Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
A Nagycsaládosok Országos Egyesületének is van flottája. Yetteles, te szerződsz, igazándiból nem tudom kire lőnek, mert ami unikum, az az olcsó szolgáltatás, de ezért alig kap az ember valamit. De flottán belül ingyenes.
Ellenben gyereknek jó leget, ha csak beszélnie kell.
Akkor is életképes, ha van mellette egy nagy/korlátlan adat sim pl az iqpro-tól egy dual simes telóban.
Önállóan szerintem életképtelen.(Ha valakit felcsigáz, akkor a NOE-ba be kell előtte lépni. Ennek éves díja 8000Ft, júliustól évvégéig csak a fele. És nem kell hozzá három gyerek. Csatlakozhatnak akár szinglik is)
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz gingerbalm #62190 üzenetére
Mégis ki számláz ma még másodperc alapon?
OK, OK. Igény az lenne rá.
De a korlátlan csomagok korban, nem biztos, hogy sokakat megmozgat."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz snooze #61856 üzenetére
2021 nyarán az akkori munkáltatóm kitett, egy céges telóba bele fizettem, amit vagy visszaadok, vagy viszem egy valamilyen csomagba. Na ekkor lettem KÜF-ös. volt a készülék miatt 2 év hűség, de Péterék, és a Yeti meg tudta oldani (akkor)...
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz Viktor0610 #61747 üzenetére
Beszélgessünk inkább a hüvelygombáról, vagyis az IQpro-ról! (vagy bármely cégről, aki ad csak adat simet)
Kellene két sim a két gyereknek (14-16). Sok nettel. beszéd nélkül. Eldobós sim jellege nem gáz, főleg ha csak adat sim. Mert adategyezetős eszélgetős (amin egy rohadt percet nem beszélnek a saját kontójukra egy év alatt) adott.Van a cégek között olyan, aki adat sim mellé ad azt megosztós simet? Vagy az csak a hangalapúaknak volt extrája?
-
vegyszer
addikt
válasz arnyjaro #61601 üzenetére
Az eSIM ez kell egy QRkód. Amit valaki generál, egy vélhetőleg nem publikus módszer szerint.
Azért én ehhez egy s normál SIM kártyához hasonló zárt papírt kaptam a yettelnél. Amit ugyanúgy logidztikázni kell, mint a normál SIM kártyát.
Nem tudom a hazai piacon van-e mailban küldött eSIM. Nem jártam utána."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz mucsgyver70 #61314 üzenetére
Mindkettő esélye pontosan egyforma. 100%.
Csak megfelelően hosszú időtávon kell vizsgálni."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
Hülye kérdés, tudom, de sosem használtam a konferencia beszélgetés funkciót.
Ez ma a flottákba alap áron benne van? vagy ez is külön díjas szolgáltatás?Pl KÜF esetén, korlátlan beszélgetést fizetve tudok két külön számot hívni egyben?
(pl asszonypajtás, és a szüleim, hogy egyben meg lehessen egy adott dolgot vitatni?)Másik kérdés. Tudom, a KÜF halott, de ilyen esetben adat megosztó simet lehet szerintetek kérni meglévő előfizetés mellé?
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
válasz pinnacle #60552 üzenetére
Szerintem 1-2000 lenne az, aki valóban vált is.
Eleve sokakat nem is érdekel, mások meg céges, családi, magnta, stb ajánlatban vannak.De fuss egy kört az összes szolgáltatónál.
-
vegyszer
addikt
válasz trec12 #60447 üzenetére
"Jobban jártak"
Nekem meg az jutott eszembe, hogy az nincs definiálva, hogy kik jártak valójában jobban:
Az ÜFSZ alkalmazottak, mert hozták a kvótát, vagy a számafizető végfelhasználók...
Mert ezzel be lehet riasztani, hogy te úr isten, jön ki az iPhone N+1, és nem tudod majd megvenni részletre (annyiért, mint amennyiért én az első kocsimat vettem). KPban meg egyben ki vesz ma telót? (mindenki, aki megteheti)"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz smombodi #60347 üzenetére
Az anyós meg azon van kiakadva, hogy amíg Dohában átszállt, az elvileg kikapcsolt mobilnete 8,22MB adatot forgalmazott. A KÜF fel is számolt érte tán 20720 Ft-ot.
De ez is szerintem beállítási hiba lehetet...Egy biztos, itt se a KÜF a hibás, se a yettel.
(ha csak nem abban, hogy 20k után "ügyfélvédelmileg" lehet valamelyikük tiltotta le a netet a roamingban, és így nem lett belőle több. Csak ekkor ciki van, mert a kintléte alatt volt hóforduló )[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
Nálunk anyós is KÜF-ös. Pont nálunk volt, mikor kereste a Yettel ÜFSZ, hogy vége a KÜF-nek. Anyós gyorsan átadta a telót, hogy ezt is agyerekek intézték neki, mi jobban értünk hozzá, ő csak használja.
Mivel addigra már vagy négy kört futottam, hogy nekem, meg az asszonypajtásnak milyen ajánlatot tol az ügyfélszolgálat, kiadtam neki az ukászt.
Szívesen meghallgatom az ajánlatát, ha:
-olcsóbb, mint a mostani, de legalább annyit ad,
-azonos áron van, de többet ad,
-esetleg sokkal kevesebbet ad, de sokkla olcsóbb is.Tiszteletteljes, de nagyon gyos beszélgetés lett.
-
vegyszer
addikt
válasz simpley #60251 üzenetére
Az 60 Ft volt. Függetlenül a hívás hosszától. Darabáron. Jó voda promó volt ez annak, aki ki tudta haszmnálni.
De összességében nem vált be. Mindannak ellenére, hogy akkor minden rokonom miattam vodás volt.
Nekem sokszor az ideg voltnagyobb, mikor anyám felveszi, majd azonnal kinyom. Vissza hívom, majd megint felkep, és kinyom. majd a harmadik hívás után 15 másodperc múlva megszólal, hogy most pont nem jó... -180Ft, mikor a havi számlám 3000 Ft volt, amiből akkor még nem lehetett semmit se lebeszélni asszem.Egyébként meg az ügyintéző el is bazseválta a telefonos igényem. A kért szolgáltatás helyett valami vezetékes iráyba menő opciót állított be.
Mivel a számla nem jött hozzám, és csoprtos beszedéssel volt rendezve, csak azt éreztem, hogy sok amit fizetek a két számlára. És mikor kiderült, fél évvel később, ugyanaz az ügyintéző vette fel a panasz bejelentést, aki az eredeti hibát elkövette, képes volt elnézést kérni, és jelezni, hogy ezt az igényt ő rögzíthette félre. Nem kellett volna ezt tennie, de bevállalta.
Visszahallgatták az eredeti felvéételt (bő fél év után megvolt, milyen GDPR lehetett akkor ), igazat adtak, fél évre korrigált mindent a voda, és én kaptam egy 300Ft körüli kopmpenzációs befizetendő díjat. Mindezt úgy, hogy fél év alatt vezetékes irányba nem volt 15 perc hívásom, amire a kedvezmény volt.Nem értettem akkor sem, azóte sem. De minek rugózzak rajta. Kb 2005-6 köröl lehetett ez, már mindegy is.
Egyébkénnt ez nekem nem egyedi eset. Sok más helyen is kellett küzdeni az Ügyfélszolgálattal az igazamért. Jellemzően sikerrel.
-
vegyszer
addikt
válasz WhiteWalker #60229 üzenetére
Nem évben.
Évtizedben. de az évszázad ,már tuti..."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz pietrrr #60118 üzenetére
A szolgáltató oldala: https://mtel.me/; elvileg van belőle eSIM is.
Meg is lett: [link] Itt online meg lehet előre venni az esimet. Emailban ki is küldik állítólag.
Az oldalakhoz google fordító erősen ajánlott, én még angol nyelvet se leltem az oldalon..."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
KÜF-ösként nemrég jártam meg oda vissza Montenegrót.
Jött mindenütt Welcome SMS rendben, de nem használam a hálójukat.
Mivel volt egy montenegrói SIM kártyánk, 1000GB nettel, 5GB roaming nettek (amit albánia, meg a néhai Jugoszláv országok között lehetett ellőni). Nekem bejött. Ja, és 20$ volt az ára. Nem tudom, hogy adat kártya-e, vagy lehetett volna róla beszélni, de szerintem megérte.Hogy itthon miért nincs ilyen ajánklat...
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
válasz SztiviVander #60030 üzenetére
Nem tudom, neked mennyire van meg:
Klapka György Aranyékszer Reklám - Vámház körút 9.
(ez kb 1999 lehetett)
Ő akkor, mikor a saját zacija reklámjában szerepelt, az ország jócskán gazdagabb felébe tarozott.
(asszem volt ebből reklám olyan is, amikor hajléktalannak volt öltözve, de ezt nem találtam meg, lehet, hogy csak beflesselem)
Mikor egy újságíró erről kérdezte, hogy miért vállalta ezt, ő csak vissza kérdezett:
"Mi van a táblán?"
Mire az újágíró monta:
"Vámház körút 9."
Erre Klapka:
"Na látja, szerintem ilyen egy jó reklám"A negatív reklám is reklám, és akár már közép távon is hathat pozitívan.
Olvass vissza, volt itt olyan fórumtárs, aki hűség alatt, ködbér ellenre kilépett a KÜF-ből csak amiatt, hogy ő nem bírja ezt a bizonytalanságot. És 50-60 ezres kötbér ellenére ment el. Főleg úgy könnyű nekem, hogy egy hetem van a hűségből, a másik lejárt.A KÜF árai vitathatatlanul jók voltak, SŐT, MOST IS AZOK. A hitegetős hozzáállás nem az igazi.
Engem pl valamikor tavaly előtt novemberben talált meg az infó, hogy Bumm-ba át lehet menni meglévő KÜF-öszként, ami elvileg csak az újaknak volt opció.
Két hetente mentem hozzájuk a kérdésemmel, mindig volt akadály, hogy lehet, de nekem most miért nem. Májussal én, júliussal a nejem be tudtunk lépni. Ez barátok között is fél év... De árban nem találtam másutt jobb ajánlatot."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz unravel #59875 üzenetére
Kezd egy kicsit olyan lenni ez a KÜF fórum, mint Orwell 1984-ében a "duplagondol". És pont most éljük meg azt, hogy akit eddig gyűrölni kellett, most a barát, és az eddigi barát az ellenség. És úgy is kell tenni, mintha mindig is így lett volna.
„azt a képességet jelenti, hogy valaki egyidejűleg két, egymásnak ellentmondó nézet birtokában van, s mindkettőt elfogadja. […] Megfontolt hazugságokat mondani s közben őszintén hinni bennük, elfelejteni bármilyen tényt, ha időszerűtlenné vált, s aztán, ha ismét szükség van rá, előkotorni a feledésből éppen csak a szükséges időre, tagadni az objektív valóság létezését, s ugyanakkor számításba venni a tagadott valóságot – mindez elengedhetetlenül szükséges. Még a duplagondol szó használatakor is szükség van a duplagondol alkalmazására. A szó használatával ugyanis elismeri az ember, hogy meghamisítja a valóságot; a duplagondol azonnali alkalmazásával kitörli ennek tudatát; s így tovább a végtelenségig: a hazugsággal mindig az igazság elé ugrik.”
-
vegyszer
addikt
válasz gabor9991 #59736 üzenetére
Egy olyan árstop, mint a benzin esetén volt, az kifejezetten tetszeni. 10€ ellnében korláltaln (na jó, max 10 óra is elég) beszéd, és korlátlan (ok, legyen csak 30GB) net.
Ami veszteség keletkezik, a benzinkutak mintájára vigye el a szolgáltató az extraprofitjából. És hirdessük óriási táblan, mi megvédtük a kapzsi martalóc multiktól a népet. Azt meg nemes egyszerűséggel felejtsük el, hogy a kapzsi martalóc multiknál itthon javában hazai emberek dolgoznak, akiken a költségcsőkkentő ostor csapódni fog."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz qltsar #59412 üzenetére
Nekem az eSIM váltáskor azt mondták (KÜF-ös vagyok), hogy a QR kód kell, hogy meglegyen. A telónak nem kell, hogy működjön, vagy meglegyen, amibe aktiváltam.
Nem lehet, hogy ott volt a hiba, hogy azt a kártyát nem vitted magaddal, mert akkor már SIM pótlás a dolog, ami egy más tényállás...
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
válasz wolf88 #59389 üzenetére
Én is ezen gondolokzok, hogy akko hívni kell boldogot, boldogtalant, letölteni a teljes Zinternetet a következő pár hónapban, és akkor végre kapok értelmes ajánlatot központilag a küf helyett???
-
vegyszer
addikt
Bennem aktívan el az élmény, mikor 1999 nyarán nővérem gyerek kori, már akkor majd tíz éve Luxemburgban elő barátnője az általam áhított telót mutogatta. ( Az eredeti Nokia 3210 volt az). Megkérdeztem, hogy milyen áron beszél otthon. Meg itthon roamingban.
Gyakorlatilag EU előtt, roamingban olcsóbban hívott Luxemburgi SIMmel minket, mint mi egymást a Pannonnál.
Igaz, akkor nem volt korlátlan net, meg hasonlók, de az SMS még bőven fénykorát élte. Száz számra kuldhetett azt is.
Néha az az érzésem, hogy ahol ők 25 éve voltak, mi azt még ma se értük utol árakban...[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
válasz mucsgyver70 #59314 üzenetére
Az imént nekem is jött
Érzésre a mottó: kevesebbet többért!
Nem győzött meg."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz 4Grider #58898 üzenetére
Reméljük egyzer lesz infláció követő béremelés is... Én 2020 óta csak akkor kaptam magasabb bért, ha váltottam melóhelyet. Év elején magától senkinek nem jutott eszébe emelni a mnkáltalóim közül...
-
vegyszer
addikt
válasz torrente777 #58873 üzenetére
Ők önszorgalomból, a megkérdezésed, és tájékoztatásod nélkül raknak át egy másik csomagba?
Azért ennek menj utána akár a szolgáltató, akár a KÜF felől egyszerre.
Szerintem ehhez joguk nincs."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz Oliverda #58844 üzenetére
Azt ne felejtsd el, hogy az elején még másodperc alapú volt a praktikum.
Én is ezzel kezdtem. Tán '99-ben. Én voltam az idő ura, ahogy a reklám mondta.
A szám amind a mai napig megvan a fejembenm. +36209969936
Ha belegondolok, hogy bő egy évvel hamarabb volt mobilom mint apámnak...
És hogy azt akkor alig 18 évesen saját pénzből vettem meg egy használt Westel függő Nokia 1611-est, amit bankkártya méretű SIM kártlyával ment egy töltéssel 10-12 napot is. Érdekes módon a SIM-lock abban még gyerekcipőben járt.
A **04*PIN*PIN*PIN# kódsorral, ami az elsődlegesen a pin kód billentyűzetről való gyors megváltoztatására volt hivatott, sikeresen lefutott, és utána már nem ellenőrizte a rendszer, hogy jó eszköz jó hálózaton lóg-e.
De akkor a 3600 Ft feltöltés ilyen percdíjak mellett is elég volt egy évre.
(Csak hívtam a "főnököt", hogy bajom van, majd vissza hívott, amikor neki jó volt)Mikor 2002-ben a Matáv kivezette a MindenkiNET-et, akkor lettem "korlátlan netes" havi 3125 Ft ellenében. Igaz, hogy GPRS volt, de csetelni a gyereknek ma is megállná a helyét.
Igen. Én is mélyről indulok az emlékek tengerében.
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
Én is KÜF-ös vagyok, közepes holdudvarral.
Én kettő számmal vagyok bent (ebből az egyiken van 55 nap hűség), a rokonság hárommal (abból egyen van kb 100 nap).Tegnap engem is hívott a Tésasszony a
TelenyomortolYetteltől, hogy te úristen, most azonnal váltsak. Tud sokkal rosszabbat, de legalébb drágábban.Mikor mondtam neki, hogy az itteni csoportnak hála 10+ éven nem vagyok publikus csomagban, csak pislogott, mnt hal a szatyorban. Kezdtem a DPI-nél, majd IQpro, végül KÜF.
Ezútonik köszi a közösségnek!Mindeggyikkel alapvetően jó áraim voltak, az IQ kicsit nyűgösebb volt ügyintézésileg, de az egy hétig hajnaki 4:45-kor küldött SMS-es segítettek felgyorsítani a számom kihordozását.
Azt érzem, hogy jelenleg nekem nincs váltási kötelezettségem. Nem is pattogok. Nézem mi van a környéken. De nem az igazi a felhozatal.
Ugyan van két T-és kábel előfizetésem, lehetne Magenta1, mint opció, de az se valami fényes.
Szerintem várni kell. Ha abból indulok ki, hogy apumnak van két vodás házimobil előfizetése, ami kb 2008-ban le lett zárva, nagy baj nem lehet. Bár mintha lett volna helyette valami más ajánlatuk, csak anna a neve minc már meg.
-
vegyszer
addikt
Nővérem nem kevés várakozás után végre megkapta az iQpro-s távozás engedélyt...
Van esetleg olyan yetteles flotta, ahol nem gond, hogy eleve onnan lenne? Mert a kiszemelt KÜF azt írta, hogy fél év máshol, és csak utána mehet. De most már közvetlenül nem. (tavaly akkor nekem még nem volt gond)
Voda, vagy Telekom oldalon van hasonló ajánlat, ahol a számról nem mond le?
Nekem az első ötletem az volt, hogy szerez egy SIM kártyát, azzal megy be. És addig kiviszi a régit, majd azzal (is) a másik helyett belép egy év múlva."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
Szervusztokn!
Azt nem is mondtam, hogy a múltkor (május elején) a zasszonypajtás hogy meglepett.
Nálunk szokás szerint bonyolultak az egyszerű dolgok is. Pl az anyós telefonszáma valamiért az asszony néven van, immáron 15 éve. Egy (az asszonykám) céges Voda ajánlatban. Mi magunk (az én nevemen lévő KÜF - ben vagyunk), miután egy éve az iQpro felől ki sikerült menteni a két számunk.
Anyós számára pénzben, és netes oldalon is jobb lett volna a Bumm. Győzködtem, hogy jöjjön át.
Oszt egyszer hív a nejem, hogy melyik csomag is az, amit ajánlok anyósnak. Elküldöm a képet a belépést követően a KÜF oldaláról. Majd negyed óra múlva jön az infó, hogy a Yettel fiókban minden egyeztetés és papírmunka nélkül befogadták a Vodás számot.
Nem tudom hogy csináltam, de sikerült neki.
Így, hogy nincs belépési díj, meg egyebek, lehet hogy egyszerűbben is menne ez?"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
Tavaly, úgy egy éve két számot mentettem ki az iQpro-tól.
És a nővérem, akit anno én szerveztem ide be, szintén lépni szeretne.Megint nagy a csend, ha kérdezzük őket. Ígéret van, előrelépés nem sok.
Mostanában van valami trükk, ami segít az ügyben?
Régen a hajnali órákban küldött SMS segített.Volt valaki, aki onnan jött ki?
Ha az EQ nem fogad be yettel számot, akkor az megoldás, hogy akár egy hosszú hétvégére az egyik konkurens szolgáltatóhoz viszi ki a számát, majd onnan vissza?
Köszönöm a segítségt!
-
vegyszer
addikt
Nem elriasztani akarlak.
Szó se róla. Én kértem tőlük only adat kártyát, nem működött. Mire elkezdte, küldtek ujjat.
Két számom én vittem be, sógornőm, nővérem is vitt be. Én 3 év után ki is tudtam az enyémeket hozni.De sokszor messze nem gördülékeny a kommunikáció.
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
-
-
vegyszer
addikt
-
vegyszer
addikt
válasz brekes #49676 üzenetére
Nézd meg, hogy milyen APN beállítások vannak.
Lehet online is, és net is. Ha most az egyik van, próbáld meg a másikkal.
(ez telefon függő, hogy hogyan van előre definiálva. Ez nem a szolgáltató sara)[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
válasz Peter.70 #49651 üzenetére
Én évekkel ezelőtt szerettem volna két saját nevén lévő szolgáltatásokhoz kötött számokat keresztbe cserélni.
De nem egy ügyintéző nem értette.És a végén mindig az lett, hogy csak néztünk egymásra, mint Noé és a harmadik teve...
És mindketten határozottan, és pontosan tudtuk, hogy a hülyék a túloldalon vannak.[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
Persze.
Kinyitod a topic összefoglalót. És legörgetsz a
Euro Quattro, részletek, FB-oldaluk készülék-árlistával
sorig.
Az a KedvezőÜzletiFlotta
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
válasz Majkee84 #49628 üzenetére
Én kettő számot vittem be ugyanott, ugyanazzal az üzletkötővel.
Az első szám céges flottából jött. Ott nem kértek ilyet.
A második iQpro-ból előtte nap kártyássá avanzsált szám volt. Ott kértek. (mindkettő esetén ugyanúgy én vagyok az előfizető.) Én se értettem, de valóban jóvá írták, ahogy a feltöltést 3000Ft-ját is."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz 4Grider #49622 üzenetére
Van lehetősége a számla fizetőjének is erre, ha és amennyiben tudja a SIM kártyára vonatkozó ügyfélbiztonsági kódot.
Nekem SIM kártyát kellett cserélni. És akkor az iQpro mindkét kártyám esetén kiadta gond nélkül.
Azaz néhány levélváltás/telefon hívás után.[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
Szervusz,
A problémát nem tudom mi okozza, de én anno ezeken a lenti elérhetőségeken kergettem őket. Felváltva. Nem volt könnyű, de el sikerült intézni a dolgokat. Előbb egy SIM kártyát adtam vissza, majd két SIM kártyát cseréltettem, és évekkel később ki is sikerült hordozni őket. Igaz, hogy lassan ment, de sikerült.
iQpro Kft.MobilNET és -Perc Diszkont
1112 Budapest, Repülőtéri út 6
7624 Pécs, Szigeti út 124
1507 Budapest, Pf. 47
flotta@mobilnetdiszkont.com
penzugy@mobilnetdiszkont.com
https://www.facebook.com/mobilnetdiszkont/
Ügyfélszolgálat: +36204666200
Kereskedelem: +36203333300
Pénzügy: +36205515050"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
-
vegyszer
addikt
Én céges flottából EQ-ba közvetlen tudtam vinni.
De az iQpro - > EQ váltás is sikerült csak sokkal lassabban, kártyás közbeni lépéssel.
Valószínűleg külső tényezők is befolyásolják a dolgot.[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
válasz Dracula72 #49460 üzenetére
Ez nem feltétlenül igaz.
Én kértem vissza kettő számom az iQpro-tól.
Nem volt se gyors, se gördülékeny. De sikerült.
Küldtem is vissza SIM kártyát. Pont egy október 23 miatt 18-án küldtem vissza. Megkapták, átvették időben, de nem könyvelték le, jött újabb számla. De egy email váltás után rendbe tették."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz vdorka #49414 üzenetére
Náluk van korlátlan beszéd korrekt adatcsomaggal egybe, ami az adminisztrációs oldalt igen csak le tudja egyszerűsíteni.
Bár ha a Telenor nem preferált, akkor azért az úgy nehezebb"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz w.miki #49366 üzenetére
Szerintem erre nem adható korrekt válasz.
Hiába jó nekem itt, hogyha neked ott rossz.Ez rengeteg paraméter függvénye, hogy hol épp milyen,
És hogy neked ez jó-e vagy sem, az végképp szubjektív."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
-
vegyszer
addikt
válasz Viktor0610 #49350 üzenetére
Így van.
Munkáltatóm A4 lapot adott, pecsét, meg minden.
Az iQpro meg "háttér bejegyzést", amit csak a Telenor fiók legmagasabb szintű ura lát, bár nekem ő se látta, de a központi segítség után meglett. Bár lassan, de meglett."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz Marci79 #49303 üzenetére
Lehet, hogy írtad, de nem találom az esetleges válaszod, hogy ezek közül mit csináltál esetleg meg.
Milyen teló ez?
Mikori a SIM? (esetleg megér egy cserét, hogyha régi)
Melyik APN-t használod? Esetleg egy csere nem segít érdemben?
Más területeken is ilyen siralmas a net?
H
A SIM kártyát cserélsz fizikailag a két slot között változik valami?"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz antal750 #49273 üzenetére
Nekem pénteken lett Kedvező Üzleti Flottás a zasszonypajtás.
Telót részletre vettem neki.
Kértek előre egy havi díjat (net nélküli árat).
Egy készülék ár tizedet.
Majd vasárnap jó a számla, két hetes határidővel, hogy újabb készülék részlet, meg kb 173Ft idő aranyos rész.
(es ezt úgy, hogy a feltöltés 3000Ft-ja bent van a kalapban)De ha fizettél, nézd meg, hogy mit. Biztos kaptál róla valami papírt. Ha mást nem elektronikusan ott kell legyen a számla a rendszerben
-
vegyszer
addikt
Én most pont így tettem.
Régi számom 19 és fél éves.
Az új egy sincs.
De az újra kellett vállalom technikai okok miatt hűséget.
A régi marad kártyás. És valamikor jövő év májusban kikérek egy fogadott hívás listát. Mer szerintem a kutya se hív rajta. Csak érzelmileg kötődöm hozzá.Ma már mindenki telefonkönyből hív. Utcán ritkán pötyög be a fülkében.
Pl a nejem se tudja a számom. És 7½ éve vagyunk együtt..."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz 4Grider #49215 üzenetére
Hozzám koax jön be.
De ma a torrent új csúcsot döntött.
12 GB fájlok jöttek le 75-80MB/s - el.
Szerintem SSD limits lett a dolog.
Nem rég óta van itt nálam gigabit, de ennyit sose láttam még."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz Marci79 #49197 üzenetére
Egyébként meg rosszul látod.
Az ÁSZF szerint a garantált sebesség minden magyar szolgáltató szerint 0/0kbs.
Mert volt valami uniós irányelv, hogy ha nem tudja a garantáltat garantálni, ködbérezhető a szolgáltató.Azaz NEM akkor kell hívni az ügyfélszolgálatot, hogyha nincs internet, hanem akkor, ha VAN!
Bár ez teljesen normális egy olyan országban"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz Marci79 #49197 üzenetére
Jelezd a cég felé.
Elvileg el lehet állni a szerződéstől.
Van rá vagy 14 napod.
Esetleg kérj térerő mérést. Adnak akár mobi erősítőt is...
De néma gyereknek anyja se érzi a szagát[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
válasz Marci79 #49193 üzenetére
Azért a mobil térerő, letöltési sebesség erősen lokáció függő paraméter.
Ez olyan, mintha valaki egy ember kikérdezésével mérné fel egy ország igényeit.
Lehet, hogy eltrafálja, de lehet, hogy nem.Ez se a szolgálatót, sem a flottát nem minősíti, csak az adott helyet (esetleg készüléket).
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
Én épp ma vettem a Kedvező üzleti flottákkal egy Redmi Note 10 5G készüléket részletre.
A flotta csak a tegnap az iQpro-tól kártyássá lett számra adta a befogadási nyilatkozatot.
A teló maga kártyásan 79990 lett volna. Így meg 67990 lett a vége.
Azt azért valljuk be, hogy húsz évvel ezelőtt jóval jobb kedvezmények voltak a készülékekre. Mára az egyetlen előny a részlet maradt. Mert ennyiért nem biztos, hogy akár 5 évvel ezelőtt rá lehetett volna venni engem két év hűségre. Főleg úgy, hogy sarki GSM is ilyen árban kínálja...A készülék a belépési nyilatkozaton nem szerepelt.
Az egy külön projekt.
A tizedét kérték el előre, helyben a rendszer, a maradék kilenctized részt megy 11 részre osztja meg a Telenor."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz shan7539 #49180 üzenetére
Azt elismerem, hogy érzésre jobban pörgött nem túl rég óta a számla, mint régen.
Eleinte a két számunk 8000-ből kb kijött. Mostanában a 11-12 is befigyelt úgy, hogy én alig beszéltem róla augusztus óta (céges korlátlan szám miatt).
Ezért is írtam le, hogy ki lehet hozni a számot, amit bevittem. Mert sokan ezt se hiszik el, vagy várják ki/járják ki.
Mert mint mondottam, az iQpro nem arról híres, hogy jól, gyorsan, és pontosan kommunikál. De azért szidni nem fogom őket. Miért is tenném. Tudtam nagyjából a legelején, hogy mit vállalok.[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
4 éve követtem el, hogy két számom az iQpro nevére írattam át.
Idén elkezdett foglalkoztatni, hogy már oly módon változott a telefonálási szokásom, hogy fontolgattam a számok kihozatalának lehetőségét.
Az első két mailváltásom érdemi választ nem kapott.
Harmadszorra email mellett SMS-ben is jeleztem szándékom.
Majd egy hét múlva ismét.
Hétfőn jött mail, hogy engedélyezték a számok névre vételét. A dolgot a "háttér memóban" rögzítették
Persze kedden a kolléga a Telenorban semmit nem látott.
Ma jött az infó, hogy ezt az adott fiók legmagasabb szintű ura látja csak.
Ma az Árkád Telenor fiókjaában ezzel az infóval felvértezve tértem be. Nem volt gyors, hívott segíteni az ügyintéző mást, aki valami hívásra buzdította az urat. Beszéltek, lassan haladt a dolog, vagy 40 percbe tellett, de kifizettem a 2x3000Ft-ot, és a nevemre került a két szám kártyásan, feltöltve.Való igaz, se nem volt gyors, se nem volt gördülékeny, de sikerült. És eddig nagy melelégedéssel használtam a szolgáltatásukat.
Bátran ajánlom másnak is őket, akik nem most azonnal akarnak mindent is.
Avagy ki lehet tenni jeligének: a jó áraknak ára van.[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
Az a kellemetlen helyzet állt elő, hogy munkahely váltás miatt kidobnak a céges flottából. Telenoros, és készülék vásárlás miatt van rajta 14 hónap hűség.
Azt mondta a flotta kezelő, hogy egy papírt ad, amivel a nevemre íratni tudom a számom. De egy publikus, vagy más flottás ajánlatot be kell valljam a hűség végéig. Csak így kaphattam meg a telót, amit eddig én a magaménak hittem, mert a dolog elején majd 40 önrészt fizettem bele.Az a kérdésem, hogy olyan Telenor flotta, amibe könnyen lehet csatlakozni, és nevemen van a szám, mi az, amit valami red típusú előfizetést nézve most ajánlható?
Valami sokkal gördülékenyebbet keresek, mint a meglévő IQpro másik számom...Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
Sógiasszonyom rászaladt a lószerszámra az IQpro flottával.
Két év alatt 3 havi díjat elfelejtett(vagy nem akart/tudott akkor) befizetni. Múlt héten hétfőn nem tudott hívást indítani, nem volt net.
Hívta az ügyfélszolgákat. Nem volt egyszerű, kapott pontos összeget, hogy mi maradt el.
Utalás előtt kapott ígéretet, hogy a számot vissza kapcsolják.Utalás után már a hanta ment, hogy új SIM kártyát küldenek. Ami igaz is volt, de az nem az eredeti szám volt, és csak adat SIM funkciókkal bírt. Holott az eredeti beszélgetős SIM volt.
Újabb kergetőzés után az ügyfélszolák kibökték, hogy bocsika, a számod bukod mégis. Küldd vissza a rossz SIM kártyád, küldjük újra a jót. Ez volt szerdán. A régi szám már egy úrnál csörög, folyton, és igen ingerült miatta.
Mivel én szerveztem anno be, engem zaklat,hogy akkor most mi lesz, mi legyen, mit csináljon...
Az a kérdésem, hogy a flotta vehet el (rendezhet át) így számokat?
Mert azért ez érdekes, hogy vasárnap egyik ügyfélé a szám, pénteken meg a masiké.Van-e olyan tarifa, ami néven maradva hasonló, mint az IQpro? (sok adat, flotta belül ingyenes, azon kívül 100-200 perc max)
Mert így egy kicsit az én hitem is megingott bennük. Pedig primer problémám nincs semmi velük.
Na de mégis...
(sógiasszony ott kért új számot, asszonyom, nővérem, és jómagam meg a 10+ éve használt számainkat vittük be, nekünk ez jobban fájna, ha így kezelnének)Minden ötletet szívesen várok.
Köszönöm!"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz INGJOKE #42413 üzenetére
A legolcsóbb megoldás?
Két sim kártyás készülék, egy marad a DPI-n, egy meg valami IQpro, EQ, vagy hasonló adatkátrya.
De akár még a dominó/vitamax/praktikum kártya + net kártya is jó alternatíva lehet, hogyha tényleg alig beszélsz..."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz DrBubo77 #42354 üzenetére
Lehet teljesíteni, csak kötbér veszéllyel jár...
Ezért egyszerűbb a semmit garantálni.Számomra ez olyan, mintha a Vodafone a Red csomagot úgy reklámozná:
Beszélj korlátlanul!**ha kapsz vonalat, mert mindenki más is korlátlanul beszél
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
válasz nyisziati #42345 üzenetére
Ez egyébként azért lett így, már évekkel ezelőtt, mert nem mer egyik szolgáltató se vállalni semmit. Mert ha merne, és nem tudná biztosan biztosítani, akkor bizony kötbér gyanánt árat kellene csökkentenie/jóváírnia...
Gyakorlatilag az a meglepetés, hogy szolgáltat így, hogy semmi kötelesség nincsen mögötte.
-
vegyszer
addikt
válasz Zirowe #41930 üzenetére
Ha az IQpro mellett döntesz, az első (fényképes személyis levélben) add meg az alantas igényeid (számhordozás, hangposta ki/bekapcsolt állapota, hívás értesítő SMS, stb)
És máris sokat segítettél a hosszú távú együttműködéseteken
-
vegyszer
addikt
A kiszamolo.hu blogon írjak a megoldást a maraton net 3,5GB vs 4GB azonos áron kérdésre, ha még nem lenne meg: Telekom mobilnet drágulás
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
válasz gabo91 #41764 üzenetére
Egy kollégám katolikus flottás, de szeretett volna több netet, a flotta beszélgetési oldalát meg megtartani vágyta.
Neki Mi 8 lite-ja van. Pont tegnap kapta meg a 7 GB SIM kártyát az IQpro-tól. Egyedül a 4GB-os microSD kártyát kellett kivennie.
Szerintem neki így lesz a jobb...
Másnak meg másképp. De mások is az igények.
-
vegyszer
addikt
válasz gabo91 #41760 üzenetére
Az igény jogos.
Ilyenkor szoktam azt mondani, hogy a legoptimálisabb megoldások egyike a két kártyás teló, dominó/praktikum/vitamax csomag, plusz egy IQpro/EQ/vagy más adat kártya ki-ki ízlése/hite/pártállása szerint."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz 4Grider #41453 üzenetére
Az eredeti cikket nem leltem meg, amit kerestem.
Ott pont azt írták, hogy ha elhordozod, akkor írásban kérve vissza jár az eredeti kártya tulajdonosnak a feltöltés összege."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz Bailey #41451 üzenetére
Elvileg a feltöltött összeg pár év óta visszajár. Akkor is, ha belépsz, akkor is, ha az egyenlegfelhasználási idő telik.
Bár a cikk szerint ezt sokan nem tudják.
https://m.logout.hu/bejegyzes/sanyi_mts/feltolto_kartyasok_figyelmebe_ajanlom_gyakorlatban.html"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz mrider #40977 üzenetére
Valószínűleg nem az a cél, hogy ez legyen a best of flotta. Számos publikus ajánlatot így is hajaz, csak a net lehetne benne mondjuk 5x-10x ennyi változatlan áron. Ugye?
-
vegyszer
addikt
-
vegyszer
addikt
Én igen.
Ajánlott levélben kellett az adat SIM kártyát vissza küldeni. Persze hóforduló előtt nem sikerült nekik átvenni. Hiába küldtem október kb 18-án vissza.Ha kell a szám is, ami nekem akkor nem kellett, akkor más az út. Kell kérni egy igazolást, hogy viheted (nincs tartozásod), és akkor lehet, hogy előbb ők veszik ki kártyásra a számot, és úgy tudod névre írni. (plusz pénz ellenében vélhetőleg)
-
vegyszer
addikt
válasz DrBubo77 #40915 üzenetére
Erre gondoltál:
- Igaz-e, hogy Moszkvában Mercedeseket osztogatnak?
- A hír igaz - közli a jereváni rádió -, azzal az apró korrekcióval, hogy nem Moszkvában, hanem Leningrádban, nem Mercedeseket, hanem Zsigulikat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- ÚJ 4K Core I5 12400 Gamer MAX PC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 1.0TB NVME SSD ÚJ RTX 4060 TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Apple magic keyboard
- Eladó vagy telefonra cserélhető egy Samsung Tab A9 8/128 Lte tablet
- ÚJ MSI 4K CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.6GHz 16Gb 512Gb SSD MSI GAMING TRIO RX 6800 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- Fortnite cobalt star
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest