Hirdetés
-
GAMEPOD
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
válasz
szucs.krisz #65897 üzenetére
Szerintem nem fogják a végén megdícsérni azt a zsenit a yetinél, aki az ilyen típusú flották (kb közvetítő, amikor az ügyfél nevén marad a szám) kinyírásával akarja helyzetbe hozni a publikus meg egyéb pl yepp csomagjaikat. Mert a felhasználók nem úgy fognak reagálni, ahogy ők képzelik, hanem megkeresik az alternatívákat.
Eleve azért sem érthető, mert durván nyereséges a távközlési szektor az IKÁ óta, amit érdekes módon a yettel kezdett ugye, a visszatekintő áremelést, ami egyébként egy abszurd dolog, hiszen ha a cég bőséges nyereséggel zárta az elmúlt 1 évét, akkor az elmúlt 1 év inflációja már benne van az eredményében. Ha erre ráemel magasabb mértékben, mint ahogy a jövőben várható költségei emelkednek majd, akkor azzal plusz inflációt okoz és tulajdonképpen indokolatlan az áremelés. Nem szabad itt elfelejteni azt sem, hogy elvárható lenne egy normális versenypiacon, hogy a cégek növeljék a hatékonyságot évről évre és ne hárítsanak mindent át a felhasználóra, ez lenne a verseny, amiről annyit pofáznak a politikusok, de persze IKÁzva minden is egyszerűbb.Szerintem ami várható, kb amit én is csináltam, kiraktam a régen használt számomat feltöltősre és használok flotta nevén levő előfizetést, ami egy eldobható szám. Illetve voip és legyen mobilnet és jó napot. A számom jelenleg a yetinél van, de nekik van a leggyengébb feltöltős csomagjuk, mert azzal nem foglalkoznak, úgyhogy innen tipli azonnal, amint lefogyott az elején rátöltött 3e forint.
Egyébként fel is hívott valaki yetis, hogy kb hogy mertem én (jó ez túlzás, de kb ezt láttam bele) átmenni a küf csomagból feltöltősre és miért és hogyan. Mondtam neki nem használtam ki, ami igaz is, mert van voip
azt nem mondtam el neki, hogy csak addig maradok, amíg le nem fogy a kezdeti 3e pénz, a másik kettőnek sokkal jobbak a feltöltős csomagjaik.
-
gs.bence
csendes tag
Sziasztok!
Oda-vissza számhordozással van esetleg valakinek tapasztalata?
Leginkább az érdekelne, hogy megsértenék-e vele bármilyen szabályt, illetve megtagadhatják-e a második számhordozást.
Jelenlegi Yettel előfizetőként gondolkodom BestFleet Etal-on vagy All-in csomagokon.
Az ExtraFlotta tűnt még egy lehetséges opciónak, ha fogadnak új ügyfeleket. Azzal kapcsolatban esetleg van valakinek friss tapasztalata? -
válasz
T0mBd1gg3R #65895 üzenetére
Nyilván idegennek semmilyen információt nem adnak ki. Még annyit tehetsz, hogy lefogyasztod teljesen és mikor újra lesz neted, tudni fogod a fordulónapot.
-
-
válasz
T0mBd1gg3R #65892 üzenetére
A flottakezelőtől.
-
A céges telefonom One flottás.
Azt tudom, hogy mennyi az internet rajta, de nem tudom, mikor van a fordulónap.
A One alkalmazásba nyilván nem tudok belépni, ügyfélbiztonsági kódot se tudok, nem adnak ki ilyeneket.
Honnan tudhatnám meg, hogy mikor van a fordulónap, meddig kell takarékoskodnom a nettel? Mert sms már jött hogy 80% fölött elhasználtam. -
gabor9991
őstag
-
4Grider
nagyúr
válasz
szucs.krisz #65887 üzenetére
Gondolom új előfizetőt már nem vehettek fel bele...
-
Klown
aktív tag
válasz
ben-ga #65875 üzenetére
+1
Megerősítem. Semmilyen igazolást nem kértek! Leadtam az igényt. Másnap hívtak 2x is. (Először a flottától, utána a Yettel adategyeztetés végett.) Pár nap múlva hozta a posta a SIM kártyát. Nagyon flottul lement a folyamat bármiféle személyes jelenlét nélkül!
Üdv: Klown
-
kano
nagyúr
válasz
SztiviVander #65878 üzenetére
Az IQ-nál nem is maradt a tiéd a szám joga. Érdekes, hogy nem tudod a saját számoddal mi a helyzet.
De ezen már meg sem lepődik senki. -
yanna
addikt
válasz
SztiviVander #65882 üzenetére
A KÜF is úgy kezdte.
-
Keput
csendes tag
Sziasztok!
Igen IqPro nekem is változott. Kaptam ma én is díjbekérőt. Nekem is eddig a Yettel számlázott. Engem a hét elején hívott az IqPro ügyfélszolgálatától egy hölgy aki jelezte, hogy ezenetúl ők fognak számlázni, ugyanis a Yettel változtatott a feltételeken náluk is. Megbeszéltem vele hogy ennek ellenére a havi díj nem fog változni. Ma viszont a kapott díjbekérőn sokkal magasabb összeg szerepel mint amit eddig a Yettel nek fizettem közvetlen. Jeleztem is nekik a mai napon. Még vissza nem jeleztek. -
4Grider
nagyúr
válasz
SztiviVander #65878 üzenetére
Az IQPRO esetén tudtommal eddig is a flotta nevén volt a szám, a yetteltől csak mint számlafizető kaphattál számlát. Szóval ilyen esetben nem kerül el senki nevéről a szám, mert az marad ott, ahol eddig is volt. A számlázási módnak persze meg kell változnia...
-
heidricha
őstag
sziasztok!
az IQPRO eddig sosem küldött díjbekérőt, a Yettelest fizettem.
most viszont igen.
majd persze hívom is őket, de az elég nehezen szokott menni, gondoltam megkérdem a sorstársakat előbb, hogy mindenkinél van-e ez az újdonság. -
arnyekxxx
veterán
Hali. Auchan flottához hogy lehet csatlakozni? Csak a netes visszahívásos módon vagy ha bemegyek egy yettel fiókba ott is el tudják intézni?
-
xcsabo
senior tag
válasz
zoltaneger #65845 üzenetére
Köszi. Milyen hálózatot használ. A telekomot preferálnám.
-
Baltazár123
őstag
az majd ősszel lesz, amikor lejár a hűségem, addig nyilván nem piszkálom
majd meglátjuk, milyen yetis flotta marad talpon. Ha nem lesz ITS, akkor megszüntetem és átmegyek a küfhöz. Ezek csak adatkártyák, bármikor megszüntethetem majd a hűség után.
Csak ugye jó lenne a legjobb ár/érték arányú 10gb + adatmegosztó vagy 2x5-6gb csomagot választani. Most tényleg nem sok lehetőség maradt, de talán őszig változik majd. Az auchan + adatmegosztó is szóba jöhet, mint egy opció, de szerintem ott nincs adatmegosztó, majd ha valaki biztosan tudja, beírja. -
zzola
titán
válasz
Baltazár123 #65860 üzenetére
Ha lejár a hűség, akkor sem tudsz majd módosítani a díjcsomagokon, nincs már keretszerződés...
Én is bent ragadtam egy számmal, de nekem jó így. -
Baltazár123
őstag
csak az egyiket kéne lejjebb vennem, a másik 50gb + megosztó az jó, azt kihasználjuk és onnan csak akkor lépek ki, ha kényszerítenek. Illetve nem most, hanem ősszel kell majd, addig hűségben vagyok, de fél szemmel követem a fejleményeket.
A küf ígérgeti az adatmegosztót, az is szóba jöhetne akkor. Most kb a küf 2x4gb adat kártya a kiszemelt, két sim, nem megosztós, de még így is olcsóbb (2x1480=2960ft), mint az ITS 50gb 3430ft + 1050ft (pár hónap után rájöttek és felemelték az adatmegosztó árát 571ft-ról, mondjuk nem tudom ez szabályos-e így, de meglépték). Csak a 2x4gb kissé szűkös lenne, de ha nincs más, akkor abba kell beleférni a szüleimnek. 10-12gb jobb lenne + adatmegosztó.
Nyilván nem fogok egy vagyonért publikusba átmenni
-
zzola
titán
válasz
Baltazár123 #65858 üzenetére
ITS csomagokon már nem lehet módosítani, szóval vagy átmész publikusba, vagy maradsz, vagy másik flottába mész.
-
Baltazár123
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #65856 üzenetére
Nem akarok téves információt terjeszteni, mert nem kérdeztem utána az adatmegosztóra, de úgy tudom, hogy nincs adatmegosztó az auchannél. Követem a kérdést, mert érdekel. Amit meg kell fontolni, hogy az auchan net szerintem kérdőjeles, ugyanis elég furcsák a kisebb net szintek (8-16-32) meg elég drágák. A 100gb meg a korlátlan jó áron vannak, azok tényleg jók. 50gb kellett nekem, emiatt aztán nem is kérdeztem rá az adatmegosztóra az auchannél, inkább az ITS-nél vettem 50gb netkártyát olyan áron, mint az auchan 16gb.
esim van, ha van adatmegosztó, csörögni nem fog, a yettelnél adatmegosztó van, nem multisim (tkom használ multisimet). Követem a kérdést, hátha valaki pontosan tudja, mert most ősszel kicsit majd még át kell alakítanom az ITS csomagokat, hátha az auchan is szóba jöhet majd. Ugyanis túllőttem a célon
a 2x50gb ITS netkártya + adatmegosztó , az egyiket lejjebb kéne vennem majd, túl sok, de jó kérdés, mi lesz az ITS flottával, illetve milyen yettel flotta marad talpon őszre. Adatmegosztó nem igazán van máshol, tudom, hogy van one-nál is, de átlag usernek nem igazán hozzáférhető, a tkom multisim, meg drága is, meg nem praktikus a multisim miatt. Csak a yettelnél van(volt) értelmes adatmegosztós mobil net.
-
4Grider
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #65856 üzenetére
Az adatmegosztó adatot oszt meg, hívás rá nem továbbítódik, azaz nem multisim. Multisim csak a Telekomnál van.
-
Sziasztok!
Auchan flottához hozott már ki valaki a Yetteltől adatmegosztó SIM-et? Lehet az esetleg eSIM is?
Mennyibe kerül? Csörög ha hívnak a rendes SIM-en? -
xcsabo
senior tag
Sziasztok. Hétvégi házba keresek internet opciót. Vagy adat kártya jöhet szóba vagy multisim-mel megosztás. Tudtok ajánlani olcsót? Korlátlan net lenne jó. Routerbe raknám bele.
-
Helga0203
tag
Üdv.
Telekom előfizetős csomagból szeretnék T dolgozói flottába menni, de közvetlenül nem lehet, előtte át kellene vinnem a számot yettel/vodához.
Tudja valaki, hogy mennyi idő után mehetek vissza Telekomhoz?
Egyáltalán ez publikus? -
Aucor
senior tag
-
-
Peter.70
addikt
válasz
Baltazár123 #65829 üzenetére
Meg kérdezhetem melyik Voip szolgáltatót használod?
-
Salex1
őstag
Keresnék a gyerekeknek valami nagyon olcsó flottát, ami mobilnetet is tartalmaz. Jelenleg feltöltőkártyás van nekik, de ott nem találok olyat, ami értelmes, legalább 500Mb-os netet tartalmazna. Pedig egy 3000-es feltöltés elég fél évig telefonálásra.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Baltazár123 #65829 üzenetére
B verzió, hogy nem fizet pluszban a hívásért, hanem simán csak a millió neten keresztül működő szolgáltatások egyikét használja, pl FaceTime/Messenger/Viber/stb.
-
Baltazár123
őstag
válasz
balika21 #65826 üzenetére
Külföldi számok hívására voip kell, legalábbis igen jó percdíjaik vannak. Megnéztem, Szlovákia, érdekesen szór, 3.2ft vonalas és 8.05ft mobil, nettóban plusz áfa, de van még egy csomó kategória szolgáltatónként. Illetve kismillió voip szolgáltató van, más és más díjakkal, a topikjában ki lehet tárgyalni. Feldobsz egy appot a telóra és úgy használod, mint a normál telefonálás.
Nekem így megy most, rokonokat, külföldet arról hívok, simán telóról .Mindössze mobil internet kell, esetleg abból nézz egy combosabbat, valamelyik flottában, de a 10gb is lehet, hogy elég.
-
balika21
tag
Sziasztok.
szeretném a segítségeteket kérni, javasoljatok nekem díjcsomagot. Jelenleg két kártyát használok, egy Yettel flotta és egy feltöltőkártyás.
A flottában 200 perc, és 10 gb adat van, ez 2300ft
A feltöltős szlovák Telekom és szlovák számok hívására használom, illetve ha elfogy a másik kártyán a 10gb adat, akkor 5 euróért van 10 napig korlátlan net. Így hívásokkal havonta 10-12 eurót fizeteka kettőt kellene összevonni, és ha olcsóbb lenne az sem lenne baj
-
4Grider
nagyúr
válasz
mihaczitomi #65824 üzenetére
Miért, megszűnik a díjcsomagod?
-
mihaczitomi
tag
én nem tuidom ,mit tegyek ,de szeptemberben váltanom kell.....
-
trec12
addikt
válasz
FattyDove #65817 üzenetére
Amúgy így mi értelme van a KÜF-nek? Tarr-os ajánlatokat tolnak direktbe nem?
Ez így pontatlan. A sima Tarr-os tarifák nem azok amiket a KÜF-ön keresztül kapsz. Annál jóval kedvezőbbek amit KÜF-ön keresztül érsz el. Amúgy anno meg Yetteles jóárasított ajánlatokat kaptál a KÜF-ön keresztül. Ez lényegében ugyan az. Csak most egy mvno-n a szolgáltató.
-
-
zoltaneger
junior tag
Azt lehet tudni, hogy Péternek miért nem jött össze a Netfone ? Eleinte voltak kint árak, aztán hirtelen eltünt.
-
FattyDove
őstag
A végén még nem is bánom, hogy kivágták a yetteltől őket
Bár inkább bele se merülök. Láthatóan itt páran meg akarják magyarázni azt, hogy a tarr az mennyivel jobb, mint a korábbi KÜF.
A KÜF nem volt virtuális és jobbak voltak az ajánlatok? -> A yettel az isten, csicska voda
A KÜF virtuális lett és voda? -> Fújj yettel, atyaúristen voda!Amúgy így mi értelme van a KÜF-nek? Tarr-os ajánlatokat tolnak direktbe nem?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
FattyDove #65813 üzenetére
Itt tudsz róla olvasgatni még a Yetteles időkből.
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!
Telekomos hálózatot használó flottát keresek, hívásra nincs szükségem de korlátlan internetre igen és 5G-s SIM kellene.
Erre csak a Telekomnak van elérhető 5G sajna...
A prestige flottát még nem tudtam elérni ... mást nem találtam...
Köszönöm! -
FattyDove
őstag
válasz
4Grider #65805 üzenetére
Mintha már írtam volna korábban, hogy virtuális szolgáltató... Az MVNO rövidítése, meg történetesen pont ez. Nahát... Szóval most amúgy miről beszélünk? Kvázi egy közvetítő cég, ami plusz egy hibalehetőség (kb ugyanaz, mint a woltnál a flottások).
Amúgy külön vicces, hogy korábban a KÜF pont az ilyeneket szidta. Mondjuk a vodát is szidta állandóan, amíg a yettel nem vágta ki, de ez csak külön vicces. -
FattyDove
őstag
válasz
4Grider #65802 üzenetére
Tehát nem közvetlen a szolgáltatóval szerződsz, hanem harmadik féllel. Azaz ha a tarr megy a kukába (vagy becsődöl, vagy kukázza a yettel) buktad, míg a korábbi KÜF-nél nincs ilyen, mivel ha nem mész bele a módosításba, nem módosítanak.
Csak drágák vannak, így egy 2-5 évvel ezelőtt létrehozott díjcsomaghoz képest mindegyik új csomag drága.
Köszönöm, de nekem az éves inflációs emeléssel is olcsóbb, mint a húdecsábító új díjcsomagok, amik amúgy úgy lettek beharangozva, hogy olcsóbbak lesznek, mint a korábbiak. Fun fact: A tarr-nál is lesz inflációs emelés, mivel NEM a tarr-on múlik.
-
4Grider
nagyúr
válasz
FattyDove #65801 üzenetére
Ettől függetlenül nincs a tarrnál továbbszámlázós csomag, az előfizetők a tarral szerződnek, a tarrtól kapják a számlát. Akár a küf hozta őket, akár tarr területen élnek.
Érv, nem érv, nincsenek olcsó új díjcsomagok. Csak drágák vannak, így egy 2-5 évvel ezelőtt létrehozott díjcsomaghoz képest mindegyik új csomag drága. Nem véletlenül próbálja a yettel a régi flottás csomagokból kiterelni az előfizetőket, meg szüntetgeti meg a háttérben a flottákat. -
FattyDove
őstag
válasz
4Grider #65800 üzenetére
Amikor a KÜF beharangozta a tarr-t, akkor azt írták, hogy NEM közvetlen a szolgáltatóval szerződsz, tehát nem a neveden van a dolog, hanem a flotta kezelőjén.
Az meg nem érv, hogy újabb díjcsomagok miatt drágább, mert konkrétan kevesebbet adnak többért. A volt KÜF is ment fel, és most is fog, de még így is drágább a tarr.
6600 nálam most az 50Gb net, korlátlan hívás. Nos, a tarr-nál a 40GB net meg a korlátlan hívás 6989 Ft jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512GB Ezüst Független
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- MSI PRO B760-P DDR4 II Alaplap
- ÚJ AKKSI! W11 Dell XPS 15 9560 (I5-7300HQ, GTX 1050 4GB, 16GB RAM, 256GB M.2) - Teszt BESZÁMÍTÁS!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest