Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watson25
tag
A számlakontrollos sim kártyáknál lehet ellenőrizni az adat mennyiséget? (a telefon számlálóján kívül). Ha igen akkor hol? Egy adatkártyán és egy megosztó kártyán gondolkodom és persze nem korlátlanon.
-
-
' Tzs ,
senior tag
Üdv!
Egy ideje szemezek ezzel: [link]. Mit gondoltok róla?
[ Szerkesztve ]
S.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/
-
petir
senior tag
Ez most nem volt fair - mert ugye hitegetés volt... Oké mindenki poént csinált belőle már igazából senkit nem izgatott mert így is jó áron van. Viszont most FB-on kintvolt közleményben, hogy 26.-ával az első két csomag megszűnik és ugye olcsóbb lesz stb. erre igazából semmi. Mivel a forduló megvolt ha átvált az adatcsomagot duplán kell számlázza ergo ebben a hónapban még a régi csomagok maradnak. Nemhiszem , hogy a teleorr bevállalná, hogy a net diját benyelné...
Mindegy lényegében egyéni ügyfelek árai alatt vannak a díjak így is szóval ez + , a publikálás és a kommunikáció viszont egy nagy - .
Az se lenne baj , ha rohadtul nem lenne semmi új csomag csak végre le kéne írni..
[ Szerkesztve ]
-
bb71
őstag
HOlnap, de még mától SEM élnek a 26-i új tarifacsomagok...
Ez egész elképesztő...
-
Balázs Z.
tag
Sziasztok. Teljesen új vagyok a flottás témában, eegy kérdésem lenne:
A flottás előfizetések (konkrétan az IQpro) használható EU országban ugyanúgy, mint egy sima szolgáltatós előfizetés? Roaming, adatroaming működik? -
Kenderice
senior tag
Üdv.
Most hogy van ez az iqpro-nál?
Ha korlátlan mobilnetet akarok akkor fizetni kell egyszer az 1575 alapdíjat plusz a 4931 korlátlan net díját?
Tehát a korlátlan mobilnetnek összesen 6504 Ft havidíja van? -
smallmer
őstag
Sziasztok!
Jelenleg DPI alap flottában vagyunk, viszont nagyon kevés az internet.
Olyan megoldást keresek, ahol a család egymással ingyenes tud beszélni és minél több internet jár az előfizetésekhez.Az előfizetés 3 ezer forint / kártya körül legyen.
Mit ajánlotok?
Köszönöm
-
aminat
tag
Az EQ Telenor adatkártya működik Szerbiában?
-
bb71
őstag
Komment nélkül!
Kérdés:
"Mikor fogtok kiadni valós tarifatáblázatot, információt a mostani Telenor csomagról való váltásról. információt az új csomagba való belépésről:, semmi konkrétumot nem írtok ki a Facebookra...?!"Válasz:
"Még nem lehet kötni az új csomagokat, majd csak 26 után" -
oszy
veterán
válasz Vangelis #44013 üzenetére
Nekem is ezeket adták. De én a mobilnettel nem sokra megyek. Azt inkább adhatták volna még havidíj kedvezménybe is.
Most jött sms, hogy lehet készüléket vásárolni részletre. Végre hozzájuk is elért. Bár a honlapon ezzel kapcsolatban semmit nem találok...
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Cravaly
tag
válasz RoyalAirForc #44067 üzenetére
Bp-n is ok, szerintem nem kezelik így külön a flottasokat.
-
MODERÁTOR
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
törölt tag
Sziasztok!
iQPro adatkártyán másnál működik az internet? Térerő van, szolgáltatás nincs. -
Cravaly
tag
Sziasztok.
Ugye kérdés szokott lenni itt, hogy be lehet-e vinni a számot, érdemes-e, stb...
Szerintetek mi lenne ha úgy lehetne bevinni a számot, hogy mindjárt a szerződéskötéskor mindenki előre megkapná a lemondó nyilatkozatot?
Nem érint egyelőre, csak elméleti szinten gondoltam rá.[ Szerkesztve ]
-
orangez
csendes tag
Telekom korlátlan mobilinternetre lenne szükségem olyan helyre ahol csak az ő hálózatuk működik rendesen.
Létezik valamelyik flottánál ilyen?
A Telekom nem is ad korlátlant, csak ha van mobilelőfizu is melléNagyon gyors proci, iszonyat videókari, végtelen vinyó...
-
kurtuzov
senior tag
válasz Madycsa #44052 üzenetére
Nekem annyit mondtak júniusban személyesen az EQ CP irodában, hogy legkésőbb július végén mindenki megkapja az ajánlatot a váltásra (kék-piros szolgáltató csomagjai felé) Azóta persze röpke két hónap eltelt és néma csend.
Az ajánlatok már ismertek számomra innen a fórumról - de nem vagyok elragadtatva.
Mivel a magentás EQ aktív start csomag 1335 Ft-os ajánlatát nem nagyon láttam sehol hasonló kategóriában, így valószínűleg Digi mobilra lesz váltás (jó kérdés mit csinálnak a frekvenciatender fellebbezés elutasítás után) -
Madycsa
tag
Sziasztok!
EQ flottánál, flottán belüli Telekom-Vodafone számhordozással kapcsolatban volt másnak is problémája? (3.hónapja húzódik a dolog)
-
Oldman2
veterán
válasz saxoolondon2 #44048 üzenetére
Valamint, ha szeretnél számlát a nevedre, nem lesz. Legalábbis van olyan Flotta ahol ilyet "képtelenség kapni".
-
Zeki
nagyúr
válasz saxoolondon2 #44048 üzenetére
Így van. Fontos számot nem íratunk másra.
-
4Grider
nagyúr
válasz saxoolondon2 #44045 üzenetére
Átiratod más nevére a számod. Az a más eltűnik (mert pl. bedől). Ebben az esetben nem szerzed vissza a számod, hiszen semmi közöd nincs hozzá.
-
gabor9991
őstag
válasz RoyalAirForc #44044 üzenetére
Ezt először nem írtad
Akkor 26-tól lesz valóban korlátlan ahogy feljebb is irták. -
saxoolondon2
csendes tag
Sziasztok, a kérdésem az lenne, hogy van-e és ha igen, akkor milyen hátránya ha a flotta nevére kerül a szám, de a szolgáltató számláz? Sajnálnám a "szépszámom" esetleg bebukni
-
törölt tag
Ez új kártya? Mert ők úgy csinálják hogy ha csak pár nap van vissza a fordulóig, a 4GB-os csomagot állítják be hogy ne kelljen kifizetni a teljesen hónapot a korlátlanra. A fordulókor automatikusan át kell hogy álljon.
-
gabor9991
őstag
válasz RoyalAirForc #44040 üzenetére
Valószínűleg át lett rakva egy 4GB-os csomagba.
Írj nekik egy emailt.26-án lesz a forduló tegyék vissza korlátlanba. -
gabor9991
őstag
válasz RoyalAirForc #44038 üzenetére
Mondjuk ettől még a 4G nem kellett volna, hogy eltűnjön.
-
gabor9991
őstag
válasz RoyalAirForc #44035 üzenetére
Azért van mert felhasználtad a 4GB adatkeret és lassították a sebességet.
Azt viszont már nem fogom tudni megmondani, hogy a korlátlan csomagból hogyan kerültél át egy korlátos 4GB-os csomagba. -
stefi68
addikt
válasz gabor9991 #44034 üzenetére
Köszi a segítséget!
Esetleg tudja valaki, akinek van számlakontrollos adatkártyája és ahhoz adatmegosztó kártyája, nyomon lehet-e követni hogy a fő kártyán és az adatmegosztó kártyán külön-külön mennyi az adatforgalom?
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
RoyalAirForc
aktív tag
Üdv! Korlátlan iq pro adatkártyám sebességét korlátozták. Jött egy sms, hogy a 4GB adatkeretemet felhasználtam...Azóta nincs 4G és a videók, streamek akadoznak. Tudja valaki, hogy ez miért van?
-
stefi68
addikt
válasz gabor9991 #44032 üzenetére
Most hogy írod, rémlik valami, hogy az iqpro-nál régen úgy volt, ha már indítottál egy hívást, vagy küldtél sms-t, akkor már kiszámlázta valamelyik hanghívásos adatcsomagot.
A számlakontroll adatkártyája is lassítós a keret elfogyasztása után?
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
-
gabor9991
őstag
válasz stefi68 #44029 üzenetére
Sima adatkártyával nem tudsz beszélni a havidíj 1400 körül van az 5% áfával.
Van olyan hang alapú kártya ahol van egy alap hang keret és ahhoz tudsz kérni adatot (nekem is ilyen van) itt a hang kereten felül fizeted a választott adatkeret díját.
Hang keretet (80 vagy 160 perc havonta de nem tudom most épp mennyi) teljes egészében ki fogják számlázni függetlenül attól, hogy felhasználtad vagy nem használtad ezt számold bele.Van a számlakontrollnál is hasonló adatcsomag de ott a hang keret drágább.
[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
Sziasztok!
Adatkártyát keresek...
IQPRO 4 GB jó is lenne.
Az összefoglalóban lévő táblázat szerint 1.536,- Ft a havidíja.
Ez helytálló információ? Ez nettó v. már bruttó?
A táblázatban az adatkártyánál szerepelnek percdíjak is.
Akkor ezzel lehet telefonálni is? Esetleg hívást fogadni?
Régen mintha olvastam volna, hogy ebből létezett 'kombinált' adat-hang kártya is. Most van ilyen? Akkor nem kellene telefont cserélni két kártyásra... bár a telefonálás nagyon minimális, ezért lenne jó a feltöltőkártya + adatkártya.
Esetleg más flottánál, hasonló árú adatcsomag létezik?◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
gattolino
senior tag
Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem van, hogy az olcsomobilflotta.hu-n áprilisban beszerződtem egy Vodafone flottához és 30GB netet kértem korlátlan beszélgetéssel illetve 1000 sms-el 5279ft-ért. De nem ezt kaptam, hanem 6300 forintot kell fizetnem és 50GB net. Már a 30GB is kihasználatlan annyira sok, de a 10Gb nem sokkal került kevesebbe, így ezért döntöttem ennél. Április óta kérem a flottás nőt, hogy változtassa vissza amire szeretném, de minden hónapban újra kell kérnem, hogy szóljon a Vodafone összekötőnek. Valamiért még mindig ebben a csomagban vagyok és sorozatosan 1000-el többet kell fizetni. Már elegem van. Ezügyben a fogyasztóvédelem tud segíteni? Vagy semmit nem tehetek.
Választ előre is köszönöm. Nem szeretnék ebben a csomagban maradni, ha valaki ezt a választ adja.Vivo X90 Pro Plus
-
-
Egon
nagyúr
EQ flottába kerülést intéztem volna a Telenornál, de az ügyintéző szerint értékesítési tilalom van a flottakezelőre. Ilyenkor mi van? Tudna valaki priviben küldeni EQ-hoz telefonos elérhetőséget?
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
IQPRO-val kapcs kellene egy kis infó. Ismerősömnek volt Korlátlan adat kártya. Tökéletes volt, sebesség is bőven 30/30 felett. Viszont onnantól, hogy megindult az 5G teszt, kb délután 5-től használhatatlan lett a kártya. A sebesség 0-7 közt ingadozott, magas pinggel. Erről valami levelet is kapott, és hívta is őket. a válasz annyi volt, hogy sajna ez ilyen. Le is mondta a kártyát. Most másik ismerősöm megkeresett, hogy kellene neki is valami korlátlan netes kártya.
Kérdés: IQPronál még mindig fennáll a fenti probléma? Esetleg van más alternatíva helyette?
-
Vangelis
félisten
Most hívott a telenor. DPI ügyben.
Adtak végül mind a két számra 3,5 GB adatot,
Pluszban még adtak 10000ft jóváírást,
2 hónapja is adtak 12000ft-ot,
Így nem olyan rossz 22.000ft kedvezmény 3 hónap alatt... meg adat is lesz bőven így...... még 2 hónapig nem kell fizetnem. Ez így már majdnem 5 hónap ingyenesség lesz.
Lehet így megtartom ... valameddig.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
tobias40
veterán
Telenor net kártyánál(csak adat) mit kell beírni hogy működjön a telefonban?
Routerben ment de most telóban használnám..Köszi!
-
Wajk
addikt
válasz sepsi0 #42276 üzenetére
adva van egy Huawei E5785h 4G modem. Van ajánlott antenna amit rá lehetne csatlakoztatni? Olvastam van aki használ külsőt vagy belsőt, link vagy típus jól jönne. Olvastam gagyikról is aminek semmi haszna...
köszönet
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
martonl
senior tag
válasz INGJOKE #44003 üzenetére
Hja, tudom sajnos. Egyébként azt nem tudom, pont Xiaomi routerekből létezik-e vezetéken gigabites verzió, gondolom igen. De akkor elég lesz a 100-as is, azokat meg már szinte hozzád vágják, meg ahogy edk kolléga is írta, használtan is könnyű beszerezni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Apple Watch Series 4 44mm +Cellular Aluminium Case
- Újsz! Apple iMac 27" 5K Retina Late 2015 CTO i7 4GHz/32 GB RAM/256 GB SSD/Magic Keyboard/Magic Mouse
- Irodai Pc 2 i5 4590 / 8GB / HD7450
- Xbox Series X 1TB - 2025.11.15-ig Alza garancia - konzol beszámítás ok! -
- - ELADÓ - ZK-MT21 2.1-es erősítő 2 50W+100W
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest