Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 4
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Le Mans Ultimate
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Steam topic
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tahepa
senior tag
A KÜF 4Gb-os mobilnetnél mik az APN beállítások? Próbáltam már a Yettel honlapon szereplőt és a KÜF tudástárában leírtat is... de semmi net elérés. Esetleg van valamennyi idő hogy használhassam? A Yettel alkalmazásban aktívként szerepel ez a kártya.
-
4Grider
nagyúr
A Telekom a legdrágább magyar szolgáltató. Kivéve természetesen az állami flottát, amit nem a rajta elérhető veszteség miatt üzemeltetnek...
Én a horgász flottát ismerem, az horgászkártyával érhető el, amit bárki kiválthat (tehát a kártyához nem kell tagnak lenni/vizsgázni sehol) 5 évre 2200 Ft-ért. A hangcélú része 2270-5700 Ft között van havonta, az adatcélú része pedig 7317 Ft-ig (korlátlan 5G) terjed.
Minden saját Telekom boltban köthető, magentába bevonható, hiszen saját névre köthető. -
vargalex
félisten
-
bul07
nagyúr
KÜF küld egy flotta igazolást azzal lehet menni a Yettel-hez és megkötni a szerződést a saját nevedre
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
storm3
senior tag
Nem feltetlen kell korlatlan, kb 10 15 giga eleg lenne,ezert anno 2k-t fizettem a szamlakontrollnal. Hasonlo megoldast szeretnek most is a baratnomnek. Ahogy nezem,ennel a KUF-nel van ilyesmi opcio. Koszi a linkeket!
[ Szerkesztve ]
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Bferibörs
addikt
Én a mozgás teret is megnézném,nálam a voda 100 felett fut, a yeti,tkom 40 alatt,de csak a lakásnál. Ha máshol mozgok akkor változik keményen.
Régen azt csináltam,hogy vettem feltöltő kártyákat a szolgáltatóknál, és mértem amerre rendszresen jártam, így választottam ki a számomra megfelelő szolgáltatót.
Igen pénzbe kerül,de sokkal kisebb a csalódás lehetősége,ha valaki hűséget köt.
Ui:
Ahol nem volt jó a feltöltős ott 1 hónapig használtam hűség nélküli előfizetést,majd időben lemondtam, esetemben ez a voda volt anno.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
bul07
nagyúr
válasz storm3 #56027 üzenetére
Szolgáltató
Vodafon
vagy
YettelHogy melyik jó neked, amelyik jobb sebességet hoz ott ahol te vagy, és ahol használni akarod.
Voda akár saját csomagja Mobilnet XXL 4 990 Ft/hó [link]
Yettel KÜF [link], korlátlan 6011Ft( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
storm3
senior tag
Sziasztok,
bocsi nem követem a topikot egy ideje, adatkartyahoz most melyik szolgaltato az ajanlott? Korabban (kb 4 eve) szamlakontrollos kartyat hasznaltam erre, az tokeletes megoldas volt.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
axioma
veterán
válasz mucsgyver70 #56025 üzenetére
Teljesen teves a prekoncepciod.
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz axioma #56024 üzenetére
Gondolom több net kell és olcsóbb a küf. Azért nem engedik, mert csak flottahűséget írsz alá és bármikor leválthatsz a legkissebb csomagra is. Nyilván jobb lenne, ha magasabb költségű csomagra lehetne váltani, de jelenleg nem így van és elengedik azt akinek ez nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
válasz mucsgyver70 #56022 üzenetére
Nalunk konkretan kicsit dragabb lenne mindenkinek a havidija (igaz, tobb benne foglalt perc/net, egyszeruen masok ma ma'r az ara'nyok, meg sms eddig nem is volt benne de evente 2-t ha kuldok), de a szokasok alapjan eddig is mindenki belefert, szoval vszinu tobbet fizetnenk ettol, nem kevesebbet.
Na megneztem 3 tipikus szamlat (3 generacio), az egyiken 20 masodperc(!) a nem csoporton beluli hivas, a masikon 1 ora, a harmadikon 2.5 ora. Az uj flottaban lenne 4. Ki a fene hasznalja azt ki? Nalunk tuti extrem eset kene hozza (pl. veszhelyzet, amikor nem szamit). -
smombodi
tag
válasz mucsgyver70 #56022 üzenetére
Így igaz, simán mehettem volna xtra flottához csak hát ugye a voda egy kalap sz@r, köze nincs a yettelhez.
-
pdr755
tag
De itt nem arról van szó hogy meglévő yettel előfizető (publikus csomaggal) hanem meglévő másik flottához tartozó yettel előfizető. Nem értem miért annyira nehéz a különbséget megérteni.
Nekem is ugyan az a problémám mint axioma-nak (már meglévő flottás előfizetésem van a yettelnél) azzal a különbséggel hogy csak 1 kártyám van nem 11.
Végső soron én megtehetem h elhordozom a vodafone-hoz feltöltő kártyásra 6 hónapig, de akkor is értelmetlennek tartom a megkötést a már flottás csomagban lévő előfizetők esetén. Akárki akármit mond ez a megkötés értelmetlen (ellentétben a sima nem flottás előfizetők korlátozásával ami nagyon is racionális a Y szemszögéből) -
4Grider
nagyúr
válasz axioma #56018 üzenetére
A yeti igyekszik rábírni a népszerűbb flottákat, hogy ne teremtsenek konkurenciát a saját előfizetőinek. Tehát ne várj tőlük mást. A Telekom flottáknál is többnyire ez van.
Próbálj egy ajánlatot kérni a vodás extraflottától (már ha mindannyiótoknak független a mobilja és van mindenkinél normális voda lefedettség és sávszélesség). -
biigi
tag
Sziasztok erre mit ajánlanátok?
Szolgáltató:
ha lehet akkor yettel(most ez a szolgáltatóm)
Kinek a nevén lesz a szám:
saját
Hűség
nem probléma
Kaució / Belépési díj / Tagdíj:
nem kizáró ok
Mire használnád elsősorban
átlagos telefonálás, 10 gb+ mobilnet
Mennyit szánsz rá
a szükséges összeget
Készülék
nem fontos
Számhordozás lehetséges-e
fontos
Nem szeretnék sokat vesződni a csomagok nézegetésével és keresgéléssel, ha lehet hosszú időre keresnék csomagot
Köszi előre is -
-
csacsi67
addikt
válasz axioma #56013 üzenetére
De hogy nem egy 40000 flotta vezetön elég sok mulik. Én nem igérek semmit mert kaptam itt már hideget meleget fogog vele találkozni személyesen megemlitem a problémádat nem biztos ,hogy ez évben erre tudok valmit mondani de eszembe van.Január elsö hetében biztos.
[ Szerkesztve ]
-
Zssom
tag
válasz axioma #56007 üzenetére
Én úgy tudom, hogy KÜF-nél a tiltás csak a lakossági előfizetésekre vonatkozik, van egy apró betűs szöveg a feltételek között, hogy kivéve yetteles flottából. Érdemes lenne a feltételeket így átolvasni, nyáron még benne volt. Ha meg nem jön össze mégsem, akkor a netfone-t javaslom, az nem flotta, hanem külön szolgáltató, csak nem saját hálózatot tart fenn, hanem csomagtól függően Voda, vagy Telekom hálózatot használ. Amelyik jobban jelen van a felhasználás helyén, azt kell választani
-
yanna
addikt
válasz SztiviVander #56009 üzenetére
Ó, bocsánat, pedig végig mentem a hsz -eken... Ezek szerint felületesre sikerült...
-
axioma
veterán
válasz mucsgyver70 #56006 üzenetére
pontosabban ha elhordozunk, akkor egyutt, es ott is maradunk, nem a kuf-re valtasi cellal ugralunk
-
mosteel
újonc
válasz mucsgyver70 #56001 üzenetére
Nem benézésről van szó, hanem valószínűleg érdekeltek az ügyintézők a sikeres számhordozásban. Tehát akár előny is lehet a sok "új" előfizetés. Nemrég több számot vittem vissza egy hónap után a Yettelhez KÜF-be. Az ügyintéző a számítógépen utánanézve rá is kérdezett, hogy egy hónapja vittem-e el a számokat, de az igen válasz után a szeme sem rebbent, intézte tovább a számhordozást. Viszont az automatikus ügyintézést választva kiszűrik a korábbi visszavitelt, tehát be kell menni személyesen intézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest