Hirdetés
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
Bazi jó lenne, ha ezeket a flottás szolgáltatásokat nem mókolnátok. Ezek mögött egy csomó egyedi paraméterezés van (hiszen nem 3699 Ft-ot fizetsz érte), ami "sikeres" lemondáskor borítja az egész csomagot, de leginkább a kedvezményrendszert.
Flottás csomag módosításához vagy a szolgáltatót vagy a flottakezelőt kell megkérni. -
zzola
titán
KÜF, webes felületen, ezt az opciót le lehet mondani?
-
snooze
veterán
válasz PainKiller13 #59089 üzenetére
topic összefoglaloba van a táblázat..🤔🤔amugy yettel..🙂
GO Gunners!!!
-
yanna
addikt
-
PainKiller13
őstag
Bestfleet melyik szolgáltatót használja? Full korlátlant rendeltem és szeretném tudni.
-
qltsar
veterán
válasz snooze #59086 üzenetére
Mar azon is meg lennek lepodve, ha sima Yetteles elofizetesbol at tudnal menni egy Yetteles flottaba.
Annak idejen fel evig hivatalosan nem szabadott Yettelesnek lenned, mielott Yetteles flottaba mehettel.
De, hogy Yetteles flottabol masik Yetteles flottaba szimplan eselytelennek, azt, meg, hogy kotber nelkul husegido alatt, teljesen kizartnak tartom.
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
most akkor a küf-böl el lehet menni ha van hüséged egy másik yetteles flottához mindennemü kötbér nélkül?
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
goop
őstag
válasz yoee74 #59084 üzenetére
Hozzáadja, de csak 2,4,8,16,32,100 és korlátlan van. Cserébe nagyon be van szabályozva a net, én is csak most jöttem rá. Eddig a gdrive legalább ment korlátok nélkül, itt az sem, a szokásos átlag 60-70 Mbit. A feltöltőre adott korlátlan nettel viszont simán megy amit tud itt az 5G, 250-300 Mbit körül.
[ Szerkesztve ]
-
yoee74
csendes újonc
válasz MC Pite #59083 üzenetére
Ahogy böngésztem a yettel honlapot, náluk is van lehetőség a publikus tarifajuknal családi csoportba összevonni - azt hiszem- legfeljebb 5 (vagy 6) számot ( egy előfizetés alatt persze) amik ingyen beszélnek egymással.
mas
aki ismeri az Auchan flottát, attól kérdezném, hogy a csomag konfigurálásakor - pl flotta flexi a nagyobb adat vagy beszéd választás esetén választott mennyiség az többlet (tehát 1G plusz 6 G adat az 7G adat összesen), vagy csak kicsereli, ez esetben 1G helyett 6G ádáz...?[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
Ma hívtak az IT flottától, hogy mehetünk, de fél évig él a szerződés, és ilyen publikus flotta formában nem fogják tudni megújítani.
Hívtem a yettelt, hogy ők mit látnak lehetőségnek, és a sima ügyfélszolgálatos is tudott ajánlani egy 4000 1 Gb 150 percet (neten 100at látok) meg kb 5300ért 10 G 150 percet (40Ft utána).
Nehezítés, hogy párommal megszűnik az ingyenes beszéd, meg nyilván az árak sem annyira vonzóak (nagyobb csomagokra 30%).Nekünk elég lenne 150 perc, meg akár 2Gb, egymás között 0 Ft, de ezt relatív olcsón.
Ilyen most hanjól látom vagy voda alapokon virtuál szolgáltató (voda no go), vagy cégbe kell vinni a számom.
Persze, vagy tartom amíg lehet a mostanit, csak nézelődök.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
adika4444
addikt
válasz Bferibörs #59079 üzenetére
Nekem 2018 óta van tőlük korlátlan adatkártyám. A kommunikáció nehézkes velük, de amióta átvettem a kártyát, a díjbekérőre megy az utalás, hasítanak a bitek és teljesen meg vagyok elégedve.
Az a kérdés, mikor kell megújítsák a keretszerződésüket, ugyanis 2019. júliusában írták, hogy szerződésmódosítás eredményeképp három évre garantálják az árakat. Azóta volt egy inflációkövetős változás, tehát gondolom nem lehet olyan régi a keretszerződés. HA ez 2--3 évre szól, akkor talán egy évig még biztos a helyzetük.
üdv, adika4444
-
floratm
senior tag
Iqro már nem menő? Miért nem gondolkodik ebben senki? Elég sokat adnak jo aron ..
-
madmike
őstag
Sziasztok,
Ma engem is megtalált a Yettel egy fantasztikus 16e ft-os ajánlattal.
Aztán miután mondtam, hogy köszi nem, közölte a csaj, hogy a mobilnetemre 60% (lehet nem ennyit mondott, de valami hasonlót) kedvezmény van és az így megszűnik.
Ez valóban megtörténhet? Tehát a következő számlám lehet mindneféle kedvezmény nélküli?Ha váltanék, akkor milyen flottát tudnátok ajánlani? legalább 25-30GB net, beszédből nem kell sok, max 300 percet beszélek havonta.
Másik Yettel-es fottába minden esetben csak ugy tudok átmenni, ha előtte "megsétáltatom" a számom egy másik szolgátatóhoz?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
hodostamas
addikt
Kipróbálom az Auchan flottát. alap beszéd + 100GB net. mivel havi pár perc max amit beszélek, ez igy okés, és be lehet vinni meglévő yetteles előfizut.
-
azbest
félisten
valsz külső direkt marketinges cégnek van kiadva a névsor a csomagtukmálással. Az ügyintézők normálisak valsz. Persze mindig kell figyelni, mert akár bunkó, akár kedves, a céget kell képviselje, nem az ügyelet
#59068 szgyminer gondolom amikor generálták a névsort a kontaktlistának, még nem volt átállítva.
[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
válasz Baltazár123 #59065 üzenetére
Egyértelműen arra megy ki a buli, hogy amennyi embert csak lehet átverjenek, és valami drága publikus csomagba átrakjanak. És akármennyit beszélünk róla itt, vagy a facebook csoportban, hogy nem kötelező elfogadni, tippre egy 20-30% legalább bekajálja a fenyegetéseket. Az már nem kis pénz, egy ~40ezres tömegnél.
-
Zssom
tag
Hogy valami pozitívat is mondjak a yetis ügyintézőkről, ma bent voltam a maglódi auchanban, mert személyi igazolvány csere miatt egyeztettem az adataimat. Kb 2 perc alatt elintéztük, azonosítás után ránézett a csomagomra, majd csak annyit kérdezett, hogy elégedett vagyok-e a jelenlegi díjcsomagommal. Mondtam neki, hogy köszönöm, igen. Átírta a személyimet, elköszöntünk és ennyi volt. Két KÜF aktív 4GB-os csomagom van náluk egyébként, augusztusig hűséggel.
-
szgyminer
csendes újonc
Annak ellenére, hogy minden kapcsolattartási forma le van tiltva, ma engem is utolért a Yeti ügyfélszolgálata. A jelenlegi csomagom helyett van egy bomba ajánlata: BUMM 50 GB helyett ajánlott 150/10 GB -ot kb 8.000.-ért (az összeg hétezer valamennyi pontosan nem emlékszem de nagyon közel van a nyolcezerhez) amiből mivel kiemelten fontos ügyfél vagyok jár 20 % kedvezmény. Kapott egy határozott NEM választ. Majd meglátjuk mi lesz, amíg lehet használom a jelenlegi csomagot. Valószínűleg sokan NEM -et mondtak a megkeresésekre, meg sem próbált győzködni, mondjuk nem is hagytam lehetőséget rá
[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
válasz trec12 #59064 üzenetére
hát igen, az az sms azon kívül semmit nem mondott a meglevő szerződésekről, hogy majd megkeresnek személyesen. Nekem ez nem tetszett már akkor sem, mert miért kell mindenkivel külön alkudozni?
Normálisabb lenne kidolgozni csomagokat, hogy ezek közül válogathatnak a volt KÜFös ügyfelek. pl amikor a brókeremet (RC) megvette egy másik cég, akkor adtak egy korrekt tájékoztatást, hogy mi lesz majd a menetrend és hogy milyen díjcsomagokból lehet majd választani a volt RC ügyfeleknek.
Nem tudom, ez miért elképzelhetetlen egy mobil cégnél. Ez olyan furcsa nekem ez, hogy majd megbeszéljük telefonon. 40e ügyfél, értelmesebb lenne kidolgozni csomagokat nekik és akkor mindenkinek lenne ideje átgondolni. nem így, mint telefonon ott liheg az ügyintéző, meg hadd mondja el, miért nem akarom hallani stb...Ez most olyan, mint a nyuszika listája, hogy te nyuszika le tudsz húzni róla? persze, csak kérni kell na akkor nosza, húzzál le a listádról
-
trec12
addikt
válasz Baltazár123 #59063 üzenetére
Már korábban írtam én is erről; valóban a gáláns és elvárható az lett volna egy ilyen cégtől, hogy a tájékoztató sms-ben arról értesítenek mindenkit, hogy megszünt a szerződés a Yeti meg a KÜF között de a csomagok tovább használhatók változatlan feltételekkel azonban sajnos nem módosíthatók de ezen igény esetén 1220 vagy üzlet, továbbá egy köszönet, hogy őket választotta az ügyfél. (Mondjuk az benne van, hogy nincs teendő csak ugye a bepalizós próbálkozások amik beárnyalják a képet)
[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
válasz trec12 #59056 üzenetére
Ez most egyértelműen nem egy korrekt intézése a dolgoknak. Rendben, megszűnt a KÜF és Yettel szerződés, van ilyen. Mivel én yeti ügyfél vagyok, nekik kéne küldeni egy levelet, hogy ez történt és ha lesz változás, akkor ha már tudnak konkrét dolgot, akkor mi az vagy ha még nem, akkor mikor várható erről információ, ha meg nem lesz most változás, akkor meg ennyi. Az ügyfelek jelenlegi szerződését nem érinti. Bármi változás esetén értesítjük. Vagy ilyesmi szokott lenni a szakzsargon. Már rengeteg ilyen megszűnés, beolvadás, felvásárlás volt, amiben érintett voltam, mint ügyfél, mindenféle cégek, biztosítók, vonalas net, de még asszony valami kapszulákat rendelt és ott is megette a nagy hal a kicsit, de mindig így intézte minden cég. Jött egy tájékoztató levél, jellemzően jóval a tranzakció előtt, de mindenképpen a közvetlen időbeli környékén.
Azért amit most a yeti megenged magának, ez már egy egészen új szint. Egyrészt a számlabefizetésen kívül semmiféle levél nem jött tőlük. Ok, lehet úgy vannak vele, hogy szóljon a KÜF, csak hát yettel ügyfél vagyok hivatalosan.Másrészt ezt se tudom hova tenni, hogy akkor hívogatják és próbálják az embereket beterelni a drága csomagjaikba. Ez mégis mi? 30 év versenypiac után oda jutottunk, hogy a piaci verseny szempontjából még lehet rosszabb is a helyzet, mint a 90-es években?
Emiatt nehéz jósolni, hogy mi várható. Láthatóan az erő és a magabiztosság pozíciójából tárgyalnak az ügyfelekkel. Kb mintha azt mondanák, hogy úgyse mehetsz sehova, ami nagyon érdekes. Tényleg nem sok értelmes lehetőség van, de azért akad.
-
tamikomac
senior tag
Azt jól sejtem, hogy a BestFleetnél ezek az árak amik előcsalogathatóak regisztráció és belépés nélkül is még az inflációkövető díjkorrekció előttiek?
[ Szerkesztve ]
Amit birtokolsz, az birtokba vesz.
-
tamikomac
senior tag
A Számlakontroll továbbszámlázós, vagy a szerződő fél közvetlenül a magánszemély?
------------
Már nincs jelentősége: #59059 -Mosquito[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Baltazár123 #59055 üzenetére
Nekem kiderült a leírásából, hogy elhajtotta őket (nagyon helyesen).
-
Franky2Ster
senior tag
El hajtottam őket
köszönöm a felvilàgosítást -
trec12
addikt
....megy tovább minden, mint most. senki nem tudja megmondani, hogy meddig pontosan.
Szerintem jó eséllyel sokáig. Mi érdeke lenne szerződést bontani sok-sok ezer meglévő előfizetővel? A másik meg, hogy nagyon nagy részük szerintem elmenne ha kb. majdnem dupla árat varrnak a nyakába amivel most próbálkoznak....maradjon is meg fizessen is többet.Hát persze.
leírásodból nem derül ki, hogy végül elhajtottad-e őket az ajánlatukkal, vagy beleegyeztél.
Szerintem a fórumtárs nem fogadta el az ajánlatot én úgy értelmezem...
[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
válasz Franky2Ster #59054 üzenetére
kb 1 hete ezen pörög minden yetis fórum udvariasan vagy nem udvariasan el kellett volna utasítanod az ajánlatot és minden megy tovább, ahogy most. Egy ideig. A leírásodból nem derül ki, hogy végül elhajtottad-e őket az ajánlatukkal, vagy beleegyeztél. Ha beleegyeztél, akkor élhetsz a 14 napos elállási lehetőséggel. kb ennyi.
vissza kell utasítani az ajánlatukat és valameddig megy tovább minden, mint most. senki nem tudja megmondani, hogy meddig pontosan.
-
Franky2Ster
senior tag
Kedves fórumtársak!
Flotta csomagom volt ami megszűnt a yettelnélnél vagyok ma hívtak rá akartak beszélni egy másik csomagra ami fele Gb mennyiség jóval drágábban. Gondolom ha nem tetszik nekik így ahogy jelenleg vagyunk ki értesítenek sms-ben vagy valahogyan, hogy vigyem át a számom máshova?
Mondtam a telefonos ügyintézőnek nekem jó így ahogy van ha nem tetszik megyek másik szolgáltatóhoz. -
edk-
őstag
válasz Baltazár123 #59051 üzenetére
Náluk se tavaly, se eddig idén nem volt áremelés.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
edk-
őstag
Számlakontrolltól 5650 a korlátlan net. Y, megosztó nyilván nincs. Érdeklődni emailban az info@-on lehet.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
CP111
tag
válasz eric.cartman #59044 üzenetére
Nem sokat kellett volna visszaolvasni vagy használni a keresőt hogy megtaláld a kérdésedre a választ.
Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
Baltazár123
senior tag
válasz smallmer #59041 üzenetére
A küf volt talán a legjobb, de az már nincs. Adatkártya már régóta nincs korlátlan nethez. Nem tudom, hogy maradt-e értelmes yetis flotta, ahol még van korlátlan net. Adatmegosztó viszont nem lesz hozzá. Elméletben, néhanapján valakik leadják a régi korlátlan net + megosztó csomagjukat és valahol lehet ilyenre jelentkezni, de kb fel nem fogom miért adna vissza valaki egy ilyent. Illetve, hogy ezt hogyan boltolják-e le utána, az is egy jó kérdés, de csinálják, szóval valami okosság van rá.
A vodának láttam a hirdetését a publikus mobilnet XXL csomag 5755ft, korlátlan net. szerintem ez most a legolcsóbb. adatmegosztó kártya nincs. a kérdés inkább az, hogy milyen minőségű a szolgáltatás ott, ahol használnád.
a tkom persze nem olcsó, de mondjuk egy okosvilág ad 1+2, összesen 3 korlátlan netet, több készülékben, akkor a darab ár már elfogadható. mondjuk egy 2-3e forintos hang csomag (flottában) + 11,5e az okosvilág, az mondjuk 13-15e, 3 telefonon korlátlan net (vagy tablet, router stb). Itt persze a feltétel az, hogy kell-e valakinek 3 korlátlan net. Ha igen, akkor kb 5e az egységár és van még egy hang előfizetés is hozzá, ez elég korrekt ajánlat így, ha erre van valakinek szüksége.
vagy a kisebb korlátlan netjük 8,4e + 3e az adatmegosztó sim + 2-3e forint hangcsomag, ez valamivel rosszabb ajánlat szerintem, mert kb ugyanannyiba kerül, mint feljebb, de csak 2 korlátlan net van, illetve EU országokban csak 29gb, az okosvilág EU-ban 40gb-ot ad.
Abban viszont nincs (még) tapasztalatom, hogy a kis hang csomagokhoz is hozzá lehet-e rakni a korlátlan tkom netes csomagokat vagy muszáj a nagy hang csomagot is kérni hozzá. A táblázat alapján elméletben ez így jó, de lehet apró betűs rész.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz eric.cartman #59044 üzenetére
Mivel pdf-ben már nem adják oda, képernyőről tudod a Telekom boltban leolvasni.
Az #58916-ban nagyjából jók az árakt. -
senior tag
-
RoSSo3
senior tag
válasz smallmer #59041 üzenetére
Pont erről kérdeztem én is 6 hozzászólással feljebb
Köszönöm a Telekomos tippet - hát... Én sokallom, ennél még a Voda is olcsóbb, ha jól számoltam.
Szerk.: routerbe kerülne a SIM.A Topikgazdának szeretnék jelezni, hogy az összefoglalóban a NETegyesülethez kerülhetne egy kérdőjel. Tagként úgy gondolom, vége a bulinak
[ Szerkesztve ]
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Korlátlan csak net kártyára mi a leginkább ajánlott? Az se baj, ha olcsó
van olyan amihez lehet egy másik megosztó kártyát igényelni?
-
tamikomac
senior tag
válasz RoSSo3 #59035 üzenetére
Miben lenne a SIM, router, vagy telefon és onnan megosztva?
Telekom Dominoban elérhető korlátlan, de az nem lesz routerban használható.
Ha csak a nyári hónapokra kell, szerintem a havi 9900 Ft nem olyan vészes, és nincs hűség.[ Szerkesztve ]
-
RoSSo3
senior tag
Köszönöm, ránéztem az árakra - hű, ennyire le lennék maradva, hogy ennyit drágult tavaly ősz óta a korlátlan adat? (iQpro-nál jóval magasabbnak tűnnek ezek az árak - de lehet már ott is ezekkel a számokkal kell kalkulálni.)
-
CP111
tag
"Mert a péntek, a KÜF napja....."
Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
RoSSo3
senior tag
Sajnos semmi fejlemény a NETegyesületről. Se kép, se hang. Ha bedőlnének, mit javasoltok legjobb korlátlan adatkártya opcióra?
(Eddig rajtuk keresztül iQpro-t használtam nyaranta - jó választás lehet erre a célra az idén is?) -
tamikomac
senior tag
válasz 4Grider #58986 üzenetére
Nagyon köszönöm, ez összelegózható feltöltősből is. Valóban nem Olcsó János, nagyon nem. A Telekom olyan szinten aranyárban adja a GB-okat, hogy döbbenet, mintha azt szeretné, hogy minél kevesebben lógjanak a hálózatukon. És hiába Flotta Net csomagok és nálunk pl. ebből 20% kedvezmény, még így is 21GB 6308 Ft? 7GB 4265 Ft? Tessék? Nem kerül(t) ennyibe a 275 perces KÜF a 24 és 7 GB-tal. És a BestFleet féle 275p/7gb, 275p/24gb sem kerül ennyibe.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Nekem A52S ezek működnek
Igen kettő is fent van hogy biztos legyen a rögzítés
Cube ACR [link]
Hívásrögzítő – Talker ACR [link]Cube ACR Ezt most csináltam teszt felvételnek [link] (Mikkor hangosabb lesz Vanda akkor kapcsoltam kihangosításra)
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
tamikomac
senior tag
Inflációkövető díjkorrekció
Ilyen már tavaly is volt.Amit birtokolsz, az birtokba vesz.
-
KurtCobain
őstag
válasz Ricsii2001 #59011 üzenetére
Valószínűleg az ügyintéző elfelejtette bepipálni a kedvezmény rublikát váltáskor. Ahogy a kollégámnál is, amikor telefont vett.
Szvsz ne idegesítsd magad, ha bejelentetted, akkor intézik, és majd jóváírják a számládon.Mmm'kay?
-
charg
tag
Két lépésben történt most emelés a Yettelnél?
-
RobinHD
tag
Bestfleet flottába történő belépéshez a személyes ügyintézéskor mástól is kértek eredeti flottaigazolást? Az emailben megkapott nyilatkozat kinyomtatva szerintük nem megfelelő mert nem eredeti...
Jeleztem a bestfleet fele is, mert az ö e-mailjuk alapján csak kikell nyomtatnom és aláírni. Csak kivájcsi vagyok mást is próbáltak már ezzel elhajtani?!Privátra illik válaszolni! :)
-
tamikomac
senior tag
válasz Baltazár123 #59019 üzenetére
Kitűnő kérdés
Yettel fiókban is van ilyen "nem kérek ajánlatot", ott több a mókolási lehetőség.
--------
#59015 adamka1313: Túrd át a yettel fiókban is az adatvédelmi beállításokat, lehet találsz még benne aktív dolgokat, az app jó, ha a felét mutatja.#59020 mucsgyver70:
Akkor passzolom sajnos, egyre gondolok még, hogy pl. két napja tiltottad le, és a rendszernek több kell, hogy érzékelje. Ha ez sem helytálló gondolat, akkor itt egy kezdeti "KÜF-Flotta-Yettel-hívószám, még sincs adatvédelemre" gondolok, erősen idézőjelben.
Esetleg "nem érdekel, akkor is hívlak és lesz ami lesz" is lehetséges, itt biztosan van olyan kolléga aki tudja a választ, de kötheti őt a titoktartás.[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
válasz Ricsii2001 #59011 üzenetére
Ha flottád van, a yettel alkalmazásban nem mókolsz semmit, de főleg nem változtatsz csomagokat. Valszeg ott siklott félre a dolog.
-
smombodi
tag
válasz RoyalAirForc #58998 üzenetére
Ez egy kamu, vagy félreértett valamit a forma.
-
Ricsii2001
tag
Még azon gondolkodom, hogy talán azért veszhetett el a kedvezményem, mert április 21-e este (vagy talán már 22-e éjfél után) a Yettel alkalmazásban a szolgáltatásaimban a "Start" mobilnetet lemondtam? Egy hónapig (márciustól áprilisig) a startot használtam, és csak egy hónap után váltottam, mert kevés volt nekem a 4 GB. Amikor az ügyfélszolgálatos aktiválta nekem az Unlimited szolgáltatást, mondta, hogy számlazárást követően fog életbe lépni (ami az én esetemben másnap volt). Vagy az, hogy a Yettel alkalmazásban a Start netet (4 GB) lemondtam, nincs hatással az Unlimitedre? Mert úgy volt, hogy az ügyfélszolgálatos aktiválta az unlimitedet az előfizetésemen, ami meg is jelent a Yettel alkalmazásban, majd én a Startot lemondtam, a lemondásra kattintva.
-
zichie
senior tag
-
DrBubo77
Topikgazda
-
azbest
félisten
válasz Ricsii2001 #58978 üzenetére
Mivel én személyesen kötöttem márciusban, ezért nekem akkor helyben be is kellett fizetni előleget, ami kb az akkori teljes díj nagyságrendje volt (Dinamikus előleg - 15 028 Ft ). Erről egy külön számlát kaptam elektronikusan. A yettel webapon a számláknál, nem ahavi, hanem alul az egyéb számláknál meg is van. Majd 4 hónap múlva kezdik jóváírni.
A szerződésedet a yettel weblapon az elektronikus dokumentomoknál meg kell találd. Ha nem látod, akkor lehet nem jól van felvéve az előfizetés a webes fiókodhoz. Pár hete volt erről beszélgetés. A szerződésben benne van az akkori ár, kedvezményesen és a listaár is A korábbi pdf számlán is rajta kell legyen a kezdvezményesség (törhónapnál persze kisebb az összeg).
-
zichie
senior tag
Én egy másik KÜF-höz hasonló yetis flottában vagyok, az "A" betűvel kezdődőben. 200perc/5GB/20sms csomag van. Olvastam, hogy valaki magasabb számlát kapott. Én minden hónap 21-e körül kapom a számlát, de most májusban csak 400 forint körül volt a számla, míg februárban, márciusban 2635, áprilisban pedig (az inflációkövető áremelés miatt) 2843. Nem értem, mitől lett ilyen alacsony, de örülök neki. Ami aggaszt, hogy a számlán van egy ilyen tétel: "Tarifába épített 5 GB adat". Ennek összege 4851 forint. Van egy ilyen is, hogy "Tarifába épített adat kedvezmény (65%)". Ha lejár az egy éves tarifahűségem, akkor ez a 4851 forint lesz az 5GB net ára?
Egyenlőre nem tudok arról, hogy az én flottakezelőmmel megszűntette volna a Yeti a flottaszerződést, de ha megtörténik, akkor hasonló lesz a szitu, mint a KÜF-nél, viszont itt egy év tarifahűség van, ami miatt ha akarnék sem mehetnék publikus csomagba, hiába próbálna rávenni a szolgáltató. Ha lejár a tarifahűség és közben "kilövik alólam a flottát", akkor lépnem kell, mert 5GB net-ért nem fogok 4851 forintot fizetni. Most sem biztos, hogy megéri nekem a csomag, mert legutóbb 3GB netet használtam és kb. 60 perc beszélgetést a 200-ból.[ Szerkesztve ]
-
tamikomac
senior tag
válasz Baltazár123 #59000 üzenetére
A még tudatosabbak meg beállítják így és helló , úgy tudom alapértelmezetten ez be van kapcsolva, csak szinte senki nem nézi.
-
tamikomac
senior tag
válasz qltsar #58982 üzenetére
Én olyan vagyok, aki megnézi milyen mély a nyúl ürege.
Ez most kényszerűség, nem a KÜF, annak nem voltam tagja, hanem a Yettelen keresztül volt egy "világbajnok" tarifám, ami már nincs. Lassan egy hónapja nézek ilyen-olyan flottákat és biztos van ami nem jutott el hozzám, de nagy csodák bizony itt sincsenek. Nagyon különbözőek az igények, kinek ez, kinek az. Pl. ha valakinek nem kell net, elég a belföldi korlátlan beszélgetés, az 4490 Ft-tól megoldható mindenféle csinadratta nélkül, de feltöltősként is megy 5000-ből. A gond a net. Úgy veszem észre, hogy a szolgáltatók ezt kezdik el ismételten aranyárban adni, akár flotta, akár nem. A beszélgetés mehet padlógázon, nincs már végződtetési díj, bár mikor volt, akkor egyik zsebből vándorolt a másikba a pénz.
Nekem pl. bőven elég lenne 120-150 perc beszélgetés, de mellette jó lenne 20-25 GB net (időnkénti hotspot miatt), és erre már alig-alig van találat úgymond jó áron. Persze kinek mi a jó ár. És a minőség. Most kicsit áldom magam, hogy nem mondtam le a Digi mobilt, a k...@nagyemelés után, mert bizony 2990 Ft-ért 200perc/15gb vagy 0perc/30gb és 10 Ft-os percdíj még a flottákat is üti. Ott egy van, a Voda hálózat és minőség, nálam pl. úgy néz ki nem lesz gond ezzel.
Amit írsz alternatíva XXL és feltöltős szerintem teljesen jó, az XXL-nél a QoS lesz a meghatározó, feltöltősként meg 19 Ft-os percdíj pedig nem is olyan vészes. Ha meg kell néha napján korlátlan akkor lehet venni napi 300 Ft-ért.
Most a KÜF szerződésének a (nagy valószínűséggel) nem meghosszabbítása felkavarta az állóvizet, mindenki mozgolódik, találgat (meg hangfelvételeket kér ki), mi lesz ősszel, milyen rendelet, mindent beszántanak, vagy nem, meglátjuk mi lesz.Amit birtokolsz, az birtokba vesz.
-
sifarr
senior tag
válasz axioma #58999 üzenetére
Nem is ertem mit csodalkozik, a felmondas - megfelelo szabalyok betartasaval, ami jelenleg 60 nap felmondasi ido - mindig is rendelkezesere allt a szolgaltatonak is.
Ennél rosszabb is lehet a helyzet.
A CP Kft-nek volt egy flottaszerződése a Yetivel. Mi mindnyájan ennek a szerződésnek a dolgozói csomagjaiban vagyunk/voltunk. Viszont egyikünk sem ismeri a flottaszerződést.
Amikor a flottaigazolással szerződtünk a Yetivel, akkor lényegében és látatlanban elfogadtuk, hogy a flottaszerződés dolgozói csomagjára vonatkozó feltételeket elfogadjuk. Nem tudhatjuk, hogy nincs-e a megszűnt flottaszerződésnek olyan rendelkezése, hogy a szerződés bármely okból történő megszűnése esetében a Yeti a dolgozói csomagot használókat átteszi/átteheti egy másik díjcsomagba.
Én sem tudom, hogy van-e ilyen rendelkezés és ha van, akkor mit tartalmaz. A flottaszerződések azonban általában tartalmaznak rendelkezéseket a megszűnés esetére.
Tehát akár azt is megteheti a Yeti, hogy kérdés nélkül áttesz, ha ilyen lehetőséget tartalmaz a megszűnt szerződés. Az más kérdés, hogy a KÜF-típusú flottáknál ezeket nem szokták közölni az ügyfelekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest