Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
4Grider
nagyúr
Csak üzletben, ahogy az oldalán írják.
https://www.yettel.hu/uzleti/adatmegoszto -
gabor1974
tag
hát az érdekes, részszámlázást csinálnak minden esetben. nem hiszem hogy a flotta tud s mer ilyen kikötést tenni a nagyobb csomag nagyobb bevételt jelent, mert nemegyszer előfordul hogy nem vált vissza. mondjuk az is érdekes hogy hihetetlen hogy nem is tudják rengetegen hogy van lehetosegük nagyobb csomagra váltani mint amire szerződtek
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Előbb hívtak, a jelenlegi 13 GB-os csomag helyett +900 Ft-ért 24 GB-os csomagot ajánlottak, bár csak 2-3 GB a havi fogyasztásom, így nem lepődött meg, hogy nem kívántam váltani.
Minden esetre flottaigazolás nélkül telefonos ügyfélszolgálat segítségével lehet most már - összesen 5 hívószám erejéig - új számot kérni / Yeti feltöltőkártyást beléptetni - rákérdeztem, kiemelte, hogy Yetiből feltöltőkártyást lehet csak / számhordozást kezdeményezni, illetve jelenlegi csomagot módosítani.
Nagyjából ennyi az "új" változás.
read-only mode on the forum
-
kano
nagyúr
Hát, ha elénk is ilyet tesznek nagyvállalati szinten, akkor voda kuka lesz... Nem hiszem, hogy ezek céges szinten használható csomagok. Családtagoknak esetleg...
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Baltazár123
senior tag
Ez a multisim, ha telóba vagy telefonálásra képes tabletbe teszed, akkor kicsörög, ha a fő kártyát hívják én ezért is vetettem el teljesen. A multisimból is van 2 fajta, a butított meg a teljes körű, nem mindegy. a butítottat visszavágják 1 mbit/s-re. Na meg az árai, nálunk van kialkudott tkom vállalati flotta, nagyjából mohosz árakon. Nagy dérrel durral bejelentve, a most 12k-s KÜFös pakkom 19k-ra jönne ki, úgy, hogy 3+3gb-al kisebb net, 130 perc vs 275 és 13ft percdíj vs 5, kevesebb sms az egyik számomon, a másikon mondjuk több, de ugye így plusz költség lenne valamennyi az is. és a yeti net úgy általában mondva jobb, persze területfüggő, ahogy te is mondod.
Fel nem fogom, hogy ilyen árak mellett mégis miért oda tódul a nép, bár a tkom részvényeimnek jót tesz
Ha hozzájuk kell menned, akkor készülj fel lelkileg, mert szerintem olcsóbbra nem tudod kihozni, sőt inkább jóval drágább lesz, de ne legyen igazam.
-
Mate
nagyúr
Ezek a számok jöttek ki:
Forensis (szám az övék lenne) Csillag csomag +12GB 3263+2456+542 (éves díj hónapra bontva) = 6261 Ft és erre jönnek még a mulutisimek árai.
Horgász: Legkisebb csomag + 7GB 2610+3466= 6076 és erre jönnek a mulutisimek.
7 GB-nál picit több jó lenne, de a 20 már indokolatlanul drága és felesleges nekem.
T-nél közvetlenül:
A,: 0 perc + 15GB: 595+5092 = 5687 + 4000 Ft a mulutisimek = 9687
B,: Telekom korlátlan +korlátlan net = 11127+2550 = 13677. Ehhez ingyen van a két múltisimMás opciót nem találtam eddig.
Minimális perc+ 1x GB netes konstrukciót nem sikerült találnom. Lenne multisim bármelyik másik szolgáltatónál, akkor elvetném teljesen a dolgot, mert horror árak vannak, de valamiért nem lépnek ebbe az irányba.
-
Baltazár123
senior tag
"MOHOSZ-on kívül van egyáltalán T-s flotta, ahol szolgáltatóval szerződik az ember? Nem örülnék, ha beragadna a számom egy flottában. "
A tkomnak nagyon sok vállalati, egyesületi, szervezeti (pl katolikus flotta) flottája van, de ezek nem publikusak. Ettől még ha van esetleg ismerős vagy jobb, ha rokon, akkor el lehet némelyiket érni. Pl a katolikus flottát mondják elég jónak, de ott vannak feltételek. Egy volt osztálytársam van benne de ő a templomban segít a diakónusának a szertartásokon. Ennél többet nem tudok erről, mert én évente 1x megyek templomba úgy átlagban, szóval még azt se igazán értettem, hogy mit segít pontosan.
Ha van közeli rokonod, kérdezz rá, hátha van náluk vállalati flotta. Az egyesületeket, szervezeteket nem ismerem, csak néhányat olvastam, a katolikus flottáról hallottam eddig. gondolom a többi egyháznak is van, csak nem biztos, hogy tkomnál, de például a cserkészeknek is van valami, egyszer szembejött egy ilyen hír valami cserkész cikk után, amit elolvastam (fb algoritmus úgy gondolta, hogy érdekel a cserkészet, mert sokat volt nyitva egy cserkészekről szóló cikk, pedig csak kimentem enni ). Meg a polgárőröknek is van és tkom, mert mondta egyik, amikor beszélgettem vele. Nagyon sok ilyen zárt flotta lehet és elég sok tkomos.
Én 2 vállalati tkomot ismertem meg eddig. Ezekben úgy megy, hogy a szerződő akár 5 csomagra is szerződhet, de a nevén fog futni mind. Ezért leginkább közeli rokonok között képzelhető el az ilyen. Szüleimnek, tesómnak, de még az unokatesómnak is futtattam régebben vállalati előfizetést, csak aztán küf mindegyiknél jobb volt és átment oda mindenki.
-
Baltazár123
senior tag
Bementem Pestre egyéb ügyben és beugrottam a yeti fiókba. Hát finoman szólva is okosabban mentem be, mint ahogy kijöttem Semmiképpen nem mondok helyet, nehogy magára ismerjen, de amikor ránéztem már mondtam magamnak, hogy csak őt ne. Ez az ügyintéző faragta úgy meg a vonalas net előfizetésemet, hogy azóta is helyrajzi számon fut és képtelenek átírni. A megoldás az, hogy mondjam fel és valamelyik családtagom nevére kössek újat (jóval drágábban). Sikerült a yetinek megnyernie ezt az ügyintézőt, legalább tudom, hogy melyik fiókot kerüljem el hatalmas nagy ívben. Igazából a kormányablakban vagy hatóságnál tudnám őt elképzelni a legjobban, oda tökéletesen beillene a hozzáállásával.
Kezdve azon, hogy minden szavamat, minden állításomat megkérdőjelezett és nekem kellett bizonygatnom, folytatva azzal, hogy semmilyen információt nem adott ki, de annyit elismert, hogy a weblapon nem teljeskörű aztán ezt visszaszívta és azt mondta, hogy ő nem mondott ilyent. A kérdésemre, hogy hogyan tudjak így döntést hozni, ha nem elérhető az összes információ, ő abban nem tud segíteni. akkor miben tud? Na jó, mondom, fizetem a parkolást, nem fogok én harcolni egy ügyfelessel, főleg ha pénzembe is kerül. Majd bemegyek a westendbe jövő héten.
Ja és a vicc része, egy 3 tagú család éppen az iskolára készült a másik ügyfelesnél és az én ügyfelesem védelmére keltek, hogy minek akadékoskodok itt? Csak fél füllel hallottam, de 30e forint feletti pakkot kötöttek éppen, apukának és a csemetének combos net benne, anyukának elég lesz kicsi net. Aztán amikor viccesen mondom nekik, hogy én 3667ft-ért fogok 50gb-os netet kötni vagy csomagban lesz 50gb, kb ennyiért vagy kicsit többért, ha majd kiderítek minden részletet a többi flottáról is, akkor nem volt őszinte a mosolya. Aztán kapcsoltam, ennek segíteni? Mondom neki, hogy hát hallhatta most, hogy nem lehet megkötni mégse és akkor megnyugodott. Fizesd csak a havi 30e-t. Nekem most szintén 3 előfizetésre 12k és szerintem alig kevesebb tartalom van benne, de az átalakítás után még jobb lesz a reményeim szerint, nagyjából ugyanennyiért, jobban illeszkedik a fogyasztásunkhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
Beszéltem a forensis-el. Gyorsan reagálnak a kérdésekre és teljeskörű felvilágosítást adtak, ami szimpatikus.
Mint kiderült (számomra legalábbis új információ), hogy csillag csomag hang díja 2349, a Fiat 5099 Ft abban az esetben, ha nagyobb netet kér valaki. Illetve a net árak se stimmelnek a táblázatban, illetve a kicsihez is kérhető net.
Így nekem amik kellenének így alakulnának:
1. Mini + 12 GB = 5139
2. Csillag + 7 GB = 4577
3. Csillag + 12 GB + adatmegosztó + órához esim = 7315+ Leosztva havi 550 Ft/sim (évi 6500 Ft)
Nem a legolcsóbb, de egész baráti T-home árak minden máshoz képest. Nyílván hátrány, hogy a nevükre kerül a sim, de legalább nem egy noname csapat, akik most kezdték a dolgot.
T és óra sim miatt elgondolkodtam a dolgon, még így is. Minden más flotta sokkal drágább ennél.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest