Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tamikomac

    aktív tag

    válasz adika4444 #57978 üzenetére

    Valóban, sok embert már nem érdekel ki a szolgáltató, csak legyen valamennyire elfogadható minőségű, de az árak ne legyenek az egekben. Most nagyon sokan elkezdenek nézelődni merre tovább, és rá fognak jönni, hogy (most biztos nem leszek népszerű) a KÜF se hozta le a csillagokat az égről, mert bizony valamennyire hasonló csomagokat kínál az itt sokat kérdezett 'IT Services' (flottatelefon.hu fillére pontosan ugyanez), a BestFleet pedig dettó ugyanazokat a csomagokat is tudja mint a KÜF, kb. 5-10%-al többért, köztük van a "BUMM" is, és újabb csomagok is.

    És itt jön a képbe, hogy itt is lehetséges a Yettellel szerződni, flottatelefon.hu összes csomagja ilyen, BestFleet All In, Flexi és Etal-On a direkt Yetteles. A Flexi is ezt a KÜF-ös 275p/4GB/7/13/24/50/végteleneket adja, ezeket a régieket.
    Ha igaz a pletyka, miszerint a Yettelnél rámennek arra, hogy nincs direkt szerződés velük flottacsomag-magánszemély között (kivételek persze mindig lesznek), hanem marad a továbbszámlázós, akkor ezeknek az előbb említett csomagoknak, ahol "direkt Yettellel kötök szerződést, nem adom ki a kezemből a hívószámomat", ezeknek előbb-utóbb vége lesz, vagy csak a KÜF jutott erre a sorsra? Az IT Services, flottatelefon.hu, BestFleet, stb. stabil? A KÜF-ről is azt gondoltuk stabil.
    Furcsának tartottam, hogy nagyon régi tarifacsomagokkal üzleteltek, még be is kérdeztem ide, hogy tudnak lezárt csomagokkal jönni-menni és igen, ha van hosszú távú szerződés miért ne, de hol vannak az új csomagok? A 250perc, 300perc, 5GB/15/25... Azokra előbb-utóbb meg kell kötni a szerződést és előbb-utóbb eltűnik a régi, hacsak...

    Akárhogy is, most eldőlt egy dominó nagy darabja és csak találgatunk mi volt a háttérben.
    Aki pedig pontosan tudja, azoknak titoktartási van.

    Amit birtokolsz, az birtokba vesz.

Új hozzászólás Aktív témák