Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz Thusor #42398 üzenetére
Szerintem Telenor lesz.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Thusor
őstag
válasz noorbertt #42397 üzenetére
Azt nem írtad, hogy pontosan melyik szolgáltató, mert EQ lehet Telenor és Vodafone is. Nálunk 3 darab Telenor van EQ flottában, azok mind mennek, mind hanghívás, mind adatkapcsolat terén.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
noorbertt
őstag
Nálunk 2 eq előfizetés meghalt a mai nap. Remélem átmeneti mert a hívás néha nem működik és a net is dettó..
-
4Grider
nagyúr
válasz tobias40 #42395 üzenetére
Ezt írhattad volna.
Levelet vagy az aktuális internet-szolgáltatód smtp kiszolgálóját használva küldesz (az most ugye mail.telenor.hu:25), vagy a postafiókodhoz tartozó levelező-kiszolgálóra bejeletkezve, jellemzően pont az alap smtp portot (25-ös) nem használva. Ez utóbbit a régi levelezőszerverek nem biztos, hogy támogatják.
Ezért hozzá szoktuk adni a gmail-es fiókunkhoz az adott e-mail címet, így onnantól kezdve tudsz a gmail-es fiókoddal is levelet küldeni a régi e-mail címmel...
De ennek a kérdésnek valami smtp-vel/levélküldéssel foglalkozó topikban a helye... -
4Grider
nagyúr
válasz tobias40 #42390 üzenetére
A korlátlanságtól és a flottától ez nem függ, csak az Outlook beállításaitól.
A gmail fiókod kimenő levelek kiszolgálóját az alábbi adatokkal állítsd be:
smtp.gmail.com
465-ös port
SSL/TLS titkosítás
A kimenő levelek kiszolgálója hitelesítést igényel és a bekövő levelek kiszolgálójának beállításait használod legyenek bejelölve. -
kosmoo81
tag
sziasztok
szangaval mi a helyzet mostanaban?
van ez a vip cucc telefonszamonkent 10ezer es akkor nincs eves vagy ket eves tagdijamiota befizettem kb 3 mailt irtam, de semmi reakcio.
remelem csak sok a dolguk vagy nyaralnak mert kezdek ideges lenni... -
tobias40
veterán
Csak nekem nem mennek el a ***@gmail.com-ra küldött leveleim Telenor flotta előfizetésnél?
-
bul07
nagyúr
Ha kellene ajánlanom valakinek
Korlátlan hívást(vagy sok sok perc)+ 5-10GB netMelyik cég lenne a befutó?
Korlátlan nettel tisztába vagyok úgy ahogy de beszéd csomagokba nem igazán látok bele
Ma is úgy alakult egy beszélgetés hogy szóba került hogy 7-8e Ft-ot fizet és nett is kicsi van, e pontosat nem tudtam ajánlani
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
storm3
senior tag
Ti milyen programot hasznaltok az elhasznalt adat csekkolasara? Gyari valamiert megbolondult nekem.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
kano
nagyúr
-
hemaka
nagyúr
Szamlakontrollnal a korlatlan csomagban van valamennyi eu roaming adat?
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
kano
nagyúr
válasz pvt.peter #42364 üzenetére
Majd pénteken! Mert tarifát csak pénteken lehet kirakni.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
tobias40
veterán
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Ezt mértem ma itthon !
Elégedettnek érzem magam .
Üdv.
Asta
-
4Grider
nagyúr
válasz vegyszer #42357 üzenetére
Indulj ki abból, hogy ráadiós átviteli technológiák esetében az esetek 100%-ára nem lehet garantálni semmit, mert akkor a bányákban/barlangokban, turista- és vadászházakban, eldugott hegyvidéki völgyekben is szolgáltatást kellene nyújtani. Maximum ezt belterületekre lehetne megoldani, csakhogy akkor a szolgáltatóknak meg kellene oldania, hogy optika nélkül is legyen egy adott településen mindig elegendő szabad sávszélesség. Ezt pedig legegyszerűbben úgy tudnák megoldani, hogy a flat csomagokról szó sem lehetne, 1 Gb net pedig 4000 Ft-nál kezdődne, online tv-zés is ugrana. Kérdés, melyik a jobb: Egy kihasználatlan frekvencia (mert drága a használata), vagy egy agyonhasznált, amiből azért ki lehet sajtolni néhány megabitet. Olcsó mobilnet és közben jó sávszélesség az az utópia kategóriája.
-
vegyszer
addikt
válasz DrBubo77 #42354 üzenetére
Lehet teljesíteni, csak kötbér veszéllyel jár...
Ezért egyszerűbb a semmit garantálni.Számomra ez olyan, mintha a Vodafone a Red csomagot úgy reklámozná:
Beszélj korlátlanul!**ha kapsz vonalat, mert mindenki más is korlátlanul beszél
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Nova91
tag
Sziasztok. Elgondolkoztam, hogy flottába kéne lépni, de nem tiszta valami. Megtetszett a forensis telekomos flottája, de nem teljesen értem azt a részt, hogy az elofizetés a flotta nevén lesz. Ez pontosan mit jelent? Most van egy telekomos előfizetésem, ebben az esetben csak annyi változik, hogy ennek az elofizetesnek a tulajdonosa ezentúl a forensis lenne és a mostani számom megmaradna aztán ha kilépek újra én leszek? Vagy kapok egy új számot?
-
nyisziati
veterán
válasz vegyszer #42351 üzenetére
"Gyakorlatilag az a meglepetés, hogy szolgáltat így, hogy semmi kötelesség nincsen mögötte."
Őszintén szólva engem ez nem lep meg, ilyesmit már a '90-es években is bevállaltak cégek. Csak akkor még voltak komoly jogi és fogyvédelmi következményei.
Most meg nemcsak, hogy következmények nélkül megtehetik, hanem ha beperled őket, a jog az ő oldalukon fog állni!
Kvázi a 0/0 szolgáltatás, még ha egész hónapban fizeted is, TELJES jogi védelem alatt áll.
Na ez a durva. Az állam ~25 év alatt átállt az oldalukra.
Mert ugye ők egyben tízmilliárdokat tesznek le az asztalra, mi pedig nem... -
vegyszer
addikt
válasz nyisziati #42345 üzenetére
Ez egyébként azért lett így, már évekkel ezelőtt, mert nem mer egyik szolgáltató se vállalni semmit. Mert ha merne, és nem tudná biztosan biztosítani, akkor bizony kötbér gyanánt árat kellene csökkentenie/jóváírnia...
Gyakorlatilag az a meglepetés, hogy szolgáltat így, hogy semmi kötelesség nincsen mögötte.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
cOxeR
Ármester
Aki érti, érti, aki meg ezt el tudja fogadni, hát nem tudom, nagy lenne a káosz a világban, ha ezt sok-sok szolgáltató átvenné és így értelmezné a szolgáltatás teljesítésének kötelezettségét.
Itt a multi és a kormányzati érdekeltség/konfrontálás elkerülése fontosabb, mint akik miatt az egész cégcsoport valójában létezik, hiszen ugye jogilag megteheti.
Holnap én is átgondolom a szerződésem néhány pontját, amit az ügyfeleimmel egyoldalúan aláíratok, de tuti, ha én kerülném ki a szolgáltatást, vagy csak részlegesen szolgáltatnék... tuti nyakamba kerülne pár polgári per, néhány hét leforgása alatt. Na visszaadom a terepet minden más csevegésnek.
Peace! -
hemaka
nagyúr
Annyi minden befolyasolhatja, hogy nincs ember aki erre garanciat merne vallalni.
Szamlakontrollnak nagy pacsi, szombaton(!) irtam nekik egy mailt, erdeklodtem a csomagokrol, 20 perc mulva hivott a srac, hetfon mar postazta is a simet.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
mexel
veterán
Holnap péntek Már várom
-
cOxeR
Ármester
válasz Degeczi #42341 üzenetére
A sebesség nem garantálása az érthető, de a szolgáltatás garantálása, ne mond már, hogy nem érthetően kötelező?
Ez a termék készlet mennyiség nem egyenértékű a szolgáltatással, azt kifizeted, azért, hogy a rendelkezésedre álljon, a Lidinek nem fizetsz, hogy legyen ott mindig az a termék amiért mész.
Veszel egy új kocsit, ami tönkremegy és ugyan beviheted, de mondjuk a javítási szolgáltatás nem garantált, akkor mi van elfogadod? Ott lesz az új kocsid, 2-3 hónapig a márkaszervízben, ami nem üzemel, akkor azt mondod, hogy a szolgáltatás nem volt garantálható?
Persze, ha ez így elfogadott az így is úgy is gáz... hiszen ez azt jelenti, hogy tényleg ha egy teljes hónapra lekapcsolják a netet, vagy bármi más szolgáltatást, akkor nem felel érte az a cég aki ennek biztosítására szerződik? Fura egy világ ez... az meg, hogy leterhelt egy hálózat, az sokszor ugye a túltolt értékesítés miatt van, ha nem elég a sávszél, nem kell annyit értékesíteni... vagy kisebb adatmennyiséget kell csak garantálni, vagy árat kell emelni, vagy egyszerűen tartani kell azt amit vállalsz, értem én, hogy sokat kell keresni ekkora volumenű cégnél, de azért ha fejleszteni kell, mert a hálózat túlterhelt, akkor azt meg kell tennie, de ha nem kötelezi a szerződése, akkor igazából miért tenné?
Hétköznap 18-21 óra között minden este megszakad a net, hetek óta, van mikor 2-5 percre, van mikor 10 perc... egyik telenoros eszköz épp felmegy a másik meg nem... kár ragozni, változni ettől nem fog, de ne legyen ez már egy elfogadott lehetőség egy szolgáltatónak, a szolgáltatás alóli kibúvásra. csak azért, mert az invesztálás része túlmutat a rentábilis keret fölé. Szerintem vicc.
(#42342) csako
Elég szomorú.[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
Fölösleges így csúsztatni, nem erről van szó. Ez kb. annak felel meg, amikor a katalógusokban kikötik, h "a készlet erejéig", mert lehet ugyan, h vittek két tucat akciós fúrógépet a Lidibe, de az mégis egy óra alatt elfogyott, mert rárepültek a kisvállalkozók. Nincs végtelen készlet, nincs végtelen sávszélesség - érthető hogy nem tudják garantálni. Senki, magad sem tennéd a helyükben.
-
cOxeR
Ármester
Ne vicceljetek... ez egy szolgáltatás, ami jár, olyan nincs, hogy nem, éves üzem szünet %-ban megadva létezhet, és elfogadott, de hogy nulla azaz nulla a vállalt sávszél. 100% lefedett területen fix ponton, nincs garancia? Hahahaaa, akkor beleirom a szolgáltatási szerződésembe en is ha van kedvem ott leszek ha nem nem, következmény nincs, mert nem volt kedvem. Olyan hálózatot kell kiépíteni ami ad biztosítékot... ez szolgáltatói mulasztás.
-
kano
nagyúr
válasz Savageboy #42335 üzenetére
Oda is írta, hogy tanuló kedvezménnyel volt 5k a belépés.
corex
Nem is garantálható egy adott sávszélesség, ha azt sem tudod előre, hogy milyen az adott torony terhelése.[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
Egy ártatlan kérdés, ez komoly, vagy vicc?
Telenor - panaszkezelés válasz a területi túlterheltségre..."Garantált sebesség: az internet hozzáférési szolgáltatáshoz rendelt a Szolgáltató által az adott előfizetői hozzáférési ponton le- és feltöltési irányban a besugárzási (lefedettségi) terület bármely kültéri pontján teljesíteni vállalt legkisebb adatátviteli sebesség, Mbit/s-ban megadva. A Szolgáltató által garantált le- és feltöltési sebesség valamennyi adatátviteli technológia esetén: 0 Mbit/s."
Ez ha nem ütközik jogszabályba, akkor semmi szerintem, mivel ez azt jelenti, ha nincs net egész hónapban, akkor is ki kell fizetnem a "szolgáltatást", nem létező szolgáltatást lehet értékesíteni?!?!?!
[ Szerkesztve ]
-
dreko
aktív tag
Sziasztok
Kb 6500 forintért havonta melyik flotta jöhet szóba havi kb 3 óra belföldi beszélgetéssel, illetve 2-3 gigabyte mobilnettel? -
Drughi
addikt
Ma jött az email, hogy kérésemnek eleget téve feladják a csomagot ma.
Megis történt.Respekt, nem csalódtam most sem.
Xiaomi 14T
-
Drughi
addikt
Sziasztok!
DPI ügyfél vagyok, vagy 6 éve, de rég nem vettem ott készüléket.
Tegnap rendeltem egyet, de csak a sablon visszaigazolás jött.
Telefonon nem érem el őket, e-mailre nem válaszoltak.Milyen szállítási határidővel számolhatok szerintetek? A héten kiküldik? (volt raktáron)
Xiaomi 14T
-
gabor9991
őstag
válasz cooi11 #42323 üzenetére
Enyém telenoros volt, abban be lehetett állítani milyen hálózatot preferáljon.
A LED színéből is látható volt hogy milyen hálózatot használt.
Kék volt a 3G cián a 4G úgy emlékszem.
De ahogyan fentebb is írták a mért adatok alapján valószínűleg 4G-re csatlakozott a modem.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz cooi11 #42317 üzenetére
Szerez be egy 4G eszközt és megtudod hogy nálad pontosan mennyit bír a hálózat
Mert ha van eszköz ami 4G akkor csak a helyi viszonyokon múlik a sebesség
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
cooi11
senior tag
Sziasztok!
A számlakontroll net előfizetés-en menyi a max. letöltési sebesség?
Nálam a 3G USB stick-en 50Mbps. -
Zeki
nagyúr
Az Auchan kártyás flottákban mennyien lehetnek? Működik az még?
Tényleg felülvizsgálják a költéseket 3 havonta? -
tahepa
senior tag
válasz #46372352 #42306 üzenetére
IT Services (Telenor a szolgáltató)
Mini csomag + 3 Gb net = 2285 + 1302 Ft (a táblázatban látható) = 3587 Ft /hónap
Te szerződsz a Telenorral , tiéd a számla , 24 hónap hűség.
Flottán belül ingyenes beszéd , flottán kívül 149 perc / hónap lebeszélhető , SMS relatíve drága.
Én már több éve használom , nekem megfelelő ( nagyobb csomag) -
mokalade
tag
Számlakontroll esetében a szám saját marad vagy a flottakezelő nevén lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest