Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• arnyjaro

tag

válasz zoli62 #61600 üzenetére

A KÜF egyenlőre nem értékesít semmit, csak ígérget :) Egyébként valószínűsíthető a Tarr Kft, mert eddig a tudástárban Ők voltak feltüntetve, a szerződés résznél. Azóta ez változott, törölték a Tarr Kft-re utaló bejegyzést. Az is lehet hogy nem a Tarr lesz, csak próbálnak valami hivatalosnak tűnő tudástárat összeollózni innen-onnan. Pont úgy mint az Adatkezelési tájékoztatójukat is, ha végiggörgeted, sok helyen nincs a megfelelő rész kitöltve, látszik hogy nem foglalkoztak vele, csak copy-paste volt.
    Nekem minden esetre egyre jobban úgy tűnik, hogy bármennyire is jól ment a KÜF, csak egy hülyegyerek ámokfutása volt egy ügyvéd tesóval a háttérből megtámogatva. A CP sem Péter nevén fut, hanem Dr. Erdős Bence Olivér a cégvezető.
    Tudtak kötni egy jó szerződést a Telenorral valamikor így ment a szekér. Most hogy bontott a Yettel, látszik hogy milyen komoly a cégvezetés (Peti), mert felelőtlen ígéreteket dobál, csak a fejében létező határidőkkel és számokkal. Az is lehet, hogy egyszerűen csak nem képes elengedni, beismerni hogy ennyi volt, oda a népszerűség. Mindenesetre amit művel a kommunikációban az egy katasztrófa. Egyik nap még a Vodafone adja a kártyákat, másik nap meg már azért nem indul a szerződéskötés, mert nem érkezett meg hozzájuk a 15K kártya, amit Ők fognak adni. Mindezt úgy, hogy volt már olyan nyilatkozat is miszerint eSim is elérhető lesz, amihez meg jellegénél fogva nem is kell hogy érkezzen valami :D
    Szóval lehet bármi is, meg annak az ellenkezője is. Majd kiderül ha lehet Náluk szerződni, vagy nem. Én mindenesetre elengedtem Őket, már csak a kíváncsiság miatt nézem a FB csoportot, hogy mire fut ki a vége :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés