Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
senior tag
jogos, az jobb áron van sokkal. lehet matekozni Az auchan-t megpróbálom feltérképezni, mert az ütős ajánlat lehet, ha a netet jó áron adják.
most küldik nekem az ITS-flottatelefon 50gb netre az engedélyt, szerintem van csak net. vissza is igazolták levélben. Az adatmegosztóról nem tudtak semmit mondani, nem tudja a flottakezelő se, majd a yeti irodában kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
ha úgy van, akkor pl tarifa4 + 50gb az 4698+3667 (15+50) = 8375. Ennek alternatívája az auchan flotta flexi plus + ITS 50gb net kártya : 2191 + 3667 = 5858. ez valamivel kevesebbet tud nyilván (120 perc vs 150, nincs beépített ingyen sms darabszám, drágább percdíj) , de az árkülönbözet bőven több, mint a várható plusz költség a feltételezett használat során. Aki meg sokat beszél és amiatt nem jön ki a matek neki így, az kibővíti a flexi plus-t további percekkel. Bár a tarifa4 sem a sok beszédről szól, ahogy én nézem és feltételezem. igaz, itt 2 kártya van, nem 1, tehát a telónak olyannak kell lenni, ami kezeli.
Azt valahogy kiderítem még, hogy a fórumtárs amit mondott kedvezményes 50 vagy 100gb az auchan-höz mennyibe kerül és hogy van-e adatmegosztó lehetőség, mert lehet, hogy az jön ki árbajnoknak a végén. Legalábbis az én esetemben.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Nem fog menni, sajnos. Ami a flottalelefon oldalán vannak díjcsomagok, azokhoz az ott beállítható adatkeret kérhető. Minden más opció az feláras, legyen az egyszeri vagy megújuló adat. Nem rosszak ezek a tarifák szerintem, csak épp a 15GB kevés, a 100 meg sok, nekem legalábbis.
-
pinnacle
nagyúr
Majd kérdezzél rá légy szíves, te is ha mész. Én is bemegyek egy másik üzletbe. Igen, ezt úgy is lehet értelmezni, hogy "ingyenes" a csomag tartalmazza, de mivel díj is fel van tüntetve, levonható. Meg mondom tegnap azt mondták az 5GB, 50GB-ra cserélésről, hogy persze mehet, ez a tarifacsomagváltás.
Baltazár123 anarchia van, ezért kell kérdezgetni. Ügyintézőket meg pláne nem érdekli, hogy téged segítsen flotta ügyben. Abból neki semmi haszna sincs.
[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
meg tegyük hozzá a telekommunikációs cégek jellemzően nem adhoc beszerzéseket folytatnak, hanem hosszú távú szerződéseik vannak, fix árakkal. A béremelés se automatikusan infla követő szerintem, bár csak tippelem, de a bér az a költsége kisebb része szokott lenni.
Kíváncsi lennék, hogy a beszállítóik is emelhetnek-e egyoldalúan a vállalási árakon? A választ sejtem, de nyilván csak tipp lenne, inkább nem mondom. Komoly költségelem lehet az energia, de ha jól tudom ott se piaci áras a beszerzés, hanem egy hosszabb időszakra kell szerződni. Ezért lenne jó látni, hogy ténylegesen mennyi az ő költség inflációjuk. Lehet, hogy több, mint a fogyasztói kosár, de ugye amíg nem mondják el, addig mindenki gondol, amit akar. -
zzola
titán
Ez is érdekes kérdés. Az elmúlt 2 évben többször módosíttattam az előfizetéseink adatkeretén, volt amikor azonnal átállították a keretet, volt hogy csak számlazárást követően, nem tudom ez mitől függ. Esetemben most megint az utóbbi történik, tehát a következő cikluskor lesz csak meg az 50GB-os keret...
De minden esetben csak személyesen tudtam ügyet intézni, telefonon nem.[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Én amikor kötöttem a szerződést Yettelnél, akkor nem beszéltem erről az ügyintézővel, mármint hogy nagyobb adatkeretet szeretnék (tehát az engedélyen szereplő flotta4 +15GB-ot állította be). Aztán pár nap elteltével visszamentem üzletbe - közben elkezdődött az új számlázási ciklus - és kértem a módosítást, utólag.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
DIGI-hez menjél be és kérj egy ügyféllapot, hogy betűre pontosan azt írják be a Vodánál. Nekem net gondom volt DIGI roamingosként, mert sokszor leváltott 2G-re, ami használhatatlan, állítólag azért mert ha egy kicsit is erősebb a térerő, mint 4G, akkor erre vált. NetMonsterrel kikapcsoltam a 2G-t, azóta nincs probléma.
-
pinnacle
nagyúr
Igen, persze a DIGI-t szerteném átvinni. Akkor pillananyilag ez a legjobb előfizetés, de csak volt DIGI-sek kaphatják. Ugye a korábbi DIGI előfizetésnek semmi előnye sincs ehhez képest? Amúgy is az a gondom, hogy még Budapest közepén is elmegy a net, levált Edgere, ami hasznalhatatlan. Talán Vodasként, 5G- vel, nem lesz ilyen problémám. Persze meg kell várni a KÜF-öt. .Talán lesz jobb ajánlatuk.
-
martonl
senior tag
Csak annyit, hogy számhordozás után külföldi hálózaton úgy tudom nem fog aktiválódni az előfizetés. Tehát a számhordozási időablak után fel kell jelentkezni honos hálózatra. Lehet rosszul tudom, csak ebből nehogy orcára esés legyen ha ilyen szituációban gondolkoztok. Esimnél mondjuk megoldható a történet, csak akkor itt is kell ideiglenesen egy esimes telefon.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
A 90 nap egyfolytában roamingolás sehol sem számít utazási célú használatnak.
Ettől függetlenül van rá reális esély, hogy nem foglalkoznak vele. Igazából 60 nap után van lehetőségük elkezdeni vele foglalkozni, további két hét a felszólítási időszak, szóval amúgy sem sokáig kellene felárat fizetned, ha 90 napról van szó. De mondom, egyre kevesebbet foglalkoznak ezzel.
Az EU roaming alatti hívások esetén nem különböztetik meg az egyes EU-s számok hívását, azaz ugyanannyiért hívsz EU roaming közben magyar számot, mint bármilyen más EU-s számot. A nemzetközi EU hívás meg logikusan onnantól van, hogy már nem roamingolsz, hanem honos hálózatból hívod az EU-s számokat. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest