Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[KgP].Robot
aktív tag
Az Auchan-ban alig van net, illetve 10Ft a percdij flottan kivulre. A minimum csomagban nincs lebeszelhetoseg es a kozepes csomagban is csak 120 perc.
Szerintem a BestFleet Flexi passzol nekunk a legjobban. 4349 Ft-ert van 11 GB net, 275 perc lebeszelhetoseg, majd ezutan 5Ft/perc.
Ez igy mar egesz jo szvsz.
Mas:
Tudja valaki hogy lehet atmenni DPI-bol BestFleetbe?
Koszonom. -
Dracula72
senior tag
Gyanítom nem a nevemen, ezért vittem olyan számot ami másodlagos.
Kitöltöttem és 2 hét után jött egy email.
"Kérlek, nézd át az adatokat, hogy helyesen legyen minden, majd a csatolt nyilatkozat utolsó oldalán lévő két üres téglalapnál írd alá, (Jogelőd Előfizető, Jogutód Számlafizető), végül a három oldalt egybe szkennelve küldd meg a részemre.Továbbá, kérlek, küldd el a részemre a kaucióról és a flotta éves támogatási díj (15.000 Ft + 3.000 Ft) befizetéséről szól pénztári bizonylatot."
És mellékletben a "Nyilatkozat előfizetői jogviszony átírásához"
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
AtHoS
nagyúr
Melyik dolgot? Mert nem mindegy, hogy flottakezelőhöz kerül a bevitt szám vagy marad saját neveden és a flottakezelőt semmilyen ügyben sem kell keresned csak a hálózat szolgáltatót álá Telenor (pl. EQ=KedvezőÜzletiFlotta)
Én DPI-ről váltottam EQ=KedvezőÜzletiFlotta=CreditPrime flottára (mikor bejöttek az új csomagok DPI-re negatívan érintett a korábbi 1...1,5 éves felhasználói szokásaimat alapul véve)
Ekkor kezdtem el nézelődni más irányban és náluk kötöttem ki (Voda flottás csomagjukból szerettem volna választani - ahol lakom ott valamivel jobb a Voda térerő - , de a Voda csomagok esetében flottakezelő nevére került volna a számom, így maradtam Telenoros csomagnál (igen 1 éves hűség vállalással, amit be mertem vállalni - mivel nem szokásom havonta ugrabugrálni, mint egyesek /akinek nem inge.../) és mivel nem szokásom ugrabugrálni havonta, így a belépési díj sem érintett különösebben....de persze ez már az én problémámTudom ajánlani neked a netfone-t, 4990-ért korlátlan hívás + 4GB net és akkor mégy és oda amikor/ahová csak akarsz...idézőjelesen, mert van amikor valami kauciófélét elkérnek, de ezt kutakodd ki a topikjában [link]
read-only mode on the forum
-
bul07
nagyúr
Valamilyen önkormányzatos flotta hozzáférés nincs esetleg
Korlátlan hívás, sms + 2GB net, és ezért ~2800Ft, ez a helyi zárt önkormányzatos amibe én is vagyok
És van ettől még jobb önkormányzatos flotta is ahogy hallottam( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
R a y
senior tag
-
Predator2
addikt
-
-
kano
nagyúr
-
martonl
senior tag
DPI-hez van másik mobilnet csomag is, Telenor Online-on is beállíthatod a zasszonynak. Az árazás úgy van, hogy látod a csomagnak az árát, de csak értelemszerűen az alap 400MB-os csomaghoz képest a különbséggel kell számolnod. Pl. nálunk a zasszony elvolt a 800MB-os csomaggal, és még így is 4000 alatt volt a havidíj. De nem sokkal drágább a 1,5, ill. a 3GB-os csomag sem. Ajánlani nem tudok helyette, én a Multiflottához mentem át, a cégesbe, most nekem korlátlan, asszony kapott egy Voda feltöltőst 1GB nettel, mert ő alig beszél rajta, én meg visszahívom. Biztos van jobb megoldás is, nézz körül. A céges (Telekom) Multiflotta, korábban írtam, arra jó, amire kell, de pár extra szolgáltatás nem vehető vele igénybe, pl. MultiSIM, VoLTE. A Telenoros flottájuk is jó állítólag. Nekem fontos volt, hogy a saját nevemen, vagy cég nevén maradjon az előfizetés még akkor is, ha így drágább.
-
w.miki
veterán
Alkudj lejárat előtt a telenor ügyfélmegtartó csoporttal, hogy átmentek a vodafone-hoz, ha nem ad bónusz +1GB-t.
És a Facebook alkalmazásban a videók automatikus lejátszását ki kell kapcsolni, a csökkentett adatforgalmat meg be.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
vegyszer
addikt
Én nyáron lesz két éve, hogy az én és párom DPI-s számát IQpro-bar vittük. Lassú volt a váltás (vagy 4-6 hét!), de rendben ment. Mi inkább mobilnetet használunk (7-7 GB), egymást, és még 2-3 rokont ingyen hívunk.
A számla vége kb ugyanaz, mint volt. De azért nem mindegy, hogy 400MB vagy 7GB a havi net kvóta.
De ez nem azt jelenti, hogy ez az egyetlen mód. Van még jó ajánlat (pl ha kicsit többet beszélnék, és a kevesebb net elég lenne, akkor a Zasszony tudna lőni jó flottát korlátlan beszéd, 5GB alapon hatezer alatt, de az nekem nem az igazi)
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
postas
tag
ez biztos? bocsánat, hogy így kételkedem. én fél éve váltottam (telenoros előfizetésről, sázmohordozás minden stimmelt) de muszáj voltam 2 év hűséget aláírni és telefont venni hozzá. és ehhez kellett a 2 igazolvány. Emiatt más nem tudott belépni, most akar 7500ért útlevelet csináltatni. de ha már eltörölték ezt, akkor azért váratom még vele picit..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Milyen egeret válasszak?
- Legszebb nők!
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest