Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Telekomos flotta érdekel. Olyan flotta, ahova egyszerűen lehet csatlakozni csak Forensis van?
Mennyire megbízhatóak? Szolgáltató számláz vagy ők? Ha bármit intézni kell elég felkeresnem a T-t, vagy csak rajtuk keresztül intézhető?
-
Mate
nagyúr
-
Mate
nagyúr
válasz vegyszer #49474 üzenetére
Én ledumáltam velük, hogy visszaküldött. Feladtam, megkapták és ugyan úgy kiszámlázták. Írtam nekik egy teljesen normális levelet, hogy visszaküldtem a simet és jött számla. Befizessem, vagy csak elnézték. Erre jött egy minősíthetetlen válasz, hogy fogjam be a szám. Amíg nem követelőznek, addig maradjak csendben stb. Előtte se voltam teljesen elégedettek velük, de akkor elhatároztam, hogy soha többet.
-
Mate
nagyúr
KÜF aktív csomagnál van adatmegosztó kártya lehetőség? Régen mintha lett volna, de legutóbb azt mondták yettel boltban, hogy nem lehet. Viszont ott sokszor rosszul informáltak voltak, úgyhogy nem hagyatkoznék csak arra, amit ők mondtak.
-
Mate
nagyúr
Köszönöm!
Akkor nem tudom, hogy miként kéne kérnem. 2 yettelben is leráztak… Neten vagy telefonon lehet kérni?
-
Mate
nagyúr
Nem volt egyszerű, de sikerült adatmegosztó kártyát kérnem. Telefonba berakva viszont nem aktív. Van aktiválási idő vagy ilyesmi ezeknél a kártyáknál?
-
Mate
nagyúr
Most jött egy SMS és felcsatlakozott a hálózatra.
Illetve leküldték az apn beállításokat, ami az online, úgyhogy nem jó a simkártyához[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
“Kedves Ügyfelünk! Örömmel tàjékoztatjuk, hogy a Kedvezö Üzleti Flottàhoz tartozò tarifacsomagja kapcsàn az Ön telefonhasznàlati szokàsaihoz illeszkedö ajànlattal kollégàink keresni fogjàk a következö hetekben a +36 20 4000 904-es központi, megbìzhatò telefonszàmròl. Üdvözlettel: Yettel “
Valakit hívtak már? Tudni, hogy mit akarnak?
-
Mate
nagyúr
Teljesen mindegy. Annyit is mondhattak volna, hogy tárgyalunk, türelem. Eredménye annyi lett volna, hogy ugyan kérdezgetnék az emberek az indulást. A hisztizők nagy része, ha nem mondja fel a KÜF, akkor évekig nem módosított volna semmit az előfizetésén. Elégedetten használta volna és kész. Ezt most is megtehetné, de helyette hetente 3x rákérdez, hogy na mikor indul? Meg heti egyszer péntekeznek egyet….
-
Mate
nagyúr
válasz trec12 #61565 üzenetére
Nem tudom mire jó ez… Teljesen hiteltelenné teszik magukat. Elég lett volna a kezdetektől azt kommunikálni, hogy dolgoznak az ügyön, yettelnél senki ne váltson. Néha kiírni, hogy tartanak a tárgyalások, de nyári szabadságolás miatt csúszás stb. Viszont állandóan leírni biztosra az indulást, amiből végül semmi nem lesz….
Régóta náluk vagyok. Azóta, mikor még személyesen kellett Petihez bemenni és befizetni zsebbe a belépési 5K-t. Mindig segítőkészek voltak, de a misztikum ami kialakult körülöttük az vicc… Mondjuk akármit csinálnak, IQ flotta mélységekbe nem tudnak lemenni
-
Mate
nagyúr
Jelenleg van egy 14GB-os KÜF aktív yetteles csomagom társkártyával 5000-ért. Mellé van egy céges kártyám 20GB vodafone-os nettel. Vodafone legtöbb helyen ahol megfordulok használhatatlan. Vannak helyen ahol yettel is, de többnyire a kettővel le tudom fedni magam. Viszont T-vel jobban járnék lefedettség terén. Ezen kívül jelenleg 2 telefont használok. Egyikben yettel társkártyával, illetve jól jönne ha órámban is lenne e-sim.
Kb. 10GB net, illetve kevés beszédre lenne szükségem. Nem tudjátok 2 társkártyával mi a legjobb ajánlat T-nél?
Számomat be tudnám vinni céges Vodafone flottába is, de nevetségesen rossz konstrukció. Ráadásul Vodafone...
-
Mate
nagyúr
válasz Baltazár123 #61778 üzenetére
Nekem csak előny, ha kicsengnek. Egyik az órámba kellene, másik a céges telefonomba. Egyiknél se baj, ha kicseng. Az árak viszont valóban horror szinten vannak. Ha korlátlan net kéne, akkor nem lenne annyira fájdalmas, mint így. Ha meg nem korlátlant választok 3000 csak a két multisim.
Biztos T-nél is vannak gondok, de mint megrendelés, honlap, vezetékes beüzemelés stb. profin csinálják. Többi szolgáltatónak van hova fejlődnie, nem csak az árat felvinni erre a szintre. -
Mate
nagyúr
Ezek a számok jöttek ki:
Forensis (szám az övék lenne) Csillag csomag +12GB 3263+2456+542 (éves díj hónapra bontva) = 6261 Ft és erre jönnek még a mulutisimek árai.
Horgász: Legkisebb csomag + 7GB 2610+3466= 6076 és erre jönnek a mulutisimek.
7 GB-nál picit több jó lenne, de a 20 már indokolatlanul drága és felesleges nekem.
T-nél közvetlenül:
A,: 0 perc + 15GB: 595+5092 = 5687 + 4000 Ft a mulutisimek = 9687
B,: Telekom korlátlan +korlátlan net = 11127+2550 = 13677. Ehhez ingyen van a két múltisimMás opciót nem találtam eddig.
Minimális perc+ 1x GB netes konstrukciót nem sikerült találnom. Lenne multisim bármelyik másik szolgáltatónál, akkor elvetném teljesen a dolgot, mert horror árak vannak, de valamiért nem lépnek ebbe az irányba.
-
Mate
nagyúr
válasz Baltazár123 #61791 üzenetére
Egy ismerős van, aki régi T-s flottában van, de új számot nem tud már bevinni
-
-
Mate
nagyúr
válasz Viktor0610 #61956 üzenetére
Ettől függetlenül jó pár üszis *tbassza az ügyfelet. Minket 4 alkalommal vertek át új készülékes biztosításkötéskor. Gondolom a legnagyobb csomagért több a jutalék…
-
Mate
nagyúr
KÜF egyik kérdésre megírta, amit eddig is sejteni lehetett. Tarr Mobil-t árulnak. Megnéztem a Tarr oldalát. Van csomag, ami jó lehetne, de küfnél el sem érhető… (40 perc, 12GB net 3500-ért)
-
Mate
nagyúr
Ami furcsa, hogy a honlapjukon elérhető lefedettség térkép szerint szó sincs 5G-ről. Az is furcsa, hogy nem egyeznek a csomagok. Nem tudom miként árul a KÜF a TARR-on keresztül, de nekem nem teljesen tiszta a kép.
Mindegy, majd őket is felfalja a 4IG kisgömböc és lehet keresni újabb flottát a KÜF-nél.
-
Mate
nagyúr
válasz RoyalAirForc #62537 üzenetére
Teljes a sötétség
-
Mate
nagyúr
Beszéltem a forensis-el. Gyorsan reagálnak a kérdésekre és teljeskörű felvilágosítást adtak, ami szimpatikus.
Mint kiderült (számomra legalábbis új információ), hogy csillag csomag hang díja 2349, a Fiat 5099 Ft abban az esetben, ha nagyobb netet kér valaki. Illetve a net árak se stimmelnek a táblázatban, illetve a kicsihez is kérhető net.
Így nekem amik kellenének így alakulnának:
1. Mini + 12 GB = 5139
2. Csillag + 7 GB = 4577
3. Csillag + 12 GB + adatmegosztó + órához esim = 7315+ Leosztva havi 550 Ft/sim (évi 6500 Ft)
Nem a legolcsóbb, de egész baráti T-home árak minden máshoz képest. Nyílván hátrány, hogy a nevükre kerül a sim, de legalább nem egy noname csapat, akik most kezdték a dolgot.
T és óra sim miatt elgondolkodtam a dolgon, még így is. Minden más flotta sokkal drágább ennél.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mesterséges intelligencia topik
- Macska topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok