július végéig van hűségem.
Ha esetleg megkeresnek, nem fogadok el semmit.
KÜF korlátlanom van, jelenleg 9300 Ft.
Próbálom húzni, amíg lehet ezt a csomagot.
A jelenlegi állapotokat és árakat tekintve nekem a a Voda az alternatíva. Sokkal jobb a térereje, a net sebessége nálunk, mint a Telekomnak.
Ha ki akarnak dobni a jelenlegi csomagomból, akkor valószínűleg Voda feltöltőkártyás leszek.
4990 Ft a korlátlan hívás net nélkül. A korlátlan hívás és net 12990 Ft. Illetve a belföldön használható XXL (4g) netkártya is elég lenne nekem 5750 Ft-ért, ha csak a korlátlan hívást választanám, mivel E-simes telefonom van.
Szóba jöhet még a Netfone is esetleg.
De egyelőre maradok ebben a csomagban, amíg lehet, és figyelek, keresgélek.
Semmi idegeskedés, kapkodás. -
DrBubo77
Topikgazda
Никола Тесла beírta a tuti megoldást Fb-on.
"az appban simán be lehet állítani a "Nem járulok hozzá"-t pár helyen. Talán így nem zaklatnak a hülyeségeikkel."ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
axioma
veterán
válasz qltsar #58539 üzenetére
1. nem csak a kuf-os "felmondott" flottakat hivjak, eddig mintha csak kuf-ost lattam volna
2. lesz pontos szovegem hogy mit mondanak (vagyis jogilag korrekt-e, vagy megprobalnak konkretan hazudni, hogy kotelezo valtani - akik itt azt mondtak hogy nekik kotelezonek allitottak be, az biztos hogy megteveszto, de nem feltetlen jogilag is hibas megfogalmazast hallottak - sztem ezen azert igen sok mulik) -
unravel
őstag
¯\_(ツ)_/¯
-
-
axioma
veterán
Nem KUF felmondott flotta egyik tagjat is hivtak. Atiranyitotta hogy hivjon engem egy nem yettel szamon Kivancsi leszek. Felvetelt kikerem, ha tenyleg hiv.
-
charg
tag
Anyámat behúzták a csőbe. Szóban elfogadta, hogy át tegyék új csomagba. Lehet ezt még érvényteleníteni?
-
Ricsii2001
tag
És jól értem, hogy ha lejár az egyéves hűségem, akkor már ugyan ezt a csomagot nem köthetem meg?
És ha jövőre lejár a hűségem, akkor mehetek Yetteles flottába? -
zzola
titán
válasz RoyalAirForc #58523 üzenetére
Persze.
De nyilván az nem jarható út , hogy elveszi a kedvezményt de közben meg marad a hűség idő . Vegye el és már viszem is el a számokat máshova.[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz RoyalAirForc #58520 üzenetére
Az viszont már egyoldalú módosítás lenne…
-
kano
nagyúr
válasz trec12 #58511 üzenetére
Nálunk sem emelt a Yeti idén sem és tavaly sem. Voda viszont nálunk kb 33%-al magasabb ajánlatot adott céges flottára (lejárt az eddigi keretszerződés). Valami kicsi pluszt csaptak hozzá, de nem lényegeset.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
zzola
titán
Yettel hívott, KÜF csomagról akartak áttenni publikusba. Kedvezményekkel az egyik csomag 1000-, míg a másik 2000-rel lett volna drágább . Megköszöntem és nem volt a válaszom . Csaj azt mondta, akkor megy tovább a csomagom.
Adatokat semmit nem kért, nem is adtam volna meg, csak ledarálta.
Gondolom sokat kell hívniuk. -
TMhun
tag
Igazából a KÜF aktuális szerveződéséről sem tudjuk, hogy továbbszámlázós lesz-e vagy egyedi.
Ha továbbszámlázós, akkor az beleférhet a rendeletbe az eddig kiszivárgott infók alapján. -
kano
nagyúr
válasz MADcat #58505 üzenetére
" Hála égnek, hogy már nem érint a dolog."
Mávos flotta? Azt is emelték?[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
trec12
addikt
válasz MADcat #58505 üzenetére
Akkor vagy ismeri már a leendő szabályozást, vagy csak hülye annak ismeretre nélkül újat létrehozni….
Az szolgáltaó aki szerződik vele akkor az sem ismeri? Lássuk be azért így elég luzerek lennének mindkét részről....HA esetleg még van idő lehet addig is szerezni jó pár ezer ügyfelet? De csak találgatok én is...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz snooze #58503 üzenetére
Szerintem. Mondom szerintem.
Itt valami simli volt. A yettel meg simán kihátrált. Amikor az egész indult voltak is azért bajok emlékezzetek…
Ha a lehetséges szabályozás miatt ment/megy a hiszti akkor gyorsan durrantok új tarifákat egy másik szolgáltató felé? Akkor vagy ismeri már a leendő szabályozást, vagy csak hülye annak ismeretre nélkül újat létrehozni…. Hála égnek, hogy már nem érint a dolog.[ Szerkesztve ]
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
trec12
addikt
válasz snooze #58503 üzenetére
Nem tudjuk, kiderül. Nekik sokkal többet kell tudni az egész dolog hátteréről...Mondjuk náluk a hamarosan akár heteket is jelenthet.
Normális tarifák kellenének pl. Netfone, az sem mondható ugyan olcsónak de azért lényegesen kedvezőbb mint a többi....Semmi szükség nem lenne erre a jó magyaros flottázásra....[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz Baltazár123 #58493 üzenetére
Én nem igazán értem a logikát ebben az egészben, szerintem itt másról lehetett szó, de semmi információ nincs. Illetve van benne logika, ha az a szolgáltató lobbizta ki az ilyen flottakezelők megszüntetését, ahonnan rengetegen eljöttek ilyen flottakezelőkhöz, ahol a szám joga a felhasználónál marad.
Jó kérdés. Akár még szolgáltatói érdek is lehet benne nem zárhatunk ki semmit. De majd megtudjuk előbb-utóbb....
-
kano
nagyúr
Aztán vagy igaz, vagy nem. Majd meglátjuk, ha tényleg kijön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest