Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
Pár napja érdeklődtem Vodás flotta miatt és kaptam ötletet feltöltőkártya + megújuló mobilnet vásárlásra. Bementünk a Vodához, mondjuk számhordoznánk ide feltöltőkártyára majd mondja a csaj, hogy van jó ajánlata. Korlátlan beszéd, 1G net, mire mi nem, inkább fordítva jobb lenne. Utána adott egy "pult alatti flottát" mely Voda irányba korlátlan, 6Gb net, 100 perc lebeszélhető, utána 10 Ft/perc és 3640 Ft bruttó. Magától betett egy flottába felettesi engedéllyel. Örültünk így elfogadtuk
-
csacsi67
addikt
válasz DrBubo77 #63794 üzenetére
szia hétfön beszélek velük most nem akarom zavarni megkérdezem,hogy ki tehetjük-e ide egész más a cim már mint az iQpronak volt meg itt tényleg fel veszik a megadott telefonszámot..Nem csak netes csomagjuk van .Az az érdekes , hogy a boritékon amiben a kártya jött a feladoként az iQpro szerepelt. Aki kérte idáig tölem mindenkinek elküldtem privátba,
[ Szerkesztve ]
-
kevesbence
csendes tag
A Magyarországon élő ázsiai vállalkozók egyesülete mobilflottával kötöttem szerződést 10-12 éve, azonban az ügyintéző már nem foglalkozik a flottával. Üzlettársam nevén van a flotta, szeretném átvenni, de kapcsolattartó nélkül nem tudom megtenni.
Esetleg valakinek van hasonló flottacsomagja, tud adni kapcsolattartót, akivel felvehetném a kapcsolatot? Köszönöm!
-
-
adika4444
addikt
válasz csacsi67 #63776 üzenetére
Az iQpro klasszikus továbbszámlázós flotta, míg a KÜF saját néven maradt és minden csomagjukat így értékesítették.
Ebből kiindulva szerintem indokolatlan összehasonlítani a kettőt.Ráadásul az iQ-nál tudtommal a mai napig korlátlan opciós a korlátlan net, alapja tehát a 4 GB-os adatkártya, ami a roaming-ban meglátszik és ha priorizálni akar a szolgáltató, hátrébb lesz egy ilyen, mint a Hypernet Unlimited.
Egyébként bajom nekem sem volt velük, én is ajánlom őket, korlátlan kártyával nagyon jó a tapasztalatom.üdv, adika4444
-
csacsi67
addikt
válasz RoyalAirForc #63785 üzenetére
Nekem se voltam már náluk de pár embernek volt.Anno még ment a az adatmegósztó az tudja miről beszélek.
-
csacsi67
addikt
Akit érdekel az iQpro kártya igaz a szám, nem a neveden marad: Van egy telószámom amt 99% ban felvesznek.Én kedd este beszéltem vele és ma itt volt az aktivált netes kártya én törtem kiEgyböl ment is fel a netre nem kell várni az aktiválásra.
-
chelsi
csendes tag
sziasztok,
olyan csomagot keresek, amiben legalább 13-25 Gb internet van, mivel nem telefonálok túl sokat, így 200 perc lebeszélhetőség elég (ha a net több, lebeszélhetőség kevesebb az nem baj) és jó lenne, ha 4-5 ropi között megállna a havi díj
amit árban eddig a legjobbnak találtam az a bestfleet takarékos csomag 4550 Ft-ért 13 Gb nettel és 250 perc lebeszélhetőséggel volt (ha nem jövök ki a netből akkor pedig 5280 Ft-ért ott a 24 Gb-s csomag) , van ami szerintetek jobb ennél?
köszi a segítséget előre is -
trec12
addikt
válasz zoltaneger #63762 üzenetére
Azt írta a face-en hétfőn másik céggel is indulnak, hogy gyorsabban haladjanak; jelentsen ez bármit... Akkor az lesz az?
Bakker hétfőn... Péntek, hétfő visszatérő minták....
-
csacsi67
addikt
2 napja rendeltem az iQprotol korlátlan netes kártyát ma már elsöbbségicel hozta a postás.Érdekes.
-
aum
junior tag
válasz zoltaneger #63772 üzenetére
Csak a mexikói és a lengyel esimeket kell méretre vágni. A többit nem
-
CP111
tag
Inkognitó módban most sem nyitja meg sem mobilon, sem pc-n. Viszont sima módban meg megnyitja. Ez azért fura, mert pl. a múlt héten még működött inkognitó mód alatt.
Tény hogy én nem állítottam el, be semmit!Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
CP111
tag
Böngésző error khm! Brave most nem hozza be, pedig eddig működött! mielőtt belekötnél abba hogy a beállítások a sz@rok, mivel alap beállításon van!
Egy szépet írhatnék a user errorra, de attól kulturáltabb vagyok![ Szerkesztve ]
Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
floratm
senior tag
Friss info: megérkeztek a lengyelországi E- simek , de ezek is rosszak. Most az egész iroda vágja nano és micro szabványra, jövő héttöl rendelhető.
-
zoltaneger
junior tag
válasz SztiviVander #63755 üzenetére
Netfone-al is szerződnek.
-
CP111
tag
Az összefoglaló táblázat nem elérhető itt a fórum elején!
A Bestfleetnél nem elérhető a korlátlan adatkártya!Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
SztiviVander
őstag
válasz wolf88 #63753 üzenetére
Nem hazudott persze, csak jocskan elferditette az igazsagot, ahogy szokta. Mert abbol a tobbszaz emberbol lehet kb tiz foglalkozik a flottaval. A takaritok meg a technikai dolgozok biztos nem, de a letszamban ok is benne vannak. Es ott ugye amiatt merult fel a hanyan vannak a tarr-nal dolog hogy baromi regota varjak a naiv emberek hogy vegre felhivjak oket.
-
ggabor02
aktív tag
válasz trec12 #63742 üzenetére
Mindkettő előfizetésem még hűségidős, ez érdekes lesz. De majd meglátjuk.
Egyébként állítólag vidéken épülgetnek, valamint modernizálódnak a meglévő voda bázisállomások. Kicsit javult már a hálózat is.
Eszméletlen mennyiségű állami szervezet és cég fog átmenni hozzájuk. -
ggabor02
aktív tag
válasz zoltaneger #63735 üzenetére
Tarr Kft:
Utolsó létszám adat dátuma 2024.09.02
Utolsó létszám adat:345 fő -
-
trec12
addikt
Nem. Valaki kérdezte mennyi az igény és hányan dolgoznak az igényeken arra írta, hogy több ezer de a Tarr munkatársai több százan vannak.... 🫣
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
-
PBA
aktív tag
Nem gondolom, hogy ne tudnák a befutott kérelmeket feldolgozni. Nem látok mögé, szerintem inkább még előfizetőket kell gyűjteni, és ezért nem mozdul semmi.
Velem anno korrektek voltak Péterék, szerintem most szorult helyzetben vannak, és ebben próbálnak lavírozni, ami nem lehet egyszerű. Én a jelenlegi Voda hálózattól fázom, ezért nem tervezek váltást, ha a Yettel tényleg ki is rak a KÜF-ös csomagból, akkor egy másik Yetteles flottába próbálok majd meg átmenni, kérdés, ez összejön-e. -
yanna
addikt
-
zoltaneger
junior tag
És mi lesz a személyes adatainkkal?
-
yanna
addikt
Átlagos statisztikai létszám 2023-ban 320 fő.
-
titán
állítólag- több ezer kérelemnél
Nyilván az is pont akkora kamu, mint minden más ennél a bandánál. -
zoltaneger
junior tag
-
qltsar
veterán
válasz 4Grider #63705 üzenetére
Sőt még a bluetooth is bekapcsolva marad, egyszer kell visszakapcsolni a WiFi-t és Bluetooth-ot, és megjegyzi a telefon.
Nekem így van otthon rutinnal mindig repülő módban, így nem "járatja" a telefon a modemet, mindkét SIM-en VoWiFi-n aktív.
Az előző lakásomban a fürdőszobában már alig volt térerőm, így enélkül teljesen esélytelen lett volna onnan telefonálni.
Azért azt ne felejtsük el, hogy sokan használnak nagyon régi típusú, vagy esetleg nem támogatott készülékeket.
Gondolok pl. a OnePlus vs. Yettel és VoLTE/VoWiFi szolgáltatás mizériájára, ami még OP9 szériánál is jelen volt.
Lényeg a lényeg, hogy sajnos nem mindenkinek opció.
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz csacsi67 #63719 üzenetére
Bocs de pont leszrom hogy mit hazudozik ossze kartyakrol meg olyan csomagokrol aihez amugy semmi koze. A hulyeket persze meg tudja vezetni es meg is vezeti junius ota. De ugye nem gondolod komolyan hogy majd ezt a yettel altal kiebrudalt palit hivja fel barki epeszu ember autentikus yettel informaciokert?
[ Szerkesztve ]
-
yanna
addikt
válasz totototo #63718 üzenetére
"Vállalatunk 2004 évtől stabilan működő, NMHH-nál regisztrált, közvetített mobilszolgáltatói engedéllyel rendelkezik. Az országos lefedettséget a Yettel biztosítja részünkre, azonban saját ügyfélszolgálatot és számlázást üzemeltetünk."
-
csacsi67
addikt
Ujj infó a Tarr-tol rossz kártyákat kaptak a lengyelektől most Mexikóbol rendelték meg az ujj simeket Péter szerint.A másik infó Pétertől december 31-ig minden régi Yetteles KÜF csomag fel lesz mondva. 5 perce közölte velem ezt.Ha szeretnétek elérhetöséget amit fel is vesznek /Péter/ szivesen megadom egy 31 kezdödö szám.
-
korfa
aktív tag
Valaki van itt a csoportba aki még nem adta fel a Küf csomagra várást?
-
Monyos
aktív tag
válasz takacsdani_ #63710 üzenetére
Nálam hasonló feltételekhez Agnatel lett a befutó.
Az alapcsomagjukban van 200 lebeszélhető perc + 5 GB 3040 Ft-ért és ehhez lehet kérni netbővítőt ami hozzáadódik az eredeti 5 GB mennyiséghez:
+10 GB 2175 Ft
+15 GB 2367 Ft
+25 GB 2551 FtTapasztalat alapján 100%-ban roamingolható a táblázatban feltüntetett mennyiséggel szemben.
[ Szerkesztve ]
-
takacsdani_
újonc
Sziasztok!
Jelenleg próbálok tájékozódni és minél többet olvasni a témában, de azért érdekelne, hogy szerintetek jelenleg melyik flottához érné meg becsatlakozni, ahol van erre lehetőség. Megtartanám a telekomos számomat, illetve telefonon nem beszélek annyira sokat, viszont egy 15-25 GB mobilnet az szükséges lenne. -
4Grider
nagyúr
válasz -Skylake- #63704 üzenetére
Ettől függetlenül a készülékek többsége repülő módban marad utólag bekapcsolt wifivel is, és ha tudnak VoWiFi-t, akkor az menni is fog. Akár aggályos, akár nem. Elektromágneses sugárzás pedig wifi nélküli repülő módban is elhagyja a készüléket, amíg az be van kapcsolva, ha meg a kijelzője is megy, akkor főleg.
-
-Skylake-
addikt
válasz rasotamas #63702 üzenetére
dehogy aggalyos, csak nem tudja mirol beszel. berakod repulo modba lesz wifi ? nem, kikapcsolja azonnal a repulo mod. szerinted innentol lehet wifin telefonalni ? persze, miutan kezzel bekapcsolod a wifit...direkt beraktam a komment irasa kozben repulobe, azonnal leleotte a wifit.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
vacs
veterán
válasz Pikkolo^^ #63700 üzenetére
"lakásban a Yettelnek és a Telekomnak is gyenge a hálózata"
Erre találták ki a WiFi hívás (VoWiFi) funkciót!
VoWifi, Wifi Hanghívás: Hívj Wi-Fi-n keresztül!
A telefont akár repülő módba is kapcsolhatod, akkor is fogsz tudni telefonálni!
(^)(>.<)(^)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Villanyszerelés
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DIGI internet
- Kuponkunyeráló
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest